lizanje ćerkine guze

Ona voli Tatin Debeli

Upoznavanje Srbija

Spavaća soba je bila prilično mračna, samo je mesečina koja je virila kroz roletne pružala bilo kakvo osvetljenje, ali ja sam poznavao sobu kao svoj džep. Na krevetu je bio razlog moje posete. Divna vizija ljupkosti ležala je na svom krevetu sa spuštenom posteljinom oko nogu, sa samo malom spavaćicom koja je delimično blokirala moje radoznale oči. Bledo ružičasta spavaćica joj se popela do struka, otkrivajući sve njene mlade ženske čari ispod.

Zgodne noge, tanan struk i posebno njena pica, sa sitnim zlatnim dlačicama koje se osećaju kao oblak kada ih dodirnete – sve je tu za moje uživanje. Još nije spavala. Nije bilo šanse da je mogla tako brzo zaspati, jer je tek stigla kući pre 20ak minuta. Tiho sam se odšunjao do one strane kreveta kojoj je ona bila najbliža i kleknuo pored nje. Desna ruka joj je bila podignuta iza glave, i dok sam udisao mogao sam da primetim erotsku aromatičnu mešavinu njenog znoja i slabe ostatke dezodoransa.

Nagnuo sam se napred. moje lice tik do njenog otkrivenog pazuha, i dok sam puštao jezik da klizi preko njega, video sam je kako pokušava da zadrži kikot. Još jedno lizanje tog nežnog udubljenja i ona je otvorila oči.

„Ćao tata.“ reče Nikolina tiho, gledajući me sa onim sjajem u očima.

„Znao sam da se pretvaraš da spavaš“, rekao sam, nagnuvši se napred i ljubeći svoju devojčicu.

„Dala sam sve od sebe, ali kada ližeš moje pazuhe izgubim se“, priznala je Nikolina. „Nije fer. Znaš koliko sam osetljiva tamo.“

„I ukusna“, dodao sam.

„Plesala sam celu noć. Sigurno malo smrdim.“

„Ne, prelepo mirišeš. Osećam nešto drugo. Piće?“

„Samo par tekila.“

Nagnuo sam se i gricnuo njenu natečenu bradavicu kroz spavaćicu.

„Ooh!“ Nikolina je jauknula, a zatim se pretvarala da viče, ali scenskim šapatom: „Mama! Tata me je ugrizao za sisu!“

„Tužibabo jedna.“

„Zašto nju ne gricneš tamo?“ upita Nikolina. „Njene su mnogo veće.“

„Znaš ti vrlo dobro… ne pravi se pametna.“

„Opet ti ne daje, a tata?“

Odavno je shvatila šta se dešava, a šta ne u mojoj spavaćoj sobi, tako je i iskoristila moj trenutak slabosti te noći kad smo prvi put podelili strast… ili bar ja tako pamtim.

„Tako nekako. Dakle, plesala si i popila si par pića. Da li se još nešto desilo? Pupušila nešto?“

„Ne“, rekla je Nikolina dok se podizala na lakat. „Razmišljala sam da popušim jednu debelu cigaretu kad dođem kući.“

„Je li tako?“ rekao sam a Nikolina je na kolenima silazila sa kreveta. „Moju… debelu?“

„Debeli“ je bilo ime moje ćerke za moj kurac i pretpostavljam da mu je odgovaralo. Moj penis nikako nije bio dugačak, ali je bio jebeno debeo. Apsurdno debeo.

„Jebote… Već je tvrd a nisam ga ni dotakla!“ Nikolina je tiho objavila kad je izvukla moju kitu iz bokserica.

Nikolina je imala velika usta za tako sitnu devojku, ali za razliku od svoje majke, ne samo da je znala da ih koristi, već je i volela to da radi. Začuđeno sam pogledao dole dok ga je polako primala sve dublje i dublje u usta. Baš je volela da sisa kurac. Njena majka je to radila, ali to je bilo pre mnogo godina. Čak ni u najboljim godinama, moja žena nije bila sjajna u oralnom seksu, a kad su ćerkina usta ponovo delovala, provukao sam ruke kroz njenu plavu kosu i mazio je. guta tatin debeo kurac

Nikada ne bih dugo izdržao, delom zato što sam sa njom uvek bio prenapaljen, a takođe i zato što njeni talenti to nisu dozvoljavali. Moj kurac je bio sjajan i mokar od njene pljuvačke dok se njena glava kretala a rukom je masirala moja jaja. Nikolina je znala da svršavam, što je rezultat mnogo iskustva sa mnom, tako da se nije iznenadila kada sam počeo da prskam u njena usta poput tinejdžera – snažno i obilno.

