jebanje sestre pored kamina

Ples Ljubavi sa Bratom Štreberom

Upoznavanje Srbija

Suzana je utrčala u kuću, viknula na kratko „Zdravo“ svima koji su bili tamo i uputila se u podrum gde je bio veliki TV. Njena mama i tata su znali da ne idu tamo dole u to doba u subotu, a njen štreberski brat je bio verovatno zakopan negde u nekoj knjizi. Zgrabila je daljinski i pritisnula dugme, puštajući svoju omiljenu emisiju – „Ples sa zvezdama.“

Još od prve emisije bila je navučena, gledajući kako se početni sotani plesovi razvijaju tokom nedelja u graciozne, prelepe plesove. Ona se smestila da gleda kako preostalih 6 plesača pokušava da ostane u trci. Gledala je hipnotizovano. Kada bi ja mogla plesati tako, pomislila je. Nedaleko od njene kuće je postojala plesna akademija koja je nudila početne časove, čak je to spomenula i svom dečku, ali on joj se nasmejao, odbijajući da čak i razmotri ideju.

Ideja je ipak ostala u njenom umu, svake nedelje je sve više želela da pokuša da oponaša graciozne okrete i pokrete koje je posmatrala na ekranu. Dečko je odbio da se pozabavi tom idejom ali ne bi bio srećan da ode sama i igra sa nekim drugim momkom. Palo joj je na pamet da postoji samo jedna mogućnost… Boris njen mlađi brat (ona je imala skoro 24 godine, a njen brat 19).

Reč štreber je mogla da bude izmišljena baš za njega, vitak momak sa naočarima, neposlušnom kosom i pravi knjiški moljac. Možda bi to bilo u redu sa njenim dečkom, kada bi ona otišla sa bratom i pustila njega da provede veče sa svojim drugovima u kafani. Ali, da li bi mogla da ubedi svog brata…?

Nekoliko puta je to spomenula, kako bi to moglo biti zabavno. On nije davao previše reakcija na te njene predloge, ali onda je te večeri odlučila da bude direktna i da ga pita – „Boki, da li bi me jednog dana odveo na plesnu akademiju?“

Podigao je pogled iz knjige. „Zašto?“ upitao je.

„Zato što želim da naučim da plešem“, rekla je sa osmehom „ali treba mi partner.“

„Čekaj… Hoćeš da plešeš sa mnom?“

„Pa ne, ne baš, ali moj dečko neće prići tom mestu a ja stvarno želim.“

Skraćenice su bile uobičajeni način razgovora za Borisa, tako da je zamalo propustila njegovo „OK“, a zatim ga je registrovala i rekla „O braco hvala ti!“

Nazvala je plesnu akademiju i saznala da mogu da počnu sledeće nedelje.

***

Došao je taj dan i u haljini koja joj se zaista dopala, sa bratom je otišla na prvi čas. Prva nedelja je uglavnom bila posvećena upoznavanju ostalih članova i instruktora koji su demonstrirali razliku između uobičajenih plesova i onih naprednijih.

Došla je druga nedelja i napokon su sa teorije prešli na praksu! Sa svojim partnerima i pod nadzorom instruktora, ponekad je jedan par morao da pleše sam, dok su instruktori ukazivali na greške ostalim učenicima koji su posmatrali. Činilo se da je Boris to shvatio ozbiljno, što nije bilo previše iznenađujuće za Suzanu jer on je sve shvatao ozbiljno!

Do treće sesije plesali su sve bliže. Suzana se zapravo osećala prilično udobno u Borisovim rukama, on je bio prave visine za nju i ona je odlutala u svet snova blistavih svetala i orkestra, pre nego što se vratila u stvarnost. Shvatila je da je umotana u njegove ruke, grudi pritisnute uz njega. Njeno telo se kretalo prema njemu i nakratko je pomislila da je osetila nešto, ali je to odbila da prihvati, verovatno je imao nešto u džepu ili tako nešto.

***

Sledeće nedelje izgledalo je da se Boris potrudio. Kosa mu je zapravo bila očešljana! Instruktori su rekli da prave malo takmičenje za novajlije i da je nagrada bila jedna nedelja besplatna. Boris je želeo da pleše bliski ples, rekao je da im je to najbolja šansa i ona je pristala. U početku su pod pogledom i vođstvom instruktora počeli da uče rutinu. seksi ples sa sestrom

„Ne… držite svoja tela zajedno.… ovo je ples ljubavi, ne želim da vidim dnevnu svetlost između vas“, rekla je Ženska instruktorka i Boris je pokušao da se povinuje.

