sestra ga uhvatila dok drka kurac

Slušajući Roditelje kako se Jebu

Upoznavanje Srbija

„Oh, jebi me! Jače! Jebi me!“ te reči su bile praćene zvukom udaranja uzglavlja kreveta o zid.

Sve što je Marko mogao da uradi je da leži i trpi. Svaka šansa za spavanje u razumnom času bila je davno zaboravljena. Sa tek 18 godina, nije bio slep za ono što su njegovi roditelji radili. Davno je počeo da primetićuje žene i njihova tela, njihova seksi, zaobljena tela. Sami zvukovi koji su dopirali iz sobe njegovih roditelja doveli su do zadebljanja i dizanja njegovog penisa.

Svetlost koja je dolazila kroz njegov prozor osvetlila je šator koji se formirao ispod njegovog ćebeta. Raspravljao je u sebi o tome da se prevrne i nabije jastuk preko glave, ali je znao da su njegovi roditelji tek počeli i da će to biti duga, mučna noć jebanja i nespavanja.

Posegnuvši dole, čvrsto je uhvatio svoj tvrdi penis. Nije bio najduži na svetu, ali je imao fin obim. Tempo udaranja kreveta o zid i majčino stenjanje postajali su sve jači i učestaliji.

„Jebote, da! Oh, razvali me. Svršiću!“

Marko je počeo da miluje od osnove svog kurca do glavića, usklađujući ritam svojih roditelja, želeći da žestoko svrši sa svojom mamom. Zamislio je čak da on jebe mamu, a ne tata. Zaustavio je svoje drkanje, očekujući da će mu se zgaditi. Ali njegov penis je i dalje bio tvrd, trzao se napred-nazad u potrazi za stimulacijom.

„Niko neće znati Marko.“ Tiho govoreći, čvrsto je zgrabio svoj penis i počeo da drka. Ovog puta je zamislio da jebe svoju 19-godišnju sestru. Njegov kurac je poskočio, slika da razvaljuje svoju sestru i jebe je kao što tata upravo jebe mamu, skoro ga je naterala da svrši. sestra ga uhvatila dok drka kurac

„Hej Marko…“ rekla je njegova sestra Sofija dok je ulazila u njegovu sobu, odsečena prizorom svog mlađeg brata koji je mahnitom brzinom drkao kitu. „Uh… Nema veze“, uzviknula je dok se okretala da ode. Marko, rastrgan između želje da njegova sestra vidi kako svršava, i pristojnosti koja ga je nagovarala da pokrije svoj penis, prekrio je svoj pulsirajući penis ćebetom.

„Sranje Sofija. Nisam očekivao…“ utihnuo je.

Ništa nije moglo da objasni ono čemu je upravo bila svedok.

„Ne, ne. Ti izvini, trebalo je da pokucam, da sačekam. Nisam mogla da spavam sa ovim preglasnim porno zvezdama.“ Sofija je stajala na vratima Markove sobe, vrpoljeći se. Njene ruke su bile prekrštene na grudima, stajala je na vrhovima prstiju.

„U redu je. Jebiga sad, šta je tu je. Samo kucaj sledeći put.“

Njegov penis se još uvek trzao ispod ćebeta i počeo je da ga boli od želje za olakšanjem. Sofija je samo stajala i krišom bacala poglede na penis svog brata dok se trzao i pulsirao ispod posteljine. Njene bradavice je žurno sakrila rukama u nadi da Marko neće primetiti.

Oni, pokušavajući da prekinu neprijatnu tišinu, i dalje su bili tretirani audio kompilacijom sa više orgazama koju su doživljavali njihovi roditelji. Stenjanje i gunđanje su postajali sve jači, i neće proći mnogo vremena dok njihovi roditelji ne završe. Nadali su se makar. Raspravljajući o tome da li da se okrene i vrati u svoju sobu i pokuša da spava, Sofija nije mogla da ignoriše svoje bradavice i način na koji je lagano pomeranje ruke preko njih poslalo male talase zadovoljstva u njen klitoris.

Njena pica je obilno balavila. Zvuci jebanja njenih roditelja i prizor tog sočnog kurca koji Marko nije uspeo da sakrije u prvi mah izazivali su pogrešne misli u njenoj glavi. Silno je želela da svrši na kurac, ali koliko god da je njen brat izgledao primamljivo, nije želela da ugrozi njihovu vezu.

Nisu bili preterano bliski, iako samo godinu dana razlike, oni zapravo nisu imali mnogo toga zajedničkog. Bili su samo porodica. Bili su potpune suprotnosti. Ona je tiha štreberka, sa naočarima i dugom smeđom kosom koja je bila uredno vezana. A on mangup košarkaške građe.

Nadajući se da njen brat ne može da vidi šta je izgledalo kao ogromna mokra tačka na njenim gaćicama, Sofija se okrenula da poželi laku noć i vratila se u svoju sobu, kada je njen brat zastenjao kao da ga nešto boli.

