trljala sam svoju zeljnu picku

Poslovni put

Zamišljam,
odlaziš poslovno na jos jednu u nizu dosadnih konvencija na koju te šef uvijek šalje jer niko dugi ne želi da provede vikend slušajući te gluposti. Dolaziš kuci i saopštavas mi “novost” a ja ti pokazujem karte za subotnju predstavu koje sam konačno uspio nabaviti. Polako, bezvoljno pakujes kofere. Ruka ti polazi za novim crnaom haljinom koju još nisi uspjela obući na neki dogadjaj i pomisliš:”Ma ko ga jebe, bar će ti šmokljani imati o čemu pričati umjesto da drijemaju u konferencijskoj dvorani!” Pokazuješ mi da si spakovala i crveni čipkani korzet koji smo samo jednom “isporobali”. “Da znaš da mislim na tebe.” dodaješ zajedljivo. Obuvaš se, oblačiš kaput i dok stojis na vratima zadižes svoju suknju, stavljaš dva prsta u svoju uvijek vrelu pičkicu, daješ mi ih da poližem i kažeš: “Znam da ćes i ti misliti na mene!”. Zatvaraš vrata i odlaziš sa samozadovoljnim smjeskom.

Nakon višesatne vožnje konačno dolaziš u hotel u popodnevnim časovima i jedva čekas vrelu, mirisnu kupku koja ce te osvježiti. Iz mini bara vadiš bijelo vino i raspakuješ ono nešto krpica koje si ponijela. Odlaziš sa čašom u kupatilo, pališ mirisne svijeće i opuštaš se uz aromatične mirise. Bacaš letimičan pogled na program konvencije i vidiš da je predvidjen uvodni koktel party. To te malo zainteresuje. Dobro znaš kako je strašno dosadno na takvim happening-zima ali je ipak bilo prerano za krevet pa se odlučiš spremiti i obući se jako sexy, izazovno: “Biću zvijezda večeri!”, pomisliš.

Dok oblačiš crveni korzet primjetiš bijelu mrlju na dijelu koji ide na ledja. Dobro si znala sta je to i sva si se najezila pri pomisli na tu veče kad smo “isprobali” taj komplet. Ni ne trudiš se obrisati ju, prija ti pomisao da dio mene izlazi s tobom tu veče. Oblačiš usku crnu haljinu sa naborima preko sisa i obuvaš zlatne sandale koje sjajno idu uz tvoju zlatnu pismo-torbicu. Posljednji pogled u ogledalo, malo popravljaš kosu koju se nisi ni trudila nešto pretjerano sušiti da bi dobila onaj wet look koji ti tako dobro stoji. Namigneš sama sebi i izlaziš.

U foajeu hotela su se taman počele okupljati zvanice pa se odlučiš skrasiti kraj obližnjeg bara da uz koktel sačekaš da se atmosfera malo zahukta. Dok posmatraš sumorne face koje dolaze, vrijeme kratiš koketiranjem sa barmenom. Govoriš mu da na ovakve skupove dolaziš samo po službenoj dužnosti i da, za razliku od ostalih prisutnih, koji jedva čekaju sličnu priliku da pobjegnu od kuće, imaš sretan brak i divnog muža kojeg si ostavila kući da bi ovdje prisustvovala. On se pravi da razumije i bez imalo srama bulji u tvoj dekolte. Navikla si na tavke poglede ali oni uglavnom okrenu glavu u drugu stranu im daš do znanja da znaš u šta gledaju. Ali ne i on.

Šeretski se smije kao da zna nesto sto ti ne znaš i to te počinje ljutiti ali i djeluje jako napaljujuće. Nekoliko tenutaka gledate jedno drugom u oci. Posežeš za cigaretama i njegova ruka prekrije tvoju. Kroz glavu ti prolazi pomisao: „Možda dolazak ovdje i nije potpuno gubljenje vremena!“. Iznenada, iz misli te prene silueta koju si ugrabila krajičkom oka i odvlači ti pogled. Bila je to Marija, tvoja prijateljica sa faxa, koja se uvijek šlepala uz tebe na ispitima. Od diplomiranja je nisi ni vidila ni čula i u posljednje dvije godine je iz povučene, stidljive djevojke promijelnila u rasnu crnku zanosnih oblina. U krutom odjelu oštrih ivica ali sa dubokim dekolteom i hlačama koje ističu njene bokove mogla si naslutiti da se ispod te vanjštine krije divlje stvorenje. Mašeš joj i ona ti prilazi sa velikim osmjehom. Darko, barmen, ti namignu i ponudi je pićem.

