prstima jebe guzu

Sestričini sam predložio masažu

Upoznavanje Srbija

Moja sestričina je bila presrećna kada sam joj rekao da može da živi kod mene kako ne bi morala da plaća stan dok studira. Prvih par meseci je bilo odlično, ušli smo u određenu rutinu… ali onda mi je jednog dana rekla da imam problem da zaspi u, kako je rekla „čudnom“ krevetu. Rekao sam joj da imam odličan recept za čvrst san. To je uključivalo dugo, vruće tuširanje, svežu posteljinu na njenom krevetu i masažu celog tela. Kao licencirani fizioterapeut objasnio sam joj da to preporučujem svim klijentima i uvek su rezultati odlični.

Svideo joj se plan i dogovorili smo da sledeći vikend to i odradimo. Ja sam pripremao kupku dok se ona presvlačila. Sve sam pripremio i Sanela je ušla u kupatilo u svom ogrtaču, smešeći se a ja sam se prebacio u njenu sobu. Dakle, dok je moja slatka ičina bila u kadu punoj sapunica i mirisnih soli, rasporedio sam ulje za masažu, losion za telo i nekoliko peškira. Zapalio sam tri mirisne sveće, stvarajući pravu kombinaciju svetlosti i zatamnjenosti. Ugasio sam plafonsko svetlo i pustio tihu muziku. Soba je izgledala toplo i privlačno.

Strpljivo sam čekao u dnevnoj sobi i priznajem da sam bio veoma nervozan jer iako sam imao na hiljade takvih masaža, nikada to nije bio neko iz porodice. Posle dvadestak minuta, ona je otvorila vrata kupatila i preko hodnika prešla u svoju spavaću sobu. Trenutak kasnije, nežno sam pokucao na njena vrata, a zatim ušao sa nekim potrepštinama za masažu. Sanela je ležala ispod peškira i smeškala mi se.

Rasporedio sam svoje zalihe na njen noćni sto dok je ona gledala očima koje su blistale na svetlosti sveća. „Draga, prevrni se na stomak“, što je i učinila a ja sam peškire spustio oko njenog struka. Dok se okretala, njene čvrste grudi su me na trenutak pogledale. Sve to je pratio njen nevini slatki osmeh. Malo se i zacrvenela u licu. Pribrao sam se i zaokupio se pažljivim slaganjem peškira preko njene guze. masiranje sestričine

Zatim, uzevši flašicu mirisnog ulja, sipao sam malo na dlan i protrljao dlanove da se ulje malo zagreje. Položio sam obe ruke na Sanelina ramena i počeo da nežno nanosim ulje u njenu bledu kožu. Uzdisala je dok sam joj nanosio ulje u mišiće leđa. Dok se opuštala, moje ruke su lutale oko njenih leđa i sa strane. Masirao sam joj grudi sa strana neko vreme i bilo mi je drago što me nije opomenula. Bilo je uzbudljivo. Uživao sam u osećaju njenih grudi… bile su tako čvrste, a opet meke.

Nisam stigao do njenih bradavica jer su bile pritisnute uz dušek. Niko nije progovorio ni reč, ali u vazduhu, u svetlosti sveća, bio je elektricitet, seksualni naboj. Nakon što sam temeljno manipulisao bočnim stranama njenih grudi, pomerio sam ruke niz njena leđa i masirao mišiće tik iznad njene guze.

„Znaš da ovi mišići donjeg leđa drže veliku napetost… mnoge žene drže napetost ovde i u zadnjici. Veoma je važno s vremena na vreme da se ova napetost otkloni, kako bi se sprečili problemi sa leđima u kasnijim godinama.“

„Mhmm…“ – uzdahnula je na moj dodir.

Masirao sam joj donji deo leđa nekoliko minuta, a zatim hrabro rekao: „Sada ćemo ti srediti guzu i noge dušo. Jel je u redu da sklonim peškir dok to obavljam?“ Opet, jednostavno je promrmljala “mhm.“ Toliko sam je opustio, činilo se da ima poteškoća čak i da govori jasno. Podigao sam peškire i presavio ih na dnu kreveta ispod njenih stopala. Kakav je erotski prizor bio ispred mene. Stajao sam i zurio neko vreme, a onda sam, trgnuvši se iz svog opčinjenog stanja, uzeo još ulja u ruke i naneo ga na njenu meku guzu.

