nabija joj kitu na usta

Slatka Supruga se Tetovira 2. Deo

Marko se nije stideo osećati i dodirivati noge moje supruge dok ju je postavljao. Rekao je da bi bilo lakše kada bi ja mogao da joj držim jedno stopalo dok joj je on stavljao drugu nogu na rame, ali da će prvo pokušati na ovaj način. Toliko sam želeo da skinem pantalone i uđem u svoju ženu odmah pred njim!

Sedela je raskrečenih nogu i spuštenih gaćica. Držao sam je i tešio je držeći joj noge raširenim za muškarca koji je trebalo da dodirne moju ženu po njenom privatnom bračnom ljubavnom prostoru. Prvo je Marko počeo da brije pičkicu moje žene, ono malo što je imala. Obrijao ju je potpuno glatko. Zatim ju je oprezno osušio peškirom.

raskrečena ženina pičkicaCecina majušna vagina počela je blistati od vlage i sve se više otvarala. Marko me je pogledao i prokomentarisao kako je moja žena lepa i zahvalio mi se što sam mu dozvolio da tamo crta. Ceca me je pogledala kako bi se uverila da sve odobravam. Mogla je jasno videti da uživam.

Marko je počeo da crta. Takođe je zadirkivao pičku moje supruge tek toliko da nije bilo očigledno da je pokušava dodatno uzbuditi. Ceca je počela da diše malo brže. Ubrzo je stavila ruke na oči. Nisam mogao da podnesem taj jebozovan prizor, pa sam napomenuo da mi treba voda i izašao.

Ostao sam izvan zavese nekoliko minuta. Kroz zavese sam mogao da vidim samo senke. Bio sam udaljen samo nekoliko metara. Odjednom sam primetio prigušene zvukove koji su dopirali iz unutrašnjosti zavesa. Mogao sam da razaznam da je Markova glava bila između nogu moje supruge, ali nisam mogao tačno da vidim šta joj on radi.

Šta god je to bilo; ona je to dozvoljavala, pa sam odlučio da im ne smetam još koji minut. Leptirići su mi zaigrali u stomaku kad sam shvatio da je Marko između nogu moje supruge i da joj liže pičkicu.

Bio sam previše zapanjen da bih razmišljao, a moj kurac je naravno bio tvrd. Ostali u sobi takođe su mogli da osete šta se dešava. Takođe sam znao da se Ceca nije žalila. Prebacio sam se da bih mogao videti između otvora zavesa. Video sam kako moja supruga steže oči dok je grizla peškir u ustima kako bi joj pomogao da se ne čuju njeni jecaji. Peškir im ipak nije pomagao da budu potpuno diskretni. liže pičku pred njenim mužem

Marko je bukvalno jeo Cecinu pičku. Radio je nešto i drugom rukom. Zakoračio sam unutra i podigao Cecin grudnjak iznad njenih sisa i stavio moje ruke na njene male grudi. Zatim sam je poljubio jezikom.

Tada je skinuo pantalone. Stao je i pribio moju suprugu za stolicu ulazeći joj brzo i snažno s leđa. Zatim je podigao Cecu i držao je dok ju je snažno i brzo pumpao. Šutirala je nogama i naprezala stopala dok je kršio udatu pičku moje žene. Video sam kako joj se prsti na nogama uvijaju dok joj je to činio. Svi u sobi su znali da je tattoo majstor preda mnom jebao moju ženu.

Marko je počeo trzati i trzati se dok je ispunjavao moju ženu svojom vrelom spermom. Držao ju je čvrsto dok je ulazio duboko u nju. Ubrzo se ispraznio i stao sa strane dolazeći do daha. Stajala je ne noseći ništa osim sandala na sebi. Gaćice su joj sada bile pri zglobovima na podu.

Oči su joj bile raširene kako nikad nisam video video. Ceca je u šoku posegnula dolje i povukla gaćice. Markova je sperma kapnula i brzo natapala tanku belu pamučnu tkaninu gaćica. Obe ruke joj je tada stavio na glavu i nabio joj svoj spermivi kurac u usta. Nekoliko puta joj je napumpao usta, govoreći joj da proguta ono što je ostalo. nabija joj kitu na usta

Ceca je odjednom bila pokornija nego što sam ikad zamišljao dok je lizala i gutala. Kad ga očistila, Marko joj se zagledao u oči dok je vratio kurac u gaće. Ceca je imala ravno lice ne znajući šta da misli ili kaže. Sve se dogodilo tako brzo.

