gruba doggy poza sa dečkom

Postala sam Oralna Drolja 2. Deo

Upoznavanje Srbija

David je tada bez stida upitao – „Hoćeš li da jednom matorom oženjenom čoveku to iz prve ruke pokazati jednog dana?“

Osobni oglasi

Pogledala sam Gorana, ali on je i dalje zurio u ništa, kao da nije ni bio uključen u razgovor. Pogledala sam Davida i blago klimnula glavom, misleći da samo priča hipotetički; ne bi se on usudio da proba nešto sa sve Goranom tamo u sobi!

najlonke seksi carape stiklice

Pogrešila sam! Ustao je i pružio mi ruku. Oklevala sam.

„Ma jebeni si šaljiviljdžija“, rekla sam, cereći mu se očekujući i dalje reakciju svog dečka, koja je PONOVO izostala!

„Hajde Jeco“, rekao je čvrstim glasom, ponovo ispruživši ruku.

Uzela sam je i pustila ga da me povuče do sebe.

„U redu“, uzdahnula sam, klizeći rukama oko njegovih strana.

Nagnuo je glavu i zatvorio usta preko mojih otvorenih usana dok sam naginjala glavu ka njemu. Ruka mu se podigla iza mog vrata i držao ju je tamo, bio je to strastven poljubac. Efekat je bio trenutan. Osećala sam se kao da se topim u njemu, a kukovi su mi se pomerali napred dok nisam osetila njegov šorts na svom stomaku.

Istovremeno sam povukla njegove kukove prema sebi, praktično nas zacementirajući u preponama. Kliznuo je rukama preko moje guze i uzeo je dok su njegovi prsti prolazili niz pukotinu mog dupeta. Prekinula sam trenutak tako što sam stavila ruke na njegova grudi i tiho ga gurnula.

„Dobro“, rekla sam, „sedi i hajde da uradimo to“.

Nisam čak ni pogledala Gorana, već sam se zagledala direktno u Davidove sada staklaste oči. Sada potpuno posvećena, nisam želela da ovaj trenutak izmakne. David se zavalio u stolicu iza njega, a ja sam pala na kolena između njegovih raširenih nogu i posegnula za njegovim pojasom.

Krenuo je nešto da kaže, ali ja sam odmahnula glavom, a on je zabacio glavu unazad i pustio me da mu skinem šorts. Kiša je usporavala napolju. Ono što volim kada pušim kurac je kontrola koju imam. Pušila sam mnogim momcima, i volim što mi je većina njih omogućila da kontrolišem tempo. Pretpostavljam da sam na taj način malo dominantna. Nije da ne uživam da sam na rukama i kolenima ili da sam povremeno savijena preko ivice kreveta, ali uglavnom uživam kad vodim.

Goran je tada opušteniji, mislim da mu to više odgovara. David se sigurno nije svađao; kada sam rekla „podigni se“, on je to i uradio, a ja sam mu svukla šorts niz noge. Onda sam prionula na posao. Davidov kurac je otprilike iste veličine kao i Goranov; možda malo deblji, ali zakrivljen levo odmah ispod glavića.

Nisam mogla a da se ne zapitam kakav je to osećaj njegovoj ženi. Kada sam ga uzela u usta bilo je malo čudno, ali ne toliko da nisam mogla da uživam. Mora da se istuširao tog jutra; mirisao je na sapun, ali nije bilo gorkog ukusa. Ustvari, nije bilo mnogo ukusa. Prošla sam jezikom niz njegov kurac, hvatajući ga dok sam ga sisala, a on je glasno zastenjao.

Njegovi kukovi su počeli da se pomeraju. Nakon nekoliko minuta čula sam Gorana kako mi odmiče desno. Jednom sam rukom sklonila kosu kako bih mogla da ga posmatram krajičkom oka. Nagnuo se, posmatrao me na trenutak i osmehnuo se. Počela sam brže da klimam glavom.

Rekao je, „Tako je dušo…“ i otišao je iz sobe.

