jebanje prstima svoju ženu

Slatka Supruga se Tetovira 1. Deo

Moja supruga Ceca i ja razgovarali smo o devojkama koje se tetoviraju. Bila je sigurna da ne želi ništa trajno što bi neko mogao da vidi. Ja lično mislim da su malene strateški postavljene tetovaže slatke i seksi na sitnim devojkama. Pristala je, ali i dalje se pomalo nećkala plašeći se da se posle ne predomisli.

Takođe nije bila sigurna da želi tattoo umetnika da joj crta tetovažu na na mestu koje se ne bi videlo čak ni kada nosi bikini. Postavljanje tetovaže na ili u blizini vagine za mene je bilo vrelo i ja sam to smatrao izuzetno erotskim. Očigledno je i ona smatrala da je razgovor napaljujuć, ako je suditi po mokrim gaćicama. Razgovor je taj dan nastavljen dok smo imali vreo i strastven seks, i završen je dok smo zajedno delili orgazam. erotičan sex sa suprugom

Tema se nastavila tokom sledećih nekoliko dana. Na kraju smo odlučili da posetimo salon za tetoviranje samo da bismo se raspitali o detaljima. Otišli smo u jedan od salona koji su bili na dobrom glasu, nedaleko od naše kuće. Ceca je insistirala da idemo zajedno. Ni ona ni ja nikada ranije nismo bili na takvom mestu.

Pozdravili su nas ljubazno: „Zdravo, šta možemo učiniti za vas?“

“Dobar dan i vama. Moja supruga razmišlja o tetovaži.”

“Sjajno! Zbog toga smo ovde. Znate li šta biste želeli?” devojka je pitala gledajući Cecu. Ceca je odgovorila, “Ne znam. Možda nešto malo. I ne želim da se to vidi. Mislim, sa odećom.”

“Da li biste je voleli na zglobu možda? Ili na stomaku?” upitala. „Ne znam“, odgovori Ceca. U tom trenutku sam i ja uskočio u razgovor. “Pitali smo se da li bi mogla da ima malu tetovažu i sakrije je iza gaćica.”

“Oh! Svakako!” odgovori devojka. Dozvoli mi da te upoznam sa Markom “. Marko je preko puta sobe crtao na pločici za skice. Bio je visok čovek i činilo se da se nadvio nad malenom niskom Cecom. Imao je vidljive tetovaže na svome telu. Ipak, delovao je nežno i imao je osmeh od uva do uva. Primetio sam kada je ponudio Ceci da se rukuju, da joj je šaka bila duplo manja i sitnija od njegove.

Kratko smo razgovarali o tetovaži. Marko je rekao da mora da joj vidi kožu tamo gde je želela tetovažu i pitao da li bi joj smetalo da pokaže. Tada su počeli leptirići. Oboje smo znali da joj je hteo skinuti gaćice kako bi mogao videti njenu nežnu kožu tamo gdje želi tetovažu. Moja supruga i ja smo se pogledali. Pitao sam: “Postoji li neka privatna soba u kojoj radite takve tetovaže?”

“Nemamo privatnu sobu jer je sva naša oprema ovde u studiju. Ali, te zavese povučemo i na taj način čuvamo privatnost klijenata”, objasnio je Marko dok je pokazivao na set prenosnih zavesa. Zavese su ipak delovale pomalo providne. Kroz njih zapravo niste mogli videti detalje, ali kroz tkaninu biste mogli jasno videti oblike i siluete. Ceca je imala zabrinut izraz lica.

Rekao sam joj, “Pretpostavljam da bi mu trebali pustiti da vidi taj deo tela pre nego što odvojimo vreme da odaberemo dizajn.” „Dobro“, rekla je sramežljivo. Marko i njegov pomoćnik postavili su zavese tako da Ceca ima određeni stepen privatnosti. Svi smo zakoračili u sredinu okruženi zavesama. Marko je spustio pogled na moju suprugu. Ceca je samo pogledala prema njemu čekajući strašljivo uputstvo. “Pa dušo”, rekao je. “Možete li mi pokazati gde biste želeli svoje umetničko delo? Neću moći da crtam na vama a da vas ne gledam.” Uz osmeh je dodao.

“U redu”, reče Ceca.

“Moraćete da povučete šorts dole. I gaćice.” Dodade Marko. Ceca je otkopčala šorc i spustila ga na kolena. Oklevala je pre nego što je zakačila palčeve za pojas svojih gaćica i spustila ih tik ispod svoje okrugle zadnjice. Činilo se da se Ceca naježila dok je pokušavala da stoji mirno. Marko se osmehnuo.

“Samo se opusti dušo. Razumem i u redu je. Nemaš čega da se stidiš.” Tada je on sam gurnuo gaćice malo niže. Ceca je gledala pravo napred, dok je Marko pažljivo gledao njenu kožu na zadnjici. Prešao je po njoj sa nekoliko prstiju da bi osetio njenu glatku kožu. „Mogu da zadržim tetovažu unutar vaših preplanulih linija“, rekao je. „Mislila je da bi možda želela jedan na svom prednjem delu.“ Dodao sam.

slatka suprugina pičkicaCeca me je na kratko pogledala zbunjenim pogledom. Marko je bio na jednom kolenu kada je okrenuo Cecu prema sebi. Lice mu je bilo na nekoliko centimetara od najprivlačnijeg privatnog mesta moje žene. Imala je samo malu urednu grupu dlakica neposredno iznad svog ljubavnog područja.

Ceci su počela da drhte kolena kad ju je dodirnuo da bi osetio njenu kožu. Primetio sam da mi postaje tesno u gaćama dok sam gledao ovog čoveka kako pregledava lična područja moje male supruge. Marko je bio nežan i pun poštovanja, ali nije se stidio dodirivati moju lepu ženu. Ustao je i pogledao me. “Ima lepu kožu. Mogu da je crtam gde god poželi. Šta imate na umu?”