Sofija je pojurila sa vrata da sedne pored brata. „O sranje! Marko, jesi li dobro?“ Marko je jedino mogao da se uhvati za prepone.

„Da, izvini seko. Uhvatila si me baš kada sam se spremao da … završim i … iznenadno zaustavljanje… Nije prijatan osećaj.“

Sofija nije bila operisana od toga, znala je ona vrlo dobro i za orgazam i seks. Ali čuvši da je to rekao, duboko rumenilo je zaprljalo njene obraze.

„Jebiga Marko. Nisam razmišljala. Došla sam samo da imam neko društvo dok ovo dvoje ne prestanu sa… Mogu li nešto da uradim da ti pomognem?“

Pokušavajući da ne bulji u čvrste bradavice svoje prelepe sestre, ispružio je ruku i lagano joj zavrnuo bradavicu preko tanke majice. Iznenađena ovim reagovala je tihim jaukom koji joj je izleteo.

„Trebalo bih da odem nazad u svoju sobu.“ Sofija je nevoljno izjavila.

Žureći da ode pre nego što se bilo šta drugo dogodi, Sofija je brzo krenula iz sobe i preko hodnika do svoje sobe, gde je žurno zatvorila vrata pre nego što je mahnito pocepala svoju odeću. Penjući se na krevet. Zgrabila je svoj omiljeni vibrator. Okrenula je na najvišu brzinu pre nego što ga je brzo gurnula što je dublje mogla u svoju mokru picu.

„Oh, jebote, da! O, Marko!“ izletelo joj je sa usana dok je nabijala igračku duboko u svoj uski tunel. Stenjala je sa svakim udarcem vibratora, želeći da opet oseti prste njenog brata koji se uvijaju i gnječe njene tvrde, osetljive bradavice. Sofija je jahala svoj vibrator, zamišljajući da sve te stvari radi njen brat. seka masturbira na brata

„Oh, oh oh! Jebi me, oh Marko!“ njena pica se hvata za vibrator zakopan duboko u nju. Dok je svršavala, nešto toplo i mokro je palo na nju. Sofijine oči su se otvorile ka njenom bratu koji je stajao blizu nje, dok je njegov penis pucao mlazove sperme. Oči su im se poklopile, i sa nekim obrtom sudbine, kap njegove sperme pala je na njene zadihane usne. Bez razmišljanja, Sofija je izvukla svoj sjajni ružičasti jezik da bi polizala kremastu incestuoznu poslasticu.

Sam prizor dao je Markovom penisu navalu vrele krvi i on je žudeo za osećajem vruće, mokre pičke omotane oko njegove dužine. Iz sobe njihovih roditelja više se nije čuo jauk niti dahtanje. Mora da su završili. Bili bi mrtvi iscrpljeni. Sofija nije mogla da skrene pogled sa pulsirajućeg penisa njenog mlađeg brata. Činilo se da joj raste pred očima nakon što je polizala njegovu spermu sa svojih usana. Nije ni razmišljala, samo je reagovala.

Iznenadni pokret Markove ruke privukao je njenu pažnju prema gore, Marko je pritisnuo kažiprst na svoje usne, signalizirajući potrebu da bude tiha pre nego što zatvori vrata za sobom. Sa svojim prstima i dalje zakopanim između nogu, a klitoris i dalje pulsirajući od orgazma, sestra je ponovo postajala napaljena.

Gledajući svog brata, nadajući se da će taj njegov debeli kurac uvući u nju, počela je polako da miluje klitoris. Marko je polako krenuo ka krevetu gde je ležala njegova sestra, gola i rumena od orgazma. Hteo je da pređe granicu, njegov um se nije protivio. Ponovo pokazujući potrebu za tišinom, Marko se popeo na krevet i spustio se tako da mu je glava bila ujednačena sa sestrinom pičkom.

Aroma mošusna sa prizvukom slatkog. Želeo je da okusi slatkoću koja je curila iz njene mace. Izvlačeći vibrator iz njene pičke koja je curila, Marko je mogao da gleda kako se sokovi njegove sestre prelivaju ispod njene guze. Jedan probni lic, jedva je dostigao njen klitoris, a Sofijini bokovi su bili drhtavi Marko je bio u nirvani.

Njen nektar od pičkice bio je najukusnija poslastica koju je ikada probao. Nikad neće znati da li je taboo strana onoga što su radili to pojačala ili je prosto imala tako ukusnu pičku. Marko je zario jezik u njene delikatne nabore. Nesigurna u promenu u njihovoj porodičnoj dinamici, ali znajući da njeno telo ima potrebe koje zamenjuju sve ostalo, Sofija je mogla samo da jeca sa svakim polaganim lizanjem koje je njen brat isporučio njenoj napaljenoj pički. Od njene gladne pičke do njenog pulsirajućeg klitorisa. Sporost ju je izluđivala. Trebalo joj je više. Brže. Jače

Prekidanje tišine, priznavanje onoga što rade kao tabua nije bilo nešto što je Sofija želela da uradi. Sofija nije želela da govori jer bi to moglo da prekine mogući završetak njenog konačnog svršavanja na njegovom debelom lepom kurcu, ali joj je trebalo više.