• „Ja ću isto što i ona“, odgovori ljubazno
• „Jesi li potpuno sigurna?“, dodaješ dvosmisleno.

Pričale ste o poslu, faxu, muževima (budući da se ona u međuvremenu udala). Rekla je da rade zajedno i da će se i on uskoro spustiti iz sobe. Govori ti da odlično izgledaš i da je uvijek bila ljubomorna na tebe jer si uvijek plijenila pažnju svih prisutnih. Odvraćaš kako se ona puno promijenila i da bi mogle skupa, da ona nije s mužem, plijeniti pažnju večeras. Kaže da njen Marko nije tipični balkanac i da će ti se sviditi.

Predlaže da, kad on sidje, preskočite ove gluposti i odete zajedno na večeru što ti vrlo rado prihvataš jer bilo šta je bolje od ove gnjavaže.
Nakon pola sata provedenih u ugodnom ćaskanju, došao i on. Poljubio je Mariju u usne, a tebe u ruku. Vidilo se odmah da je galantan muškarac. Visok, vitak, blago preplanuo u licu u skupocjenom odijelu. Kravatu nije nosio, a crte lica su bile jako markantne. Imao je crne oči i kad je progovorio vidio se red bijelih zuba i pune usne kako se razvlače u bagi osmjeh.

• „Duboko se izvinjavam, ali sam bio poslovno spriječen i i nisam prije mogao doći“, rekao je pravdajući svoje kašnjenje.
• „Nema veze, već ćeš ti to nadoknaditi“, odgovorila je Marija zadovoljno se smješkajući.
Uzimate svoje torbice i odlazite u pravcu restorana. Dok plaćaš račun govoriš Darku kako se nadaš da ćete nastaviti priču neki drugi put. „Bilo bi mi zadovoljstvo“, odgovori. Večera je prošla super. Smijale sto se njegovim anegdotama u firmi i vicevima koje je pričao. Stvarno je bio šarmantan i u svom razgovoru je jednaku pažnju poklanjao i Mariji i tebi. Bila si stvarno oduševljena s njima. Uz večeru ste popili butelju bijelog vina i oko deset sati kad ste bili gotovi krenuste iz restorana. Kroz glavu su ti prolazili svakakvi scenariji. Bila si sretna što sam upoznala dvoje divnih ljudi, ali si se potajno nadala da ovo nije sve. Išli ste polako prema liftu, obrati ti se Marko: „Ideš u na spavanje ili ćeš kod nas u sobu na još jedno piće?“, sa smješkom na licu koji nije upućivao na ništa obavezno.

trljala sam svoju zeljnu pickuBila si zatečena pitanjem, ali si ipak spremno odgovorila: „Pa neću baš odbiti, ako je dobro“ i nasmijala se. Marija se nasmije, zagrli te i poljubi u obraz. „Idite vi, naćemo se gore. Zaboravio sam telefon u restoranu.“, reče Marko. U prostranom liftu pjevušiš uz muziku koja dopire sa zvučnika unutar lifta a Marija je uzela tvoju ruku u svoju i prinjela je svojim usnama i blago poljubila. Nasmiješila si joj se i poljubila je u obraz. „Ne boj se biće ti jako lijepo s nama!“ rekla je tiho i blago ti grickajući uho. U tom tenutku si se jako napalila. Znala si da to hoćeš i da više nema nazad.

Zbacila si sve okove koji su te do tada stiskali i htjela si samo da proživiš svoje fantazije. Pogledala si ju duboko u njene prekrasne zelene oči i šapnula: „Preljepa si!“, spuštajući svoje usne na njene. Ljubila se nježno i polako. Osjećala si kako ti se mačkica skroz navlažila. Ljubile ste se lagano dok je njena ruka svoj put našla ispod tvoje haljine nježno milujući tvoju pičkicu.
• „Pa ti si skroz vlažna!“, šapnula je.
• „Da, jako sam napaljena!“ odgovorila si ne skrivajući svoje uzbuđenje.

Nisi ni primjetila kako ste stigli, ali odjednom se lift zaustavio. Ušle ste u sobu i sjela si na krevet dok je Marija otišla u drugi kraj sobe, natočila vam piće, pustila neku laganu muziku i prigušila svjetla. Lagano se vraćala prema krevetu mrdajući kukovima u ritmu muzike gledajući te pravo u oči. „Hoću da plešem za tebe. Samo me posmatraj!“, reče dodajući ti čašu. Pripalila si cigaretu dok je gledaš igru njenog tijela u polutami. Laganim pokretima se lišava odjeće i ostaje u donjem vešu ne skidajući pogled sa tebe. Imala si svoj privatni striptiz. Njene ruke lutaju njenim tijelom. Izaziva te i to joj jako dobro polazi za rukom na trenutke pomjerajući svoje gaćice i grudnjak u stranu izlažući tvom upijajućem pogledu svoju slatku picu i prelijepe sise.

