Kako doživjeti orgazam u pet minuta

Upoznavanje Srbija

Vođenje ljubavi nije isto što i guljenje krumpira, tako da nije moguće dati precizne i univerzalne upute kako to učiniti što bolje i efikasnije. No književnica D. Claire Hutchins tvrdi da većina žena može doživjeti orgazam u samo pet minuta seksualnog odnosa – ako zna što radi. O tome je čak i napisala hit knjižicu, jednostavno naslovljenu ‘5 Minutes to Orgasm Every Time You Make Love’, koja je navodno pomogla mnogim ženama

Za 99,9 posto žena masturbacija je najbrži način postizanja orgazma. Zašto? Zato što tako imaju potpunu kontrolu nad svojim tijelom. Međutim, D. Claire Hutchins tvrdi da nema razloga zašto žena ne bi takvu kontrolu preuzela i prilikom seksualnog odnosa te korak po korak došla do orgazma, i to u vremenu dostatnom jedva za reklame na poluvremenu prijenosa nogometne utakmice, s tim da nakon toga još stigne zajedno s muškarcem pogledati i analizu zbivanja iz prvog dijela.

Za neke žene, prelazak s misionarskog položaja u onaj pri kojem se ona nalazi ‘gore’, bit će već sam po sebi dostatan da dožive orgazam lakše nego što su mislile da je to moguće. No naučite li ‘jahati’ svog muškarca na pravi način, postat ćete prava šampionka u vođenju ljubavi.

Nakon predigre, koja može potrajati koliko god vi i vaš partner poželite, polegnite svog partnera na leđa. Pobrinite se da je i njegov penis spreman, ali nemojte previše žuriti da ga primite. Iskoristite tu priliku da pokažete svoje tijelo, neka partner u njemu uživa. Kleknite i prebacite jednu nogu preko njega, zatim se nagnite prema naprijed i nešto od težine prebacite na ruke.

Uzmite partnerov penis u ruku i prelazite njime preko svojih vlažnih stidnih usana i klitorisa. Pomičite glavić naprijed i natrag od svog vaginalnog otvora, povremeno ga umećući i vadeći, ali samo nakratko. Naposljetku ga lagano i nježno umetnite, pomažući se pri tome slobodnom rukom ukoliko je potrebno. Kada je penis u vama, spustite se na partnera, ali neka od struka naviše ipak ostanete u uspravnom položaju.

RITAM I SPONTANOST

Iz ove pozicije moguće je kontrolirati dubinu penetracije, kao i njezin ritam. Manipulirajte količinom trenja i brzinom, iskušajte pokrete koji vam najviše odgovaraju – možete dizati i spuštati tijelo, saginjati se prema naprijed tako da vaše dojke dodiruju njegova prsa ili micati dojkama naprijed-natrag. Zdjelicu i abdomen možete okretati kružnim pokretima ili postrance kako biste i vi i partner osjetili različite vrste erotske stimulacije. Ako se pomaknete prema naprijed, stvorit ćete trenje između njegove pubične kosti i vašeg klitorisa.

Iskušajte sve varijacije dok ne nađete onu koja vas najviše uzbuđuje, ali nemojte brzati da ne izgubite ritam. Osjetite kako partnerov penis prodire u vas, u područje duboko u vašoj vlažnoj i toploj vagini.

Ne brinite o tome kako izgledate i ne pokušavajte dokučiti što on misli – ako će vam to pomoći, zatvorite oči. Neke žene imaju psiholoških problema s ovim položajem, kojeg doživljavaju kao manifestaciju agresivnog egzibicionizma – opustite se i nemojte sve analizirati, jer seks ipak prije svega služi za potpuno prepuštanje i užitak.

Razdvajanjem stidnih usana i naginjanjem prema naprijed postići ćete direktni kontakt ‘korijena’ penisa i klitorisa, što će vas najbrže dovesti do orgazma. Kao alternativu tome, neka partner položi svoj palac na vaš klitoris i drži ga čvrsto tamo gdje se mičete gore i dolje, ali ova pozicija može biti čudna za oboje, a možda i vašem ljubavniku neće biti ugodno pri tome. Možda je još bolje da sami položite prst slobodne ruke na klitoris i pomognete si, jer sami najbolje poznajete svoje tijelo i način na koji reagira. U svakom slučaju, neka to bude ‘pomoćna’ i spontana radnja.

U ovom položaju vaš će partner najintenzivnije osjetiti grčenje vaših vaginalnih mišića i lučenje sokova, bolje nego u ijednoj drugoj pozi. Osim toga, uživat će izvaljen na leđa i prepustiti vama kontrolu, što – paradoksalno – u dobrom broju slučajeva znači da će moći odgoditi ejakulaciju do trenutka kada vi postignete orgazam. Iznad svega, ova je pozicija najudobnija za većinu žena i daje im najveću slobodu pokreta i kontrolu na putu do orgazma.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 0 Prosek: 0]

1 komentar na “Kako doživjeti orgazam u pet minuta

  1. moja djevojka bas ovo voli da radi. A i ja nisam sebican pa kad vidim da se umorila predjem u misionarku i onda ona uziva opustena. Kako me cesto hvali da „je poznajem“ znaci da i uziva. A odgoditi orgazam mogu i do 5 puta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!