anal u kamionu

Prave kučke vole Kamiondžije

Upoznavanje Srbija

Biljana je koračala između redova kamiona, štikle su joj škljocale po asfaltu. Mogla je da oseti kako je vozači prate dok je hodala duž linije, osećajući miris usijanih motora i dizela. Bila je skoro na kraju reda kada ga je ugledala kako se zlobno smeška dok ju je posmatrao kako paradira pred ostalim vozačima. Mahnuo joj je da dođe i ona je prišla do suvozačeve strane njegovog kamiona.

Zgrabila je hromiranu ručku i popela se u kabinu. Bila je potpuno svesna da njena kratka suknja pruža svim ostalim vozačima odličan pogled na njena bedra i oskudne čipke koje je njen prijatelj kamiondžija zahtevao da nosi. Nagnula se preko suvozačevog sedišta, osećajući kako joj se suknja uzdiže, pokazujući natopljenu čipku svojih gaćica svima koji su želeli da pogledaju.

Dok se smeštala na suvozačevo sedište, Biljana se nagnula i poljubila ga u usne, usta su joj se otvorila tako da je on mogao da gurne jezik duboko unutra. Biljana je naslonila ruku na izbočinu njegovih pantalona i osetila kako pod njenim dodirom otiče. Povukla je njegov šlic i polako otvorila. Gurnula je ruku unutra, zadirkivala je njegov penis kroz otvor na prednjem delu njegovih pantalona i uvila prste oko kurčine, polako ga milujući mekim pokretima.

Nagnula se dok joj usta nisu dodirnula vrh njegovog natečenog, uspravnog penisa. Kamiondžija Vlado je osećao vrelinu njenog daha dok je nežno disala na natečeni glavić. Biljana je jezikom dodirnula kapljicu pre-sperme koja je iscurila iz rupice, vrteći vrhom jezika i šireći slatku, bistru tečnost preko kite. Vlado je zastenjao i podigao kukove, pokušavajući da gurne kurac između njenih debelih, vlažnih usana. pušenje kamiondžiji

Biljana je osetila hladan nalet vazduha na guzovima svog donjeg dela kad joj je Vlado podigao suknju. Još je niže spustila glavu, uzimajući njegov kurac do svog grla, ne mareći što njen ljubavnik pokazuje njenu zadnjicu kao da je trofej. Vlado je gurnuo prste ispod njenih mokrih gaćica i počeo da je džara.

Kada je došao do njene guze osetio je deo igračke koja je bila nabijena u njen šupak. Bila je toliko napaljena tog jutra da je morala da ublaži svoje frustracije nabijajući analni čep u sebe. Predala mu se, ponašajući se kao neka izgladnela kurva. Upoznali su se preko interneta i nameravala je da putuje sa njim celu nedelju i da se na svakoj pauzi tucaju.

Dok mu je pušila kurac on je pomalo vadio i opet nabijao igračku u njen sve razjapljeniji čmar. Biljana je stenjala oko njegovog penisa, zvuk je bio prigušen njegovom tvrdom kurčinom. Sisala ga je jače, dok su dva njegova prsta lako i bučno klizila unutar njene mokre pičke. Njegov palac je pronašao njen klitoris usled čega je zajecala kao štene.

Ubrzo je sok šikljao preko njenih butina dok je prskala usled njegovih dodira. Vlado je polako izvukao čep iz njene guze, gledajući kako joj se anus rasteže dok ga je postepeno izvlačio iz uske rupe. Biljana je stenjala kada je osetila kako joj se anus rasteže, a zatim ponovo zateže dok je pokušavala da izbaci čvrsti gumeni čep.

