jebanje nepoznate džogerke

Joggerica Vruće Mace

Upoznavanje Srbija

Kako je zatoplilo svakodnevno viđam jednu malu kako trči niz cestu. Malo punašnija, srednjih grudi i veće stražnjice, a valjda zato i trči. Uglavnom, nabila bi šiltericu, naočale za sunce, mada je bilo dana kada nije bilo sunca, ali eto, nek se nađu.

Vidio bi kad bi došla i parkirala svoju malu Fiesticu stotinjak metara iznad moje kuće, a onda bi krenula po cesti nakon razgibavanja. Dok bi se razgibavala imao bih direktni pogled na nju, njenu guzu i njeno rastezanje. Kako živim sam, ovo mi je postalo redovna zanimacija. Bila je točna, sa povremenom razlikom od kojih 5 do 10 minuta kašnjenja.

Ponekad bih ju gledao dok se razgibava ili rasteže nakon trčanja, pa bi ga znao drkati dok sam ju gledao. Ovako izdaleka je bila zgodna, duge smeđe i ravne kose uvijek svezane u rep i provučene kroz onu rupu na zatiljku šilterice. Utegnuta u tajice i uske majice kad je bilo lijepo vrijeme, a po oblačnom u nekom šuškavcu. krupnija devojka džogira

Po ovoj cesti nije bilo nikoga, osim vikendima kad bi došli vikendaši iz Zagreba i okolice koji su ovdje imali vikendice. Jedino su preko ljeta po tjednu bile pune vikendice. Meni je odgovarala ova osama, jer sam uživao u tišini i mogao sam pisati u miru. Danas je internet omogućio sve, pa i moje pisanje kolumni za dva dnevna lista koje sam slao e-mailom.

I možda bi ja nju gledao cijelo ljeto kako trči da mi se nije ukazala mogučnost da gurnem svoj tvrdi kurac u njenu vruću macu. Jedan dan sam radio nešto vani kad sam čuo njen auto kako dolazi i onda njeno zagrijavanje desetak minuta, pa kretanje niz cestu.

 

Prošla je kraj mene i veselo pozdravila: – Dobar dan! ! !
– I tebi! ! ! -viknuo sam za njom dok sam sad izbliza gledao njeno okruglo dupe kako se napinje u trku.

Samo je mahnula i nastavila. Vidio sam da napreduje sa mršavljenjem, jer je bila manjeg trbuščića nego kad je počinjala. Nastavio sam sa poslom, ali sam mislio na njenu guzu i kurac mi je već bio tvrd, ali ga nisam išao izdrkati, jer sam imao neki čudan osjećaj. Nije prošlo ni pola sata, a ona mlada dama se vračala gadno šepajući.

Vidio sam da je stradala desna noga, pa sam stao uz cestu i gledao ju kako polako šepa suznih očiju. Odmah sam znao da je gležanj u pitanju, i to desni, pa nisam baš bio siguran da bi mogla voziti. Izašao sam na cestu i upitao:

– Trebaš li pomoć?
– Još kako! ! ! -zajecala je i otišao sam do nje, jer je stala sa takvim bolnim grčem na licu i suzama u očima, pa prostenjala kroz zube- Mislim da sam iskrenula zglob.. .
– Misliš? Pa vidi se iz aviona da ti je otekao i poplavio.. -rekao sam i prebacio joj ruku preko mog vrata i poveo je do svoje kuće.

Jedva je skakutala, a ja sam morao dosta se sagnuti, pa sam je na kraju podigao na ruke i odnio do kuće. Malo se iznenadila, ali ionako sam navikao na neku fizičku aktivnost, pa mi nije bilo teško. U kući sam joj skinuo polako tenisicu, te onu malu čarapicu i ugledao nateknut zglob.

Uzeo sam iz zamrzivača vrečicu sa smrznutim graškom i dao joj da si stavi na zglob dok sam ja krenuo tražiti stezni zavoj, za koji sam znao da postoji, jedino ga nisam mogao naći. Malo se opustila dok joj je onaj grašak hladio zglob, ali su joj se bradavice napele kroz majicu kako je bio hladan. Napokon sam našao zavoj i vratio se do nje, te sam stavio njenu nogu preko svog koljena i polako joj zamatao zavoj, pazeći da ne zategnem previše.

Usput smo razgovarali o svemu, pa sam saznao da se zove Patricija, da je studentica 4 godine na Primjenjenoj u Zagrebu, a ovdje dolazi trčati jer si je dala ultimatum da mora smršaviti do ljeta. Inače njeni imaju vikednicu dolje niže, ali nema mjesta za trčanje kao ovdje, pa se zato uvijek doveze uz brdo, a poslije se otušira u vikendici te ode za Zagreb.