„Marko?“ prošaputala je Sofija.

„Mmm?“ Marko je promrmljao između sporih lizanja.

„Marko, trebaš da mi brže pojedeš pičku ili da me jebeš. Moram da svršim!“

Marko, i dalje polako ližući, razmišljao je o tome da izdrži duže, ili da nahrani svoju sestru kitom. Jednim brzim, konačnim pokretom jezika o njen klitoris, Marko je počeo da se kreće gore po Sofijinom telu, obraćajući pažnju na svaku od njenih debelih bradavica boje cimeta sve dok nisu bile uspravne i zablistale od njegove pljuvačke.

To je bilo to, posle ovoga više nema povratka. Čim bi gurnuo kurac u njenu picu, oni bi razbili poslednju taboo barijeru. Brat jebe svoju sestru i tačka!

Marko je počeo da trlja glavu svog penisa gore-dole po njenom prorezu, premazujući ga. Osećaj je bio izuzetan. Pogrešno na mnogo načina, ali ispravno u svim najvažnijim. Baš kada je Marko počeo polako da ulazi, Sofija mu je rekla „Marko. Trebaš nešto da mi obećaš. Nemoj, šta god da kažem, da svršiš u mene. Važi?“

Marko, samo napola slušajući i više pokušavajući da se usredsredi na to da ne svrši odmah, mogao je samo da klimne glavom potvrdno. „Divno… a sada jebi pičku svoje sestre!“

Bez daljeg odlaganja, Marko je gurnuo svoj penis sve dok mu se jaja nisu poravnala sa sekinom guzom.

„Oooh, jebote!“ Sofija je zastenjala.

Crvenilo je puzalo Markovim grudima i duž njegovog vrata, a iz grla mu je odjeknuo jecaj. Brat i sestra su to radili. Njegov goli penis sedeo je duboko u sestrinoj pički. Pička njegove sestre bila je čvrsta, uska, skoro bolno zategnuta. Svako stezanje njene mace ga je čvrsto obuhvatalo i ako se ne usredsredi, svršiće pre nego što bilo ko od njih bio spreman.

Podižući kolena na grudi, Sofija je otvorila svoju picu kako bi svom bratu dala dublji pristup. Dozvoljavajući Marku da istovremeno udara njen klitoris i g-tačku. Marko je polako povukao kukove, pre nego što je kliznuo nazad u pičku svoje sestre.

„Oh, kako si jebeno uska.“

„Uhhhh… Marko… Jebi me. Zaboravi šta sam rekla ranije, želim da svršiš u mene. Želim da svršavam na tvom debelom kurcu dok ti svršavaš u mene.“

Zabijajući se sve dublje i dublje, Marko je posegnuo između i počeo da trlja Sofijin klitoris. Želeo je da mu svrši na kurac a on neće dugo trajati. Zaboravivši u potpunosti na potrebu da budu tihi, bract i sestra su počeli da se jebu s divljom strašću. Sofija je štipala i vukla svoje bradavice, pojačavajući osećaj Marka koji joj trlja klitoris i njegov penis udara u njenu g-tačku. jebanje sekine uske tople pičke

„Svršiću u tvoju sočnu pičku…“

Same reči su dovele Sofiju do ivice. Znajući da će ga njeno telo naterati da svrši.

„Ah! Jebote, da Marko. Svršiću na taj debeli kurac. Jebi me-jebi me-jebi me!“

Sa jednim konačnim nabijanjem, Marko je počeo prskati svoju spermu duboko u rođenu sestru dok je ona svršila po celom njegovom penisu. Stiskanje i povlačenje bili su skoro dovoljni da se ponovo napali. Sa konačnom kontrakcijom njene pičkice, Marko se srušio na sestru. Zadovoljna, Sofija je praktično predela. Nikada u životu nije bila tako temeljno izjebana.

„Mmm, Marko. To je bilo neverovatno. Ti si najbolji jebač kojeg sam ikada imala. Hoćeš li da svršiš u mojim ustima?“

„Ha?“ bilo je sve što je Marko mogao da kaže.

„Zar ne želiš da ti popušim?“ odgovori Sofija.

„Šta? Već sam… svršio sam…“

„Šta? Gde?!“ – izjavila je Sofija, počevši da paniči.

„Rekla si mi da svršim u tebe. Da želiš da svršiš na moj kurac dok sam ja svršavao u tebe.“

„O ne, jebote! Marko, nisam na piluli! Rekla sam ti da me slušaš u startu, poznajem sebe i volim da momak svršava u moju… Od toga jače svršim! Jebote!! “

„Sranje.“ bila je jedina stvar kojom je Marko mogao da odgovori. To i stvrdnjavajući penis. „Pa, dobro… šta je tu je. A kad si već napunjena, hoćemo još jednom? Izvadiću ga na vreme… obećavam.“

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 53 Prosek: 4.6]

5 komentara na “Slušajući Roditelje kako se Jebu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!