svršio seki u usta i na lice

Sestrin Sastanak je Propao

Upoznavanje Srbija

Bilo je 23 sata, nisam imao ništa planirano, nikakav izlazak sa društvom niti sastanak i pomirio sam se sa tim da ću veče porvesti uz komp i ponoćne porniće. Nije baš popularno da 20-godišnji momak provede petak uveče sam kod kuće, ali jebiga. Mama je bila poslom negde van grada, a tata je bio zaključan u svom studiju gde je montirao snimke za jednu marketing kompaniju. Iz iskustva sam znao da će montirati i editovati klipove do sitnih sati.

Što se tiče moje rođene sestre ona je bila na sastanku. Iako je bila samo godinu i po dana mlađa od mene, smatrao sam da je premlada za izlaske i ozbiljne veze. Zapravo, mislim da sam mrzeo svakog momka sa kojim je izašla. Osećao sam se zaštitnički i sa obzirom koliko je bila lepa i zgodna, nisam želeo da je samo iskoristi za seks.

Onaj sa kojim je to veče izlašla bio je neka vrsta šmekera koji je mislio da može da ima svaku koju poželi. Ja sam imao drugačije mišljenje o njemu, mislio sam da je samo idiot koji je imao sreće da se rodi u bogatoj porodici. Način na koji je bila obučena kada je otišla, sa haljinom koja joj je jedva prekrivala dupe, dodatno je uzdrmao moju nervozu.

Oko 23:30 ulazna vrata su se zalupila, trgnuvši me iz fantazije koju sam kreirao uz hardcore pornić. Moj tvrdi kurac je odmah počeo da se smanjuje, znajući da moram da proverim sa sekom kako je prošao dejt.

„Jebeni muškarci!“ moja sestra Dorijana je gunđala dok je koračala stepenicama koje su vodile na sprat. jebozovna sestra

Otvorio sam vrata svoje sobe i susreo je u hodniku. „Šta je uradio onaj kreten? Je li pokušao da te pojebe?“ Znao sam da moja sestra nije svetica (uprkos onome što su naši roditelji mislili), ali ne bih tolerisao da je neko iskoristi. Okrenula se da se suoči sa mnom. Nisko izrezani gornji deo njene mikrohaljine bio je povučen sa jedne strane, pokazujući okruglu, čvrstu sisu prelepim čipkastim grudnjakom. „Da li je pokušao da te siluje? Odseći ću mu jebena jaja!“

„Alo idiote, smiri se i pusti me. Bar da me je silovao… nije mogao ni da dođe do druge faze! Svršio je 5 minuta nakon početka jebene predigre. On je dečko zadovoljen a ja mokra napaljena i bez kurca!“

Prvo sam je gledao u šoku, bilo je jasno da je pripita, a nikad je u životu nisam čuo da koristi tako vulgaran rečnik. Ali nakon nekoliko zbunjenih sekundi počeo sam da se cerekam. Znao sam da je tip pičkica koja se samo hvali bez pokrića. Dok sam se smejao, primetio sam da se ona ne smeje. Samo je zurila u mene ozbiljnim ljutitim pogledom. Ali onda je njen poged bio spušten i njen jezik je provirio da obliže njene usne.

„E to mi je trebalo.“

Moj blago erektilni kurac je virio iz mojih bokserica, očigledno ih nisam zakopčao kada sam izleteo iz sobe u brzini. Spontano mi je izletelo: „Ovaj traje duže od 10 sekundi“, nisam mogao da se suzdržim, bilo je sasvim logično da tako nešto kažem.

„Kladim se da može mnogo duže…“ promrmljala je zacakljenih očiju.