Okreće se, naginje se preko stola i gledajući te preko ramena jednim pokretom skida svoje gaćice. Jako ti se dopao taj prizor, taj pogled na njeno nateklo medjunožje, da ti se iskrao jedan dugi, zadovoljni uzdah. Zadižeš svoju haljinu, podižeš nogu i počinješ trljati svoju već jako vlažnu pičku dok uživaš u nikotinskom dimu cigarete koju držiš u drugoj ruci. „Dopada ti se to što vidiš?“, pita te i ne očekujući odgovor već nastavlja svoju igru zavodjenja. Sjeda na sto preko puta tebe, jako širi svoje noge i lagano masira svoju mokru pizdu koja se presijava pod prigušenim svjetlom prostorije. „Vidiš li kako te želi?“, šapuće. Uzima cigaretu, pali je, stavlja filter u svoju picu i pruža ti je. „Samo da malo okusiš šta te čeka“, govori izmedju stenjanja. Sobu je obuzela melodija vaših uzdaha koje jedva čuješ jer ti srce tako jako lupa.

• „Hoću da večeras zaboraviš da si ti ti. Da se skupa prepustimo užitku. Hoću da budem tvoja robinja, tvoja poslušna kuja!“
• „Aghh, DAA…“, prolomilo se iz tvojih usta dok oblizuješ svoje prste mokre od sokova tvoje pohotnice.
Ustaje, odlazi do kofera, iz njih vadi dvije maske i jednu pruža tebi. „Večeras nismo Ljiljana i Marija, večeras postoji samo strast!“, reče dok je klečeći stavljala masku.
• „Koje su tvoje želje Gospodarice?“

