domace erotske price

Romansa moje majke sa radnikom na selu

Upoznavanje Srbija

Letnji radovi su bili u punom jeku. Iako smo živeli u gradu, bilo je vreme da odemo kod bake I deke na selo I da pomognemo kolioko smo mogli. Redovno smo išli I ja sam kao klinac voleo tih nekoliko nedelja letnjeg raspusta na selu.

Mama I ja smo otišli autobusom, jer je tata morao još nedelju dana da ostane u gradu da završi nešto u firmi pa onda da nam se pridruži, iako nije baš voleo te letnje radne akcije.

Sa druge strane mama je jako volela da idemo na sedlo kod bake I deke. Nedeljama pre polaska govorila je o selu, o lepoti prirode, o svojim drugovima i drugaricama koje je ostavila kada je otišla na fakultet i udala se za tatu. Kako se vreme polaska približavalo, uvek je birala pažljivo odeću koju će poneti. Bile su to uglavnom majice, i kratke letnje haljinice koje je mogla da nosi i da joj ne smetaju dok se vrzmamo po poljima i brdima iznad sela i dok pomaže deki oko stoke i slično. Bila je i mlada pošto su nas oni koji nas ne poznaju smatrali za brata i sestru jer me je rodila jako rano kada se zaljubila u mog tatu.

Kada smo stigli, baka i deka su nam se obradovali , a i mama je bila van sebe od sreće što vidi svoje roditelje i kuću u kojoj je odrasla. Prvi dani su protekli u obilasku rodbine, beskrajnim pričama, posetama njenih prijatelja iz detinjstva i slično.

Medjutim polako smo počeli da pomažemo, oko kuće i stoke.

Mama je visoka crnka, krupnih grudi i kukova, za kojom su se uvek okretali muškarci, a ona je te svoje atribute uvek ponosno isticala. Sada, kratke letnje haljine su joj još više pomagale, ili odmagale. Muškarci su se okretali za njom kada bi prolazila dvorištem ili ispred kuće, ili pak pomagala deki.

Ali mi nismo bili sami koji su došli na selo – celo selo vrvelo je od sezonaca i majstora koji su ili radili po njivama i gazdinstvima ili krečili i zidali odaje po selu. Tako je i ujak koji je živeo u kući pored dedine unajmio tri radnika koji su zidali kočinu i krečili nešto po kući. Bila su to tri mladića, krupna i mišićava, tamnog prekplanulog tena što od sunca što od činjenice da su bili romi sa juga Srbije koji su došli u bogatije krajeve u pečalbu. Mesecima nisu bili sa svojim porodicama i živeli su kao nomadi. Mama je kao najmladja u familiji i zbog činjenice da je bila doktorka, koju su svi uvažavali u porodici, dobila zadatak da bude poštedjena teških poslova i da sprema obroke za radnike.

Njena letnja haljinica bila je nemirna na vrelom letnjem vetru, napeta u predelu krupnih grudi, sa jasnim dekolteom i lepršava oko njenih golih nogu koje su mamile poglede ljudi po selu ali posebno trojice radnika.

Pošto sam se zezao po dvorištu, kao klinca koga su povezali da ima veze sa tom lepoticom iz grada, pozvao me je glavni od trojice radnika. Zvao se Safet.

Bio je krupan, i bronzanog tena, večito u šorcu i bez košulje, posebno kada smo se mama i ja pojavili, uvek je gledao da skine košulju kada je ona u blizini.

I ona je primetila njena i ja sam je tada upitao:

– Mama, zagledala si se u onog krupnog?

– Ma, pusti molim te….. Vidiš da je nevaspitan…ide tako golišav po dvorištu.

Odgovorila je vidno zatečena mojim pitanjem, skrećući pogled kao kuče koje je uhvaćeno da merka šniclu na stolu. Zamuckivala je i ja nisam dalje insistirao na tome.

Tako, tog dana, pozvao me je Safet u stranu i pitao: Mali…jeli…. Ko je ova što je sa tobom? Pitao me je tiho, prijateljski i sved vreme gledajući iz daleka u moju majku koja je na stolu u dnu dvorišta redjala hranu i tanjire za radnike.

