pušenje debele gay crne kurčine

Slučajni Pušač Kurca 2. Deo

Upoznavanje Srbija

Spremio sam se za spavanje, pre nego što sam se pridružio svojoj prelepoj, a ipak manje seksualno agresivnoj ženi, nego što je bila pre deset godina. Ironično, kamiondžija me je tačno procenio. Voleo sam svoju ženu, ali naš seksualni život je bio dosadan, a razmaci između odnosa i dalje su sve više rasli … posebno otkad imamo decu. …

Dve sesije masturbacije i desetak homoseksualnih priča strejt muškaraca koji su se kasnije podvrgli svom prvom gej iskustvu, i dan za susret je već stigao. Nisam planirao da se ponovo sretnemo, ali sam ipak rekao svojoj supruzi da ću ostati do kasno da podučavam neke studente i završim procenu nekih projekata iz prve godine koje je obično bilo bolno procenjivati.

Ceo dan dok sam predavao studentima istorije, potencijalni susret mi je bio u glavi. Osećao sam se rastreseno i uznemireno, završavajući popodnevno predavanje. Čak i kada u svojoj kancelariji nisam ocenjivao projekte, nisam mogao da se usredsredim ….

Što sam teže pokušavao da ne razmišljam o tome kako bi bilo kad bih na kolenima sisao kamiondžijski penis, to mi se više činilo da mi vizuelno dolazi pred oči. Tokom protekla dva dana u glavu su mi došla mnoga pitanja … pitanja koja mi nikada nisu pala na pamet pre neobičnog kratkog susreta: Kakav bi bio osećaj kad bih imao kurac u ustima? Kakav bi bio osećaj da sam na kolenima? Kakav je ukus sperme? Može li neko biti strejt, a opet sisati veliki crni kurac?

Prema kratkim pričama na internetu – to je bilo moguće. Nisam smatrao muškarce seksualno privlačnima i sigurno nisam hteo da se jebem sa njima, ali bio sam nesumnjivo radoznao za gutanje kite. Ipak sam se i dalje pitao. Jesam li zapravo bio voljan da sisam kitu? Da li sam bio spreman da progutam spermu? Da li sam bio voljan da me zovu pušač kurca?

Još uvek nisam bio siguran u te odgovore kad sam bacio pogled na sat. Bilo je šest i trideset. Trebalo bi mi skoro pola sata da se vozim do stanice za kamione. Kad sam ustao i uhvatio jaknu, racionalizirao sam da neću nužno ići na stanicu kamiona da bih sisao penis … ali bilo je vreme večere i definitivno sam bio gladan.

Ppočeo sam da se vozim do famoznog parkinga, još uvek nesiguran u to što sam spreman da učinim. Stigavši do kamiona, saobraćaj je bio surov, bilo je 15 minuta posle sedam. Sedeo sam u svom automobilu još deset minuta dok mi je mozak poskakivao napred-nazad između nekoliko različitih opcija: 1. Ubaci u brzinu i idi kući. 2. Samo uđi, večeraj nešto na brzinu i idi kući (mislim na hranu). 3. Uđi i budi spreman za sve što je kamiondžija planirao da uradi.

Nešto posle sedam i trideset izašao sam iz automobila, odlučivši da uđem u restoran da pojedem večeru i vidim šta će se odatle dogoditi. Ušao sam u neugledni restoran, koji je bio gotovo prazan, sa samo nekoliko ljudi … i jedan od njih je bio crni kamiondžija.

Nije ni podigao pogled sa obroka kad je rekao: „Znao sam da ćeš se pojaviti.“

Smrznuo sam se kad je trenutak istine bio nadomak, mogao sam brzo da se okrenem i odem i pretvaram da se ništa od ovoga nije dogodilo, pre nego što se bilo šta zaista dogodilo … ili bih mogao da odem i sednem.

Posle samo kratkog oklevanja, prišao sam mu i pridružio mu se.

„Gladan?“ Pitao je, tanjir mu je bio gotovo prazan.

„Vala jesam“, potvrdio sam grabeći jelovnik.

„Jedino što vam je na meniju je penis“, rekao je.

Nisam ništa rekao, ali sam pogledao da vidim da li je neko čuo šta mi je rekao. Konobarica više nije bila u blizini, a stariji gospodin preko nekoliko stolova kao da nije obraćao pažnju.

„Da li žudiš za penisom otkad si shvatio da si sisač kurca?“ – upitao je, a njegov grubi ton nekako je učinio da sve što je govorio izgleda ležerno.

„Šta? Ne“, pobunio sam se, ne želeći da priznam.

„Stvarno?“ pitao je podigavši obrvu prema meni. „Nisi ovde da mi sisaš kitu?“

„Ne znam“, prošaputao sam, posramljen njegovim pitanjem i nervozan, jer je čak i njegov normalan glas bio prilično glasan.