• „Liži mi pičku robe! Hoću tvoj jezik na njoj! Pomozi mojim prstima! Pomozi svojoj Gospodarici!“, izgovorila si u jednom dahu.
Njen jezik je počeo šarati po tvojoj mačkici. Igrala se sa tvojim klitom, mazila ga je svojim usnama. Tako je dobro obradjivala tvoju pičkicu dok su tvoji prsti prolazili kroz njenu kosu. Vodila si njenu glavu, Pomagala joj da te što bolje zadovolji. Maziš svoje sise i osjećaš njen vreli dah na pizdi. Muti ti se pred očima, gubiš se u zadovoljstvu. Zavlači prst u tebe i jezikom ti trlja klit. Kukovi ti postaju nemirni i nabijaš se na njen prst dok gnječiš svoje sise. Izluđena od žudnje, kriknula si od zadovoljstva i nastavila se penjati i spuštati njenim prstima divlje, nemirno. Bokovi su tražili razuzdani ritam, nabijala si se i ostajala bez daha. Mutilo ti se pred očima od zadovoljstva, a kada je drugom rukom dotaknula tvoje sise i počela ti gnječiti vrhove bradavica počela si nezaustavljivo stenjati od zadovoljstva, dahtati, hvatati zrak. Osjetila je da ćeš švrsiti pa je usporila. Podigla se i legla na tebe. Svojim sisama gnječi tvoje a vlažne pičke prenose sokove jedna na drugu. Zgrlila te i jako te stegla a ti si spustila ruke na njeno dupe i gnječiš ga s uživanjem.
• „Jako si nevaljala“, govoriš joj izmedju uzdaha.
• „Daa, Gospodarice! Kazni me! Kazni svoju robinju!“, kaže ti dok ti gricka usne.
Nije ti trebalo dva puta reći. To je ono što si htjela, što si čekala – da ti se potpuno preda. Nije ni završila rečenicu a tvoja ruka je već, uz snažan zamah, našla put do njenih guzova. Pljus! Kriknula je. Pljus! Pljus! Svaki tvoj udarac bio je sve jači. Kažnjavala si je. Htjela si da plati jer je takva pohotna drolja – baš kao ti. Strpala si joj tri prsta u usta i nastavila šamarati po guzovima. Jako si joj zabijala prste u usta, nije se bunila. Drugom rukom si je povukla za kosu i nastavila gurati prste duboko u njeno grlo dok se nije zagrcnula. Zatim si joj reširila dupe i divlje zabila prste natopljene njenom pljuvačkom u šupak.
• „Jel te dobro karam, robe?“, pitala si je naredjivačkim glasom.
• „Daa, Kraljice! To mi je baš trebalo!“, pokorno odgovori.
• „Hajde sad! Neka ti pička ljubi moju dok ti derem čmar!“, naredila si.
Nastavila si je batinati po dupetu dok je ona vrištala pod naletima tvojih prstiju koji joj rezvaljuju šupak. Sise je trljala od tvoje dok se nabadala na tvoje nezaustavljive prste.
• „Ovako te deru dok se karaš Marku iza ledja, jel tako kujo?!“, urlala si.
• „Da, Kraljice! Volim kad cijepaju šupak! Malo me boli, molim te prestani.“, zavapila je.
Usporavala si polako.
• „Naguzi mi se! Daj da ljubim gdje te boli, zaslužila si.“, šapnula si i pomilovala je po licu sa kojeg nestade onaj bolni grč.
Polako je prešla preko tebe i namjestila se u pseći položaj. Ti se okrećeš i, isto tako, na sve četri joj prilaziš s ledja. Sisama joj miluješ dupe. Još joj prilaziš i primjećuješ kako se mazno izvija dok je tvoja kosa i dah mazi po ledjima.
• „Divna si!“, šapućeš joj i gricneš joj uho.
• „Prava si bomba!“, odgovori izbacujući svoje dupe još više.
Ležiš na njoj skroz pripijena uz nju. Miluješ joj bedra. Čuješ njene glasne uzdahe dok joj vrhovima prstiju prelaziš preko stomaka hvataš je za sise. Stojite tako nepomične, uživate u trenutku. Ljubiš joj ledja i polako se spuštaš do njenih guzova.
• „Izludjuješ me! Kako si dobra!“, govori ti kroz uzdahe a ti samo zadovoljno mumlaš i nastavljaš svoj put usnama prema njenom dupetu.
Ljubiš joj rumene guzove koje si maloprije šamarala.
• „Tu te boli?“, zavodljivo pitaš i nastavljaš.
• „Da, baš tu. Puno me boli, puno me ljubi!“, prihvata tvoju igru.
Grickaš joj guzove i grebeš joj ledja dok konačno nisi pod jezikom osjetila njen čmar. Glasno je kriknula. Oblizuješ ga i lickaš joj šupak dok ona drhti. Širiš joj dupe i polako zavlačiš jezik u njen već rašireni čmar. Počinješ lagano da je tucaš jezikom a ona zadovoljno mješa svojim kukovima.
• „Kako ti je ukusan čmar!“, hvališ je.
• „Jebi me! Jebi svoju drolju!“, zamoljava.
Podižeš glavu i mjesiš joj guzove. Pljusneš je još jednom, ali ovaj put ne tako snažno i zadovoljno gledaš kako se uvija pod tvojim dodirima i ponovo zaranjaš medju njene guzove. Jednim pokretom joj oblizuješ i pičku i šupak. Jako te loži miris i okus vrele pice i osjećaš kako je tvoja već jako natopljena. Spuštaš ruku medju noge i dražiš svoj klitoris u ritmu u kojem lickaš njen. Nos ti je u njenom čmaru i duboko uzdišeš da bi došla do zraka dok jezikom vješto obradjuješ pičku svoje kujice. Još jače širiš njen guz da bi jezikom što dublje prodrla u njen vlažni otvor. Van vremena i prostora ste. Postojite samo vi i vaša želja. Sve što čuješ su uzdasi a sve što želiš je još ukusnih sokova njene sočne pizde.