Bio sam zatečen i zbunjen. Nisu shvatili da mi je majka. U ostalom bila je mladolika i rodila me je rano, nisu oni bili ni prvi ni poslednji koji nas nisu smatrali za majkom i sinom.

– To ti je sestra? – upitao je Safet

– Nnn..ne….rodjaka mi je- zaprepastio sam sebe što sam slagao i odrekao se majke pred nepoznatim romom. Da li sam se postideo što je mlada, lepa i što je potajno žele? Da li sam se ja to upravo zastideo svoje majke?

– A jeli ti udata rodjaka?

– Razvedena je.

Odrekao sam se i oca. Šta mi je to bilo, šta se dešavalo samnom?

– Skoro se razvela, još nosi prsten na ruci. Živi sa nama u gradu, mama i tata su je poslali da me prati kod bake i deke na selo…..

Bože, šta je to samnom. Mislim da sam bio crven kao bulka.

– Hej, mali, nemoj da se stidiš. Mi smo muškarci, – počeo je Safet da me teši. Prijalo mi je. Do tada sam ga smatrao suparnikom oko mamine pažnje. Nisam voleo što se zagledao u mamu. Ali sada smo pričali o mojoj rodjaci. Koja je razvedena…..

– Ma ne stidim se ja….

– U redu je, još sli mlad, ali mi smo muškarci i normalno je da pričamo o lepim ženskama, jeli tako?

– Pa….

– Naravno da je tako. Nego jeli druže, da li misliš ti da ja imam neku šansu kod nje?…. Lepa je, mlada …bela žena….znaš ja sam Cigan….

Sada sam već bio sasvim iskren i priznao tiho Safetu…

– Primetila te je…. Rekla je da je nerviraš što si sa golišavim grudima po ceo dan…

domace erotske priceSafet se obradovao na te moje reči, iako su bile usmerene na njega kao prekor. Nisam shvatao zašto. Tiho se nasmejao.

– Tako se ženske vataju na nas muškarce.

– Ma nije ona, sigurno.

– Jeste, pazi šta ti kažem, zagledala se ona u mene.

Obojica smo gledali u majku kako završava postavljanje stola.

Safet se okrenuo prema meni.

– Druže, vidi, znam da ti krišom pušiš.

– Ma ne, ja…

Safetu se u ruci našla nova neotvorena kutija „Malbora“.

– Video sam te juče uvde u dno dvorišta da si izvukao cigaretu iz džepa i zapalio

Bio sam uhvaćen, i u malom šoku. Jao, ako kaže mami.

Držeći kutiju cigara u ruci, gledao me je direktno u oči

– Druže, ne brini ništa, mi smo muški i držimo se zajedno. Evo ti kutija „Malbora“ da imaš za sebe. Ali mi obećaj da ćeš držati ovaj naš razgovor kao tajnu. Hoćeš?

Bio sam zatečen prijateljskim pristupom Safetovim….

– H..hoću, hoću – rekao sam

– I da joj kažeš neku lepu reč za mene ako me pomene, važi?

– …….Važi.

Mama je viknula da je ručak postavljen. Safet je krenuo, i namignuo mi okrenuvši se ka meni. Mama ga je ugledala, i pozvala rukom da dodje. Nešto joj je odgovorio. Tada je i mene videla. Mislim da je shvatila da smo bili zajedno i nešto pričali.

Krenuo sam ka glavnoj kući, koja je bila na početku dvorišta. Ubrzo i mama je pristigla.

– Šta ste vas dvojica ono pričali i domundjavali se?

Bilo mi je neprijatno kao detetu koga su uhvatili sa prstima u tegli Nutele…

– Ma ništa..

– Nemoj me zavlačiti sine, ti i ja smo oduvek bili iskreni jedno sa drugim, zarf ne? Ti ništa nisi krio od svoje mame i ja ništa od tebe.

Oh bože, na kakvu kartu igra, posmislio sam…

– Pa…

-Reci mi slobodno.