„Bolje se odluči“, rekao je. „Odelo i kravata će biti ovde za petnaest minuta da preuzme moj topli, gusti, beli teret. Ali imaš pravo svog prvog odbijanja.“

„Nikada ranije to nisam radio“, priznao sam, ne podižući pogled prema njemu.

Baš tada je prišla konobarica i pitala je: „Mogu li vam doneti nešto, šećeru?“

„Nemate prave delove tela za ono što njemu treba“, govorio je vozač kamiona umesto mene, a zatim se glasno zahihotao.

Lice me je zapeklo od srama dok sam zamuckivao: „D-da-da li bih mogao samo čašu vode?“

„Svakako, šećeru“, klimnula je glavom, udaljavajući se.

„Dakle, nisi mi odgovorio. Da li žudiš za kitom otkad sam te poslednji put video?“ Ponovio je, ton mu se nikada nije promenio.

„Ne“, odgovorio sam, što je uglavnom bilo tačno.

„Stvarno?“ Upitao je. „Ali hoćeš li mi sisati kurac?“

Lice me je i dalje peklo od srama dok sam šaputa: „Mislim da … ne znam…. hoću“.

„Treba mi DA ili NE“, rekao je, uhvativši se za telefon, „ili šaljem poruku onom mom profesoru.“

Iako još uvek nisam bio siguran da li sam spreman za to, znao sam da ne želim da odelo i kravata dolazi ovde.

„Da“, prošaputao sam, postiđen svojim odgovorom, a opet osećajući nelagodno uzbuđenje u sebi.

„Da, šta?“

„Da, želim ti sisati kurac“, rekao sam, i dalje tih, gledajući da li konobarica dolazi.

„Glasnije“, naredio je, „ne čujem te.“

„Želim da ti sisam kurac“, rekao sam glasnije, baš kad je konobarica došla niotkuda … čuvši moju izjavu.

Konobarica je spustila vodu i pitala, gledajući vozača kamiona, „Još nešto Danko?“

„Ne treba Rado“, rekao je. „Zove se Danko“, pomislih u sebi, moleći se da konobarica ode. „Moj novi prijatelj ovde izgleda prilično gladan … treba mu jedna poveća kobasica“, dodao je Danko.

Nasmešila se, odmahujući glavom.

„Ne znam kako to radiš, Danko.“

„To je dar valjda, jebem li ga“, slegnuo je ramenima. Nakon što je otišla, pitao je: „Kako se zoveš kurvice?“

„Dragan“, odgovorio sam ne nudeći svoje prezime.

„Pa da li Dragan želi malo kurac?“

„M-m-možda bih trebao da idem“, zamuckivao sam.

„Gde radite?“ – pitao je, ignorišući moj protest.

„Na fakultetu“, slobodno sam odgovorio, odmah shvativši da sam mu dao previše informacija i pitajući se zašto bih mu to rekao.

„Profesore Dragan“, izjavio je, naglašavajući moje ime, ustajući i bacajući pare na sto.

„Prati me Draganče.“

Prvo se nisam pomerio, ali rekao je glasnim tonom tako da su ga i konobarica i jedina druga mušterija čule.

„Sad ili nikad.“

Radoznalost je nadvladala dostojanstvo, sramežljivo sam, ne podižući pogled kako bih izbegao kontakt očima sa konobaricom, ustao i pratio Danka do toaleta… sa leptirima u stomaku. Otišao je do iste kabine koju sam video pre samo dva dana, i naredio je: „Dođi po svoje crno čudovište.“

Zagledao sam se u njega dok je spuštao pantalone. Deo mene bio je nestrpljiv da to učini, da sve veću radoznalost pretvori u stvarnost, ali ipak sam imao priliku da se uzdržim od homoseksualnog čina pokoravanja. Bio sam uvaženi prosvetni radnik. Šta bi rekli moji studenti da su me videli na kolenima, u prljavom toaletu kako isisavam grubu kitu kamiondžije?

Bio sam oženjen čovek. Šta bi rekla moja supruga kad bi saznala za moju tajnu? Otac sam ljubavi dvoje dece. Šta bi mislili o svom dragom ocu kad bi me videli s velikim crnim penisom u ustima?

„Sad ili nikad „, ponovio je Danko, ton koji je implicirao nestrpljenje, dok je izvlačio penis iz svojih plavih bokserica. Videvši njegov polu uspravni penis, moj krhki otpor bio je srušen dok sam zurio u njega. Bio je mnogo duži i deblji od mog i privukao mi je pogled.

Zahihotao se, od čega se njegov penis lagano njihao, poput sata hipnotizera …. Čak i dok mi se glava bunila, osetio sam kako se moje noge kreću prema njemu i njegovom penisu. Došavši do kabine, rekao je, „Uvek se raspadnu kad izbliza pogledaju velikog sočnog crnog monstruma.“

Iako su mu se reči činile apsurdnima, dok sam zurio u njegov penis, usta su mi se otvorila i bio sam u strahu od njegovih 20ak centimetara … zaista je izgledao … jebeno sočno. Stojeći pred njim, očiju prikovanih za njegov penis, očaran njegovom lepotom, odupreo sam se spuštanju na kolena … iako sam znao da je to neizbežno.

