mama mu jaše kurac pored bazena

Prvi put sa Mamom u Dvorištu

Upoznavanje Srbija

Bacivši torbu sa knjigama na sofu, zgrabio sam speedo kupaći. Škola je bila gotova za mene sve do početka priprema za fakultet, i sada me je zvao naš bazen u dvorištu. Mora da je i mama imala svoje neke razloge za opuštanje jer je već bila ispružena na peškiru, dok je njeno omiljeno vino bilo joj pri ruci. Mama je vredno radila na svojoj preplanulosti.

Krenuo sam ka njoj, ali sam zastao! Zapravo – skamenio sam se. Oklevao sam da priđem bliže — da li sam je zaista video kako trlja prstima svoju pičku? Prišao sam i uverio se! Moja mama je u stvari trljala gornji deo između stomaka i početka svoje ribice. Ne treba da se čudim; Tata, koji je pomorac, imao je još dva meseca do kraja još jednog šestomesečnog angažovanja.

Moja mama još nije napunila 40 i logično je da ima seksualnu želju i napaljenost. A ni ja joj nisam mnogo pomogao. Počevši mesec dana nakon što je otišao, prepustio sam se svom Edipovom kompleksu i počeo otvoreno da flertujem sa mamom. mama se mazi na bazenu

U početku nije mnogo odgovarala na moje poglede, ali sinoć, dok sam joj pomagao oko posuđa, dozvolila mi je da naslonim međunožje na njenu guzu bez povlačenja… tako da vreme je bilo da pojačam svoju igru.

Trgnula se kada sam bučno prišao i uzeo njenu flašicu kreme za sunčanje. „Dozvoli da te namažem sa ovim mama“, rekao sam. „Ne želim da dobiješ opekotine od sunca.“

„Ti si već stigao? Zašto tako rano?“

„Ma poslednji dan škole, nisu nam ni držali nastavu.“

„Ouuu… nisam te očekivala. Ali da, u pravu si, baš je jako sunce… namaži mi leđa.“ Okrenula se na stomak.

Njeno mumlanje je svedočilo da je dosta rano počela sa vinom. „Imaš magične ruke“, uživala je dok sam joj masirao donji deo leđa. Njene pohvale su rasle dok sam polako se spuštao do njenih nogu. Stigavši do njenih butina, nije rekla ništa ali ipak nisam hteo da požurujem pa sam prešao na leđa i ramena. Kada su moji prsti dotakli njene grudi sa strana postala je još opuštenija.

„Moram biti siguran da ne propustim ni jedan delić“, objasnio sam. Mama se samo mrdnula na moj dodir. Povukavši donji deo njenog kupaćeg, rekao sam, „Trebamo da ti skinemo bikini na kratko da bih mogao sve da namažem.“

Umesto da me otera u tri lepe, tiho je podigla kukove, dozvoljavajući mi da bikini spustim do njenih kolena. Mama je stalno stenjala dok sam joj masirao guzove. „Ne bi trebalo da me tamo…Ooohhhh to je dobar osećaj“ pozdravila je moje prste kad sam očešao njenu macu. Zatim su joj se kukovi podigli, a noge raširile, što mi je omogućilo bolji pristup.

Ona se migoljila i tražila moje prste, koji su ubrzo pronašli njeno posebno mesto i počela je da grči. Slatki sokovi koji su curili iz nje izazvali su mokre zvukove dok su moji prsti nastavili svoj posao. „Ne sine…“ Protestovala je kada sam prestao da je „mažem“ i krenuo da je prevrnem na leđa.

„Ne mogu da dozvolim da prednji deo moje mame opeče sunce“, rekao sam, obilno prskajući losion preko nje dok mi je kurac praktično virio u erekciji izvan speedo gaćica. Moje ruke na njenim grudima; stomaku; unutrašnje strane butina… izvijala se i pokušavala da me povuče na sebe.

Iako neiskusan, dovoljno sam bio upućen da bih znao da ako je jače uzbudim da će to povećati njeno konačno zadovoljstvo, pa sam umesto da joj odmah dam kurac kako je želela, pomerio sam svoje poljupce niže. Počeo sam silovito da je obrađujem jezikom. Njen mošusni miris i slani ukus zasitili su moja čula dok sam zadirkivao njen mali klit i mokri otvor. Nije bilo sumnje – ona je zapravo htela da vodi ljubav sa mnom!

Konačno, znoj je curio sa naših tela kao da smo u sauni, spojila je ruke u moju kosu, vukući me nagore. „Dosta predigre dušo, moram da dobijem taj prelepi kurac sa kojim me zavodiš danima… ali prvo me pusti da se uverim da je spreman.“

Namestivši se, spustila je usta na moj kurac i dok joj je jezik prolazio po glaviću, ruke su joj neprestano mazile moju kurčinu dok nisam osetio da će puknuti. Sela je preko mene, polako se spustila, vodeći moj kurac u voju zrelu pizdu. Ona je naravno vodila celu igru, ona je imala kontrolu i znanje. mama mu jaše kurac pored bazena

Njen topli glatki ulaz nije ličio na ništa što sam ikada doživeo. Moj penis je nastavio da klizi u nju sve dok se naše stidne dlake nisu spojile; onda je uradila ludu malu rotaciju kukovima. Polako se ponovo podizala sve dok nisam osetio hladan vazduh na svom kurcu, a onda je ponovila ceo ciklus dugih, sporih poteza. Jedva sam uspevao da izdržim.

Naša vožnja, koja je u početku bila u laganom ritmu, sada je prešla u sveopšti sprint do cilja. Svojim iskusnim mešanjem i jahanje izazvala je predstojeću erupciju. „Aaaahhhhhh…“, drhtao sam i punio maminu pičku pored bazena.

Srušili smo se, dahćući, znojavi i vreli. Čvrsto sam je držao. Možda nikada više nećemo imati taj prvi put, ali naredna dva meseca dok se tata nije vratio su nam bila sjajna.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 28 Prosek: 4.5]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!