svrsanje u picku

Seka od prijatelja

Upoznavanje Srbija

To ljeto nisam imao para da odem na more s prijateljima ostao sam u gradu, a kako sam tek završio faks počeo sam i raditi. Jedan od njih, zvali smo ga Stiv je bio DJ na obali i ostajao je po dva mjeseca. U gradu je ostala i njegova sestra Blanka, koja je bila dosta starija od nas, kojih dvanaest godina i prevalila je 35 – u. Blanka je bila malo bucmastija, iako je nebi opisao kao debelu, imala je velike sise, dupe i jake butine, imala je dugu valovitu tamnosmeđu kosu, i oči neodređene boje, opisao bi ih kao smeđezelene, u svakom slučaju, bila je privlačna.
Nije se nikada udavala, znam da je prije par godina imala nekoga, ali ta veza nije potrajala. Jednom sam, kada sam bio kod Stiva čuo kako je na telefonu nekome rekla da i Stiv ima par zgodnih prijatelja, i da su malo stariji, već bi nekog uzela.

svrsanje u pickuMislim da se to odnosilo na mene, znali smo čak razmijeniti poglede i nasmiješiti se jedno drugom. Jednog dana kada sam se vraćao s posla, lila je kiša kao iz kabla, dok sam čekao bus, taman je Blanka naišla s autom i povezla me. Kako živimo u udaljenom naselju, autobusi rijetko voze, pa je to postala praksa.
Nakon par dana sam je pozvao na piće, a kako je grad bio prazan, znali smo otići u kino, trgovački centar. Bila mi je privlačna, a očito i ja njoj, ubrzo je pao i prvi poljubac, usprkos tome, rekla je da je velika razlika u godinama, ali ljeto je tek počelo, a sve se među nama odvijalo jako brzo.

Nakon par dana smo završili kod nje, imala je manji stančić, čim smo ušli unutra, dohvatili smo jedno drugo, grizao sam joj vrat, mijesio bujne sise. Odmah me odvela do kreveta, skinuli smo odjeću, strasno se ljubili. Raskopčao sam joj grudnjak, koje sise, mijesio sam ih, grizao, a Blanka je stenjala. Kurac mi je stršao, još je bio sputan u gaćama, a kada je dodirnuo njezine gaćice, osjetio sam vrelinu na njemu. Blanka, želim se poseksati s tobom, pogledala me, nasmješila mi se i rekla je, i ja to želim. Lagano sam skinuo njezine i svoje gaćice, bio sam uspaljen. Stavio sam glavić na vreli i vlažni otvor i lagano sam ga ugurao do kraja, a Blanka je zastenjala, mačkica joj je bila tvrda, nije nikoga imala od onda kada je onaj lik raskinuo s njom. Zastao sam da se pica malo opusti, a onda sam lagano krenuo Blanka je stenjala, išao sam polako, htio sam osjetiti svaki milimetar njezine mačkice. Bio sam uspaljen , nikada u životu nisam ševio dvanaest godina stariju ženu, koja očito još uvijek može imati gotovo svakoga, a ona je odabrala mene, to me posebno uzbuđivalo. Osjetio sam da mi dolazi, ubrzavao sam a Blanka je stenjala i glasno uzdisala, krenula je svršavati, obujmila je moje tijelo nogama, a mišići njezine vagine su obujmili mog prijatelja, nisam ga mogao izvaditi van i da sam htio , švršiti ću u njoj. Iz sve snage sam ga zabio do kraja, jaja su mi se zaljepila na njezinu vlažnu kožu, Blanka je jauknula nakon što je glavić dospio najdublje što sam ga mogao zabiti i krenulo je, prvi mlaz, drugi, treći… napunio sam je najdublje koliko sam mogao, Blanka je stenjala.

Uspio sam reći, nemam zaštitu, Blanka se nasmješila i odgovorila, to ide malo teže u mojim godinama, ako se i desi nije bed. Grickala mi je ušnu resicu. Ovo mi je bilo najbolje ljeto u životu, Blankom sam se seksao svaki dan tog kratkog ljeta, praznio sam se u njezinu mačkicu kako je htjela.
Nakon što su se svi vratili početkom jeseni, prestali smo se viđati da nas netko ne skuži.
Par mjeseci kasnije sam čuo od Stiva da mu je seka trudna i da joj je to bila želja već duže vrijeme. Mi smo to i očekivali, ali dogovorili smo se da će to ostati naša slatka tajna.
KRAJ

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 6 Prosek: 4.5]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!