Željeo sam osetiti njegov penis u ustima više nego što sam se ikad poželeo bilo šta drugo … apsurdno, ali istinito.

„Na jebena kolena, za petnaest moram na put“, naredio je.

Čim mi je naređeno, pao sam na kolena poput željne kučke. Njegov sočni kurac sada me gledao u lice. Uhvatio sam ga levom rukom i nisam mogao da verujem koliko je tvrd. Zahihotao se, „Prestani da se diviš tome i radi ono za šta si rođen … sisaj kurac.“

Opet su njegove reči bile smešne i netačne … Nisam rođen za sisanje kurca. Živeo sam četrdeset godina, a da to nisam ni pomišljao, ali dok sam se naginjao napred i prelazio poslednju liniju, pitao sam se šta me je nateralo da to sada učinim.

Zašto sam se vratio? Zašto sam mu dozvolio da me ponizi u restoranu? Zašto mi je penis bio ukočen? Na ova pitanja bez odgovora, otvorio sam usta, nagnuo se prema napred i uzeo njegov veliki penis. Osećao sam se tako prirodno … instiktivno poput disanja.

Moralni um mi se trenutno ugasio kad sam se usredsredio na osećaj da imam kurac u ustima. Danko je zastenjao, „Ahhhh, još jedan strejt muškarac postaje pušač kurca.“

Mrzeo sam što je pojednostavio takav čin. Ipak, u ovom trenutku sam želeo da budem to. Umesto odgovora, počeo sam polako klecati napred-natrag, uzimajući nekoliko centimetara njegovog kurca u usta.

latentan gay sisa kurac„Već se potčinjavam tvojim prirodnim porivima“, ocenio je, što je izgledalo frustrirajuće tačno jer sam želeo da ga uzmem više u usta.

Bilo je to nadrealno sisanje penisa, čin koji sam obožavao da rade na meni, a čini se da ga većina žena, uključujući i moju suprugu, ne voli i čini to iz obaveza više od ličnog uživanja. Ipak, neobjašnjivo, voleo sam osećaj njegovog uda u ustima.

Činilo se, koristeći njegovu reč, „prirodno“ i nisam mogao da dokučim zašto se mojoj ženi ovo ne bi svidelo. Nastavio sam da skačem napred-nazad, svakim pokretom unapred pokušavao sam da uzmem u još više tvrdog mesa.

Nisam mogao da shvatim kako sve to uzimam u usta, ali želeo sam da uzmem koliko god sam mogao … čudno … želeo sam da budem dobar pušač kurca.

„Kakav prirodni talenat“, zastenjao je. „Kladim se da ne možeš da veruješ da si toliko dugo čekao da postaneš pušač kite.”

Bez ikakvog smisla, zastenjao sam nad njegovim penisom u znak saglasnosti.

Nasmejao se, izvukavši mi penis iz usta, „Reci mi šta želiš.“

„Da ti sisam kurac“, priznao sam, gledajući ga bez srama.

„Znači, ti si pušač kurca?“ – pitao je tapkajući me penisom po usnama.

„Da“, klimnuo sam glavom u znak saglasnosti.

„Reci“, naredio je.

„Ja sam … jebeni pušač kurca“, priznao sam sa neobičnim osećajem ponosa.

„A šta želiš sada? – pitao je, ocrtavajući moje usne svojim ukočenim kurcom.

„Želim da ti sisam kitu i da te nateram da svršiš“, priznao sam, očajno želeći da mi se njegov penis vrati u usta.

„Moli za to“, naredio je polako ga drkajući.

„Oh, molim vas, pustite svog pušača kurca da vam posisa vaš veliki, sočni, tvrdi crni kurac. Koristite me kao svoju kantu za spermu i kao svoju kurvicu „, rekao sam pogrdnim rečima što me je još više uzbudilo.

„Kad preuzmeš moju spermu, očekivaću da budeš spreman da dođeš i opslužiš me kad god ti pošaljem poruku“, naredio je.

„Naravno“, refleksno sam klimnuo glavom, pristajući na njegova naređenja ne uzimajući u obzir implikacije ili posledice … pušenje debele gay crne kurčine

„Ako ti pošaljem poruku u jedan ujutro?“ Pitao je, a potom počeo ozbiljno da me tuca u usta.

Čim se izvukao, odgovorio sam: „Naći ćemo se kad god i gde god želite.“

U ovom trenutku moj odgovor je bio iskren, moja iznenadna nezasita glad za penisom je bilo sve što je trenutno bilo važno. Nisam bio uvaženi profesor, nisam bio odani muž koji je volio, nisam bio otac dvoje sjajne dece … Bio sam pušač crnog kurca … ni više, ni manje.

 

KRAJ 2. Dela

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 5 Prosek: 4.8]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!