Sada je mama tiho govorila, povevši me polako iza ćoška kuće da nas niko ne vidi i ne čuje šta pričamo-

– Ne brini mama tebe voli uvek.

– Nešto sam uradio pa ćeš se ljutiti na mene.

– Neću sine, rekal je i nežno me pomilovala po kosi.

Shvatio sam da se ne iteresuje toliko za mene, već da se interesuje za Safeta. Po prvoi puta sam majku video kao ženu, a ne kao majku….

– Pitao me je za tebe…

– Kako te je pitao? I dalje me je milovala po kosi da me odobrovolji.

– Pa..zainteresovao se za tebe…neprijatno mi je mama..

– Eh, sine nema razloga da ti bude neprijatno…

– Raspitivao se ko si ti, i rekao…

– Šta je rekao, mili moj?

– Da mu se svidjaš i pitao me da li ti pričaš o njemu.

– Juuuu…. Bila je tiha i gledala me direktno u oči. Opet sam crveneo kao bulka.

– Ja sam mu rekao da si ti moja rodjaka, i da si razvedena……… izvini mama…

Oborio sam glavu. Gledao u zemlju od stida što sam izdao majku.

Majka me je dodirnula prstima po bradi i podigla mi nežno glavu.

– Dobro si postupio mili.

Bio sam iznenadjen!

– Dobro si zaštitio majku, i pokazao si sa kao dobar sin.

– Zar? – bio sam zbunjen. Njen pogleda bio je pun ljubavi.

– Da, neke stvari se nikada ne odaju nikom. Ne mora sv ako sve da zna. I ti si postupio ispravno što si sakrio istinu od drugih.

– Ja sam mislio da sam te izdao.

– Ne sine, zaštitio si me. Razumećeš to jednog dana.

Narednih par dana, prošli su neobavezno. Majka mi se uvek osmehivala i gledala sa odobravanjem. Medjutim primetio sam da je u potpunosti prestala da priča sa Safetom, makar i neobavezno. A i on je prestao da joj se čak i javlja. Nisu ni malo kontaktirali čak i kada bi mama servirala ručak njnima radnicima. Nisu čak ni gledali u pravcu jedno drugog.

A i ja sam izbegavao Safeta zbog cele ove situacije. Samo bih ponekad se krišom iskrao od drugih i zapalio po jednu cigaretu koju mi je dao, kao neko svoje najveće blago. I bio srećan sam za sebe.

Sledeće veče bilo je jakol sparno i okretali smo se da u opšte zaspimo. Negde u gluvo doba noći probudio sam se od vrućine i okrenuo se. Video sam da je majčin krevet, koji je bio čelo mog u gostinjskoj sobi, bio prazan.

Vrata i prozori su bili otvorfeni. Pretpostavljao sam da je mama izašla napolje od vrućine i da zapali cigaru. Od nje sam ponekad i krao cigarete. Ustao sam, i tiho da ne razbudim i ostale, krenuo ka ulaznim vratima.

Polako sma promolio glavu i na mesečinom obasjanom dvorištu polako razaznavao obrise. Dvadesetak metara dalje, u dvorištu kraj zida ugledao sam dva svitca kako trepću. Kada sam bolje pogledao, video sam da su to užareni vrhovi cigareta. Dve osobe su sedele za stolom naslonjenim na zid i pričale. Bila je to nesumnjivo moja majka.

A pored nje, sedeo je Safet!

Bilo mi je čudno što sede u mraku i što je u opšte Safet u našem a ne ujakovom dvorištu.

Majka je sedela, nogu raširenih od toplote, na klupici naslonjenoj uza zid, u tankoj letnjoj spavaćici. Safet je sedeo naspram njem na stolici, jasno licem u lice, u svojim boksericama. Majka se naslonila laktovima na sto, sa cigaretom u jednoj ruci. Gotovo sam siguran da su njene grudi bile Safetu na tacni i da je to namerno uradila. Safet je nešto prozborio, nisam čuo šta, i okrenuo se da pogleda majčine noge, našta ih je ona blago raširila.

