lizanje komšinicine pičkice

Mala s Četvrtog Sprata

„Dosta bre više gledaš tu malu“. „Svaki put kad je sretnemo dobro je ošmekuješ.“ „Misliš da sam idiot, pa ne vidim kako merkaš njeno dupe“, „a i ta kurvica kako te samo gleda“ prekori me Vesna svako malo. I zaista cesto smo u poslednje vreme naletali na tu malu iz mojeg ulaza.

Ta mala šatirana živela je na cetvrtom spratu sa starijim bratom i majkom koja je cesto bila u Novom Sadu da pomaže drugoj cerki oko deteta. Ponekad bi se javila „Zdravo komšija“, na nacin ko što to rade bezobrazne klinke, gledajuci te pravo u oci i vrteci pramen kose. Ali kad bi me videla s Vesnom samo bi mi uputila mali zagonetni smešak.

Nekako od tog trenutka (to sam skontao kasnije) odnosi izmedu mene i Vesne postadoše pomalo zategnuti pa se dešavalo da se posvadjamo oko neke sitnice.

Bio je osmi mart i Vesna je trebalo da svrati kod mene, pa da posle idemo negde u provod. Zvonila je na ulaznim vratima i cekala da joj otvorim, što beše neobicno jer je imala cak i kljuc od stana koji sam joj nedavno dao. „Cao sreco, gde si do sad“ pozdravih je. „Tu sam“ odgovori hladno, a zatim jedva i da pogleda buket cveca i poklon za nju. Ocigledno joj je nešto pokvarilo raspoloženje, ali nisam znao šta. To vece nismo se baš lepo proveli.

Posle par dana vracao sam se s posla i cekao sam lift kad natrcah na Milenu (tako se zvala mala). Udosmo u lift, pritisnuh cetvrti, pa osmi. “Super vam stoje te nove farmerice, baš dobro izgledate danas“. Samo se nasmeših, cak možda malo i pocrveneh. Lift je stao. „E pa stigli smo, ajde cao i pozdravite Vesnu“ namignu i zatvori vrata.

Otada je prošlo još desetak dana, odnosi izmedu mene i Vesne bejaše sve hladniji, redje je i dolazila. Nismo vodili ljubav možda celih mesec dana, ili je bolela glava, ili je dobila, ili se posvadjamo. Neko je zvonio. Otvorih, kad ono Milena. Zacudih se. „Cao komšija, jel tu Vesna?“.

„Nije, mogu li da ti ja nešto pomognem“ upitah.
„Pravim neki kolac, pa mi nestalo brašna, a prva komšinica nije tu.“ rece djavolski me gledajuci.
„Ajde udji sad cemo da potražimo“.
„Hajde na kratko.“ rece.
„Voliš da spremaš slatkiše?“ upitah otvarajuci tražeci kutiju s brašnom.
„Ponekad, ali brat voli kolace, ustvari voli sve slatko“
„A ti ko dobra sestrica gledaš da udovoljiš bratu“
„Uvek. Niste ni u stanju da zamislite šta bih sve uradila za njega“
„Dobro se slažete“
„Da“

Nadjoh kutiju i okrenuh se njoj. Nagla se preko naslona kuhinjske stolice i gledala slike s neke proslave. Nosila je žuti minjak, guza je bila više gola nego pokrivena i mogla je da se nazre riba upakovana u bledo ružicaste gacice. Obuzdah nekako svoje nagone. Neodoljiva želja da uhvatim te guzove i nabijem batinu medu njih zaokupila je sve moje misli. Premeštajuci se s noge na nogu kucka me još više izazivala. slatka komšinica u suknjici

„Zgodni ste, narocito Vesna. Nije cudno što muškarci umiru za njom“
„Otkud ti to, uostalom odakle se vas dve toliko poznajete?“upitah
„Odakle, pa iz lifta uglavnom“, odgovori.
„Nego jel vam se svidja moja mindušica“ upita me pokazujuci sitnu dijamantsku tackicu u desnoj nozdrvi.
„Interesantno, verovatno to i nije jedino mesto gde si znaš vec šta?“
Ona se samo davolski osmehnu.
„Idem sad. Hvala ti“ rece i uze posudu za brašno koju je ponela od kuce.