Marko je bio vrlo iskren: “Hvala ti na slatkoj maloj ženici i njenoj uskoj pici! Nadam se da nije previše bolelo. Ti si sjajna mala jebačica i voleo bih da vas ima više takvih. Dobro je što vam vaš suprug omogućava da se jebete “.

„Čekaj malo“, razmišljao sam. “Nisam mu dao dozvolu da jebe moju ženu! Da, bilo je jebeno napaljujuće, i ne smeta mi NAPROTIV, ali ipak!” Ceca nije odgovorila, pa je promenio temu. “Reci mi dušo, želela si da te jebem, zar ne?” „Ne znam“, rekla je. – “Pretpostavljam”. Dodala je posramljeno.

” Uzeo sam ti tvoju bračnu nevinost. Tvoj usku malu mačicu sada je prekršio moj kurac. Tvoju zabranjenu matericu narušio sam svojom plodnom spermom. Nadam se da nećeš zatrudneti i tvoj mali trbuščić neće se povećati sa bebom u tebi. Sad vas je jebao neko drugi, a ne vaš muž, i trebaće vam još. ”

Marko me je pogledao, “Želim da počnem da se jebem sa tvojom ženom. Bolje bi joj bilo da koristi tablete, ili će zatrudneti.” Zatim je privukao njeno sitno telo pored svog i zagrlio je. Dao joj je mokar poljubac i jednom rukom je uhvatio za guzu, a drugom sisu.

“U redu, možeš sada da povedeš svoju ženu. Obavestiću te kad je sledeći put poželim.” Ceca je izgledala iscrpljeno kad je zakoračila iza zavesa. Tada je shvatila da su svi u studiju videli šta joj je uradio i čuli sve što je rekao. Ceca mi je sramotno pala u zagrljaj. Držao sam je oko struka dok sam je izvodio do automobila.

Pitao sam je li dobro. Rekla je: “Da, dobro sam.” Nisam znao šta da kažem. „Žao mi je“, rekao sam. „U redu je“, odgovorila je. Oboje smo ćutali nekoliko minuta. “A ti dušo?” upitala je. “Upravo mi je uzeo telo. Upravo je imao tvoju ženu. Uzeo mi je picu; pojebao me. Moje telo je sada narušeno, a možda i moja materica!”

Ne znam zašto, ali pitao sam: “Da li ti se svidelo?” Bila je šokirana i oklevala. „Pa, malo me zabolelo. “Ali svidelo ti se, zar ne?” Insistirao sam. “Jeste. Nisam htela da ga zaustavim ako na to ciljaš.”

“Možda bi želela da postaneš moja mala jebačica? Želiš da podelim tvoje telo sa drugim muškarcima? Želiš to? Učiniću to ako te jebeno loži. Dopustiću prijateljima da te jebu preda mnom. Još uvek si moja, ali ja voleo bih da i naši prijatelji uživaju u tebi ako ti se to sviđa “.

„Mislim da mi se to sviđa“, rekla je. “Želim da budem tvoja supruga, ali želim da spavam sa nekim od naših prijatelja. Želim da me neki od tvojih prijatelja imaju… da me jebu dragi… pred tobom. Želim ih u sebi. Ipak želim da popijem pilulu. Ne želim da me neko od njih oplodi. ”

Po njenom govoru sam mogao da vidim da je bila izuzetno napaljena. Čim sam je vratio kući, svukao sam joj odeću. Znala je šta sledi. „Malo me boli“, rekla je. “Učinio mi je to nekako žestoko. Bilo je duboko. Previše duboko. Ali, još uvek želim da vodiš ljubav sa mnom.”

Položio sam je na kuhinjski sto. Njene neuredne gaćice bili su jasan podsetnik na ono što se nedavno dogodilo. Bile su slepnjene na njenu obrijanu macu. Nabio sam glavu na njenu pičku. Lizao sam joj prorez i klitoris. Ceca je to volela, ali želeo sam da vodim ljubav sa svojom ženom.

Nisam se ni potrudio da joj skinem gaće, već sam ih sklonio u stranu i nabio se u nju! Bila je tako topla i mokra. Osećalo se drugačije. Mogao sam osetiti njegovu spermu i to me je dodatno napalilo.

Nisam izdržao koliko sam želeo. Vrisnula je kad je svršila u ekstazi. Nisam se mogao suzdržati jer sam osetio kako joj se maca trza. Napunio sam je spermom nadajući se da će beba biti moja, ako nakon tog dana ostane trudna.

KRAJ

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Sex sa sisatom

Don`t copy text!