Da li sam ja to sve umislio. U ostalom bio je mrak i samo mesečina, sigurno nisu mogli da zaspu pa su izašli napolje na vazduh i slučajno se našli.

Da, naravno to je bilo. Samo sam ja bio umoran i moja mašta je radila gluposti u mojoj glavi. Odlučio sam da se vratim u krevet i onako će majka da se odmah vrati čim popuši cigarfu ili dve. Ponovo sam legao i trudio se da odagnam glupe misli iz svoje glave. Proilazili su minuti. Pa deset, pa dvadeset

Nakon skoro sat vremena vrpoljenja bilo mi je jasno da od sna nema ništa. Bio sam zabrinut što nema majke. Ponovo sam ustao i izašao do vrata.

Sto u dvorštu je bio prazan. Nije bilo ni majke ni Safeta. Dvorište je bilo pusto i sada mračno, mesec se sakrio iza oblaka.

Pažnju mi je privuklo utuljeno svetlo u samom dnu dvorišta. Jedva vidljivo dolazilo je od melog prozora na zidu odaje koja s enalazila ispod ambara. Ta odaja se skoro nije koristila i u njoj bi samo ponekad deka prispavao na starom kauču kada bi malo više popio.

Da li je neko tamo?

Svetlo je naglo nestalo. Trgao sam se i video dve orilike na vratima odaje, jedva vidljive. Uplašio sam sed i brzo vratio u krevet. Uskoro sam čuo kratke ženske korake u dvorištu. Šuškanje na vratima, i vrata od kupatila. Pomislio sam da je to majka. Pravio sam se da spavam. Čulo se šuštanje vode iz kupatila. Minuti su prolazili. Pomislio sam da je skoro potrošila ceo bojler vode. Zašto je toliko dugo u kupatilu?

Opet su se čula vrata. Okrenuo sam se ka zidu. Majka mi je prišla, osetio sam kada se nagnula nadamnom, posmatrala me par trenutaka, i nežno, da me ne probudi spustila poljubac na moj obraz. Osećao sam se voljen.

Čuo sam orman i da se presvukla, a potom kako leže u krevet.

Utonuo sam u san.

Iduće jutro, probudilo me je majčino pevušenje po kući. U bade mantilu šetala se po kući, i spremala nam doručak. Dočekala me je sa osmehom.

– Jutrić, lepi moj! Kako si spavao sinoć?

– Uuh…jako teško bilo je sparno – bar sam bio iskren.

– Jao ja sam jedva oka sklopila ali sam čvrsto spavala. Sedi da doručkujemo. Pustila je neku brzu muziku sa radija i gotovo se vrpoljila u ritmu muzike dok smo doručkovali.

Bila mi je smešna kao neka klinka, i smejao sam se našta je ona samo još više počela da se vrpolji kao da igra. Bilo je to lepo jutro.

Bio sam zbunjen sinoćnim doživljajem, ali sam se trudio da odagnam sve te misli i da s epravim da je prethodno veče nije ni dogodilo. Jedino je Safet celo to pre podne pokušavao da mi nešto namiguje i da pokušava da privuče moju pažnju. Izbegavao sam ga. Mama i on su se i dalje pravili kao da ono drugo ne postoji.

Negde popodne, radnici su baš bili u poslu i Safet je prošao kraj mene noseći na svojim preplanulim gotovo crnim ledjima džak cementa. I on je bio veseo. Zastao je.

– Druže, samo da ti kažem, tvoja rodjaka je prava vatra. Dobićeš danas još jednu kutiju cigareta i deset Evra da te časti tvoj drug Safet.

Bio sam totalno zbunjen.

– Napravio je Cigan nafaku za svoju mučenu cigansku dušu. Pričamo se posle…

I nastavio je dalje, ovoga puta prošavši pored majke koja je spremala večeru za ljude.

