jebanje stopala komšinice

Senzualna Stopala moje Komšinice

Upoznavanje Srbija

Moj otac je išao na desetodnevno pecanje sa svojim drugarima tako da sam ostao sam sa mamom. Sa četrdeset osam godina, dodala je nekoliko kilograma na svoju figuru, ali su joj noge i mala stopala uvek bili seksi. Imao sam izražen jak fetiš prema ženskim stopalima. Uživao sam u gledanju njenih nožnih prstiju posebno kada su joj nokti bili jarko nalakirani.

Trudio sam se da joj dajem komplimente za njene lepe prste što joj je prijalo i laskalo. Moja radoznalost za ženska stopala se pojačavala a kulminacija se desila pre samo par nedelja. Radio sam u dvorištu kada me je naša komšinica Mara pozvala da joj pomognem oko bazena. Imao sam iskustva u tome pošto smo i mi imali veliki bazen i pomagao sam joj mnogo puta ranije pošto nije imala muža pa sam naravno prihvatio da joj pomognem.

Mara je u svojim pedesetima, ali i dalje izgleda prilično lepo. Mada, da budem iskren, nisam je baš seksualno gledao do tog dana. Nosila je jednodelni kupaći kostim sa dubokim dekolteom. Dok smo zajedno radili na čišćenju filtera, ona se često saginjala i otkrivala mi svoje grudi. Mozak mi je govorio da ne gledam, ali moje oči nisu htele da slušaju.

Nakon nekog vremena gledao sam kako se Mara udaljila nekoliko koraka i počela da radi sa crevom pored bazena. Moja pažnja je ubrzo skrenuta na njeno desno stopalo koje se udaralo o levu nogu. Pokret je bio spor, gotovo zavodljiv. Dok sam zadivljeno posmatrao, učinilo mi se da sam video kako je bacila brz pogled prema meni.

Odlučio sam da promenim svoju poziciju kako bih mogao da imam bolji pogled na njena stopala i ovoga puta je definitivno gledala ka meni. Očigledno je osetila moje namere i pomogla mi je tako što se približila. Mara je sada stajala tik pored mene ali nije mogla da me vidi osim ako ne okrene glavu. nogice u bazenu

Počela je da priča dok je radila oko raspetljavanja creva a usput je levu nogu počela nežno da trlja o desnu. Sada sam imao pogled iz prvog reda na njeno malo stopalo koje je putovalo gore-dole. Njeno stopalo je izgledalo savršeno. Nije bilo ružnih neravnina ni žuljevitih tragova.

Uveliko sam završio sa filterom, ali joj to nisam rekao. Njeno stopalo je bilo tako lepo, tako erotično i seksi. Nikada nisam bio ovako blizu nečijih nogu i pitao sam se šta bi uradila da se nagnem i poljubim ga. Kurac mi je rastao kao i moja radoznalost. Primaknuo sam se malo bliže ne znajući da me Mara sada može osetiti iza sebe.

Dok je brbljala o nekim stvarima vezanim za čišćenje bazena, savijala je nogu podižući stopalo tik uz moje lice. Zurio sam dok je nastavila sa zadirkivanjem mrdajući prstima nekoliko centimetara od mojih željnih usana. Crveni lak na njenim malim noktima je učinio da izgledaju kao ukusne lizalice. Srebrni prsten na njenom drugom prstu izgledao je ekstra seksi.

Sanjao sam da ližem prste na nogama, a sada su seksi stopala moje komšinice bila nekoliko centimetara udaljena od mog lica. Mara ga je povukla i ponovo počela da ih trlja gore-dole o drugu nogu. Moja erekcija je bila na vrhuncu i znao sam da se ne može sakriti. Prošao je još jedan minut zadirkivanja pre nego što je postavila pitanje. „Vidim da si završio sa filterom… da li bi mi učinio još jednu uslugu pre nego što odeš?“

„Khm.. da… naravno, imam vremena“, odgovorio sam nervozno.

„Opasno me bole stopala. Hoćeš li biti moj spasilac i izmasirati ih?“

Moj kurac se tada toliko trznuo da je bukvalno pomerio moj ceo donji deo odeće. Pokušao sam da ne zvučim previše uzbuđeno dok sam odgovarao: „D-da. N-naravno.“

Dok je hodala ispred mene, prilagodio sam se tako da moja erekcija ne bude toliko očigledna. Mara je stavila svoju ležaljku na travu i pogledala me pre nego što je legla na stomak. Seo sam u travu pored njenih stopala. Srce je htelo da mi iskoči iz grudi. Uzeo sam jednu nogu u ruku i zagledao se u njenu lepotu. Tada sam počeo da joj masiram stopalo i bio sam zapanjen koliko je njena koža mekana i elastična.

