misionarsko tucanje svoje ćerke

Planinska Idila sa Ćerkom 6. Deo

Upoznavanje Srbija

„Evo, probaj ovo…“ Dajana mu je sedela u krilu na palubi, uz ostatke ukusne večere po stolu. Nosila je svilenkastu, svetlucavu haljinu krem boje, sa naramenicama, i malo šminke na licu. Smejala se dok ga je hranila jarko crvenom jagodom.

„Mmmmm… Jesam li ti rekao kako lepo izgledaš večeras?“

„Jesi, ali možeš mi reći ponovo.“

„Ti si prelepa…“ šapnuo je između poljubaca.

„Mogu li da te pitam nešto.”

„Bilo šta, draga.“

„One… druge žene…“

„Da?“

„Da li su one… jesi li…“

„Jesam li šta?“

„Da li je ikada bilo ovako?“

„Ne“, rekao je Željko bez oklevanja. „Zapravo…“

„Šta?“

„Pa, sad kad smo jeli, ovako otvoreni i sve…” on se nasmejao.

„Reci mi“, zahtevala je.

„Ne znam da li sam ti ikada rekao… ali… prošao sam kroz to, znaš, kada smo se ‘ponovo povezivali’.“

„Ne razumem. Na šta misliš?“

„Mrzim da o tome pričam. Osećam se kao da se žalim, kao da kukam.“

„U redu je. Molim te, reci mi. Sve.“

„Pa… odakle da počnem?.. Nesanica? Depresija? Anksioznost? Bio sam jebeno u rasulu. Ovo se dešavalo, sa tobom, nešto što nisam mogao sebi da priznam, ali je promenilo čitavo moje postojanje… Valjda sam morao nekako dokazati da sam se zaljubio u tebe — da smo se mi, da smo bili zaljubljeni… dođavola, to je još uvek tako čudno reći…“

„Nastavi. . .“

„Ali nisam znao. Sve što sam znao je da me je zadesila ova strašna depresija. Budim se u 4 ujutru, svaki dan, ne mogu da zaspim… nemiran… razdražljiv. Bože, ljutnja me je izjedala. Očigledno sam znao da se nešto dešava. Mislim, prošao sam kroz neke takve periode, ranije, ne isto, ali… prepoznao sam neke od znakova. Obično u takvim situacijama bi mi trebao seks. I našao bih ga.“

Otpio je još jedan veliki gutljaj. „Mislio sam, možda, znaš, trebalo bi da upoznam nekoga. Da pozovem jednu od mojih starih jeli…“

„Pa zašto nisi?“

„Pa sad… To je pravo pitanje.“

Izbegavao je njene oči, sve dok ga nije naterala da je pogleda. “Zašto nisi tata?“

Željko je uzdahnuo, očigledno mu je bilo neprijatno. „Pa, pre svega, od te pomisli mi je bilo mučno u stomaku. I nisam mogao to da shvatim. Zašto jednostavno ne bih mogao… da jebem nekoga? A trebao mi je seks. To sam znao. Ali nisam, a to mi se nikada ranije nije desilo. Nikada. Ni jednom. I sve što mogu da ti kažem je da sam tada… da sam osećao kao da bi to bila neka prevara… čak izdaja.“

„Izdaja?“

„Da. Nisam mogao jer sam se zbog toga osećao bolesno krivim. Kao da nekoga izdajem… A nikada to nisam…“

„Osetio sa mamom?“ Dajana je završila umesto njega.

„Nisam“, rekao je Željko, odmahujući glavom. „Nimalo. Nikada.“

„Dakle, nikada se nisi osećao krivim što varaš mamu, ali bi se osećao krivim što bi varao… mene?“

„Da . . .“ promrmljao je. Dajana se nagnula i poljubila ga u usta.

