strcao sam spermu po stomaku

Prijateljstva i seks 2

Bližila se nova godina 2004 i tada, se poslednjeg radnog dana u godini u firmi i u našem sektoru organizuje malo druženje svih zaposlenih. Tako je bilo i tada i u vrlo prijatnoj atmosveri se ćaskalo o mnogo čemu pa su i odnosi bili prisniji i pokazivale su se poneka simpatija. Krišom smo uneli malo alkohola tek toliko da se nepiju samo sokići. Mnoge dame su podnosile a neke i nisu alkohol. Posle određenog vremena krenuli su kući i svi su se pozfdravljali i čestitali novu godinu izljubili, organizovali se i krenuli kući.
Goran je uz put pokupio Tanju koleginicu iz sektora i povezao je što nije promaklo Vesni koja je bila pomalo ljubomorna. Tanja je bila čedna žena, koju je muž biznismen zapostavljao a ona je izgledala božanstveno za svoje godine. Bila je neku godinu starija od Gorana i bili su dobri prijatelji. Tanja je predložila da svrate u neki lokal ali na nekom skrovitom mestu i Goran je tako i učinio otišli su u jedan lokal i ušli i tanja je poručila žestoko piće ali kada je to učinila joj jednom pa još jednom Goran je video njenu nameru da se napije i to ga je prilično zabrinulo, razmišljajući o posledicama kada dođe kući mužu koji je i onako kinji.
strcao sam spermu po stomakuPošli su kući i Goran je video da je tanja pijana i razmišljao je šta da uradi. Setio se da je njegova rođaka koja je otišla u banju a živi sama ostavila njemu ključ od kuće u kojoj živi. Odneo je Tanju do auta i odveo je tamo. Uneo ju je u stan i stavio na trosed u dnevnom boravku.
Ulazeći u kuću videle su ga komšije njegove rošeke i malo se našalile neznajući šta se dešava. Goran je otišao doterase i kada se vratio na sred sobe tanju kako stoji gola. Imao šta i da vidi tanja je imala idealno telo kao da je 10 godina mlađa ni trunke sala osrednje velike ali ćvrste sise i kao saliveno dupe. Odeća je bila trazbacana.
Tanja je prišla Goranu i počela da ga skida dok je on bio u šoku šta da ardi bojeći se polsledica po tanju ali i po sebe jer je za njenog muža čuo da je čovek sa vezama u vlasti i teške naravi. Pustio je kao hipnotisan da ga tanja skida i uskoro je bio go sa dignutim kurcem koji je Tanja obrađivala ustima. Tanja ga je gurnula na trosed a i sam se klatila prilično pijana. Sela je na njegov kurac i skackalaa njeno dupe je bilo kao gumeni odbojnik i u sobi su se mogli čuti samo uzdasi i škripa troseda.
Goran joj je rekao da nema kondom ali mu je ona skoro bezbrižno što je rezultat stanja u koje je bila da nesvrši u nju zbog sigurnosti ali da su joj oni dani prošli. Dugo su ostali u tom položaju, nakon određenog vremena su ustali i promenili položaj tako da je Tanja klaknula na trosed i naslonila se na naslon a on je joj je prišao od pozadi i gurno joj kurac u pičku, dokse Tanja odupirala rukama od zid i glasno stenjala. Posle određenog vremena Goran je osetio kako se tanjina unustrašnjost steže a u isti momenat je je osetio da mu se bliži vrhunac što je i ona osetila, izvukao je kurac iz nje i ustao a ona se u tom momentu okrenula prema njemu i on je zađmurio i prineo kurac i štrcnuo spermu po njenom telu, sisama i vratu. Goran je seo na trosed da se odmori i i čuo je kako tanja nekuda odlazi i ubrzo čuo neko zveckanje i zvuk iz pravca kupatila, posle nekog vremena izašla je i Tanja i kada je ušao u kupatilo video flašu konjaka i čađu na osnovu čega je naslutio da je Tanja nastavila da pije.
Kada je izašao Tanja je naišla i oni su vrlo brzo prešli put od predsoblja do spavaće sobe a budući da su bili goli došlo je do reprize seksa . Budući da je Goran već jednom svršio sada je postojao rizik da Tanja zatrudni čak i da nesvrši u nju ali Tanja se na to nije obazirala, Legla je na krevet i raširila noge koje je digla na Goranova ramena a on je nastavio tamo gde je stao. Po nogama koje su mlitave skoro padale s njegovih ramena mogao je da vidi koliko je pijana i van sebe. Polsle nekog vremena je osetio da će svršiti i izvukao je kurac iz Tanje pre toga pustivši da njene noge ovlaš padnu s njegovih ramena.
Kao da je ovaj put još više ko nikada do sadsa svršio po njonom stomaku, sisama licu čak i po čelu a ona je to samo razmazala po telu. Pijana zaspala je na njegovom ramenu, i spavala jedno 2-3 sata kada se naglo trgla, nije mogla doći sebi od utiska. Budući da je i Goran zaspao ona je polako ustala i otišla do kupatila da se spremi. Goran se probudio i video da Tanja nije u krevetu i čuo šum vode iz kupatila.
Ubrzo je Tanja izašla iz kupatila obučena i samo je ćutala. Zamolila je Gorana da je odveze blizu gde stanuje i da je tamo ostavi kako je on i učinio. Kada je izlazila iz kola zamolila je Gorana da o onome što se desilo nikome ništa nepriča i da to ostane njihova mala tajna izašla iz kola i otišla kući. Posle par dana javila se porukom da sve u redu.

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!