David neće dugo izdržati. Ulagala sam mnogo truda u to, sisala tako jako da su mi obrazi bili udubljeni, a on je glasno disao i vrpoljio se u stolici. Odlučila sam da to traje malo duže, sve dok se činilo da Gorana nije bilo briga. Lagano sam obuhvatila usne oko Davidove osovine, ali nisam prišla glaviću, nadajući se da će duže trajati. Uspelo je. Čula sam ga kako duboko udiše nakon nekoliko sekundi i znala sam da pokušava da se drži pod kontrolom.

Usporila sam, jedva ga držeći usnama, uživajući u činjenici da mogu da ga nateram da svrši, ili da mu to produžim. Namestila sam se u sporom ritmu, povremeno tresući jezikom po glaviću i beležeći svaki put kako on uzdahne. Njegove ruke su mi gurnule kosu unazad kako bi mogao da mi posmatra lice, a ja sam se osmehnula oko njegovog kurca.

„Jebeno ga dobro pušiš Jelena.”

Koliko god bilo prijatno držati ga u svojoj moći, bilo je vreme da ovo okončam. Želela sam da okusim njegovu spermu, da osetim kako mi oblaže površinu jezika. Napućivši usne oko njegove osovine, jezikom sam omotala glavu njegovog kurca i protrljala ga, i videla sam njegove oči kako se zatvaraju i kako mu se glava klati. sisa prijateljev kurac pored dečka

Kukovi su mu se stegnuli. Ponovo sam počela da ga mazim ustima, jače sišući. Izvijao se, jecao, stenjao… a onda je svojim semenom razneo unutrašnjost mojih usta. Bilo je to lepo prvo punjenje, baš lepljivo i gusto; prešao je preko mojih zuba dok je pokušavao da mi ga izvuče iz usta. Kretala sam se s njim, uzimajući ga dublje dok je pulsirao i izbacio još nekoliko mlazova sperme na moj jezik.

Ne gubim ni kap – to je za mene sveta tečnost! Stavio je ruku na moju glavu, ali me nije odgurnuo, samo me je smirio dok mi je upumpao poslednjih nekoliko kapi u grlo. Progutala sam sve u jednom velikom gutljaju, a zatim ponovo sisala, muzeći njegov kurac za još. Najzad sam stavila ruke na njegove noge i naslonila se, gledajući u njega. Imao je iskrivljen osmeh na licu.

„Idem odmah kući da se razvedem od svoje žene“, rekao je, a oboje smo se smejali.

Pogledala sam okolo; Gorana nigde nije bilo. Onda je izašao iz kuhinje, baš kada je David navlačio šorts i donji veš. Nekoliko trenutaka vladala je nelagodna tišina. David je ustao, pričvrstio svoj šorts, a ja sam ustala i okrenula se prema Goranu. Dvaput sam progutala pljuvačku, pokušavajući da izbrišem Davidov ukus iz usta. Primetio je i nacerio mi se.

„Imaš li nešto u grlu?“ zadirkivao je.

Prišao mi je, a zatim se nagnuo u mene. „To je bilo jebeno seksi“, šapnuo je.

David ga je čuo i počeo da priča uzbuđenim tonom. „Čoveče, ona je vatrena gutačica!“ oduševljen je. „Ona voli da isisa mozak kroz kurac! Čoveče, da je imam stalno za sebe, ne bih se vadio iz nje. Isuse Jeco, imaš li sestru ili tako nešto?“

Krenuo je da kaže još nešto, ali ga je Goran ućutkao pogledom. „Dobro je brate, skontali smo“, rekao je Davidu. „Danas nećemo na posao.“

David je krenuo napolje, ali pre nego što je otišao, nagnuo se prema meni kao da me želi poljubiti, ali je ipak odustao. Ionako ga ne bi poljubila.

„Dobro šefe“, rekao je, „vidimo se onda sutra“. Oklevao je samo trenutak. „Hvala“, rekao je oboma i lagano izašao kroz vrata.

„Hajde“, reče Goran blagim glasom, „imam nešto za tebe.“ Bio je tvrd ispod svojih bokserica, preteći da iskoči kroz otvorenu tkaninu. Ispružio je ruku, uzela sam je i odveo me nazad u spavaću sobu. Moje uzbuđenje je naglo poraslo dok sam ga poslušno pratila. Moja mala oralna predstava mora da ga je uzbudila, pomislila sam i osmehnula se.