Posmatrao sam moment kada su se susreli. Ona ga je pogledala sa blagim osmehom, i na trenpomilovala pogeldom po njegovim mišićavim grutima, a on se u prolazu osmehnuo pogeldavši njenu zadnjicu. Onda s eokrenuo dalje, ka meni i namignuo mi, a ja sam se brzo okrenuo u suprotnu stranu da to sve mama ne primeti.

U stomaku mi je bio neki kamen neko osećanje uzbudjenja, neizvesnosti… i neki čudan, čudan osećaj.

Odlučio sam da to veče ne spavam.

Potrudio sam se da odmaram poslepodne što sam više mogao da ne bih uveče zaspao. Pomisao na Safetga, Ciganina, radnika nabildovanog od fizičkog rada i čak mladjeg od majke, i moje lepe majke, doktorice sa mleko belom kožem, davao mi je neki novi i čudan osećaj u stomaku. Svaki put bi mi to tražilo da zapalim cigaretu. Nisam tada razumeo zašto.

Zapalio sam par cigareta tako.

Došlo je veče, pa mrak. Majka je insistirala da legnemo ranije jer, sinoć nismo lepo spavali od vrućine. Pustila je tihu muziku. Pričali smo neobavezno i tiho, svako u svom krevetu. Kada bih se ućutao, majka, bi me tiho nešto upitala, ja bih odgovorio, sve kraće i kraće i na kraju sam ućutao. Pitala me je ponovo nešto. Nisam odgovarao. Ćutala je desetak minuta, pa ponovo nešto tiho rekla a ja opet ćutao.

Ućutala je i ona…  Ja bih se samo ponekad promeškolio i opet umirio.

Mislim da je pšrošlo sigurno sat i više. Tiho je ustala iz kreveta. Ponovo mi je prišla i nagla sed nadamnom. Posmatrala nekoliko trenutaka i tihom na vrhovima prstiju, bosa izašla iz sobe, kroj predsoblje i napolje.

Ćutao sam i dalje, plašeći se da me možda ne čeka iza vrata i još proverava da li sam zaspao.

A možda su već zajedno. Da li da krenem‘ i kad u opšte. Tgišina i neizvesnost su me ubijali, a posebno osećaj da s enešto zasigurno dogadja u soj tišini i mraku, nešto tajno i sasvim isplanirano.

Oseća sam neki tihi osećaj izdaje u dubini… a opet je bio uzbudljiv. Čudno uzbudljiv.

Čekao sam i ja skoro više od pola sata. Da li je kasno da sada krenem, šta ako se vrati? Poneo sam kutiju cigareta i upaljač. Možda ću da samo ispušim cigaretu iza kuće. Lagao sam sebe

Izašao sam polako na vrata ka dvorištu. Ponovo je bila mesečina. Ni majke ni Safeta nigde nije bilo. Sto i klupica bili su pusti.

Ali svetlo u onoj sobici u dnu dvorišta, pod ambarom je gorelo. Izdajnički mali prozor je svetleo.

Zatekao sam sebe da sam prešao tiho, šunjajući se kroz dvorište, gotovo pola puta ka ambaru i sobici. Postajali su sve veći i veći ispred mene a svetlo sa prozora sve jasnije. Slaba sijalica od možda 60 vati, ona jeftina seljačka tek da se vidi u prostoriji.

Privačila me je kao leptira.

Čuo sam zvuke iz odaje. Ritmiška škripa starog kreveta ispunjavala je prostoriju. Podsećala me je na ritam muzike na koji bi moj amajka često igrala.

Ritmička škripa, jasna i odlučna bila bi ponekad propraćena jecajem ženskog glasa i uzdahom grubom, grlenog muškog glasa.

Majka i Safet.

Prišao sam malom, prljavom prozoru. Pazio sam da me slučajno ne vide.

Kroz musavo staklo ugledao sam na podu odaje majčinu spavaćicu i neku mušku majicu.

Kada sam podigao pogled, ugledao sam stari dekin kauč, i na njemu dve prilike, jednu belu i jednu crnu, isprepletane u ljubavnom zanosu.