„Uffff… to tako prija. Imaš ovde malo ulja, nije baš za masažu ali uradiće posao.“

Uzeo sam boćicu ulja za sunčanje i isprskao malo po njenim stopalima usled čega se zakikotala „Hihihi škakljivo je.“

Išao sam što sam sporije mogao da bi moj mozak zabeležio ovaj trenutak zauveku. Sledećih nekoliko minuta sve što je Mara radila bilo je tiho stenjanje što me je neverovatno napaljivalo. „Tvoje ruke su veoma vešte. Imaš iskustva sa masažom.“

„Ne baš…“

„Prirodan si talenat. Mislim da ću te zvati barem jednom nedeljno da proveriš filter za moj bazen.“

Njena dvosmislenost me je opasno naložila dok sam u transu masirao njena stopala. Izašao sam iz transa kada je promenila svoju poziciju. „Ako klečiš dušo tu pored, imaćeš bolji pristup da mi masiraš celo stopalo.“

Uradio sam kako mi je rečeno i sada je njena savijena noga bila otvorena za masažu. Nastavio sam sa masažom i primetio sam da je njeno drugo stopalo sada naslonjeno na moju nogu. Prošao je minut pre nego što je počela nežno da pomera prste. Pomalo sam se ukočio, pitajući se šta bi ona mogla da uradi sa nogom. Ubrzo sam shvatio šta će da uradi jer ubrzo je njena noga našla donji deo mog šortsa.

Osećaj njenog mekanog stopala koji se polako kreće gore-dole po mojoj nozi me je izluđivao. Kada se totalno približila, napeo sam se znajući da bi sledeće pomeranje sigurno ostvariti kontakt sa mojim kurcem. Gledao sam kako se njeno stopalo ponovo probija uz moju nogu. Liznuo sam usne dok je njena noga ulazila ispod. Mara je zaustavila nogu ispod mog kurca. Držala ju je tamo čekajući da napravim sledeći korak. Iskoristio sam priliku i pomerio se, očešavši glavić o njene prste.jebanje stopala komšinice

„Ouuu.… šta to bi?“ Nežno je očetkala moj kurac dok je govorila: „Spusti šorts dušo, raskomoti se. Moja stopala žele da ti zahvale na divnoj masaži“

Uradio sam kako mi je rečeno, ne znajući šta mi se sprema. Dok sam spuštao šorc shvatio sam da je dvorište prilično otvoreno i da prozori mnogih kuća, uključujući i moju, gledaju u nas. Ipak, bio sam previše prepaljen i svestan da se ovo dešava samo jednom u životu. Mara je opet legla na stomak a ja sam stao tačno kurcem između njenih stopala.

„Uffff dušo, tako si tvrd.“

Gledao sam u čudu kako njeni nožni prsti putuju gore-dole po mom kurcu. Tada mi je periferni vid uhvatio pomeranje na prozoru moje kuće. Pomerio sam pogled ka spratu i video nečiju siluetu u vidu senke. Pocrveneo sam od stida ali sam takođe i postao još napaljeniji jer sam znao da je kući samo moja mama.

„Svrši za mene dušo. Prospi to ukusno seme po mojim stopalima“, rekla je Mara zavodljivo dok mi je drkala kurac stopalima.

Uz to ohrabrenje, snažno sam uhvatio njena stopala i počeo da ih jebem. Napravio sam usko mesto poput pičke među njenim tabanima i zabijao se žestoko. Diskretno sam bacao poglede i ka prozoru gde je moja mama i dalje stajala. Gledala me je dok sam jebao stopala njene dugogodišnje prijateljice i komšinice.

To je imalo snažan efekat na mene pa sam uz blago glasan jauk počeo da svršavam. Mlaz za mlazom padao joj je na stopala i listove. „Nema smisla dopustiti da ta sperma propadne. Prenesi mi je u usta.“ Gledao sam u čudu ne znajući kako da reagujem. Pogledavši ka prozoru sada je moja mama bila otkrivena i gledala nas je sa osmehom, kao da je želela da vidi šta ću uraditi.

Zgrabio sam Marina stopala, stavio ih u svoja usta i preuzeo što sam više mogao svoje sperme, a potom se pomerio do nje i sa svojom pljuvačkom ih preneo u njena usta!

„Mmmm… imaš tako sladak ukus“, pohvalila je ukus moje sperme.

Kada je sve progutala, kleknula je ispred mene i uzela moj polu tvrdi kurac u usta. Njen jezik je počeo da skuplja sokove sa moje kite. Dok je radila svojim talentovanim jezikom, bacio sam pogled na kuću i još uvek sam mogao da vidim majku koja nas je posmatrala sa prozora. Nisam mogao a da ne pomislim da li je napaljena?

Moj um se brzo vratio na talentovana usta koja su radila na meni dok sam počeo da ključa. „Oh tako si dobra, tako jebeno dobra“, odgovorio sam i uhvatio je za kosu i počeo da je jebem u usta. milf komšinica sisanje kurca

Imala je duboko grlo i znala je kako da primi ceo kurac u njega. Jebao sam je i jebao, povremeno bacajući pogled na moju majku koja nije skidala pogled sa nas. Sve je bilo tako napaljivo i jebozovno da sam ubrzo ponovo pucao svoje seme u usta moje komšinice. Mara je progutala spermu dok me je gledala u oči sa požudom.

„Iako sam to već rekla, moram ponoviti da si jebeno ukusan. Nadam se da ovo neće smetati tvojoj devojci.“

Odgovorio sam: „Teško, pošto je nemam.“

„Sjajno. Nemam ni ja muža, dakle može sve da ostane među nama. Hajde, bolje da se vratiš kući pre nego što tvoja mama počne da brine i dođe da te traži.“

„Mislim da mama neće brinuti.“

Kada smo se pozdravili, Mara je ušla u svoju kuću a ja sam krenuo prema kapiji i usput pogledao ka prozoru na spratu moje kuće, mama više nije bila tamo.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 4 Prosek: 4]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!