sisa tatin kurac deda mraz

Srećna Nova Godina… Tata!

Upoznavanje Srbija

Ne mogu da verujem da su me nagovorili na ovo. Moj najbolji prijatelj Marko je upravnik lokalnog tržnog centra, pa kada me je mahnito nazvao, jer je njegov Deda Mraz javio da je bolestan, osećao sam se kao da moram da mu pomognem. Pošto su deca odrasla i otišla na fakultet, imao sam dosta slobodnog vremena, a Marko je to iskoristio. I evo me, sedeo sam u prilično vrućem odelu Deda Mraza dok je gomila male dece sedela i govorila mi šta žele za poklon.

Pre nekog vremena primetio sam grupu tinejdžera kako stoje u redu i čekaju među svom tom malom decom. Očigledno je to bilo nešto što su voleli da rade, spuštajući se u krilo Deda Mraza i slikajući se. Nisam obraćao puno pažnje, ali sam primetio plavušu u uskoj zelenoj mini haljini koja mi je bila okrenuta leđima. seksi ćerkica u uskoj haljini

Obično nisam bio od onih koji primećuju lepu guzu, ali ovo je definitivno bilo prvoklasno, savršeno okrugli komad mesa okrenut prema meni, baš onakav kakav sam govorio da bih voleo da zagrizem kada sam bio mlađi momak i slobodan. Očekivao sam da ću se razočarati kada je vidim sa prednje strane, jer devojka sa takvom guzom skoro uvek je imala malo šta da ide uz to.

Bio sam toliko zauzet bavljenjem svim mališanima i dok sam spuštao malog klinca dole i vodio ga prema njegovoj majci, nisam primetio da je grupa tinejdžera sledeća. Pre nego što sam imao priliku da se snađem, zatekao sam sebe kako ugošćujem plavušu u zelenoj haljini u svom krilu.

Primetio sam dve stvari skoro istovremeno – najsavršeniji par sisa koje vire iz niskog dekoltea njene haljine, i odmah iznad tog veličanstvenog prizora, prelepo lice moje ćerke Nataše. Iznenadio sam se što sam je video, jer nisam mislio da se već vratila kući sa prve godine fakulteta, a nikome nisam rekao da ću ovo raditi, to je bila stvar u poslednjem trenutku, tako da nisam očekivao da će doći ovde.

Pre nego što sam imao priliku da joj bilo šta kažem, promeškoljila se u mom krilu, zagrlila me oko vrata i okrenula se da se nasmeši u fotoaparat. Sada, moja glava je znala da je ovo moja draga ćerka, ali sve što je moje telo znalo bilo je da je divno krupno dupe sedelo u mom krilu i par bujnih grudi nekoliko centimetara od mog lica, i reagovalo je kao što je čovek reagovao tokom cele zabeležene istorije na takav podsticaj. Sada sam znao da joj se ne mogu otkriti, jer je po njenom licu bilo jasno da je osetila efekat koji je izazvala.

„Ooo, Deda Mraze, je l’ to za mene slatkiš koji imaš u džepu?“ šapnula mi je na uho: „Osećam da je to neki tvrdi slatkiš, ili najveća bombona koju sam ikada osetila!“

Prikrivajući svoj glas najbolje što sam mogao, odgovorio sam: „Veoma si nestašna devojčice.“

„Mogu da budem VEOMA fina Deda Mraze“, odgovorila je, dok je migoljila zadnjicom o moj kurac koji se stvrdnjavao, a njene sise su mi lagano poskakivale u lice. Ovo je bilo više nego što sam mogao da podnesem i odlučio sam da ovo sada završim pre nego što mi potpuno izmakne kontroli i ona shvati ko sam.

Brzo sam je podigao i rekao svom vilenjaku pomoćniku da moram da napravim pauzu, krenuvši ka svlačionici koja je bila postavljena sa stolicom i aparatom za kafu da Deda Mraz malo odmori. Upravo sam hteo da skinem lažnu bradu kada sam čuo da se vrata otvaraju iza mene. Okrenuo sam se i zatekao moju ćerku kako ulazi, zaključava vrata i brzo dolazi pravo do mene. Stojeći nekoliko centimetara od mene, stavila je ruku na moje grudi, pogledala me i rekla: „Otišao si pre nego što sam imala priliku da ti kažem šta želim za poklon Deda Mraze.“

Ne mogavši da govorim, stajao sam tamo i tiho gledao u njene blistave oči, a ona se nagnula i rekla: „Želim da probam taj tvoj tvrdi slatkiš.“ Tada me je gurnula nazad u stolicu iza mene i spustila se na kolena između mojih nogu. Pre nego što sam imao priliku da je zaustavim, ona je otkopčala prednji deo mog odela Deda Mraza i izvukla moj još uvek čvrst kurac. Omotavši svoju malu ruku oko njega, pogledala je u mene i rekla, „Ukusno“, pre nego što je provukla glavić između svojih punih, vlažnih usana.

