lizanje sočne sestrine pičke

Sestra više nije Klinka 2. Deo

Upoznavanje Srbija

Ležao sam u krevetu i gledao slike svoje mlađe sestre koje sam imao, drkajući kurac, ali pokušavajući da ne dođem do vrhunca. Osmelio sam se i otišao do vrata svoje sobe, otvorio ih, a onda sam se potpuno razgolitio i vratio onome što sam radio. Tačno u 15:01 čuo sam otključavanje ulaznih vrata. Vratila se ranije nego inače, ali nisam mnogo razmišljao o tome i nastavio sam da se igram sa svojim kurcem.

Bio je to trenutak istine. Da li je zaista htela da mi dozvoli da ližem njenu pičku? To je ostalo da se vidi, ali u svakom slučaju ću joj pokazati svoj kurac. Srce mi je lupalo u ritmu navlačenja kurca. Čuo sam korake kako se penju uz stepenice. Vrata moje spavaće sobe bila su širom otvorena, a oči su mi bile skoro potpuno zatvorene, ali sam virio da vidim njenu reakciju kada me ugleda.

Od onoga što se potom dogodilo umalo mi nije glava eksplodirala. Pokušavao sam da se povežem sa svojom mlađom sestrom ceo dan i nisam mislio da je moglo da se desi išta čudnije od toga. Moja mama je naišla iz hodnika, a moje oči su se odmah širom otvorile kad je zinula i brzo pokrila usta rukom!

Pokušao sam da se prikrijem, ali ona je jasno videla šta se dešava. Možda nije videla slike koje sam držao otvorene na svom telefonu, ali nema šanse da nije videla par Avinih gaćica prebačenih preko moje butine dok sam držao svoj kurac u ruci. Okrenula se i otrčala niz stepenice a ja sam brzo nabacio trenerku i majicu i pojurio za njom. mama ga uhvatila u drkanju

„Mama, izviniiii. Nisam te očekivao kod kuće tako rano“, preklinjao sam u apsolutnom šoku i stidu.

Dugo me je gledala ne govoreći ništa, lice joj je pocrvenelo, a usta blago razjapljena. Posle mučnog čekanja, prošaputala je: „Khm… sine… u redu je. To je prirodna stvar. Ali… to su privatne stvari, treba da se zatvoriš. Šta da te je Ava videla takvog? Da li si uopšte razmišljao o tome?“

Uzvratio sam mucanjem: „Mislio sam da imam kuću samo za sebe još barem pola sata. Naravno da nisam zaboravio na Avu mama.“

„A te gaćice? Osećala bi se kao da je napastvovana. Sva silna pornografija na svetu i u tvom telefonu, a ti uzimaš donji veš svoje sestre. Gde su?“

Izvukao sam pamučne gaćice iz džepa i dao ih mami. Krenula je uz stepenice, a ja sam je pratio kada je ušla u Avinu sobu i do njene komode da ih skloni. Dok ih je slagala, iznenada ih je prinela nosu i pogledala me. „Odakle ti ovo?“

„Korpa za veš“, odgovorio sam kratko.

„Ne znam ni šta da ti kažem,“ mama je gunđala i otišla do korpe da stavi gaćice u nju.

U korpi pored bile su njene sopstvene gaćice, čipkane tange mnogo provokativnije od gaćice koje sam imao od Ave. „Upotrebi barem nešto seksi umesto ovih pamučnih gaćica svoje sestre.“ Ona ih je bacila na mene a ja sam ih uhvatio i refleksno prineo svom licu i osetio miris maminih gaćica.

„Molim te, nemoj reći tati“ bilo je sve što sam mogao promrmljati.

„Reći tati da voliš da njušiš korišćene gaćice njegove žene i ćerke? Bila bih luda da mu kažem. Potpuno bi eksplodirao. Koristi moje kad god hoćeš, ali ovo ostaje između nas. Nema na čemu. Usput, tvoja sestra bi se zgrozila a tata bi te ubio. Znači da si mi dužnik.“

Pomilovao sam se preko pantalona i zagledao se u nju. Njena bluza je pokazivala malo dekoltea, a ja sam zurio jako. Pogledao sam je u oči i sramno upitao: „Kada smo već tu… Mogu li da vidim tvoje sise?“ – nemam pojma odakle mi hrabrosti za to pitanje. Kurac je preuzeo moj mozak.

Na moju sreću, mama je bila i više nego raspoložena i otkopčala je košulju, raskopčala grudnjak s prednje strane i povukla ga u stranu, otkrivajući grudi. Počeo sam da drkam, puštajući pantalone da mi skliznu niz butine i pre nego što sam je mogao upozoriti, prskao sam pokrivajući joj suknju spermom.