Otvorih ulazna vrata pustajuci nju napred, ali se ona na njima maltene sudari s Vesnom. „Cao Vesna trebalo mi je malo brašna“ rece pokazujuci ciniju. Vesna je cutala nezadovoljno.

„Ne treba njoj brašno, vec nešto drugo“ rece kad zatvorih vrata. „A ti“ obrati se meni, „dovodiš klinke u stan kad mene nema, uostalom stan je tvoj može li neko da ti brani?“. „Ma daj bre šta pricaš, da dovedem žensku a znam da ti treba da naidješ, kako možeš da pricaš takve gluposti“. Od tog dana može se reci naša veza bila je pod znakom pitanja.

Prodje još nedelju dve, bili smo kod mene i svadjali se oko neke gluposti. Na kraju pokušavajuci da smirim strasti, ponudih da skuvam kafu. Vesna me samo pogleda i izadje. „Ko te pa jebe, idi“ rekoh sebi u bradu.
Ne prodje ni 5 minuta neko je zvonio. Milena.

„Cao komšija jel tu Vesna?“
„Hajde udji“ rekoh, a ona ude.
„Nešto si neraspoložen izgleda, da idem ja“ upita
„Ma nisam neraspoložen, sedi, meni i Vesni ne ide dobro u zadnje vreme. Svadjamo se oko nekih gluposti, evo malopre se nešto nadurli i izade napolje“
„Videla sam“ izdade se Milena i ja shvatih da je ona došla vrebajuci kad Vesna ne bude kuci. „Picko sad ti nema spasa“ pomislih gledajuci je. Nosila je onu istu kratku suknjicu i ponovo onako se isto nagnuvši listala naše slike koje su stajale u staklenoj ciniji na stolu. „Kakva koencidencija“ pomislih, „ne treba da cekam trecu šansu“.
„Stvarno je zgodna, kako ima zgodno telo, a guza je savršena“ rece.
To kao da beše znak za start.
„Tvoja je lepša“ rekoh pa položih ruke na njene guzove.

Ne rece ništa, samo se prebaci s noge na nogu. Masirah i stezah to meso sve jace pribijajuci je sve više uz sto.

„A vidi je ovde, kako flertuje s ovim tipom“ nastavljala je ona da gleda slike pustivši mene da radim svoj posao.
„Ovakve ribe ne treba da poseduje samo jedan muškarac znaš?, šteta je.“
Nisam obracao mnogo pažnje šta prica, vec sam gledao da svojom karom dobro natrljam njen picic koji mi je bio sve dostupniji jer se ona malo po malo sve više guzila.
„Kladim se da se kreše naokolo“

lizanje komšinicine pičkiceJa sam radio i nisam je slušao, razmakoh njene narandžaste gacice, sevnu njena obrijana pica. Rukama sam razmicao njene guzove, a jezikom mazio njen anus pokušavajuci da prodrem unutra. Prelazio sam jezikom celom dužinom njene pice i liz završavao na njenom cmaru.

Dok je svojom zadnjicom pratila moje pokrete, trljajuci ribu o moje lice, ona je nastavljalu svoju pricu.

„Ona stvar joj viri iz ociju covece, prosto te zove u krevet. Da sam muško rasturila bih joj kantu“
Mada mi je kompletna situacija bila cudna, kao neki san, njeno stalno pominjanje Vesne samo me je dodatno palilo.

Moj nos upro je o njen otvor na guzi, dok je jezik tražio njen klit. Bilo je sve klizavije. Brisao sam lice o njenu butinu, a s dva prsta razradivao taj prelepi picic. Taman kad sam nameravao da se uspravim i naguzim kurvu, ona se okrenu k meni i pokazivajuci jednu od slika rece:

„Ovo ste bili u „Kolibi“, jel da“
„Aha“ potvrdih gledajuci njene napucene usnice. Vec sam ih video kako se otvaraju da prime kurcinu.

„Vidiš“ rece nežno me hvatajuci za bradu, „Kladim se da je to isto vece pušila ovom tipu, što je sedeo za susednim stolom, vidiš?“, „imaju zgodan WC za te stvari“ dadade a zatim ne cekajuci odgovor pope guzu na stol, nežno me levom rukom uhvati za vrat, primicuci moju glavu njenom medunožju.