Iako se osećala prijatno sa rutinom, Suzana je počela da oseća Borisovo telo na način na koji ranije nije. Zatvarajući oči dok su se ljuljali u ritmu, pomislila je da je osetila da je dobio barem delimičnu erekciju. Ali osećaj nije bio neprijatan. Na kraju seanse videla je da se okreće od nje i shvatila da se prilagođava. Osećaj je bio skoro laskav.

Vau Boris može da se uzbudi – ona se nasmešila u sebi.

***

Nakon sledećeg časa instruktori su rekli da je takmičenje zakazano za sledeću nedelju. Nisu trebali da brinu, to je bilo takmičenje novajlija i trebalo je da izgradi njihovo samopouzdanje. Boris je sada izgledao oduševljen i u utorak je zamolio Suzanu da vežbaju u porodičnoj sobi. Pomerili su stolice i našli pravu muziku a ona se pomerila u njegov zagrljaj.

On više nije izgledao kao njen štreberski brat, bio je pažljiviji, pametniji, uredne kose i dobrog mirisa. U početku su vežbali, ali onda se činilo da je Boris pao u trans, njegova ruka je skliznula sa njenih leđa na njenu zadnjicu i činilo se da je uvlači u sebe i ponovo je osetila njegovo rastuće uzbuđenje. Odmaknula je prepone, ali on ju je povukao uz sebe, gurajući svoje prepone uz nju.

Pomisao da ga ona uzbuđuje istovremeno joj se svidela ali i donekle gadila. Uvek je bilo laskavo uzbuditi muškarca, ali ovo je bio njen brat… štreber koji verovatno nikada nije imao seks.

„Da li su mama i tata tu?“, pitala je, a on je rekao ne da su otišli da igraju bridž.

„Osećaš se tako dobro uz mene…“ Boris je rekao. „Ti činiš da se osećam drugačije.“

Počinjao je da utiče na nju, osetila je kako joj grudi pomalo peckaju i atmosfera je postala električna. Bila je potpuno svesna šta se dešava, ali u isto vreme nije mogla da se zaustavi. Omekšala se u njegovim rukama dozvoljavajući svom telu da ga pritisne. Muzika je odlutala i samo su se njihali zajedno. Njeno telo je trljalo njegovu erekciju.

Njegova ruka se pomerila sa njenog dupeta, uz bok i ispod njene ruke i preko grudi. Malo je pomerio gornji deo tela od nje kako bi obuhvatio njene pune grudi. Osetila je toplinu njegove ruke na sebi i nije je odmakla, čak ni dok se pomerala dalje do njenih dugmadi. Jedna ruka na leđima, druga je počela da joj otkopčava bluzu. Nežnost njegovih pokreta, nežnost njegovih prstiju bili su joj nestvarni.

Njen dečko je uvek bio nestrpljiv ljubavnik. Očekujući da se skine sama ili da se skine tako žurno i nestrpljivo. Boris je pak bio nežan i pažljiv, gledajući u nove senzacije u istraživanju dok je otvarao njenu bluzu uzimajući njen ružičasti grudnjak sa šarenim šoljama.

„Prelepa si“, rekao je spustivši obe strane njene bluze sa njenih ramena. Suzana je spustila ruke i pustila da bluza padne pre nego što su se ponovo zagrlili. Želela je da ovo prestane..… ne, ne, želela je da se nastavi. Pokušala je da se opusti, osećajući da joj telo neočekivano postaje vlažno.

Borisova ruka lutala joj je po leđima, a zatim krenula da otkopčava grudnjak. Podigla je glavu sa njegovih grudi i obema rukama počela da mu raskopčava košulju. Osetila je njegove prste na kopči njenog grudnjaka… Ona je uradila kao što je on uradio ranije i gurnula mu je košulju sa ramena, a on ju je pustio da se oslobodi. Pozadi u naručju nastavio je da se bori sa kopčom, pokazujući neiskustvo.

Ona je preuzela kontrolu i rukama otkopčala brus i pustila da padne. Pogledao je njene pune grudi, bradavice istaknute pre nego što ju je privukao. Činilo se da je Boris stao ili barem nije bio siguran šta da radi sada kada je otkrio njene grudi. Duboko se osećala potreba, gurnula je ruku između njih, dole preko njegovih prepona osećajući ga tvrdog u pantalonama, on je glasno zastenjao dok ga je njena ruka osetila i skoro zacvilio kada mu je spustila pantalone i prešla rukom preko njegovih pamučnih bokserica.