Skinula je natopljenu odeću, stavila je na pranje a zatim je prošla pored mene i rekla „Očisti se sine, sav si u neredu“, pre nego što je otišla u svoju sobu.

Ostavila je vrata spavaće sobe otvorena i ušla u kupatilo koje su mama i tata imali usklopu svoje sobe. Istuširao sam se, uzeo ponovo mamine gaćice iz korpe, zatim se obukao i još jednom sam odšepao do svoje sobe ljuljajući ogromnu erekciju među nogama. Ovaj put sam zatvorio vrata pre nego što sam ponovo krenuo da drkam.

Ubrzo sam čuo da moja sestra ulazi u kuću. Iskrao sam se iz svoje sobe i susreo je kada je stigla pred svoju sobu. Tiho sam je pratio unutra i ispričao joj osnove onoga što se dogodilo; mama me je uhvatila kako masturbiram i dala mi svoje gaćice. Ava mi nije verovala ali je odlučila da jednostavno odemo da je pitamo šta je za večeru i da se pretvaramo da nema nikakve seksualne tenzije između nas dvoje.

Nevoljno sam pristao i prošli smo pored njene delimično zatvorene spavaće sobe, Ava je ušla prva. Tepih je činio naše korake gotovo nečujnim, a mama nije ni primetila da ulazimo dok je ležala na svom krevetu, pokrivena belim peškirom, i poigravala se sa svojom dlakavom pičkom malim ružičastim vibratorom.

Ava se okrenula da ode, ali sam je tiho zaustavio i izvukao telefon. Snimio sam svoju mamu kako masturbira dok sam držao Avu ispred sebe, bockajući je u leđa svojim pulsirajućim penisom. Moja mama se otkotrljala na bok i počela da prstima jebe svoju macu otpozadi. Zumirao sam krupni kadar, a onda sam lagano zgrabio Avu i izvukao je sa sobom iz sobe. lizanje sočne sestrine pičke

Moja soba je bila dalje niz hodnik, a mi smo ušli na prstima, zatvorili vrata, i odmah sam je uhvatio za lice i poljubio u usne. Izvadio sam telefon iz džepa i gledali smo snimak, koji je zapravo bio prilično dobrog kvaliteta, jasno je prikazana mokra pička naše mame. Nežno sam gurnuo Avu nazad tako da je ležala na krevetu sa nogama koje su visile preko ivice. Podigao sam joj suknju i zario lice u njeno međunožje prekriveno gaćama.

Već je bila mokra, a ja sam joj povukao gaćice u stranu i jezikom joj dotakao klitoris dok sam klizio prstom u njenu picu. Tiho je stenjala, a ja sam joj potom skinuo suknju i gaćice, ostavljajući joj raširene noge, a tamno ružičasta rupica virila je u sredini njene male pičke. Nije imala dlake kao mama, ali nije bila potpuno obrijana.

Iznenada je doživela prvi orgazam, omotavši noge oko moje glave dok je tiho jaukala, a moje lice je bilo natopljeno njenim sokovima. Lizao sam joj klitoris još nekoliko sekundi, a zatim ustao i spustio pantalone, moj penis tvrđi nego ikada. Zgrabio sam telefon i držao ga dok sam polako prodirao u nju.

Zumirao sam izraz njenog lica dok sam se zakopavao u njenu pičkicu. Okrenuo sam kameru ka svom licu, a zatim je postavio na stolić pored kreveta. Sve sam jače i dublje tucao njenu usku picu. Privukao sam njeno lice k sebi i strastveno smo se poljubili dok sam je karao, pazeći da je ne povredim.

Naglo je okrenula glavu prema vratima kada je mama pokucala i viknula. „Jesi li video Avu? Njene stvari su dole, ali ne mogu da je nađem.“

Smirio sam se koliko sam mogao i odgovorio: „Možda je otišla u šetnju“, rekao sam što je moguće mirnije dok mi je sestrina pica stezala kurac. tucanje uske pice svoje mlađe sestre

„Spremi se za večeru. I volela bih da mi vraiš one gaćice pre nego što tata dođe kući. Ni reči nikome naravno“, rekla je.

Ava me je pogledala sa potpunim šokom na licu, a ja sam joj pokrio usta rukom i agresivno je tucao, sve dok nisam počeo da svršavam. Izvukao sam se pre nego što sam eksplodirao i pokrio njenu picu i stomak svojim vrelim semenom.

Još jedno kucanje na vratima je usledilo. „Sine.. Dosta pornića za danas, u redu? Tvoji tata i sestra bi mogli naići svakog trenutka. Biće vremena posle za drkanje.“

Ehhh mama… kad bi samo znala.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 7 Prosek: 4.4]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

erotski oglasi

Don`t copy text!