seks, duzi, produziti, duze, traje

Kako izdržati duže u seksu

Upoznavanje Srbija

Dragi moji muškarci, preuranjenu je ejakulaciju lakše kontrolisati ako se ne koriste nikakvi medikamenti.

Osobni oglasi

Pomerajte samo bokove

najlonke seksi carape stiklice

Tokom seksa mnogi muškarci izgube kontrolu nad svojim telom, posebno nad ejakulacijom. Naravno, tome kumuje potpuna predanost uživanju u seksu, što se podrazumeva samo po sebi. Kada osetite da vam se penis polagano otima kontroli, i počinje vam se javljati osećaj da ćete eksplodirati, nemojte se prepustiti panici.

Približavajući se orgazmu većina muškaraca postane nemirna, a u glavi se javlja osećaj razočaranja, srama i neugode, što će pokvariti osećaj oduševljenja.

U takvom je trenutku najbolje jednostavno stati. Pa i kad vidite da ste do najviše tačke užitka stigli pre nego ona, pokušajte smiriti svoje misli i sniziti nivo svog uzbuđenja. To možete učiniti na taj način što ćete penis gurnuti duboko u vaginu, tako da se vaša stidna kost nasloni na njen klitoris. Zatim počnite micati samo bokovima, čineći kružne pokrete. Na taj ćete način smanjiti nivo svog uzbuđenja, a njen ćete povećati, jer će se njen klitoris ugodno trljati o vašu stidnu kost, a istovremeno će duboko u sebi osećati pomicanje vašeg penisa. To možete učiniti više puta za redom.

Misli odvedite u mehaničku radionicu

Ako vašeg partnera ono što smo ranije spominjali ne odvede do orgazma, a vi i dalje imate volju nastaviti sa seksom, najbolje da svoje misli pošaljete negde daleko od onoga šta radite. Dakle, dok se seksate i postane vam pomalo kritično, počnite razmišljati o nečemu što sa seksom nema ama baš nikakve veze. To će, barem malo, smiriti vaš nadolazeći orgazam. Kada u penisu ponovno imate osećaj nadolazećeg orgazma, u mislima trenutno odskočite od vrućeg seksa na nešto što s njime nema ama baš nikakve veze i nadolazeći će osećaj orgazma nestati.

To može imati i svoje loše strane. Naime, kada se mislima dovoljno udaljite od onoga što radite, može vam se dogoditi da vam oslabi i erekcija. Kako vam se nešto takvo ne bi dogodilo, morate naučiti nadzirati svoje misli i zadržati konstantnu telesnu uzbuđenost i erekciju.

„Start i stop“ tehnika

seks, duzi, produziti, duze, traje
Photo by Dainis Graveris on Unsplash

„Start i stop“ tehniku možete naučiti masturbirajući. Kako kaže već i njeno ime, ovde se radi o tome da se neposredno pre orgazma zaustavite. Jednostavno stanete. Takva vas tehnika može naučiti i samokontroli tela tokom seksa.

To bi išlo ovako: Započnite s milovanjem svog penisa i na to se u potpunosti fokusirajte. Nemojte misliti na preuranjenu ejakulaciju, već se fokusirajte na ono što vam se događa s penisom. Kad vam penis kaže da je ejakulacija pred vratima, zaustavite ruku i pričekajte 10-15 sekundi. Pratite šta se u tom trenutku događa s vašim telom, penisom i celokupnom uzbuđenošću. Smirite svoje disanje i primetićete kako se nivo vašeg uzbuđenja pomalo snižava. Nakon što se to dogodilo, ponovno možete nastaviti s nadraživanjem svog penisa pa se, kod ponovnog predorgazmičkog stanja, nanovo umirite na 10-15 sekundi. Na početku to možete učiniti jednom, a onda svaki put dodajte po jedno ili dva zaustavljanja. I tako sve dok ne dođete do 6 zaustavljanja. Kad jednom dođete u fazu da ste tokom masturbacije u stanju 6 puta odgoditi svršavanje, tu vežbu ponovite nekoliko puta nedeljno. Iako će vam se vežba možda učiniti dosadnom i dugotrajnom, u krevetu sa partnerom njeni će rezultati ubrzo pokazati kao vrlo korisni. Kad jednom postanete dovoljno samosvesni i samouvereni u svoju sposobnost zaustavljanja i odgađanja orgazma, to ćete moći primeniti i tokom stvarnog seksa. Ako vam se dogodi da tokom masturbacije svejedno dođe do ejakulacije, nemojte je pokušati zaustaviti.

Masturbacija pre seksa

Da biste bili izdržljiviji tokom seksa i izdržali duže, pre spolnog odnosa možete pokušati s masturbacijom. Orgazam sebi poklonite još pre nego što se poseksate sa svojim partnerom. Na taj će način seks biti vaša „druga runda“, za čije će vam dovođenje do kraja trebati malo više vremena za postizanje orgazma, jer već ćete biti pomalo seksualno zadovoljeni.

Uostalom, tokom seksa se možete poslužiti prstima i jezikom s kojima ćete, kada osetite da ste previše uzbuđeni za nastavak, barem na neko vreme zameniti svoj penis..

Izvor:b92.net

Koja je tvoja caka, tehnika, ideja za duži seks? Podeli je sa nama u komentaru 🙂 Mnogi ce ti biti zahvalni

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 0 Prosek: 0]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Da li zelis da lizes

Don`t copy text!