drkanje pune picke sperme

Naučio sam ženu pameti 2.dio

Upoznavanje Srbija

Vrata nam je otvorila Ivana. Bila je u crnoj minici do velikih guzova golih ogromnih sisa. Ispitivački je mjerkala moju ženu dok je zaključavala vrata stana. . Uprostoriji su bili ostali. Trojica golih muškaraca preko četrdesetih jedna starija plavuša dobrog izgleda cicata guzata sjedila je gola iznatiželjno nas motrila. Treća je bila mlađa visoka kratke crvene kose sigurno preko 1 8 metara zavaljena u velikoj fotelji potpuno gola raskerečenih nogu na naslone za ruke. Gledala nas je jednom rukom trljajući svojzu dlakavu pičku a drugom je drkala golom liku koji je stajao do nje mjerkajući moju ženu. Druga dvojica muškaraca su lagano drkajući prišli ženi i zgrabili je. jedan za pičku a drugi joj je podigao haljinu.
– Ti si u kazni- rekao joj je gledajući joj guzove. Bila je zbunjena. Nemočno me pogledala.
– Ajde skini se. . – ona crvenokosa joj pomogne da svuće haljinu. Ostala je u gaćicama golih sisa.
– Pusti je nek sama skine gaćice to me pali- zakljući onaj kojemu je crvenokosa drkala. Opet me pogledala.
– Skini ih dušo- umješa se Ivana- Poslušno je skinula gaćice. Jedan je uhvati za ruku i povede.
– Dođi zovi me Konj- i stavi joj svoj crni debeli dignuti kurac u ruku- Stisni ga. Ona pogleda kurac u svojoj ruci
a drugi je držeći za debelu guzicu lagano odgura u sobu. Konj je legao na leđa držeći ne veliki ali debeli kurac
– Dođi jaši. – ona se popela na krevet dok su svi stajali naokolo- Zakoračila je namještajući pičku na njegov kurac. Ona sa naočalama je držala kurac dok se ona namještala da ga primi. Polako se navukla na dignuti kurac stenjuči
drkanje pune picke sperme– Ne boj se sve cvilimo kad nas Konj jebe. – On je zgrabii za bokove i navuče na kurac. Jauknula je. Ona koja je bila raskerećena uzela me za dignuti kurac. Skinuo sam gaće gledajući kako se navlaći na kurac.
– Drkaj- umješa se Ivana. svi muževi drkaju dok gledaju kako im se žena jebe. Onaj stariji dignuta kurca se popeo na krevet gurnue naprijed spremajući da je jebe u guzicu. Njegova žena Ivana mojoj ženi je lagano mazala anus trgla se gledajući kako drkam i namještam crvenokosu da je jebem sa nogu od pozadi. Opet je jauknula kada joj je drugi kurac uletio u guzicu. Obojica su je nabijala ne hajući šta cvili. Treći je stao sa strane kod kreveta i gurnuo joj kurac u usta. Nisu je žalili. Zabadali su joj kurce do jaja. Puhala je i stenjala.
Onako s nogu jebavao sam crvenokosu gledajući kako je trojica deru. Onaj koji je jebavao u guzicu stenjuće svršio je u nju.
– Oho- bilo je brzo primjeti njegova žena
– . . . NIkad nisam jeba bolju guzicu. . – uzdišući odgovorio joj je sklanjajući se. Dok je moja žena jahala na kurcu pušila je drugi kurac a ona sa naoćalama mu je drkala. Onda je lik uzdahnuo navukao joj glavu i zabija joj kurac u usta do jaja i uz vrisak napunija joj usta. Teško se zagrcala pljujući spermu. koja joj je curila niz bradu utom momentu i ja sam prostenjao i istresao puna jaja u pičku njegove žene. Konj je glasno jaukao dok je punio pičku moje žene.
Svi smo se skupili pauza. Malo smo pojeli i napili se. Pitali su. moju ženu zašto je u kazni. Ona im ispriča dok joj je muž one sa naočalama gurao prste upičku punu sperme. Ja sam držai. Ivanu za pičku dok je sjedila pored mene raskerečenih nogu a plavuša je klečala i pušila mi spremajući ga za još jedno jebanje. I došlo je. Moju
golu ženu su legli leđima na stol dok sam je gladao i dok sam jebavao Ivanu prvi joj je uvalio kurac u pičku a preostale žene u joj digle i đržale raskerečene noge. Jebavali su je jedan za drugim. Svi su joj svršili u pičku. I ja sam svršio u pičke njihovih žena. Ostali smo do jutra naspavali se. Oko ručka bio je oproštaj. Moja žena je dvojici drkala jednom pušila. Onda smo sva četvorica stala oko nje ćas smo drkali na nju kad smo je gledali s guza čas je ležala na leđa raširenih nogu rukama otvorene pičke. Bila je u transu. Uživala je u jebanju. Dok smo
svi drkali na nju ja sam zamolio ostale da mi pokazuju svoje pičke šta su i same nudiele. A onda jedan po jedan u vrlo kratkom razmaku svršavali smo po njo po sisama guzici po licu ipo njenoj otvorenoj pički.
Dok smo vozili kući bila je mirna. Stalno je meškoljila guzicu.
– Jebo te izjebaše me. Boli me pička i guzica. Sreća da mi ga Konj nije uvalija u guzicu. Crkla bi. . – neko vrijeme je šutila. Razmišljala je.
– Gledala sam te dok si ih jebao. . bolje sam svršavala. . A ti’
– S guštom sam gleda kako te deru svaki put kad sam in punio žene gleda sam kako ti kurci ulaze u pičku.
– Znaš- zastala je na trenutak- Kaznio si me. Izjebana sam ko kučka. Sve me boli ubuduće nemoj mi namještat
više od dva kurca. . znaš nešto bi želila. . – oprezno je rekla
– A šta to?- okljevala je
– Pa reci. .
– Pa- odlučila se- volila bi da jebeš pičku koju ti želiš. . ponovno je zastala- da ti jaše na kurcu a da meni ližeš pičku dok ležiš na leđima. .
– Šta bi još?- ponovno je zastala
– Svidilo mi se kad ste svi drkali na mene samo bi želila da svi drkaju na mene a ti da zapovjedaš kako ću se namistit
Ok. Znači naučio sam ženu pameti.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 3 Prosek: 5]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!