jebana u sex šopu trojka

Prvi Put u Sex Shopu

Upoznavanje Srbija

Ušla sam u seks šop, pokušavajući da se uklopim. Držala sam se za spoljne zidove, oprezno dodirujući stvari i spuštajući ih. Moja prijateljica Anđela je preporučila ovo mesto – rekla je da joj bivši nije ni malo nedostajao sa igračkom koju je ovde kupila! To me je učinilo radoznalom dovoljno da prebolim svoju stidljivost i da uđem na vrata. Ono što nisam shvatila je da je na mom sitnom telu bilo par očiju otkako sam ušla. Gledale su moje grudi skrivene ispod tanke majice, suknju koja je samo malo naglašavala prirodno okruglu zadnjicu ispod.

Skočila sam kada me je pozvao: „Mogu li vam pomoći da nađete nešto?“

Okrenula sam se i ugledala muškarca od trideset nešto godina kako me posmatra, gledajući njegovu čvrstu građu i pocrvenevši pod njegovim pogledom kada sam shvatila da još uvek imam dildo u rukama.

„Ne, ne! Dobro sam! Mislim, snalazim se.. nekako“ promucala sam, što ga je samo učinilo da se nasmeje šire.

„Siguran sam u to“, lagano je zadirkivao, ali je onda ozbiljno pogledao dildo u mojoj ruci.

Brzo sam ga spustila, pokušavajući da ga postavim na mesto na kom je bio, nervozno petljajući leđima okrenuta od prodavca.

„Možete da ubacite vibrirajući metka u to“, klimnuo je glavom, na samo nekoliko koraka od mene.

„Vibr… šta?“

Približio mi se i podigao mali vibrator. „Ovo,“ rekao je, uključivši ga na tiho zujanje, „može da se ubaci u šuplji kraj dilda da bi vibrirao. Naravno“, rekao je nehajno „neke devojke vole da primenjuju vibraciju direktno na klitoris dok je dildo unutar pičke.“ On se nasmešio. „Htedoh reći vagine, izvini.“ Bilo je jasno da lapsus nije bio slučajan.

„Da, da“, klimnula sam, blistavih obraza, očiju na trenutak uperene u taj mali vibrator dok je on polako povećavao brzinu da bi pokazao njegovu snagu.

Opet sam se okrenula, shvativši da zamišljam senzacije koje taj dildo može da mi pruži. Nadam se da mi se bradavice nisu pokazivale kroz majicu onako kako sam pretpostavljala.

„Neki od ovih drugih dildoa su lepi jer obezbeđuju i klitoralnu i vaginalnu stimulaciju odjednom“, rekao je veoma profesionalnim glasom. „Sigurno ste čuli za Zeca?“

Progutala sam i klimnula glavom, nesigurna da li je mudrije da nastavim da gledam u sve ove seksualne uređaje ili da gledam direktno u njega. „Na kraju krajeva, sve se ipak svodi na preferencije“, rekao je on. „Neke devojke vole realističan izgled“, rekao je, pružajući mi dildo prošaran venama sa pričvršćenim jajima. „Druge devojke vole što je moguće više stimulacije, što može biti takođe lepo“, nasmejao se dok mi je pružao debeli plavi dildo sa spiralnim oblinama oko njega.

„Druge devojke su kraljice veličine i samo žele najveće“, namignuo mi je, pružajući mi jedan od kojih su mi se oči raširile. „Oh, uzgred, moje ime je Aleks“, rekao je ispruživši ruku dok sam ga glupo pogledala s gomilom dildoa u mojim rukama.

„Da li biste voleli da osetite onaj vibrator koji sam vam ranije pokazao? Činilo se da vas to zanima“, osmehnuo se. radoznala devojka u sex shop

Pocrvenela sam i klimnula glavom, počevši da odlažem stvari. „O, ne, drži ih! Mogu da ti pokažem, a da ne moraš da ispuštaš.“ Još jednom je pretvorio malu vibraciju u tupo zujanje i prislonio je na moj obraz. Malo sam se trgnula od iznenađenja, ali ubrzo sam se ugrizla za usnu od tog osećaja. Bilo je tako uzbudljivo i nežno u isto vreme… Pocrvenela sam.

„To ipak nije dovoljno da osetite pravu stimulaciju. Hajde da uradimo nešto drugo što će vam dati bolji osećaj“, kratko je klimnuo glavom, kao da sam ja to predložila.

Preneo je vibraciju na moju levu bradavicu, držeći vrh uz nju dok je povećavao intenzitet kako bih to bolje osetila kroz majicu. Uzdahnula sam, osećajući kako mi se telo grči, a mala buka mi se otela sa usana. Pogled koji sam mu uputila, pogled naivnosti i želje bio je upravo ono čemu se nadao. Sramota je došla sekundu kasnije.

„To je to“, nežno je rekao. „To je ono čemu ste se nadali kada ste ušli kroz ta vrata, zar ne?“ pojačavajući vibraciju tako da nisam mogla da mirujem. „A sada o tim dildoima“, rekao je, smešeći se na sekundudrugoj mušteriji koja je bila pored. „Mislim da moramo da suzimo te opcije.“ Polako me je pogledao odozgo do dole. „Postoje načini da isprobate stvari bez upotrebe svoje pičke… Naravno, nisu ni približno tako zabavne…“ dodao je tiho. „Uzmi ovaj dildo na primer. Sada, ako želite da steknete osećaj o tome da li je slične veličine kao i drugi penis koje ste imali, uvek možete da ga popušite. … Već ste davali felacio, zar ne?“ uperio je pogled ka meni.

Ukočeno sam klimnula glavom.

