kurac na sekinoj guzi

Brat i Seka – Cimeri 1. Deo

Moja rodbina je preko leta dolazila u posetu. Ujak i ujna sa mamine strane, a baka i deda sa očeve strane. Inače smo ja moja sestra i roditelji uveliko bili ispunili kuću jer je imala svega tri spavaće sobe, a sada smo dobili dodatnih četvero ljudi. Voleo sam da nas rođaci posećuju, i to nije bio problem, ali isto tako – to je značilo da je moja sestra nedelju dana morala da deli sobu sa mnom.

Inače, ja imam osamnaest godina, a moja sestra Brankica nije ni godinu dana starija od mene. Moja mama je zatrudnela gotovo odmah nakon njenog rođenja. Toliko smo bliski i slični da ljudi misle da smo blizanci. Slažemo se prilično dobro, iako nismo baš navikli da delimo sobu.

Nakon što smo večerali, svi su otišli u svoje sobe. Ujna i ujak su spavali u sobi moje sestre, jer je bila malo veća od moje, a deda i baka su bili u sobi mojih roditelja, a roditelji su spavali na rasklopnoj sofi u dnevnoj sobi.

Otišao sam u kupatilo, oprao zube i sve to, a zatim sačekao Brankicu. Ubrzo je ušla i zatvorila vrata. Kada sam je video u spavaćici, shvatio sam kakvo je sjajno telo imala. Pretpostavljam da nikada pre nisam obraćao pažnju na nju, ali bila je veoma privlačna. Nisam bio pripremljen za misli koje su mi ubrzo navirale. kurac na sekinoj guzi

Nisam razmišljao ni o čemu posebno seksualnom, ali hej – spavali smo u istom krevetu. Zbog toga mi se kita uskomešala i morao sam da se prebacim na drugu stranu da se ne visi izbočina. Znate, telo je zanimljiva stvar. Ono kao da pamti određene navike, pa tako sam i ja imao naviku da svako veče pre spavanja izdrkam kurac. I eto, usled tog dugogodišnjeg pravila i rutine, kurac bi mi se sam počinjao dizati čim bih se ušuškao uveče pod jorgan.

Inače, da li je sestre primetila ili ne, nisam bio siguran, ali mi se slatko nasmešila. Ušao sam ispod pokrivača i sakrio se koliko sam mogao. Ugasila je svetlo i nervozno ušla pored mene. Okrenula mi je leđa nateravši me da se na trenutak moja erekcija nasloni na njenu guzu. Uplašio sam se i okrenuo i ja njoj leđa

„Ne moraš da se okrećeš“, rekla je, uzvraćajući mi pogled. „Ne smeta mi ako si okrenut prema meni. “Oh, ja … uh..”, mrmljao sam. Sledećih nekoliko minuta pokušavao sam da razmišljam o nečem drugom osim o svojoj sestri pored sebe, ali erekcija mi nije padala.

Inače mi se nije dizao na sestru, što ne znači da nikada nisam maštao o njoj. Ali ako sam se ikada uzbudio razmišljajući o njoj, to je bilo zato što sam sebi to dozvolio. Okrenula se i suočila se sa mnom.

„Da li ti je neprijatno što spavaš sa mnom? upitala je. Okrenuo sam glavu, ali ne i telo. “Naravno da ne.” “Onda se okreni ka meni. Ne mogu da razgovaram s tobom ako si mi okrenut leđima.” U to vreme su nam se oči prilagodile mraku, pa bi ona sigurno videla moj tvrdi kurac ako bih se okrenuo. Ali šta sam mogao da kažem?

“Ja … ne mogu”, odgovorio sam glupavo. “Što?” Uzdahnulo sam. „Jer kad mi je udobno ovako… prosto eto… udobno.“ Čuo sam njen osmeh. “Stvarno?” upitala. “Jesi li ti tvrd?” – upita ona iz vedra neba!!