Znao sam da je trebalo da zaustavim stvari pre ovog trenutka, ali sam bio u stanju šoka zbog onoga što se dešavalo, a sada je bilo prekasno. Koliko god ovo bilo loše, mogao sam samo da zamislim koliko bi loše bilo da se otkrijem, da moja ćerka sazna da je to kurac njenog oca sada u ustima. Zato sam samo seo zavalio se i posmatrao prizor koji nisam očekivao da ću IKADA videti, moj kurac nestaje na grlu moje ljupke ćerke. sisa tatin kurac deda mraz

Brzo je postalo jasno da je ona krenula stopama svoje majke i da je prirodni talenat za pušenje kurca. Možda je to bila samo zabranjena priroda onoga što se dešavalo, incestuozni čin ćerke koja kleči sa tatinom kitom u ustima, ali ovo je bilo jedno od najboljih pušenja koje sam ikada imao. Ova 18-godišnja devojka se naslonila na kolena, sa dugim, zgodnim nogama podvijenim ispod nje, dok se naginjala napred i više puta uzimala moj kurac u usta do grla.

U ovom trenutku je stavila ruke na moja bedra, puštajući ustima da rade sav posao, i mogao sam da vidim njene savršene sise kako se dižu i spuštaju u njenoj nisko izrezanoj haljini dok je radila svoju magiju. Njena plava kosa spuštala se oko njenog lica do ramena, a njene prodorne plave oči nikada nisu napustile moje dok je sve dublje i dublje uzimala moju kurčinu u svoja usta.

Moj sočan penis nije ništa posebno, ali ona ga je nakratko pustila da joj isklizne iz usta dok je bez daha rekla: „Volim tvoj kurac Deda Mraze, tako je savršen u mojim ustima“ pre nego što je ponovo skliznula usnama oko njega. Definitivno je bila iskusna i uživala je u onome što radi jer svaki put kada sam mislio da ću svršiti, činilo se da je to osetila, tako da bi se povukla i produžila iskustvo.

Koliko god da sam voleo da se ovo nastavi duže, ovo je bilo sve što sam mogao da podnesem, a i ona je to mogla da oseti. Pogledala je u mene i nasmejala se: „Neki ljudi bi mogli pomisliti da me ovo čini nestašnom, ali mislim da bi ovo trebalo da rade i dobre devojke – Želim da mi svršiš u usta Deda Mraze.“ tata u kostimu deda mraza cumshot

Nezamisliva ideja da napunim usta ćerke svojom spermom naterala me je da uradim upravo to, pa sam eksplodirao od najvećeg orgazma u svom životu. Dok sam joj ubacivao spermu u usta, ona me je gledala sa radošću, a ja sam osetio kako joj telo drhti među mojim nogama – moja ćerka je i sama doživljavala orgazam dok je gutala moje seme!

Posle onoga što je izgledalo kao večnost, konačno sam prestao da svršavam i video sam kako joj grlo radi dok je gutala svaku kap. Nastavila je da nežno sisa moj kurac koji je omekšao, ne prestajući sve dok moj poslednji puls orgazma nije nestao.

Dok je puštala da moj kurac sklizne iz njenih usta, obliznula je usne, nasmešila se i rekla: „Hvala ti na tom ukusnom slatkišu Deda Mraze.“

Zavalio sam se u stolicu, seksualno zadovoljen kao što nisam nikada bio. Nataša je ustala, namestila haljinu i nagnula se preko mene da me nežno poljubi u usne. Zatim je približila usne mom uhu i tiho rekla: „Trebalo bi ovo ponovo da uradimo tata. Kod kuće mogu i da se skinem za tebe. Ako želiš naravno.“

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 58 Prosek: 4.7]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!