Kada je pružila ruku i stegnula moj polu mlohav penis, kunem se da sam se skoro onesvestio! Samo ga je držala neko vreme, lagano ga stiskajući. „Znala sam da je debeo.. čula sam priče..“ promrmljala je: „na dobrom si glasu brate.“

Uzevši je za ruku, odveo sam je u svoju spavaću sobu i bacio na krevet. Kao i obično, bio je nered u mojoj sobi i za to mi je uvek kenjala, ali izgledalo je da ovaj put nije bilo briga. Uhvatio sam je za obraze i strastveno je poljubio, duboko zadirući jezikom u njena usta. Naši jezici su bili isprepleteni u dubokom, žarkom poljupcu.

Dok smo se žvalavili spustio sam gornji deo njene haljine nadole dok joj se grudi nisu oslobodile. Uzeo sam ih u ruke i odmah je duboko uzdahnula u moja usta. Ruke su mi skliznule dole, vukući njenu mikrohaljinu preko njenih kukova. Kada sam osetio njene tangice i njih sam spustio niže tako da je sada seka bila potpuno gola. Dok sam ih spuštao, mogao sam da primetim da su natopljene. lizanje sekine pice

Iako sam pokušavao da kažem sebi da je sve moja zasluga, morao sam da priznam da bi deo zasluga možda morao da pripadne onom bogatom snobu. Stvari su pale na zemlju i ona je istupila, pritiskajući se uz mene i moj kurac koji je pulsirao. Skinula mi je bokserice i ja sam izašao iz njih. Sada smo bili goli zajedno. Nešto što se nije desilo od dana kada smo se zajedno kupali kao deca.

Dorijana definitivno više nije bila dete. Sada je bila žena i prizor za žestoko tucanje. Hteo sam da je okusim pa sam kleknuo, podigao jednu njenu nogu na moje rame i zaronio u njenu picu. Bila je preukusna, vrela, a sokovi su klizili iz nje i slivali se u moja usta i niz moju bradu. Usisao sam klit i počela je da se trese na meni. Bilo je intenzivno, želeo sam da je prožderem!

„Braco…. Jebi me molim te…“ rekla je, nežno me povlačeći za ramena: „želim te u sebi. Odmah.“ – uz to ona se okrenula, naguzila se kao prava napaljena kučka i gledala me pohotno preko ramena.

Pomerio sam nagnuvši kurac prema njenom sočnom otvoru i krenuo napred. Savila je kolena i nagnula kukove prema gore da bi se susrela sa mojim nadolazećim pokretima i kao da smo to godinama vežbali, glava mog penisa savršeno se probila između njenih vlažnih usmina. Hteo sam da uđem u nju polako ali moje telo nije me slušalo. Odmah sam utonuo u nju do jaja, spajajući se u jedno.

Njene oči pune ljubavi i požude gledale su me uz stenjanje dok sam se sve brže i jače nabijao u njenu pičkicu od pozadi. Tucao sam svoju sestru dugim, snažnim dubokim udarima.“Da da“, stenjala je „da… jebi me! Tako si velik! Razvali me!“

Više nisam posedovao sposobnost govora, pa sam samo gunđao i stenjao dok smo se sve brže jebali. Zabacivala je svršio seki u usta i na liceglavu s jedne na drugu stranu i grizla se za usnu dok sam istraživao njene intimne dubine. Njene grudi su zadrhtale, celo telo joj se treslo, delom od orgazma, a delom od udaranja mog kurca u nju.

Osetio sam da sam blizu pa sam se brzo izvukao i drkao dok sam čekao da vidim šta će uraditi. Na moje zadovoljstvo, ona se okrenula ka meni, zgrabila moj kurac i drkala ga pred svojim otvorenim ustima. Mlaz za mlazom vrele tečnosti krenuli su prskati po njenom licu i u njena gladna usta. Ona se oblizivala i gutala moju spermu kao najdivljija porno zvezda.

Drhtao sam i gledao je tako prekrivenu spermom, znajući da neće proći mnogo vremena pre nego što ću poželeti da opet vodim ljubav sa njom.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 36 Prosek: 4.7]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!