Krupna Safetova ledja i bele noge ukrštene na njegovom struku, njegovi odlučni i jaki udarci kukovima koji su udarali u karlicu bele žene i činili da ona jeca a da stari kauč škripi. Onda ga je grlila nogama što je jače mogla i uvlaniča u sebe i na sebe, svojim belim prstima držeći se za njegove crne preplanule mišice.

Moja majka.

Jecala je. Pod naletom mladog i razvijenog ciganina Safeta. Okrenuo sam se ledjim,a ka zidu. Nisam verovao šta sam video. U stoimaku osećaj izdaje i konačno opet onaj čudni osećaj prijatne nervoze. Šta je to. Osećam potrebu za cigarfetom.

Ponovo provirujem. Majka ga sada navlači i rukama ali onviše ne udara jer nema zamaha koliko ga je uvukla u sebe nogama i rukama, praktično leži na njoj i gura samo karlicom i vrti je u krug.

Njegov kurac je u mojoj majci.

Da li je to silovanje? Da li da uletim unutra? Možda ona mora da to radi? Safet se odmakao od majke, videle su se njene krupne grudi. Šakom je uzeo jednu dojku, stisao je i prineo glavu bradavici uvukavši je sebi u usta i kukovima grunuo napred. Majka je zabacila glavu i jaukuma, njogama i dalje držeći se za njegova ledja.

U ruci mi se našla kutija „Malbora“ i upaljač. Krenuo sam iza ambara i sobe i zapalio cigaretu. Seo sam na zemlju naslonivši se na zid odaje u kojoj se moj amajka jebala sa crnim ciganinom. Ona bela, brižna i poštena mjaka i on mladi razudani ciganin željan bele pičke.

Uvukao sam dugačak dim u svoja pluća i tada mi to to prijalo najviše na svetu.

Ispušio sam do pola cigaretu kada su se vrata odaje naglo otvorila. Skamenio sam se. Čuo sam nekoliko sitnih koraka do preko puta odaje, do žbuna. Bila je to ona. Onda žubor vode koja pada po travi i zemlji. Piški. Onda se brzo vrfatila nazad.

Kada su se vrata odaje zatvorila prišao sam prozoru.

Video sam Safeta kako sedi zavaljen na kauč, raširenih nogu i znojavog crnog tela. Kurac mu je bio ogroman, uspravan kao strela, obrezanog glavića i slajan od sokova moje majke. Jaja su mu bila krupna i svbe u svemu alat mu je bio impozantan, mogao sam da razumem majčinu posvećenost jebanju sa Safetom. Onda s eona pojavila. Gola, prišla mu je zavodnički i klekla ispred njega. Spustila je glavu uzevši u svoja bela usta njegov obrezani romski kurac. Podaje mu se. Ako je prošla scena bila žustro jebanj emoje majke ovoi je bila njena predaja i podaja njemu. Videlo se da ga uzima u usta i pušta sebi u grlo. Spustio je jednu ruku na njenu glavu i poloako je gurao dole na avoj obrezani glavić a ona je potom dizala glavu da bi Safet potom ponovo spustio pritiskom svoje ruke, dajući svom kurcu tako lep osećaj jebanja grla lepe mlade majke i bele žene.

Ona je jebavala tako svoje grlo ali i usta ciganskim kurcem, okretala glavu tako da se na njenom obrazu videla izbočina njegovog hlavića. Osećao sam da mi cigareta dogoreva u rukama i bacio je.

Onda je ona ustala i opkoračila ga. Gledao sam opčinjeno. Sama mu je poklanjala svoje medjunožje uzevši njegov veliki obrezani kurac crn kao ugalj koji je davao prelep kontrast njenom belom telu, i usmerila ga na ulaz svoje rodnice.

Nasmejala mu se kada je došao na ulaz, a potom se odjednom, sve do njegovih moćnih, crnih jaja spustila – do kraja, uz obostrani strastveni uzdaj.

Mirovala je neko vreme a on je mazio njene zamašnje grudi.