Kroz simfoniju krikova slasti čujete vrata kako se otvaraju i korake koji se približavaju. Ne prestajete svoju igru užitka. Njena pička je tako slasna.
Markov prodorni glas za trenutak prekida seansu.
• „Oo, moje dame su se već raskomotile! Rekao sam da smo gostoprimljivi!“, rekao je stojeći na vratima izmedju sobe i hodnika.
Podigla si glavu i zavodnički ga pogledala preko ramena dok se ona polako okrenula i legla na ledja. Širila je svoje usmine i poturala je svoju natopljenu pičku tvome jeziku. Gledala si na ispupčenja na njegovim hlačama. Kurac mu se brzo propinjao od prizora dvije rasne jebačice u klinču.
• „Vidim, svidja ti se to što vidiš? Svidja li ti se kako ti jebem ženicu?“, upitala si ga nekako s visine.
• „Baš je prava mala kučkica!“, nisi ni čekala da ogovori.
Te tvoje riječi je shvatio kao poziv da vam se pridruži. Skinuo je kravatu i strgao košulju sa sebe tako brzo da su popucali dugmići. Skinuo je i hlače i njegova kara je sad stršala kao koplje upereno prema vama.
• „Oo, vidi vidi. Dečko nam je nestrpljiv!“, rekla si više podrugljivo.
• „Dobro, dodji i pokaži ovoj pičkici šta znaš!“, mazno si dobacila i pljusnula sebe po dupetu.
Ni je mu trebalo ponavljati. Prišao ti je i počeo da gnječi tvoje guzove. Pljusnuo te par puta dok njihala kukovima.
• „Ovoj pičkici?“, upitao je.
• „Daa! Jebi me kao što ovu svoju kurvu nikad nisi!“, odgovorila si i pružila ruke iza sebe šireći svoje oblo, čvrsto dupe.
Prinjeo je svoju batinu tvojoj mokroj pizdi i počeo da traži ulaz. Zadrhtala si na dodir vrele kite na svom klitu i još jače počela da kusaš njenu. Pulsirao je na tvojoj pički i jednim pokretom, snažno i duboko se zabio u nju. Zadržao se malo u njoj a onda ga je izvadio i ponovo te nasadio na svoju karu. Uzdisala si na Marijinu pičku i počela je jebati prstima. Zabila ti je nokte u kosu uživajući u vrtoglavoj igri tvog jezika dok ti je njen dragi kurcem rovario po pizdi. Uživala si u naletima njegove moćne, čvrste kurčine i sve više prstima širila pičketinu svoje robinje. Tucala si je prstima i žvakala njenu pičku u ritmu u kojem tvoja pohotnica guta Markovu batinu. Počela si da guraš cijelu šaku u njenu razvaljenu pičku kad si osjetila njene butine kako te snažno stišću a njen glas se gubi u uzdasima.
• „Too! Razvali mi pičku! Razvali je!“, uspjela si razaznati izmedju krikova.
Podigla si glavu sa njene pice i počela da je pljuješ i lagano šamaraš. Podigla si ruke i zabila nokte u njene sise. Jako si ih gnječila. Uzela je tvoju ruku i polizala svoje sokove sa nje. Pogledala si je u oči – bila je u polu svjesnom stanju.
• „Hoću da pomogneš svom dragom. Hoću da mi ližeš pičku dok me tuca!“, zapovjedila si.
Podvukla se ispod tebe, uhvatila se za tvoje butine i raširila ti pičku dok se njen Marko zabijao u tebe. Ležala si na njoj, osjećala si njene sise na svom stomaku dok su se njegova jaja trljala od njeno čelo. Pljuješ joj na pičku i oblizuješ svoju pljuvačku pomješanu sa sokovima njene tako slasne pice. Trljaš joj usmine, klit. Lupkaš po njenoj pizdi i mješaš kukovima namještajući svoju što bolje na njen jezik i njegov kurac. Preplavila te požuda! Mislila si da ćeš poletiti! Tako su te dobro u tandemu jebali! Osjetila si da ćeš ubrzo svršiti pa si ga odgurnula od sebe i rekla:
• „Lezi, hoću da se nabijam! Hoću da se nabijam na tvoj divni kurac!“.
• „Dodji, uzmi ga sama! Vidiš kakao te čeka!“, rekao je ležeći i pokazujući na svoju nabreklu karinu.
Zakoračila si ga a ona je kleknula i počela sisati njegova jaja. Uhvatila ga je za kurac i namještala na ulaz u tvoju pičku. Nabila se na njegov buzdovan uz dubok uzdah. Počela si poskakivati na njegovoj kari dok je ona još klečala ispod tvog dupeta, izmedju njegovih nogu.
Dok si se oslanjala na njegove grudi i hranila ga svojim sisama ona je širila tvoje guzove i kružila jezikom oko tvoga čmara. Klatila si svojim sisama iznad njegove glave, podizala se visoko i snažno se nasadjivala na njegov kurac. Kako ti dobro samo klizi ta kurčina! Kako i dobro samo popunjava utrobu! Jako si se nabijala i tukla nju svojim guzovima kad god tvoja gladna pička proguta njegovog macana dok je njen jezik sve dublje i dublje zalazio u tvoj šupak.

besplatan sms

1 thought on “Poslovni put

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Usamljena mamica trazi pomoc

Don`t copy text!