utučeni sin tuca svoju majku

Mama, Vratio sam se…

Upoznavanje Srbija

Otprilike mesec dana nakon što mi je žena umrla, možda je bilo i puna dva meseca, moji majka i otac su navodno iznajmili kamion za selidbe, natovarili ga svime što je bilo u mom stanu, pokupili me i doveli kući. Kažem „navodno“ jer su ti dani bili mutni i u izmaglici usled bola koji sam osećao.

Ako sam imao bilo kakvu koherentnu misao tokom tih meseci, to su bile vizije moje žene, a zatim stvarnost koju su činile velike, crne praznine … praznine koje su sada bile moj život. Bio sam izgubljen u vremenu i prostoru. Moji roditelji su činili sve što su mogli da smisle — od toga da su me vodili kod psihijatara koji su mi prepisivali male bočice pilula, do dovođenja svake osobe koja me je volela da bude uz mene, ali ništa nije uspelo. Nisam se vraćao sebi.

Moja majka Lidija bi me masirala, mazila, brinula o meni šapućući mi na uho lepe stvari, ljubila toplim usnama moje ušne resice, izazivajući jezu u mom mozgu. Ponekad bi, iscrpljena, ležala pored mene u krevetu, državši me čvrsto uz svoje telo. Mogao sam da osetim njene grudi pritisnute na moja leđa dok me je milovala po ruci. Želela je svim srcem da se vratim u život.

Ona me je već jednom rodila, a sada je izgledalo kao da je spremna da me ponovo rodi, kao da me čistom voljom i ljubavlju može izbaciti iz mraka nazad u svetlo. Bio sam njeno omiljeno dete. To je ostalo neizrečeno sa moje strane svih ovih godina, ali svi su znali da mi je to značilo. Moja braća i sestre bi me zadirkivali i ja bih se bunio—ali deo mene je uvek znao da su u pravu.

„Sine“, prošaputala je, a vrh njenog jezika zapinjao mi je u uho. Glas joj je bio jedva čujan dok je pritiskala karlicu uz mene. Ne znam šta je to bilo, da li žudnja u njenom glasu ili pritisak njenog toplog stomaka na mene, ali osetio sam da se guram uz nju. Bio je to suptilan pokret, ali ona ga je osetila, i ruka koju je držala na mom bicepsu brzo je pronašla moju butinu.

Polako sam rasklopio svoje telo, istežući se i okrenuo se prema njoj. Ona je prelepa žena, i ja sam neko vreme gledao u njeno lice, osećajući kako se gubim u dugim trepavicama koje su joj uokvirile oči, u slatkom nosu i njenim punim ustima. Želeo sam je.

Stavio sam dlan na njen obraz i milovao njenu glatku, hladnu kožu, otvorivši oči, gledajući u nju ne trepćući. Moje oči su bile njene oči. Hteo sam da se uvučem u njih. Hteo sam da se uvučem nazad u njeno telo.

Sagnuo sam se i oslonio ruku na njen kuk i brzo podigao njenu spavaćicu. Hteo sam da joj se provučem između nogu i da tu zakopam glavu. Osetio sam njenu divnu mošusnu aromu. Zatvorio sam oči i zamislio je kako širi noge, hvata me za glavu i privodi je svojoj otvorenosti. Zamišljao sam kako uvlačim glavu u nju, povlačim svoje telo za sobom, osećajući da sam bezbedno zatvoren u njenoj utrobi.

Sanjao sam da joj pričinjava veliko zadovoljstvo činjenica što je ponovo trudna sa mnom u sebi. Milovala je svoje pune grudi, a mlečne kuglice poput bisera na krajevima bile su njene sočne bradavice.

Protrljala je stomak, diveći se onome što sadrži u sebi. Ponovo je prošaputala moje ime i to me je vratilo ženi koja je ležala pored mene. Navukao sam njenu spavaćicu sve do struka. Bila je gola i otkrivena. Provukao sam jednu nogu između njenih nogu i razmaknuo ih. Moj penis je pulsirao.

Prevrnuo sam se na nju jednim gracioznim okretom tela, moj penis pritisnut uz nju, stisnut između njenih nogu i tople pičke. Pogledao sam je u oči da bih se uverio da me želi. Imala je zatvorene oči – ali me je hvatala za ramena, vukući me na sebe.

Koliko je prošlo otkako sam razgovarao sa majkom? Nisam mogao da se setim.

Prizemljila se uz mene. Nisam čekao još jedan poziv. Ustao sam i priveo kurac uz njene usmine. Gurnuo sam snažno i debljina mog penisa otvorio je njenu pičku. Zastenjao sam i gurnuo jače i skliznuo duboko u nju. Uzdahnula je, a ja sam joj pokrio usta svojima. Dok smo se ljubili, dok su se naši jezici milovali jedan o drugog, ponovo sam gurao sve dok sav moj kurac nije bio zarobljen njenom picom. utučeni sin tuca svoju majku

„Mama“, šapnuo sam dok sam ulazio u nju. Pomilovala mi je lice i poljubila me u usta. Odgovorila mi je samo sa dve reči: „Sine moj.“

I tada – počeo sam divlje da se zabijam u nju kao da sam svojom voljom mogao da se vratim na mesto gde sam nekada bio siguran i topao. Vrisnula je, glasno, i setio sam se vremena kada sam je čuo iza zatvorenih vrata kako vodi ljubav sa mojim ocem. To su bili isti ti zvuci, samo što nije bio moj otac između njenih nogu, nego ja – njen sin.

Tucao sam je žestoko ali romantično i sa puno ljubavi, osećajući kao da mi se kurac u njoj nadima do nemogućih dužina. Zvuk kreveta je ispunio sobu, škripa i uzdasi, a ja sam razmišljao kako će se moja sperma vratiti na mesto gde sam rođen, gde sam stvoren. Zamišljao sam kako izbija iz glave mog penisa i uliva se u njenu matericu, tražeći njeno jaje i oplodeći je. Pitao sam se da li je još uvek plodna i nadao sam se da jeste. Hteo sam da je napunim svojom spermom. Dugi, beli lepljivi mlazovi sperme.

Odjednom sam osetio da sam spreman. Zagrlio sam njeno telo i zabio se duboko u nju, poslavši je unazad na krevet. Glasno sam stenjao, želeći da me čuje, uzdišući joj na uho.

„Sinee“, ponovo je povikala dok je prvi mlaz bio praćen još jednim i još jednim. Ispunjavao sam je pucajući duboko u nju, moja sperma se uzdizala kroz njen grlić materice, tražeći način da stvori život. Napravio sam grimasu zadovoljstva… bilo je tako intenzivno da mi je celo telo prštalo od napetosti. napunio je maminu pičku spermom

Usporio sam svoje udare ali nastavio sam da pumpam, svaki sledeći sve nežniji. Nisam hteo da izvučem svoj kurac iz nje. Želeo sam da ostane u njoj, topao i mokar, čvrsto stegnut zidovima njene pice.

„Sine“, počela je, ali sam joj nežno stavio ruku na usta i odmahnuo glavom. Nisam želeo da ona ništa kaže. Tražio sam u njenim očima krivicu, žaljenje, ali nisam video ništa. Pritisnuo sam svoje čelo uz njeno, gledajući je u oči, i poljubio joj vrh nosa.

„Mama“, rekao sam tiho, „vratio sam se.“

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 71 Prosek: 4.6]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!