jebe ortakovu mamu

Srela sam Sinovog Drugara

Upoznavanje Srbija

Šetala sam kući iz kafanice osećajući se malo pripito. Bila je prohladna subotnja noć i do tada veče bez većih događaja. Pitala sam se šta da radim kada dođem kući. Mogla sam da osetim svoju sveže obrijanu picu u čipkastim gaćicama kako gnjecavo se pomera. Bila sam raspoložena za žestoko jebanje, nešto što je normalna pojava kod mene kada popijem koju više. Nažalost, svi zgodni mladi momci u kafani bili su u pratnji svojih devojaka, što me je ostavilo bez uspeha.

Tada sam slučajno na ulici ugledala mladog Uroša kako praktično spava na stajalištu autobuske stanice. Uroš je bio osamnaestogodišnji srednjoškolac i najbolji prijatelj mog sina. Uroš je bio očigledno fino pijan. Imao je uobičajeni ritual subotom uveče kao svaki drugi tinejdžer u malom gradu – pio je jeftinu žestinu dok se nije sašio, kako to kažu mladi. Očigledno je izgubio svoje drugare i sada je pokušavao da odspava malo pre nego što se vrati kući roditeljima.

„Uroše? Uroše?“

Uroš se trgnuo kada sam ga protresla. On je, u mojim očima, bio momak savršenog izgleda. Bio je visok oko 180, sjajnog tela i razbarušene kose, a povrh svega bio je jedan od najlepših ljudi koje ste ikada sreli.

„Šta… Šta se dešava?“ Uroš je mrmljao.

„Ja sam“, šapnula sam. „Dona. Danijelova mama.“

„O, zdravo Dona. Sranje, mora da sam zaspao.“

„Hajde, najbolje bi bilo da svratiš kod mene na kaficu i otrezniš se. Ne želimo da te roditelji vide kako si se napio.“

„Ja.. uhhh… Da li je Danijel kod kuće?“

„Ne. On je kod svog oca ovog vikenda na pecanju. Bićemo samo nas dvoje. To nije problem, zar ne?“

„Ne, ne… nikakav problem“, odgovorio je. ljubljenje sa ortakovom mamom

Uhvatila sam Uroša za ruku i podigla ga na noge. Uroš se spotaknuo i zgrabio me oko struka radi podrške. Samo sam se nasmejala a Uroš je brzo uklonio ruke misleći da se protivim. „Nisi morao da skidaš ruke sa mene. Nemam ništa protiv. Drži se ako ti je lakše.“

Ne znajući baš šta da kaže, Uroš se ponovo glupo osmehnuo a ja sam mu se zagledala u oči pre nego što sam ga zgrabila za ruku i brzo ga odvukla u obližnju uličicu. Uroš je bio zbunjen u polu mraku. Na kraju ulice blizu malog igrališta je svetlela samo jedna svetiljka. Pogledao me je dok mi je stavljao ruke oko struka. On se smotano naginjao da me nežno poljubi. Otvorila sam usne i pustila Urošu da uvuče jezik unutra.

„Uki… da li si još uvek… devica?“ upitala sam tiho.

„Ja… jesam…“ odgovorio je Uroš nervozno.

To me je oduševilo i jebeno napalilo! Uroš nije bio sasvim siguran šta još da kaže, pa me je samo držao uz sebe, delimično da bi se ugrejao dok je drhtao u februarskoj hladnoći, ali više da oseti moje telo uz svoje. „Hoćeš li da izgubiš nevinost sa mnom?“ šapnula sam iznenada.

„Ufffff….“ Uroš je zajecao, a nervoza se vratila u njegov glas.

Još jednom sam se zakikotala i poljubila ga u obraz pre nego što sam spustila ruku na njegovo međunožje prekriveno farmerkama. Uroš je spustio pogled dok sam mu vešto otkopčavala rajsferšlus i počela da nežno mazim njegov penis koji se brzo stvrdnjavao kroz njegove bokserice. Drugom rukom otkopčala sam svoje farmerke i zavukla ruku u svoje gaćice dok je Uroš sa strahopoštovanjem gledao kako udovoljavam i njemu i sebi.

