liže stopala svoje sestre

Navučen na Sestrina Stopala

Upoznavanje Srbija

Marijin dan je bio užasan. Bila je bombardovana testovima i jedva je čekala da se završi taj petak. Izašla je iz zgrade fakulteta i čekala da crni džip koji je vozio njen brat dođe krivudajućim putem prema studentskom gradu. Kada je naišao, Marija je tek tada počela da se istinski fizički i mentalno opušta.

Džip se zaustavio i ona je uskočila na suvozačevo sedište. Njen brat Nebojša je sedeo za volanom i izgledao je polu mrtav.

„Dug dan na poslu?“ upitala je. Klimnuo je kada je zatvorila vrata.

„Nemaš pojma.“ on je odgovorio.

„Zapravo, znam tačno kako ti je.“

Nebojša je pokrenuo džip i napustili su studenjak u tišini. Marijina stopala su ceo dan bila zatvorena u sandale i ona ih je oslobodila i mrdala prstima dajući im da dišu. Zavalila se na svoje sedište i zatvorila oči konačno dozvolivši sebi da se oseća kao da je vikend. Kad su stali na crvenom svetlu, ona je malo otvorila oči i spremala se da pita Nebojšu šta će večeras da rade za večeru pošto je njihov tata bio van grada, kada je primetila njegove oči. Bile su pričvršćene na njene noge.

Očigledno nije shvatio da su joj oči blago otvorene, inače sigurno ne bi buljio na taj način. Marijino srce je malo ubrzalo. Pre mnogo godina, kada su njih dvoje išli u srednju školu i oboje su bili premladi da znaju bilo šta o životu pa i seksu (ona je imala 18, a Nebojša 19), Nebojša ju je diskretno dodirivao dok je spavala, a jedno od njegovih omiljenih mesta je bila su njena stopala.

Tada je bila mlada i uplašena pa je rekla njihovim roditeljima. Nebojša je imao par stručnih razgovora zbog incidenta i on im se nije vraćao. Ali kako je Marija odrastala, te noći zabranjenog dodirivanja postale su gorivo za njene fantazije. Ono čega se nekada plašila, sada je toga bila gladna. Svake večeri se dodirivala misleći na Nebojšu i želeći da nije rekla njihovim roditeljima.

U određenim noćima, kada bi se osećala izuzetno smelo, ušunjala bi se u bratovu sobu gola i dodirivala se na podu ispred njega, svaki put potajno nadajući se da će se probuditi i videti je iako je čvrsto spavao. Pomirila se sa činjenicom da njene fantazije neće biti ništa drugo do fantazije, ali sada u kolima…

Automobil je zatrubio iza njih jer je svetlo na semaforu postalo zeleno a Nebojša je bio opčinjen sestrinim nogama. Odmahnuo je glavom i ponovo krenuo da vozi, trenutak je možda prošao, ali točkovi koji su se vrteli u Marijinoj glavi. . . .

Ušli su na prilaz kuće i njih dvoje su ušli unutra, Nebojša se srušio na kauč ispred televizora i uključio filmski program. Marija je prošla pored njega, ušla u svoju spavaću sobu i tražila sve dok nije našla par slatkih plavih čarapa i navukla ih preko svojih stopala. Nosila ih je juče, pa je bila sigurna da još mirišu na nju.

Vratila se u dnevnu sobu i skliznula u stolicu koja je bila odmah pored kauča i udarila nogama preko naslona za ruke stolice u suprotnom smeru od Nebojše. Sedeli su i gledali TV neko vreme, Marija je sedela i čekala pravi trenutak. Nakon otprilike sat vremena svukla je čarape sa stopala i bacila ih preko glave nazad u bratovom pravcu. Jedna je udarila Nebojšu pravo u lice.

„Hej, sedim ovde jebote.“ Nebojša je uzviknuo.

„Oh, izvini“, Marija se nasmejala, „Pokušavala sam da ih prebacim preko tvoje glave.“

Nebojša je odmahnuo glavom, skinuo čarapu sa ramena i stavio je na jastuk pored sebe. Zanimljivo, pomisli Marija u sebi. „Hej, da li ti smeta da ovo pauziramo na trenutak, moram da idem da potražim nešto u svojoj sobi.“ Lagala je ustajući sa stolice.