Povrh sveg seksa kojem sam svedočio moju dušu je pogodilo najviše kada sam video da ona nasadjena na njegova jaja sa crnim obrezanim ciganskim kurcem u sebi, nežno i senzualno ljubi u usta, jezikom, svog romskog ljubavnika.

Počela je lagano da se diže i spušta, ljubeći se sa njim….

Ja sam otišao nazad…više se nije imalo šta saznati…. Došao sam do onog stola u dvorištu i tu su me izdale noge i seo sam.

Sedeo sam tako u mraku i razmišljao o svemu što sam doživeo. Nisam osećao ni tugu ni bes nego neki čudan osećaj uzbudjenja, nežnosti i zaštitničke ljubavi prema njoj.

Zapalio sam cigaretu. Polako sam uvlačio dimove kao iskusni pušač.

Kada sam došao do polovine drfuge cigarete, ugledao sam na vratima odaje neku senku, koj a se približavala sve više i više. Bila je to moja majka. Sada obučena u svoju spavaćicu, bosa.

Stala je na desetak metara od mene. Gledala me je iznenadjeno, zbunjeno. Ćutao sam. I ona je. Sakupila je spavaćicu na svom medjunožju, kao da ga je šakom sakrivala. Prišla mi je i sela preko puta mene. Sakupila je noge i stavila jednu ruku izmedju, štiteći, više sakrivajući sramotni deo tela koji ju je izdao kao majku i suprugu a uzdigao i usrećio kao ženu i ženku.

– Daj jednu cigaru, rekla je.

Nije bilo potrebe za ikakvom raspravom o bilo čemu. Sve je bilo jasno.

Uzela ju je, i zapalila, povukla dim. Mogao sam da osetim miris seksa u vazduhu i Safetovog zboja. Učinilo mi se da na grudima koje su se malo videle, ima neka vlažna barica. Tada sam primetio da u ruci nosi pakovanje vlažnih maramica. Nehotice se obrisala jednom, kao da je neka normalna stvar. Bila je posramljena.

– Pretpostavljam da je sada naša porodica gotova…. Rekla je tiho.

– Zašto to misliš?

– ….pa sve si razumeo….možda i video….otac ti dolazi za par dana, sve ćeš mu reći….

– Šta da mu kažem?

– Molim te… ne pravi se pametan sada…..

– Da mu kažem da se moja rodjaka povatala sa fizikalcem? Koga u opšte briga za to. Ona je slobodna i može da radi šta poželi.

– Šta govoriš to?……

– Rodjako, ti si slobodna razvedena, a je slobodan čovek…..

– Budi ozbiljan…..

– Ozbiljan sam. Rodjaka ima par dana još sa Safetom pre nego što tata dodje, a onda neće moći da više ide u odaju ispod ambara.

Njeno lice se ozarilo.

– Dogovorili smo se da te čuvam, zar ne? Rekao sam joj.

Učinilo mi se da sam joj video suzu na oku.

– I ti si odabrala da čuveš i braniš i mene i tatu, uzevši za letnju avanturu mladog i zgodnog Roma koji neće govoriti unaokolo, koji ni ne zna ko si ti ni ko sam ja, i niko neće o ovom saznati, a za par dana, moji mama i tata biće sećni kada se vide posle nedelju dana odvojenosti.

Prišla mi je i zagrlila.

– Idi sada i istuširaj se mama.

– Ne brini, obrisala sam se maramicama.

– Nije zbog toga. Osveži se za Safeta pa mu se vrati ponovo, provedite celu noć zajedno. I naredne dve.

– Tebe će svaka poželeti za muža. Sazreo si kao odrastao čovek za ova par dana. Rekla je. Ti si pun razumevanja. Pomoćiću ti da nadješ takvu devojku. Hoćeš?

– Hoću. Sada idem da spavam, neću te čekati, rekoh sa smeškom.

Onda se osmehnula, nabrzinuj osvežila u kupatilu i skoro trkom udaljiloa u dvorište kao onom prozorčetu koje je još sijalo.

Angel Of Lust

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 4 Prosek: 4.8]

1 komentar na “Romansa moje majke sa radnikom na selu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!