Moje bradavice su bile čvrste na mojim grudima, a njegovi prsti su išli pravo do njih, uvijajući se i povlačeći dok sam naglo uzdisala. „Ooooh“, zastenjala sam, dok su mi male munje prolazile kroz telo. Goran se nagnuo i stavio usta na moj vrat, a ja sam se svalila u njega dok je sisao nežnu kožu.

Znala sam da me obeležava; šljiva će biti tu danima. Krenula sam za njegovim boksericama. Kada sam ih povukla dole, njegov kurac je iskočio. Bio je jebeno spreman. Okrenuo me je i gurnuo napred na krevet, a ja sam pala na ruke i kolena. Uzbuđeno sam stenjala. „Da,“ nagovarala sam ga, dok su mu ruke prelazile do pojasa helanki koje sam nosila.

Povukao ih je, i one su se otkotrljale preko mog dupeta; još jedan trzaj i bile su na mojim kolenima. Počela sam da podižem jednu nogu da ih skine, ali on je već bio iza mene. Osetila sam njegov kurac uz moju picu dok se useljavao u mene, a onda je bio unutra. Progunđala sam kad me je gurnuo na grudi i licem sam udarila o dušek. Ruke su mu klizile preko mojih nadlaktica, pa nadole, a onda je povukao moje ruke unazad.

Rekla sam, „Dušo…“ ali to je bilo sve što sam izrekla pre nego što je počeo da me jebe, snažno i brzo.

Bolele su me ruke; čvrsto ih je držao, ali osećaj njega u meni je bio rajski. Prepustila sam se njegovoj dominaciji. Taj položaj je trajao samo nekoliko minuta, ali sam dvaput dostigla vrhunac. U svakom slučaju, bilo je prilično neverovatno! gruba doggy poza sa dečkom

U nekom trenutku Goran je otpustio stisak na mojim zglobovima i ja sam se uhvatila za čaršave, uvijajući ih u lude šare dok je on nastavio da se zabija u mene. Njegove ruke su došle do mog struka. Njegovo disanje je postalo promuklo iza mene dok je povlačio moje kukove prema gore, sve dok nisam našla kolena i ponovo bila na sve četiri.

O moj dragi bože! Nikad se nije osećao tako duboko. Razvaljivao me je, vozeći me iz jednog orgazma u drugi, gotovo bez pauze. Bilo mi je teško da ostanem uspravna, ali njegove ruke na mom struku nisu mi dozvolile da skliznem na krevet osim ako jednostavno ne izbacim ruke i padnem.

Za nekih pet minuta je doživeo orgazam. Svršio je u mene uz snažan urlik, i oboje smo se srušili na dušek, a on se još uvek zabijao i grcao. Hvatala sam vazduh, bukvalno blizu da se onesvestim.

Prvo što je rekao bilo je: „Devojko, jebaću te ceo dan.“ Svršio je još jednom, ovaj put sa mnom na leđima ispod sebe, a ja sam dobila četvrtu spermu tog dana, pre podne! Dok smo posle ležali mazeći se, rekao je, „Pa, pretpostavljam da znaš šta treba da radiš u danima kad je kiša, a?“

Pogledala sam ga. „Ozbiljno?“

Nisam bila sigurna da li se šali ili ne, ali sam bila spremna. Rekao je da mu ne smeta. To je bilo u utorak. U sredu niko ništa nije pominjao sve dok nije završen poslednji travnjak, kada je Luka pogledao u nebo i rekao: „Prokletstvo, voleo bih da ponovo pada kiša“.

Pogledala sam Davida, pa Milana, i svi smo prasnuli od smeha. Goran se nasmešio, očiju crvenih i suznih. Skoro dva meseca ponovo nije padala kiša, ali sledećeg kišnog jutra zakucalo se na vrata. Goran je pospano rekao: „Verovatno je za tebe.“

Naravno, tri nasmejana lica su se pojavila kada sam otvorila vrata… i time je započela ‘tradicija’ koja se odvija poslednjih godinu dana. Stvari su se promenile u mom životu, kao što vidite. O tome ću vam pisati još ako budete hteli 🙂

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 0 Prosek: 0]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Da li zelis da lizes

Don`t copy text!