Obema rukama držala me je za teme i u pravom smislu reci jebala u usta.
„Liži, samo tako poliži je skroz“. Njeni pokreti bili su sve jaci i brži, Desnom rukom sam ga drkao. I meni je malo falilo da svršim. Nije joj mnogo trebalo da mi svrši u lice, svo mokro od ribe i pljuvacke. S ustima punim picke svrših i ja prosipajuci spermu po tepihu.

„Moram da idem sad“ navuce suknju i ode.
Ne stigoh ni rec da joj kažem, odoh u kupatilo da se istuširam. Kupah se i sredivah nekih desetak minuta, a potom izadoh iz kupatila razmišljajuci o proteklom dogadaju. Jedna stvarcica u hodniku privuce mi pažnju. Kožni novcanik stajao je na cipelaru, milenin. Setih se da je sama, keva u Novom Sadu, a brat koga juce sretoh kod lifta rece da ide na neko planinarenje.

Reših da odem do nje, bilo je i opasno da mi se njen novcanik povlaci po kuci. Sici cu stepenicama razmišljah, bolje nego da me neko vidi kako izlazim iz lifta na 4 spratu. Lagano i oprezno stigoh do njenih vrata. Unutra se cula poluglasna muzika. Da li da zvonim, bolje ne.

Udjoh polako, mrak u hodniku, u kujni niko, u dnevnoj sobi takode. Svuda mrak osim u spavacoj sobi odakle je dopirala muzika. Vrata bejaše poluotvorena i videh Marka mileninog brata, guzio je neku ribu.

Nije mogao da me vidi jer mi je bio ledjima okrenut i na svetlu, a ja u tami, a ni da me cuje od glasne muzike. Nabijao je otpozadi sve žešce i žešce, razbijajuci to žensko dupe. Pošto je devojkino lice bilo u polu mraku i zagnjureno u postelju, nisam mogao da vidim o kome se radi, pa u trenutku pomislih da brat jebe sestru. „Nemoguce“ pomislih i htedoh da odem, ali mi radoznalost ne dade.

Marko izvadi kurac iz nje, a zatim pljunu medu guzove gurajuci tecnost ka rupici na njenoj guzi. Gurnu joj prvo jedan, a nedugo zatim i drugi prst. Jebao je tako neko vreme tu guzu koja je sve više mešala i sve se više uvijala oko njegovih prstiju. Na kraju on se podiže na kolena, pljunu u šaku pa razmaza pljuvacku po glavicu, razmaknu njene guzove što je više mogao pa namesti palamara na ulaz njenog dupeta. komšinica ga prima u čmar

Njegova batina polako je nestajala u njoj. U jednom laganom i ravnomernom potezu navuko je skroz. Culo se kako devojka stenje. Poce da cepa tu guzicu u pocetku sporije, a zatim zatim sve jace, brže i dublje. Njegova jaja mlatila su po njenoj picki. Ustiju uronjenih u posteljinu, devojka je svršavala vrišteci. On ga izvadi iz njenog dupeta, uhvati je za kosu levom rukom i privuce njeno lice svojim mudima, a desnom je drkao ogromnu kurcinu koja se presijavala od sadržaja njene guzice. Trenutak pre nego je sperma pokuljala, ona se malo odmace, uze ga u ruku i poce njime da mlati po svom ispruženom jeziku.

Po prvi put njeno lice beše osvetljeno i dostupno mom pogledu. Zamalo se ne sruših kad je poznah – Vesna. I dok sam razmišljao šta da radim, noge vec nadoše svoj put – napolje kroz ulazna vrata. Izgleda da me nisu primetili.

Umesto nagore kuci, podoh naniže ni sam ne znam zašto. Na prvom spratu naleteh na Milenu koja je izlazila iz broja 2.

„Otkud ti. Bled si ko smrt. Šta je bilo?“
„Zaboravila si novcanik“
U momentu je shvatila sve.

„Rekla sam ti ja“
„Idem da kupim nešto. Vidimo se“ rece uzimajuci novcanik pa produži niz stepenice. Slegoh ramenima i ostah na stepeništu ne znajuci na koju stranu.

besplatan sms

1 thought on “Mala s Četvrtog Sprata

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!