„Da naravno.“ rekao je i pritisnuo dugme za pauzu na daljinskom. masiranje sestrinih stopala

Marija se vratila u svoju sobu i pritvorila vrata tek toliko da može da vidi unutrašnjost dnevne sobe i čekala je. Ako je njen plan uspeo, onda će ga naterati da joj jede iz ruku pre nego što to i shvati. Posle nekoliko trenutaka Nebojša je pogledao oko sebe pre nego što je podigao čarapu sa kauča. Gledao ju je dugo pre nego što ju je polako prineo nosu i upijao miris. Marija se lukavo osmehnula. Imala ga je. Nakon nekoliko minuta izašla je iz svoje sobe i spustila se pored njega na kauč.

„Pa, nemam pojma gde mi je onaj glupi domaći zadatak iz matematike.“ Rekla je zabacivši mu noge u krilo i zavalivši se. Nebojša se napeo, kao da se borio sa sobom. „Hej, bio je ovo zaista dug dan za mene, hoćeš li da mi izmasiraš stopala molim te?“ upitala je mrdajući nožnim prstima.

Nebojša je pogledao u njene noge i videla je da je teško progutao. „D-da… nema problema.“ odgovorio je najnormalnije što je mogao.

Njegove ruke nežno su se obavile oko njenih stopala i on je radio na mišićima pomažući joj da se opusti. Ona je neko vreme prihvatila trenutak blaženstva pre nego što je svoj plan pokrenula u delo. Bilo je sada ili nikad. Podigla je jedno svoje stopalo iz njegovog krila i nežno prešla preko njegovog lica. Nebojša je stao usred masaže i samo se ukočio.

„Znam da želiš više od ovoga.“ prošaputala je Marija tiho.

„Ja.. Ne znam o čemu pričaš.“

„Znaš znaš… sećam se kako si mi nekada ljubio noge pod ćebetom. Želim da to uradiš ponovo.“

„Ne, to više nisam ja.“ protestovao je. liže stopala svoje sestre

Marija nije računala na to da će je odbiti. Drugom nogom je protrljala njegovo međunožje i bila je više nego zadovoljna kada je otkrila da se izbočina stvara. „Tvoj prijatelj tamo dole kaže drugačije.“ zakikotala se. Njegov kurac je pulsirao nakon pritiska njenog stopala, a on je pokušao da uzvrati uzdahom i samo napola je uspeo.

„Evo, olakšaću ti.“ rekla je ponovo podižući nogu. „Samo otvori usta.“

Nebojša je zbunjen ali uzbuđen otvorio usta. Polako je gurnula nožne prste u njegova usta, a oči su mu se zakotrljale, dok su se njegove usne zatvorile i počele da sišu.

„Daaa, znam da ti se sviđa.“ rekla je Marija uživajući u osećaju bratovog jezika koji klizi preko njenog nožnog prsta. „Sada želim da uživaš.“ rekla je Marija podižući mu drugu nogu u lice.

Njegov otpor je nestao i on više nije pokušavao da se obuzda dok je radosno ljubio i lizao svaki centimetar njenih stopala.

„Nemaš pojma koliko sam ovo želeo.“ – Nebojša je dahtao između poljubaca.

Marija se nasmešila. „Iskreno, često mislim na one noći.“

Nebojša je podigao pogled sa njenih nogu. „Stvarno?“

Marija klimnu glavom. „Svaki put kad se dodirujem, mislim na tebe.“ Videla je kako mu se penis izbočio pod tkaninom. Nagnula se bliže i stavila usne do njegovog uha. „Da li ti se sviđa činjenica da tvoja sestra dodiruje samu sebe?“ prošaputala je.

Nebojša je zastenjao i slabašno klimnuo glavom.

„Hoćeš li da me dodirneš Nebojša?“ upitala je zgrabivši njegovu ruku i pritisnuvši je na svoje grudi. Marija se nasmešila i stisnula njegovu izbočinu pre nego što je ustala. „Onda za mnom.“ rekla je vraćajući se prema svojoj sobi pazeći da zanjiše kukovima dok je hodala. Kada je ušla u svoju sobu, skinula je sve sa sebe, pazeći da Nebojša sve vidi dok je sedao na njen krevet.

„Moraš da uradiš nešto za mene.“

„Bilo šta.“ on je obećao.

Marija se okrenula i naterala ga da klekne. „Želim da poližeš pičku svojoj sestri!“ Zapovedila je.

