Propeler strasti, akrobatska poza

Upoznavanje Srbija

Ako ste egzibicionista u sexu i voljni da eksperimentišete sa svojim partnerom, isprobajte pozu od koje će Vam se telo bukvalno zavrteti – propeler strasti. Ova poza većini ljudi nikad ne bi pala na pamet, ali potrebna je samo mašta da biste uživali u ovom položaju, koji se još naziva i vetrenjača.

Vaš partner se nalazi gore i ulazi tradicionalnim misionarskim stilom, a onda – uzletanje počinje! On zaokreće 360 stepeni, sve dok svoj penis čuva duboko unutar Vas. Dok se muškarac rotira i pomera napred-nazad, budite mu vodič oko svog tela, kao što se propeler okreće oko vrha helikoptera. Uverite se da su mu noge podignute dok leluja iznad Vaše glave, da ne bi došlo do sudara.

Prvi put kada Vam uspe ovo svojevrsno putovanje od 360 stepeni oko Vašeg tela, Vi i Vaš partner ćete se osećati kao seksualni generatori, a možda se budete vrteli još rundu, dve, tri i četiri! Još jedan plus ove ispreplitane poze: dok on radi oko Vaše svetske revolucije, Vi ćete imati pogled na svaki pedalj njegovog tela i nećete morati da se pomerate kako biste doživeli orgazam – njegov propelerski penis radi celokupan posao!

Kod položaja vetrenjače, osetićete intenzivne nadražaje na klitorisu, koje će Vaš partner stimulisati svojim telom. Ovaj vrtoglavi obruč oko Vaše vagine doneće Vam ogromno seksualno zadovoljstvo. Ako u toku njegovog izvijenog putovanja naiđete na neki nezgodan trenutak i ako osetite da će iskliznuti, pokušajte da postavite jastuk ispod svoje zadnjice, kako bi karlica bila malo podignuta, radi lakšeg pristupa penisa.

tekst preuzet sa:virtualnigrad.com

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 0 Prosek: 0]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!