Na moj komentar da izgleda odlično i bez trčanja samo se zacrvenila, a kad sam ustao i na svoj užas shvatio da mi se kurac digao dok sam dirao njenu glatku kožu noge, samo se zagledala u moju izbočinu lagano otvorivši usta. Brzo sam se okrenuo i tiho opsovao u sebi, pa odložio onaj grašak u sudoper i malo pričekao da mi se malo spusti i okrenuo se ponudivši je nekim pićem. Malo me gledala i onda izvalila:

– Može malo vode i.. -zastala je, pa pokazala na mjesto gdje se još naziralo zadebljanje mog kurca koji se malo spustilo- .. to.
– Kako to misliš? -upitao sam naglo osušenih usta.
– Želim tvoj kurac.. -tiho je rekla gledajući me u oči- .. želim ono što već dugo nisam dobila, a čini mi se da ni ti ne bi imao ništa protiv toga..

nepoznata devojka mu ga pušiŠutio sam i stajao uz sudoper gledajući ju dok mi se kurac ponovo dizao, a onda se pokrenuo i kako mi se učinilo, u jednom koraku prešao onih tri metra do nje, skinuo hlače i svojih 18 centimetara kurca stavio njoj pred lice. Polako ga je primila rukama, a onda povukla kožicu sa glavića i on je nestao u njenim ustima.

Definitivno bolji osjećaj nego drkanje, a kad je počela gurati jezik u onu usku rupicu na vrhu glavića imao sam osjećaj da ću eksplodirati. Nije se dala smesti, već je nastavila mijesiti moja jaja i ugurala kurac skoro do kraja u usta, a ja više nisam mogao i počeo sam se prazniti u njena usta. Malo se zagrcnula, ali nije ga ispuštala, već je progutala sve. Nakon toga mi je nastavila drkati kurac i pušiti ga dok se opet nije učvrstio, mada se nije ni spustio.

Odmakla me je i počela si skidati majicu, a ispod je imala onaj sportski grudnjak, pa kad je njega makla ugledao sam dvije sise bijele kao i ostatak njene kože, sa rozim aureolama i istim takvim bradavicama. Zatim se ispružila i krenula skidati tajice, ali sam ju zaustavio i skinuo joj onu tenisicu te pažljivo skinuo tajice preko onog natečenog gležnja, a onda i gaćice koje su bile potpuno mokre, što od znoja, što od njenih sokova iz pice.

Pica je bila okružena tankim smeđim dlačicama, jer očigledno ovo nije očekivala. Raširio sam joj noge i bacio se na lizanje njene pice koja je bila slankasta i baš mi je pasala. Lizao sam ju kao što pas liže sočnu kost. Stenjala je i uzdisala dok sam grickao i cuclao njen klitoris dok su me njene dlačice škakljale po nosu. Uskoro se počela tresti i svršavati, a ja sam lizao njene sokove koji su curili iz nje. Kad sam ju oblizao skinuo sam majicu i zadigao joj noge još ih raširivši i bez pomoći ruku ugurao kurac u njenu picu.

Nije možda bio previše dug, ali je bio debeo i samo je zastenjala kad joj je ušao u jako usku picu. Polako sam ulazio i izlazio iz njen pice svaki put ga gurajući sve dublje u nju. Kad sam ga napokon ugurao do kraja započeo sam sa žestokim jebanjem. Malo je jaukala zbog bolova u gležnju kojeg je nastojala držati mirno, ali baš i nije išlo jer sam ja bio sve žešći i žešći sa zabijanjem u nju. Ubrzo se njeno stenjanje pretvorilo samo u jedan zvuk i počela je svršavati. jebanje nepoznate džogerke

Nisam stao, već sam nastavio sa jebanjem i nakon par minuta sam se i ja ispraznio u nju. Dahtao sam kao da sam trčao maraton i polako ga izvukao iz nje, a sperma je krenula za njim, skupa sa njenim sokovima. Polako samo dolazili do daha, a onda sam otišao u kupaonicu i donio namočeni ručnik, pa sam joj obrisao picu, a i sebi kurac, te joj pomogao da se odjene. Pitao sam da li će se moći odvesti kući, pa je rekla da će ići polako. Pomogao sam joj do auta i stvarno je krenula polako uz male trzajeve kad bi naglo pritisla gas, pa pustila.

Javila mi se poslije sa porukom da je stigla u Zagreb, a onda se nismo vidjeli dva tjedna, koliko joj je trebalo za oporavak. Kad je došla nakon toga obavezno bi poslije trčanja došla kod mene na jebanje, a kišnim danima smo se jebali kao zečevi. Obožavala je kad bih svršavao u nju, a kad bi imala plodne dane ili menstruaciju dobivala bi moj kurac u šupak što je bilo posebno zadovoljstvo jer bi svršavala tada kao luda.

Za sada nam je dobro tako i nitko ne spominje neku vezu, jer znam da ima ambicije i planove, ali uz mene je istesala dobru liniju i učvrstila guzu kad ju nabijam odostraga, a i ja sam poradio na svojim trbušnim i guznim mišićima.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 1 Prosek: 4]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!