Ćutao sam neko vreme a potom stidljivo klimnuo glavom. “U redu je, nemoj da se stidiš. Okreni se prema meni a on neka bude ispod pokrivača.” Prevrnuo sam se i suočio se s njom, pazeći da između nas bude dovoljno prostora da je ne bockam. To nije bilo lako jer smo bili u krevetu za jednu osobu.

„Sad ćeš pasti s kreveta“, rekla je Brankica. “Ne brini da li ćeš me … dodirnuti time. Neću učiniti ništa.”

„Ali, sramotna me je jebote!”

Zahihotala se. “Obećavam da ništa neću učiniti. Samo priđi malo bliže, inače ćeš pasti sa kreveta.” Prišao sam joj nekoliko centimetara bliže i pogrešno procenio dužinu mog kurca. Lagano sam je dodirnuo u stomak, šireći joj oči. Pokušavala je da se ne smeje, dok sam se ja pokušavao premestiti tako da je nisam dodirivao.

Mogao sam samo da legnem na leđa, ali to bi bilo još neugodnije. „Izvini“, rekao sam. “U redu je. Mi smo porodica, pa pretpostavljam da te stvari ne bi smele da nas uznemiravaju.” „Lako je to tebi reći“, rekao sam. „Tvoje sise se ne vrte okolo i guraju ljude.“

Nasmejala se. Ostale spavaće sobe bile su niz hodnik, a između nas i susedne sobe bilo je kupatilo, tako da nas niko nije mogao čuti. „Nemam dovoljno mesta“, rekla je izvijajući telo. “Pod bi bio bolji od ovog. Ne želim da moram da spavam ovako nedelju dana.”

“Šta to govoriš? Želiš da spavam na podu?” Brankica se nasmešila, razmišljajući na trenutak. “Pazi, mi smo brat i sestra, pa zaboravimo na tvoj kurac i moje sise i spavajmo normalno.”

„Kako to da učinimo?“

„Približi se“, rekla je. Udovoljio sam joj i približavao se dok se naša tela nisu dodirnula. Njene dojke na mojim grudima na trenutak su me naterale da zaboravim na svoj kurac koji se gnezdio čvrsto uz njen trbuh.

„Hmm, ovo je mnogo bolje“, rekla je. Nisam znao šta da kažem. Samo smo se zagledali, dok sam ja uživao u njenoj toplini pritisnutoj uz mene. Moj kurac se trznuo i skočio nekoliko puta, a njeno disanje dovelo je do toga da su joj se dojke lagano pomakle prema meni.

“Da li je to u redu?”

“Aha”, rekoh.

Iznenađujuće, oboje smo ubrzo zaspali. Kad sam se probudio, Brankica je bila okrenuta leđima prema meni i čvrsto sam je pritiskao. Moj tvrdi kurac bio joj je tačno između njenih guzova.

Bacio sam pogled na sat, pokazivao je 6:30. Niko se još nije probudio, ali sada nisam mogao da zaspim. Stavio sam ruku na Brankicin bok i nežno joj prizemljio kurac na guzu. Promeškoljila se i krenula nazad ka meni svojom zadnjicom. Još je spavala, ali telo je reagovalo na moje pokrete. Pažljivo sam joj povukao spavaćicu, otkrivajući joj gaćice u koje sam pritiskao kurac skriven u boksericama. kurac na sekinoj guzi

Osećao sam se hrabro i povukao bokserice, pazeći da ne probudim Brankicu. Ležao sam nag, potpuno uzbuđen, i ponovo joj povukao spavaćicu. Ponovo sam lagano gurnuo kurac, gurajući joj u gaćice. Nakon što sam bio siguran da se ne budi, vrlo polako i pažljivo počeo sam da joj svlačim gaćice.

Nisam otišao daleko, tik ispod njenog pojasa, kad se počela buditi. Smrzo sam se, nadajući se da neće primetiti da sam go. Malo se izmigoljila, osećajući nešto drugačije u tome kako smo pritisnuti jedno uz drugo. Mislim da je shvatila šta sam radio.

KRAJ 1. Dela

1 thought on “Brat i Seka – Cimeri 1. Deo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Sex sa sisatom

Don`t copy text!