U početku sam lagano prelazio rukama preko njenih guzova, potpuno ih premazao uljem. Vrhovima prstiju sam prešao duž njenog procepa, podmazujući područje. Prelazio sam prstima napred-nazad duž njene guze. Moj kurac se opasno trznuo kada je moj prst stao na analnom otvoru i nežno ga pomazio… nije ušao, već ga je jednostavno pritisnuo. Zatim sam pomerio taj prst niže a sledeći prst naslonio na ulaz u anus, zastao i samo na trenutak opipao to mesto. Ovaj proces se ponavljao dok se konačno moj kažiprst nije ugnezdio na njen anus… opet, ne unutra, već čvrsto i nežno na otvor. guza masiranje sestričina

Sanela je glasno uzdahnula… Nisam mogao da kažem da li je to bilo od zadovoljstva ili od šoka što su ruke njenog ujaka bile tamo gde su bile. U ovom trenutku, došlo je vreme da masiram dublje i pokušam da razradim sve čvorove na njenoj zadnjici. Uhvatio sam njene guzove i razdvojio ih, počevši proces pronalaženja čvorova i razbijanja istih. Držao sam joj guzove razdvojene najmanje minut dok sam zurio u njen naborani i savršeno ružičasti anus.

Zatim sam stavio kažiprst na njenu rupu i umasirao malo ulja direktno oko oboda i preko otvora ponavljajućim pokretima. Sanela je samo malo izvila leđa, gurajući svoje dupe prema mojim sada glatkim i blistavim rukama. Stavio sam vrh svog prsta u njen anus i nežno ga gurnuo do prvog članka, okrećući prst, rotirajući tik unutar njenog anusa.

Zanimljivo da niko od nas nije rekao ni reč. Držeći prst tik unutar njenog šupka, nastavio sam masažu drugom rukom, stežući i milujući njenu zadnjicu i provlačeći tom slobodnom rukom po leđima do vrata i ramena. Sve vreme sa mojim desnim kažiprstom ubačenim u njen šupak. Moja nećaka je sada neravnomerno disala. Vratio sam svoju lutajuću ruku na njenu guzu i povukao jedan guz kako bih izložio njen anus svom pogledu. Pogled na moj prst unutar tog slatkog malog anusa bio je neverovatan. prstima jebe guzu

Gurnuo sam prst dublje i Sanelina usta su se otvorila, ali nije izašao nikakav zvuk. Posmatrao sam njeno lice koje je bilo okrenuto na stranu, zatvorenih očiju, kose koja joj se prelila preko lica. Gurnuo sam prst koliko god je mogao da uđe i držao ga tamo. Bila je potpuno otvorena za mene u ovoj izuzetno erotskoj i zabranjenoj sceni. Bio sam toliko uzbuđen da sam jedva mogao da dišem.

Sanela je bila igračka u mojim nauljenim rukama i znao sam da mogu da joj uradim sve što sam hteo. Skinuo sam svoj donji deo i namestio se tako da mokrim glavićem mazim njen šupak. „Uffff…“ začulo se iz njenih usana. „Opusti se draga…“ – rekao sam tiho i polako počeo da guram kurac u njen sada zjapeću anus. Bila je tako jebeno uska. Kada je glavić prošao barijeru ona je spustila ruku i počela da trlja svoju pičkicu. To je bio znak da nastavim.

Nema sumnje da je moja slatka sestričina imala analnog iskustva jer je bila maksimalno opuštena dok sam ulazio u njen dubok šupak. Bilo je mnogo ulja svuda tako da je to dodatno olakšalo stvari. Uz duboko „Uuuuuhhhhh….“ nabio sam ceo svoj kurac u njenu slatku guzu. Nisam želeo da budem grub niti da ubrzavam. Bilo je nešto posebno erotično u tome da se krećem veoma veoma sporo. kurac u sestričinoj guzi

Čuo sam jasno šljapkanje dok je prstima jebala svoju mokru i nauljenu pičkicu. Bila je tu, mogao sam da uđem u sve njene rupe… ali ne znam ni sam zašto nisam. Tucao sam je divno i duboko u guzu, misleći valjda da na taj način ipak ne ugrožavam njenu pičku i samim tim njenu čistotu. To nema smisla jer niti je ona bila nevina niti je anal manje perverzan… ali prosto nisam želeo da prelazim u njenu toplu picu.

Kada sam je čuo i osetio da svršava malo sam ubrzao svoje kretanje, ipak ne gubeći potpunu kontrolu. Držao sam je čvrsto za nauljene guzove i duboko se nabijao u nju. Reći da je to bio najbolji seks u mom životu bila bi blaga reč. Pomislio sam da treba da je upitam gde želi ali nisam hteo da pokvarim trenutak. Izvukao sam kurac i počeo da svršavam po njenim leđima i guzi. Bio je to veoma intenzivan orgazam.

Sagnuo sam se, nežno je poljubio u obraz i šapnuo: „Spavaj mirno moja slatka devojčice.“ Nasmejala se, držeći oči zatvorene. Isključio sam muziku, ugasio sveće i izašao iz njene sobe.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 26 Prosek: 4.8]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!