Izvlačeći igračku iz njene guzice, Vlado ju je naterao da sedne. Zaista je izgledala kao kurvetina, ruž joj je bio razmazan po celom licu, kosa raščupana, gaćice i suknja zgužvani oko struka. Okrenuvši je prema sebi, Vlado ju je smestio u svoje krilo dok se nije ugnezdio uz njen anus. Otvorila je usta da zaplače, a Vlado je pokidao njene mokre gaćice i nabio ih u njena usta. Biljanine noge su drhtale dok je pokušavala da kontroliše brzinu kojom se spuštala na njegov kurac. anal u kamionu

Kučka je izvila leđa i pokušala da vrisne, zvukovi prigušeni materijalom natopljenim sokovima, a njen pokret je samo otvorio njeno dupe da njegov penis sklizne dublje u nju i ispuni je. Vlado je podigao ruku i, umesto da otkopča dugmad, rasparao joj je bluzu kako bi otkrio čipkasti grudnjak koji je držao njene grudi. Povlačeći čipku na prednjoj strani, on je oslobodio njene natečene, zategnute globuse i uštinuo bradavice, dovoljno snažno da joj izmami suze na oči i još jedan nalet sokova iz pičke.

Njegove ruke bile su vruće na njenoj koži dok ju je stezao i povremeno podizao, tako da je mogla da oseti kako se glava njegovog penisa pomera u njenim crevima. Zadržao ju je na trenutak, a zatim ju je povukao nazad u svoje krilo, zabijajući natečeni kurac duboko u njen anus. Biljana je zavrištala kao životinja jer je niko nije tako grubo i duboko jebao u šupak pre njega.

Znoj se stvorio i počeo da curi niz duboku dolinu između njenih grudi. Vlado se nagnuo napred i prešao jezikom preko njene kože, osetivši začinjenu slanost njenog znoja. Kabina kamiona bila je ispunjena mirisom Biljanine pičke i njeno gunđanje kao da je odjekivalo svuda. Volan je pritisnuo donji deo njenih leđa, držeći njenu guzu savršeno poravnatu da uzme Vladov debeli penis.

rzanje u njoj se pojačalo i zajecala je kada je osetila kako gnjecavi mlazovi njegove sperme eksplodiraju u njoj, ispunjavajući je do prelivanja. Mogla je da oseti kako sluz curi iz njenog dupeta razmazujući njegov kurac i jaja.

Pažljivo se podigla sa njegovog još uvek čvrstog penisa i vratila se nazad do suvozačevog sedišta, stavila je ruke na Vladova ramena i pogledala ga u oči. „Sada moramo da te očistimo.“ šaputala je, zlobno se cereći. Sagnuvši se, Biljana je spustila glavu na Vladov penis i počela da čisti njegovu kurčinu svojim jezikom.

Mogla je da okusi slanu slatkoću njegove sperme i suptilnu gorčinu u pozadini od tragova sopstvene prljavštine koje su bile pomešane sa njom. Širom je otvorila usta i primila ga do grla. Vlado je tiho zastenjao dok je Biljana jezikom prelazila preko glave njegovog penisa, spretno skupljajući sve do poslednje kapi sperme. gutanje sperme kamiondžiji

Problem je bio što se čišćenje pretvoriklo u novo pušenje i Vlado je izgubio kontrolu. Njegov penis je nabujao, ispunjavajući joj usta i grlo, a zatim se trznuo, prskajući nekoliko kapi sperme. Biljana je nastavila da guta, gutajući njegovu spermu i prljavštinu iz svog dupeta. Konačno je pustila njegov penis koji je sada blistao od pušenja.

Sve je bilo glat očišćeno i njegov penis je omekšao do te mere da ga je mogla ponovo skloniti u njegove pantalone. Sela je i obrisala ostatke karmina oko usta i vezala pojas dok je Vlado palio veliki kamion krenuvši sa parkinga na cestu. Biljana se nasmešila i bezobrazno mahnula ostalim vozačima dok se vrpoljila kako bi ublažila pritisak na bolno zadnjicu. Svi su sa uživanjem mahnuli nazad, mnogi od njih ili tvrdi ili prekriveni sopstvenim semenom od drkanja dok su gledali akciju kod kolege kamiondžije.

Bila je srećna i sigurna da će nedelja ispred njih biti veoma zabavna.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 5 Prosek: 4.8]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!