Seks saveti ako imas mali penis

Photo by Roman Khripkov on Unsplash

Seks poze za mali penis

Prava mera predigre i stimulacije može da učini da žene počnu da obožavaju mali penis. Isto onoliko koliko i veliki.

Prosečan penis u erekciji procenjuje se na oko petnaest centimetara dužine. Ako ste jedan od miliona muškaraca koji potpadaju ispod te statistike, možda ćete se zabrinuti da će veličina vaše “alatke” uticati na kompletan utisak o vašem seksualnom umeću. Iako je tačno da veličina ima svoje prednosti, to stvarno nije tako. Nije dužina ta koja je je bitna – to je širina ili obim penisa.

Pored toga, žene neće posebno uživati ako im probijete matericu, što se često dešava kada je muškarac previše obdaren. Ne postoji ništa seksi u bolnim odnosima, i to je upravo ono na šta se mnoge žene žale kada je penis preveliki. Ako pratite neke od naših saveta, kao što su predigra u kombinaciji sa pravom vrstom penetracije, mali penis može dati ženi još više zadovoljstva nego pastuv koji je dobrano obdaren. Pročitajte o najboljim seks pozama za mali penis i kako da ih najbolje iskoristite.

Seks saveti ako imas mali penis
Photo by Roman Khripkov on Unsplash

Pre penetracije

Očigledno je da u seksu postoji mnogo više od same penetracije. Većina muškaraca u potpunosti prepozna prednosti predigre. Čovek sa manjim penisom treba da da još veću prednost dužoj predigri, kako bi svoju partnerku uzbudio, približio je orgazmu pre početka stvarne penetracije. Ona će lakše dostići vrhunac preko jedne od seks poza koju vam preporučujemo za mali penis.

Fokusirajte se na predigru

Predigra treba da sadrži sve ono u čemu žena najviše uživa. Ljubljenje i milovanje su uvek na ceni, ali nemojte se ograničiti samo na stare fore. Ne, ako želite da zaista zatresete njen svet. Počnite sa bezobraznim, “prljavim” rečima koje mnogi tako vole u seksu, i neka su vam omiljene seksi igračke pri ruci. Ako je ona malo nastrana, možda će želeti da oseti neke ugrize ili čak malo seksi batina. Ključ je da joj podarite svu onu pažnju za koju znate da na nju dobro reaguje. Uzbudite je do tačke ključanja, pa će vas bukvalno moliti za malo seksa.

Stimulišite klitoris

Pre odnosa treba da posvetite neko vreme njenom klitorisu. Bez obzira da li ste to uradili preko oralnog seksa ili ručnim radom, proverite da li je ona doživela bar jedan vrhunac, pre nego što pređete na penetraciju. To će pomoći i ublažiti strah od vaše izvedbe, u trenutku kada ste spremni da probate sledeće pozicije seksa za mali penis.
Ove seks pozicije za mali penis će učiniti da se svaki muškarac oseća velikim u njoj …

POZE

1 – Kučeća poza

Kada se upražnjava pod odgovarajućim uglom, kučeća poza može učiniti da i mali penis žena oseća kao veliki. Potrebno je da se pozicionirate na takav način da je ona u stanju da udobno smesti glavu i ramena na jastuk, dok zadnjica treba da joj bude visoko izbačena. Da bi pomogla u stvaranju najefikasnijeg ugla, leđa treba da budu blago zaobljena, a njene butine skupljene koliko je to moguće. Ne samo da je to najlakša poza za mali penis na našoj listi, već je isto tako jedna od najpopularnijih.
Mali savet: nagnite se napred tokom penetracije, održavajući što bliži fizički kontakt, dok udobno upravljate njom. To će pojačati vašu intimnost, omogućavajući joj da dostigne svoj vrhunac što je brže moguće.

2 – Zmija

Za ovu pozu, žena treba da leži na stomaku sa zatvorenim nogama. Radi veće udobnosti ubacite jastuk ispod njenih kukova, kako bi se njena guza izvila prema gore. Držite savijena kolena, stisnite njene kukove održavajući uspravan položaj svog tela i smestite ga tik iza njene guze. Nežno raširite njene butine dovoljno da omogućite penetraciju i skliznite unutra. Postarajte se da zadržite težinu svog tela u toku seksualnog odnosa. Ako osećate potrebu da se oslonite na nešto, nagnite se napred sve dok ne budete u stanju da dotaknete krevet, jer to neće mnogo umanjiti efikasnost ove pozicije.
Mali savet: Ako zaista želite da pojačate osećaj kako njoj tako I sebi, čvrsto držite njene butine zajedno dok prodirete. To je takođe odlična pozicija za malo seksi spenkinga(udaranja po guzi).

3 – Zečije uši

Ona treba da legne na leđa, a vi raširite njene butine i povucite joj noge kako bi joj kolena bila blizu ušiju. Stavite jastuk pod njenu zadnjicu, jer vagina pod uglom bolje odgovara ovom položaju. Dok prodirete, ona će imati osećaj kao da potpuno popunjavate njenu vaginu. Kada seks postane življi i divlji, može biti teško za ženu da drži noge u takvoj poziciji. Predlažemo vam da koristite svoje ruke, kako bi pridržavali njena kolena na pravom mestu. Jednostavno postavite ruke na prevoj njenih kolena, pre nego što oslonite ruke na krevet.
Mali savet: To je za nju odlična pozicija za masturbaciju. Možda ćete poželeti da je ohrabrite da stavi ruku između vaših tela, I na taj način nadražuje klitoris, dok je vi stimulišete iznutra.

4 – V-formacija

Dok žena leži ispružena na leđima, uvucite se među njene butine i uđite u nju kako bi obično to uradili u klečećem položaju . Zatim podignite njene noge i uhvatite ih oko članaka. Njene noge treba da podignete potpuno, a zatim ih raširite sve dok ne formiraju slovo “V”. Bićete u mogućnosti da prodrete prilično duboko u ovoj pozi . Kako bi ste održali ravnotežu i tempo za ovu pozu, prislonite dlanove na zid ili uzglavlje kreveta. Da biste to uradili bez menjanja položaja, prebacite njene noge preko vaših ramena.
Mali savet: Ovaj položaj će vam dati odličnu priliku da joj dodatno nadražujete klitoris. Oslobodite jednu ruku stavivši njenu nogu na svoje rame i stimulišite klitoris dok ne doživi orgazam.

Iako je istina da društvo ima tendenciju da pridaje mnogo značaja veličini, jednostavna istina je da penis bilo koje veličine može da dovede ženu do orgazma. Pod uslovom da čovek najviše iskoristi ono sa čime raspolaže. To može značiti da je potrebno da stimulišete njen klitoris za vreme odnosa, što je takođe poželjno i sa velikim penisom.

Predigra je ono što je najvažnije, zato jednim dobrim orgazmom, sa jezikom svaki muškarac može da pridobije svaku ženu. Kombinujte to sa predlozima stranice AskMen za seks poze za mali penis i vaša žena će biti više nego zadovoljna. Obećavamo!

Izvor: smedia.rs

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Vruce nevaljale matorke

Don`t copy text!