Njegova ruka posegnula je za njenim grudima dok je to činila. Zatim je obema rukama uhvatila bokserice i gurnula ih dole, ostavljajući ga golog. Njegov penis je bio izložen i pokazivao ka nebu. Boris je uzdahnuo dok joj je ruka obavijala tvrdu kurčinu. Privukao ju je uz sebe i pravio je zabadajuće pokrete u njenu ruku, prvobitni porivi su obuzimali njegovo telo, stvari koje nikada ranije nije osetio. svršio je na sestrine ruke

Tucao ju je u šaku svega minut dva pre nego je počeo da se grči i da svršava po njenim rukama i njenoj suknji. Pustila ga je gledajući u spermu koja se spuštala niz suknju i njene dlanove. Suzana je brzo raspetljala ostatak haljine kako bi sprečila da dokazi dođu do poda! Sada je izašla iz odeće i ostala samo u oskudnim gaćicama.

Boris je rekao da mu je žao, ali ona je rekla da je sve u redu, da je to njena greška. Zurio je u njene grudi i gaćice, skoro prozirne. Pogledala ga je, izgledao je drugačiji, a ne više kao totalni štreber. Postojala je vlažna staza na njenim gaćicama, ona ih je gurnula dole iskoračivši iz njih a njena obrijana pičkica odmah je privukla njegove poglede. Pogledala je u njegov kurac, videvši blagi trzaj dok ju je gledao.

„Borise…… i meni treba oslobađanje…“

Prišla je, spustila se na kolena i uhvatila se za delimično mlohavi penis, liznula je kap tečnosti sa vrha, pogledala u njega a onda je uzela njegov kurac i smestila ga u svoja usta. Prešla je jezikom po glavi, osetivši trenutni odgovor dok je rasla u toplim ustima, uhvatila mu je jaja, a zatim mu dodirnula anus što je još više ubrzalo njegov rast.

Kada se potpuno uspravio, ustala je i odvela ga do velikog tepiha pored kamina. . Ležali su zajedno a ona je uzela njegovu ruku i vodila je do svog proreza. Vodila je njegove prste do pravih mesta, razdvojenih nogu i otvorenih prema njemu. Istražio ju je i pronašao ulaz, njegovi prsti su proučavali njeno telo, njeno uzbuđenje je sada raslo, njena ruka je napustila njegovu da ponovo pronađe njegov kurac.

Uhvatila ga je. jebanje sestre pored kamina

Privlačeći ga bliže, gurnula je nogu ispod njegove dok mu nije palo na pamet da pređe preko nje, između njenih rastavljenih nogu. Ona ga je vodila do ulaza i osetila ga kako gura i ulazi u nju otvarajući njeno telo svojim tvrdim penisom. Bio je van sebe, drhtao je… ali se nije plašio. Intuicija ga je navodila… on je počeo da se pomera i da svojim snažnim kurcem ispunjava sestrin topao, mokar tunel.

Vodio je ljubav sa njom, sa svojom starijom rođenom sestrom.

Njegovi pokreti su u početku bili spori, njegova težina na kolenima i laktovima dok su mu kukovi gurali kurac u čvrstom tempu. Nakon ovakve romantike i pažnje njen dečko je brzo postajao bivši dečko. Poljubila je Borisa i usput okretala njihova tela kako bi mu pokazala šta zna i zajahala ga poput kaubojke. Držao ju je za sise dok se ona kretala graciozno poput savršenog plesa.

Osećala je kako se orgazam gradi duboko u njoj… noge su joj se ubrzale, jahala ga je snažnije, grublje. Činilo se da je osetio trenutak, njegovo uzvraćanje kukovima se pojačalo, postalo je brže i oboje su stenjali, dahtali… a onda joj je celo telo bilo razbijeno od kontrakcija dok je Boris dahtao i pucao svoju spermu ponovo, ali ovaj put u njeno željno telo.

***

Takmičenje je bilo za nekoliko dana….… znali su da će pobediti sa svojim Plesom Ljubavi! A znali su i kako će proslaviti pobedu.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 15 Prosek: 4.7]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Licni oglasi upoznavanje

Don`t copy text!