„Jadni tatica“, rekla je Nikolina dok je skidala usta s mog kurca. „Tvom debelom treba mnogo više ljubavi nego što dobija.“

„A moja lepa devojčica?“ upitao sam, pomažući joj da ustane. „Hoćeš da tebe tata usreći?“

„Mmmm… Daaa….“, rekla je Nikolina, podižući ruke da joj podignem spavaćicu preko glave, otkrivajući njene divne sise za koje je mislila da su premale, ali ja sam smatrao savršene, posebno debele bradavice koje su pokrivale krajeve.

„Slatka devičanska pičkica“, rekao sam tiho dok sam gledao u njene napućene usmine, vidljive kroz laganu prašinu zlatnog krzna, pre nego što sam zakopao lice između njenih nogu. Koliko slatka je pička od 19 godina? Ona koju nikada nije probio kurac? To je neopisivo…. mogao sam da ližem njenu pičku dok mi ne otpadne jezik. lizanje ćerkine guze

Večeras je Nikolina htela nešto drugo, pa sam lizao dok nije počela da savija leđa prema gore. NJen anus je bio toliko topao i savršen, da je malo bio otvoren i izložen dok sam joj širio guzove. Nikolina je zacvilila od oduševljenja dok sam lizao oko naboranog prstena i nežno pipkao jezikom zjapeću rupicu. Dok sam mazio Nikolinu jezikom, utrljao sam malo lubrikanta koji je uvek bio pored njenog kreveta po svom kurcu, koji je ponovo bio tvrd.

Moja ćerka je prkosno podigla zadnjicu nagore kad je osetila moj nauljeni prst kako joj klizi u anus, zatim drugi i treći. Moja draga je stenjala i grčila se licem u posteljini. Bilo je vreme. Sećam se koliko sam se osećao krivim prvog puta, morao sam da nastavim da podsećam sebe da je to sve bila njena ideja. Tog prvog puta je bilo teško uvesti u guzu nešto debelo kao moj kurac, nešto što moja žena nikada ne bi ni pokušala. A sada? Pošto je Nikolina sada mogla da se opusti i navikla na moj obim, ulazio sam kao nož u puter.

Gurao sam svoj debeli koliko sam mogao u njen rektum. Mogao sam da čujem svoju ćerku kako uzdiše dok sam ulazio. Pored kreveta je bilo ogromno ogledalo i uživao sam da gledam kako je uzimam analno. Poskakivao sam gore-dole na krevetu, moj penis je bez napora klizio unutar i izvan ćerkinog dupeta.

Povremeno bih, jer nisam dugačak, iskočio napolje. Prvi put kada se to desilo, sećam se da sam bio šokiran kada sam video zjapeću rupu koja je zurila u mene, ali sada me to uzbuđuje, jer znam da kada svršim, njen anus je nepristojno razjapljen. tatica je jebe u guzu

„Jebote!“ Nikolina je ponavljala dok sam je tucao. „Jebi me u guzu tatice…“

Zabio sam se u nju svom snagom, krevet je škripao tako glasno da bi nas, ako moja žena nije čvrsto spavala, verovatno mogla čuti. Nikada nisam ušao u njenu nevinu pičkicu, ali kada god bi svršila, njena ribica bi špricala po posteljini. Mnogo puta ispod nje bila bi lokva, ali ja sam i pored njenog orgazma nastavio da je razvaljujem u guzu.

Tek kada se potpuno oporavila od orgazma ja se naprežem i svršavam, sipajući svoje seme duboko u njena creva dok stenjem sa zadovoljstvom.

„Niko to ne radi kao moj tatica“, rekla je Nikolina dok smo se zajedno spuštali na krevet. Znam da daje drugim momcima svoju guzu, ali to je u redu sa mnom. Ona je barem nevina, i planira da tako ostane dok ne upozna gospodina Pravog. To je njena odluka i ja je poštujem.

Nikolina ponekada spomene da želi da joj budem prvi, ali sam do sada uporno odbijao. Kakav bih ja bio otac? Taj prvi put bi trebalo da bude za nekog posebnog. Ali, razmišljao sam dok sam izlazio iz ćerkine spavaće sobe i vraćao se u svoj krevet pored supruge, možda jedne takve večeri ja pokleknem… i zaista joj budem prvi…

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 56 Prosek: 4.3]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!