„Dobra devojka“, rekao je kratko. „Sada ću ga držati tako da se možete fokusirati na osećaj dok ga uzimate u usta. Evo“, rekao je, pritiskajući vrh na moje usne. Zastenjala sam iznenađeno, a on se nasmešio, iskoristivši priliku da mi ga pritisne na usne, gledajući kako se protežu oko dilda u njegovoj seks radnji.

„Oh, da, to je to“, rekao je, radeći to sada u mojim ustima, dajući mi svaki put još malo da primim dublje. „Da li ti se sviđa ovaj?“ upitao je dok mi je polako jebao usta. „Mmm!“ Zastenjala sam na to, boreći se da uzmem još. „Znaš, mislim da bi ugao mogao biti malo ovakav“ stavio je ruku na moje rame i nežno, ali čvrsto pritisnuo dok nisam kleknula ispred njega. „O, da, mnogo bolje“, rekao je i ja sam zastenjala, osećajući kako ga duboko pritiska, što me tera da stenjem glasnije.

„Da, malo je tvrđe.. Mislim, bukvalno.. dildoi su malo tvrđi i manje fleksibilni od pravih kurčeva. Mislim, pravi, siguran sam da biste mogli da ga sisate barem toliko duboko ako ne i dublje.“, rekao je, prelazeći slobodnom rukom preko moje glave i kose sve dok mu se prsti nisu zapleli u nju i zgrabili.

„Je li tako droljice?“ nasmešio mi se dok je drugom rukom počeo da otkopčava pantalone gde je bila vidljiva izbočina.

Zacvilila sam na dildo kad ga je pustio i počela sam da dižem ruke da uhvatim dildo. Ispustila sam dildoe koje sam još držala, a neko me uhvatio za slobodnu desnu ruku. „Ne ne“, rekao je glas, tresući prstom veoma blizu mog lica. „Mislim da je bolje da se pobrinemo za te vaše ručice“, rekao je. „Ovo je sjajna prodavnica.. toliko resursa“, nasmejao se dok je stavljao lisice na jedan, a zatim na drugi zglob, držeći moje ruke iza mene. Pogledala sam gore da vidim vlasnika koji se smejao, i ubrzo sam bila suočena sa čvrstom kitom pred mojim licem.

„Mmm, izgleda da moja drolja sada ne može da mi dodirne kurac.. ali u redu je, samo sam želeo da vidim da li si zaista toliko ograničena sa ustima“, rekao je, okrznuvši svoj kurac o moje usne, zadirkujući me.

Njegova druga ruka me čvrsto držala na mestu dok mi jezik nije izleteo iz usta da ga poližem. „Mm, to je to. Mala gladna kurva“, promrmljao je, ne dozvoljavajući mi da uradim ništa više od toga nego da ližem njegov glavić. Nešto sam promrmljala i osetila kako me mušterija štipa za bradavicu, nateravši me da plačem i trzam se napred, osetivši kako me Aleks vuče za glavu. Otvorila sam usta u dahu, da bih ovaj put dobila puna usta pravog kurca.vlasnik sex shopa je jebe u usta

„Ohhh jebote“, reče vlasnik, lagano se ljuljajući u moja usta dok se druga ruka pridružila prvoj, skidajući moj gornji deo i grudnjak, igrajući se mojim živahnim sisama i dugim bradavicama. „Mmmmm bože“, zastenjala sam na njega dok mi je povukao glavu dublje. Došao je do iste tačke kao i dildo ranije i pogledala sam u njega, a njegov penis mi je punio usta.

„Pokaži mi šta ta usta mogu da urade.“ Telo mi je zadrhtalo dok sam slušala smeh uzbuđenih, napaljenih muškaraca oko sebe. „To je prilično dobro“, rekao je jedan momak. „Mislim da bi ona trebalo da bude u stanju da uzme ceo“, rekao je drugi. „O, da, da vidimo šta sve može da podnese njena uska pička“, progunđa vlasnik iznad moje glave, odobravajući. Brzo su mi skinute gaćice a suknja mi je bila podignuta.

„Hm, gaćice su mokre, ali želim da se uverim da je spremna za to“, rekao je glas iza mene pre nego što sam iznenada osetila prste kako mi trljaju pičku. „Mmm!“ Stenjala sam raširenih očiju dok se igrao sa mnom, trljajući mi klitoris svojim sada klizavim prstima. „Prokletstvo, ona sigurno voli sisanje kurca“, primetio je, nastavljajući da trlja moj klitoris.

A tada šok! Dotični je počeo da nabija kurac u moju mokru pičku! Vrištala sam, tačnije htela sam ali mi je Aleks još jače nabio kurac u usta! Noge su mi počele da se tresu dok me vlasnik milovao po licu, mrmljajući kako sam dobra mala drolja. Bila sam zaista drolja! Jedan me jebao u usta, drugi u pičku, a ostale mušterije su drkale kurac i navijale da me napune! jebana u sex šopu trojka

Ceo moj svet se pokvario kada je najavio da će morati da me dobro nahrani, rukama me ohrabrujući da sve uzmem. Nisam mogla da balansiram sa lisicama na sebi, pa mi je par momaka uštinulo bradavice i držalo me dok su mi usta i pička bile jebane. Orgazmi su me pogodili baš kada je vlasnik počeo da svršava u moje grlo.

Talas orgazma me je pogodio dok sam špricala na taj napaljeni kurac i na momka koji mi je trljao klitoris i jebao me. Osetila sam kako je kurac u mojoj pički nabujao neposredno pre nego što je svršio, ispunjavajući moju utrobu. Gutala sam i primala u pičku vruću spermu dok su svi u prodavnici gledali, drkali i ubrzo i sami doživeli vrhunac.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 6 Prosek: 4.3]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!