Bez više reči zaronio je lice u njenu picu i počeo da liže. Zabacila je glavu uz stenjanje. „O bože da!“ prosiktala je dok mu je jezik prelazio preko njenog klitorisa. Uhvatila ga je za glavu i gurnula bliže. „Dublje.“ zastenjala je. Ova reakcija je ojačala bratovu požudu a njegov jezik je počeo da pretražuje svaki njen centimetar i ona je osetila da počinje da se steže i grči. „O bože da, nemoj stati, svršiću!“

Nije ništa suzdržavala dok joj je orgazam rasparao telo, a njeni sokovi su eksplodirali preko bratovog lica. Povukao se dahćući i podigao pogled na nju sa najopakim osmehom koji je ikada videla. Sve što je uradilo je da je ponovo počela da curi.

Poslednje noći pre nego što je rekla njihovim roditeljima, Nebojša je pokušao da je poliže dole jer je mislio da spava, ali se ona svaki put otkotrljala na drugu stranu. Sada je duboko zažalila zbog toga.

„Bože, zašto sam te tada zaustavila.“ Stenjala je dok je grabila njegovo lice i spojila usne sa njegovima. Njen jezik je probadao njegova usta i mogla je da oseti ukus svojih sokova pomešan sa njegovom pljuvačkom. Zadrhtala je. Dok su prekidali poljubac, on je pogledao u nju i nasmešio se.

„Jer da nisi, išao bih još dalje.“

Marijina maca je počela da šiklja na tu pomisao. „Idi sada dalje“, molila je ležeći na krevetu, „Pojebi me ovde i sada!“

Nebojši je pala vilica i on je strgao svoju odeću pokazujući joj svoj nabrekli penis. Ugrizla se za usnu i pogledala ga. „Hoću li te povrediti?“ upitao je dok se njegovo golo telo penjalo na nju.

„Ne,“ promucala je, „nisam ja neka neiskusna klinka, jebi me koliko god hoćeš… veliki brate.“

Bez reči je zaronio kitom u njenu pičku koja je curila i počeo da udara. Vrištala je od zadovoljstva dok je on nastavljao da se zabija sve dublje u nju.

„O Bože!“ povikala je, „O, Bože, da, jebi me! Jebi me jače!“jebanje svoje napaljene sestre

Njeni kukovi su počeli da se stežu i ona je ponovo svršila. Svršavala je iznova i iznova dok su joj orgazmi ljuljali telo pre nego što je on konačno počeo da usporava. „Svršiću.“ rekao je počevši da se izvlači.

Zgrabila ga je i gurnula nazad. „Ne, u redu je… zaštićena sam, napuni me molim te!“ lagala je. Morala je da laže. Morala je da oseti kako je ispunjava svojom spermom. Želela je to više od svega. Ideja da zatrudni bila je dovoljno ukusna da je natera da ponovo svrši dok je on skliznuo nazad u nju. Počeo je da se nabija još jače nego ranije.

„Da da da!“ povikala je. „O bože, oplodi me!“ vrisnula je kada je njen um počeo da se gubi.

Shvatila je šta je izašlo iz njenih usta i odmah je zažalila. Bila je sigurna da će se sada povući. Nebojša je pogledao dole i đavolski se nasmešio. Uz krik Nebojša je izvio leđa i Marija je osetila kako njegova sperma prska duboko u njoj.

„O bože“, stenjala je smejući se, „Tako je duboko u meni. Sperma mog brata je u meni.“

Bila je u stanju šoka. Njena najveća fantazija se ostvarila, njen brat ju je pojebao i čak svršio u nju. Sve se zaokružilo i nije mogla biti srećnija. Nije mogla da zaustavi osmeh koji joj se pojavio dok je Nebojšin penis ispumpavao poslednje mlazeve sperme.

***

Nekoliko meseci kasnije stomak je počeo da se nazire, a kada su je roditelji pitali za to, ona je rekla da je to bio neki momak sa faksa, greška sa kojom nije želela da ima posla. Ali ona i njen brat imali su pravu ljubavnu vezu. Nebojša se svake noći šunjao u njenu sobu i slavili bi što su roditelji.

Neke noći bi mu drkala ustima drugi put nogama. Međutim, svake noći je morao da svrši u nju, postala je zavisna od osećaja njegove tople sperme u sebi. Jedva je čekala da dobije njihovu devojčicu, uostalom, možda i ona kada odraste bude imala nepristojne misli o svojoj porodici. Uostalom, kakva majka – takva i ćerka.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 9 Prosek: 4.9]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Hotoglasi

Don`t copy text!