Uroš je mogao da oseti kako masiram njegovih 15ak centimetara muškosti, ali nije mogao da skine pogled sa moje ruke u mojim gaćicama dok su mirisi moje glatke pičke počeli da ispunjavaju hladan vazduh. Odjednom sam maknula ruku i razigrano zabila mokar prst u Uroševa usta dajući mu prvi ukus žene. Bio je navučen.

„Jebeno sam napaljena Uroše… osećaš koliko sam mokra i sluzava… Jesi li spreman?“

Uroš je klimnuo glavom, a ja sam ga na brzinu poljubila pre nego što sam mu skinula farmerke i bokserice i spustila mu ih do članaka. Njegov penis je ponosno iskočio i kapljica pre-sperme zablistala je uz slabo svetlo. Dok je zurio u svoj uspravni kurac, spustila sam sopstveni donji veš do članaka i okrenula se prema zidu, blago savijena.

„Spremna sam kad i ti“, utešno sam se osmehnula.

Uroš se pozicionirao iza, uzeo svoj penis u ruku i pokušao da ga uvede u moju toplu rupu. Gurnuo ga je uz moje usmine nekoliko puta. Pošto nije mogao da pronađe pravu lokaciju, njegova frustracija je rasla dok je više puta gurao kurac o moje vruće genitalije. Osećajući kako postaje sve više i više nervozan, mirno sam posegnula i uzela njegov pulsirajući penis u ruku.

„U redu je dragi, samo se smiri.“ Polako sam ga uvodila u sebe i Uroš je osetio kako mu glava kurca klizi u moju mokru rupu. Bio je u ekstazi. Pustila sam ga da se probije skroz unutra. Uroš je počeo da se povlači i polako je hvatao ritam tucanja. Bio je veoma dobar učenik i počeo je da se igra kao da je profesionalac. Cenila sam njegove veštine koje su se brzo usavršavale dok su moji jauci postajali sve glasniji i kukovi su počeli da se susreću sa svakim Uroševim udarcem. jebe ortakovu mamu

Spustila sam desnu ruku i počela da trljam moj natečeni klitoris. Uroš je sada išao prilično brzo dok su mu jaja udarala o moja bedra pri svakom udarcu. Odjednom sam se snažno odgurnula unazad ispuštajući ogroman jauk.

„Nastavi tako… to… to je moja G-tačka!“ Plakala sam.

Uroš je držao isti tempo kao i ja. Uz gotovo konstantno stenjanje, konačno sam doviknula da svršavam, i bez upozorenja ogroman mlaz tečnosti napustio je moju rupu. Uroš nije bio siguran šta se upravo dogodilo, ali znao je da mu se to dopada jer je počeo da oseća kako mu se jaja stežu. „Svršiću!“ vikao je.

„Svrši u mene dušo…“ Zacvilila sam, i dalje sam imala mini orgazam.

Uroš se čvrsto držao za moju guzu dok se prepuštao orgazmu, puštajući mlaz za mlazom vruće sperme duboko u moju pizdu. Uroš se srušio na mene povlačeći svoj sada mlohavi kurac iz moje pice pune sperme. Okrenula sam se i poljubila ga sa ljubavlju, podižući farmerke u tom procesu.

„Dragi moj, bio si briljantan. Hoćeš sada moći sam da se vratiš kući?“

„Khm.. da da… hvala teta Dona“, bilo je sve što je Uroš mogao da smisli i izusti.

„Vidimo se u ponedeljak kad dođeš po Danijela pre škole“, rekla sam, a zatim otišla ostavljajući nasmejanog Uroša da počisti svoj lepljivi kurac svojim boksericama.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 25 Prosek: 4.8]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!