tata sin cumshot

Sin je isti kao Ja

Upoznavanje Srbija

Nije to klasičan bioskop za odrasle. To je jedno mračno mesto u podzemlju i za njega znaju samo pravi ljubitelji prljavog seksa, iako se nalazi u samom centru grada. Te večeri je u njemu bilo više ljudi nego obično. Prvo sam posetio totalet i dobio sam nekoliko pušenja kroz rupe. Čak sam ga dobio i od žene koja je došla sa svojim mužem, to sam saznao kada smo se našli izvan toaleta. Bio sam jedan od 10-ak kurčeva koje je popušila.

I ja sam sam popušio nekoliko penisa dok sam bio tamo. Moj drugar i njegova žena su zauzeli kabinicu sa 2 rupe i činilo se da se takmiče ko bi mogao da proguta više sperme. Nakon što sam zadovoljio druge, bilo je vreme da nađem svoje mesto tj svoju rupu. Provukao sam svoj polu tvrdi kurac kroz gloryhole i usta na drugoj strani su bila sjajna. Trebalo mi je samo oko 10 minuta da mu pružim puna usta sperme.

Znam da je bio “On“ jer sam osećao njegove bockave brkove na svojim jajima. Povukao sam kurac i bio sam nagrađen lepim velikim kurcem kroz istu rupu. Morao da je bio dobrih 19cm i debeo. Počeo sam sisati sa uživanjem. Znao sam da neću moći celog da uzmem u usta ali sam se trudio i par puta se zagrcnuo u pokušajima. Prošlo je skoro 10 minuta pre nego što mi je ušpricao gomilu sperme u grlo. gloryhole pušenje kurca gay

Činilo se da nije mnogo omekšao nakon što sam ga isisao do kraja, pa sam ga nastavio drkati. Za otprilike 5 minuta ponovo je postao potpuno tvrd, očigledno da je u pitanju bio mladi momak. Ustao sam i spustio pantalone. Uspeo sam da namestim svoj šupak na rupu i primim njegovu kurčinu. Moje dupe je bilo uza zid i on je počeo žestoko da me tuca!

Trajala je jebačina nekoliko minuta pre nego što mi je napunio dupe spermom. Kada smo završili nisam mogao a da ne saznam ko je taj sjajni mladi jebač. Gledajući kroz veliku rupu, ugledao sam ga kako čisti kurac i sklanja ga. Odmaknuo se i kada je otvorio vrata svetlost spolja osvetlila je njegovo lice. To je bilo lice mog sina! Mog sina koji ima ženu i dvoje dece!

Sedeo sam na pločicama sa stomakom i dupetom punim sperme mog rođenog sina. Nako nekoliko minuta sedenja u šoku, oodigao sam pantalone i izašao. Nisam bio siguran šta da radim. Moj sin je bio kurva koliko i njegov tata! Iver izgleda ne pada daleko od klade.

Čekao sam ga kod toaleta da ponovo naiđe. Čekanje je trajalo dosta dugo sve dok se iznanada nije pojavio i krenuo u toalet, ali me je tada ugledao. Izraz šoka na njegovom licu bio je intenzivan. „Ti si… tu?“

„Mhm… mene si napunio… dva puta sine.“

Trebalo je nekoliko minuta da prođe kako bi mu rumenilo sa lica nestalo. Sedeli smo tamo i razgovarali neko vreme. Moram da priznam – zbližili smo se više nego ikada ranije. Razgovarali smo o tome šta je dovelo do naše zajedničke ljubavi za kurcem i spermom. Slični ali različiti putevi… Ne bih o detaljima ali recimo samo da je jasno da smo sin i otac.

Obojica smo se u jednom trenutku složili da je još rano. Ušli smo u glavnu bioskopsku salu i seli smo na odvojenim mestima. Čim su hardcore gay scene počele na velikom platnu, moj sin počeo je da drka svoj masivni kurac. Imao je nekoliko posmatrača od koji he jedan prišao i počeo da mu drka. Moj sin je izvukao kurac tog neznanca, nagnuo se i usisao ga u svoja usta. Sa obzirom da sam sedeo sa te strane, sve vreme me je gledao u oči dok je sisao kurac. tata sin cumshot

Ustao sam i kleknuo pred svojim Sinom. Uzeo sam Njegov kurac u usta nedugo pre nego što je stranac napunio njegova usta ogromnom količinom sperme. Održavao sam kontakt očima sa svojim Sinom dok sam sisao njegov divan mlad kurac. Mora da je ovo bilo previše uzbudljivo za Njega jer je svršio za samo 5 minuta.

Prvo sam progutao spermu svog sina, a nakon toga ustao a on je odmah izvadio moj kurac i duboko ga progutao. Uzeo sam Njegovu glavu u ruke i počeo u usta žestoko jebati svog Sina. Počela je da se stvara gomila oko nas. Trebalo nam je oko 10 minuta pre nego što sam ubacio spermu u svog sina. Nakon gutanja, bez oklevanja uzeo je najbliži penis u svoja usta. Seo sam pored Njega i učinio isto.

Otac i sin – kurve zajedno su sisali kurčeve. Radio sam na svom drugom penisu kada sam osetio nekog iza sebe. Osetio sam penis koji mi otvara šupak malo pre nego što mi je penis koji sam sisao napunio usta. Pogledao sam iza sebe i video mog Sina kako ulazi kitom u moje dupe. Preda mnom je predstavljen još jedan kurac. Sada sam imao kurac u obe moje rupe. gloryhole pušenje kurca gay

Bilo je posebno seksi znajući da je čovek kojeg sam lično napravio sada bio duboko u mom najintimnijem delu tela. Iskusno me je tucao i bio sam ponosan na njega dok sam gutao tuđi kurac i gutao sokove. Izgubio sam pojam o tome koliko ih je svršilo u mojim ustima. Ali suština svega bio je orgazam mog sina koji mi je drugi put te večeri napunio guzu vrelom spermom. Kad sam seo, video sam svog sina kako sisa jedan penis i drka dva druga. Izgledalo je da smo moj sin i ja isušili svaki penis u bioskopu… osim jednog.

U nekom trenutku je ušao jedan poznati biznismen iz grada i posmatrao aktivnosti. Moj sin je otišao do tog čoveka koji je definitivno bio dovoljno star da mu bude deda. Dok sam ja gledao, moj sin je skinuo pantalone i primio veliki kurac duboko u svoje dupe. Sa obzirom koliko je taj penis bio, nisam bio iznenađen grimasom na licu mog Sina. Jahao je taj veliki stari kurac dugo vremena pre nego što ga je zgrabio za bokove i napunio mu dupe ogromnom količinom sperme.

Ja i moj sin smo se obukli i otišli nešto da pojedemo… slažući se kako je bilo sjajno imati puno sperme u sebi dok smo se vozili do restorana. Izgubili smo pojam o vremenu pričajući o noćnim događajima, mojim unucima, njegovom životu, mom životu i životu uopšte. Dogovorili smo se da barem jednom mesečno se nađemo u isto vreme na istom mestu.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 2 Prosek: 5]

1 komentar na “Sin je isti kao Ja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!