Ceca je bila previše stidljiva da bi govorila. “Razmišljali smo o maloj mačjoj šapi na guzi i jednoj napred.” Dalje sam objasnio da su joj bikiniji mali, pa bi trebalo da joj bude blizu vagine. Marko se osvrnuo na golu picu moje supruge koja je iznenađujuće počela blistati. Stavio joj je prst u blizini. Ceca se trznula kad je prstom prešao po njenom prorezu do klitorisa i lagano je povukao.

Marko je rekao, “Shvatam da ste nervozni i sramežljivi. Neka vas suprug drži za ruke dok proveravam.” Držao sam ruke svoje supruge kao da je prinosim njemu da vidi njene najosetljivije, privatne i intimne prostore. Marko je nastavio da objašnjava. “Mogu da je nacrtam pored njenog malog otvora”, rekao je dok joj je otvarao glatke usmine.

„Da li je ovo mesto gde želite?“ pitao je Cecu. “Mislim da je to dobro mesto. Da.” Ona je odgovorila. Ceca se umalo onesvestila od nervoze kada je Marko ponovo kleknuo. Razmaknuo joj je guzove gledajući je u njezinu pukotinu, a zatim je još malo opipao njenu vaginu. Sada je bila jasno i vidno mokra između nogu.

Pomno sam posmatrao kako Marko namešta mali prst u njen otvor. Marko je potom ustao i činilo se da je završio sa svojim pregledom intimnih područja moje žene. Dalje je objasnio, “Moramo je potpuno obrijati, ali osim toga mislim da je spremna.” „Mogu li sada da navučem odeću?“ Pitala je Ceca. „Svakako možete, ali moraćete da se svučete da bih se crtao na vama“, odgovorio je Marko luckastim rečima. „U redu“, rekla je dok je navlačila gaćice.

Marko me je pogledao i pitao da li smo sada spremni. Pitao sam Cecu a ona htela još malo razgovarati o tome sa mnom u četiri oka ali Marko je onda predložio privremeni crtež koji bi se istrošio za nekoliko nedelja. Na ovaj način smo mogli da vidimo da li nam se sviđa.

Mislim da je moja supruga bila nervozna zbog ponovnog skidanja odeće, a takođe se linilo da je Marko bio spreman da ponovo bude blizu pičke moje supruge. Složio sam se sa Markom da nastavimo i isprobamo privremeno mastilo. Ceca se stidljivo složila i pitala da li bismo ipak mogli samo trenutak da razgovaramo.

Udaljili smo se i Ceca mi je rekla, “Nisam ni pomislila da će me čovek gledati tamo dole. To je prvi put, osim mog doktora. Marko je imao ruke preko mene i mislila sam da će gurnuti prst u mene . ” Bio sam jebeno napaljen i želeo sam da vidim još, ali nisam bio spreman da joj to priznam. Rekao sam supruzi da ne mislim da će privremena tetovaža predugo trajati.

“Ali i mene će obrijati tamo dole”, reče Ceca sa zabrinutošću. “Osim toga, mislim da ti se svidelo kad me gledao tamo dole. Mislim da je i Marko uživao.” „Pa, izgledala si tako seksi“, dodao sam. „Nije ti smetalo?”

“Dušo, bio sam tamo. Bilo je erotično gledati ga kako te gleda spuštenih gaćica i gledati kako te dodiruje tamo dole.” “Šta ako me pokuša više dodirnuti? Njegov prst već je bio skoro u meni. Šta ako gurne prst u mene? Hoćeš li i to gledati?” upitala. „Pa, je li i tebi to malo napaljilo?“ Pitao sam. „Mislim da si se malo navlažila.” Privukao sam suprugu k sebi, poljubio je jezikom i stavio joj ruku u gaćice. Kratko sam je protrljao po klitorisu. Bila je natopljena i to me je zaista uzbudilo. jebanje prstima svoju ženu

Ukazao sam joj da se vlažna i da je to u redu. Predložio sam joj da uživa u tetoviranju i u Markovoj pažnji. Ne znam odakle su došle moje sledeće reči. “Pusti ga da radi šta želi, osim ako ti se ne sviđa. Ako ti se pak sviđa, pusti ga. Uvek mu možeš reći da prestane ako ti bude neugodno.”

Marko je ušao u zavese otprilike u to vreme. „Pa, jeste li odlučili?“ Govorio sam, „Za sada bismo želeli privremeni crtež“. “Sjajno!” rekao je. Zatim je stavio peškir na stolicu i zamolio moju ženu da se svuče. Ceca se praktično tresla kad je pred neznancem ponovo spustila šorc. “Morate takođe da skinete svoju malu košulju, tako da je nećete morati držati u stranu, ali možete je povući i vezati ako želite. “ Poslušala ga je.

Spustila je gaćice na kolena i posegnula za mojom rukom. Zatim je bluzu navukla preko glave. Ceca je sada nosila samo oskudni grudnjak sa spuštenim gaćicama i sandalama na kojima su se videla njezina mala bosa stopala i jarko obojeni prsti.

Marko joj je rekao, “Dušice, previše si nervozna, a i dalje si mi potrebna. Moraćemo obuzdati ruke i noge, ali javi nam ako ti postane neprijatno.” Marko joj je vezao stopala razvukavši joj malo gaće. Ponudio joj je da skine gaće, ali ona je želela da ih zadrži. Zatim joj je raširio noge i povukao stolicu za sebe.

 

KRAJ 1. Dela

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Sex sa sisatom

Don`t copy text!