„Čemu sad ovaj poljubac?“

„Zato što grešiš. I zato jer si sladak, i divan, i neverovatan.“

„Šta . . .?“

„Razmisli o tome. Bio si—oboje smo bili—u poricanju. Nisi bio u stanju da razumeš ili čak da pomisliš da me prevariš. Ali to nema smisla. Ali to bi ipak bilo ‘varanje’.“

„Kako to? Sad ja tebe ne razumem.“

„Pa varao bi sebe, glupane. Nisi mogao izdati svoja osećanja prema meni. Ustvari, sama pomisao ti je stvarala ‘mučninu u stomaku’.“ I to je tako slatko. Varao bi… lagao bi sebe…“

„Pretpostavljam da je tako…“, rekao je sa sumnjom.

„Prestani to da radiš. Prestani da pokušavaš da nađeš razloge da se osećaš loše. Nisi me ‘progonio’. Nisam te ‘zavela’.“

„Istina.“

„Jednostavno se desilo.“

„Ali mi—ja—mogli smo reći Ne. Trebalo je da kažem Ne.“

Dajana je odmahnula glavom. Željko je ćutao dok ju je posmatrao sa vrtoglavim osećajem koji je često osećao tokom njihovih dugih ručkova. Ona je na njega uticala da mu je svaku poznatu misao preokrenula naglavačke, i on je jedva mogao da je prati. Ali to je bio veliki razlog što ju je voleo. Obgrlila je njegove ruke oko struka, a zatim kliznula do njegovog vrata. „Samo me drži“, rekla je. Njen glas mu je šaputao na uho. Osećala se tako mekom i slatkom u njegovom naručju.

„Mogli smo da kažemo ne?“ Dajana je promrmljala. „Ali… šta bi bilo sledećeg dana?”

Željko nije mogao da se zaustavi a da ne prati njeno svilenkasto telo, ruke mu prelaze preko oblina njenih kukova i ljupkog ulegnuća njene pice, ocrtane tankom haljinom. Dajana se pomerila u njegovom krilu, čineći se pristupačnijom. Koža joj je bila zlatna, topla i glatka, grudi nekako savršenije i privlačnije prekrivene sjajnom tkaninom, čvrste bradavice.

Njegovo svako čulo je postalo življe sa zavodljivim tonovima njenog glasa. „Nisi morao da se vratiš…“

„Oh, jebote…“ prošaputa Željko, sećajući se.

„Ali znala sam da hoćeš“, rekla je Dajana, dok su joj prsti pronašli njegov kurac. „Da li si znao da sam se te noći budila svakih sat vremena ili tako nešto, žudela sam. Gorela sam čekajući te. Bilo je to mučenje.“

„Da, znam“, odgovorio je Željko. „I ja sam bio budan sa erekcijom nikad jačom.“

„Bože, bilo je tako rizično…“ Dajana se smejala.

„Znao sam da ćeš biti tamo… bilo je to kao san.“

„Mogao si ostati u krevetu. Ili izdrkati pod tušem.“

„Ne“, šapnuo joj je Željko, sa razumevanjem u glasu. „Ne, nisam mogao…“

„Zašto?“

„Zato što sam to želeo. Želeo sam tebe.“

Željko ju je podigao nežno sa svog krila, i uzeo je za ruku. “Hajdemo gore.”

Na usponu je osetio miris lavande, osetio sunce na svojoj koži, čuo škripanje borovih iglica pod nogama, dok se sećao kako je krenuo ka istom mestu gde mu je ćerka popušila noć ranije. I bila je tamo, čekala, izgledala je tako prokleto lepo. Pogledao je okolo, uhvatio je za ruku i poveo je kroz borove, dublje u šumu uz ivicu jezera, gde je znao za malu čistinu, livadu punu poljskog cveća, meku od guste trave i potpuno skrivenu.

Sada, poveo ju je u mračnu spavaću sobu, a srce mu je lupalo. Uzeo je njeno lice obema rukama i zagledao se u nju na mesečini, milujući joj usne palčevima, pre nego što se nagnuo da je snažno poljubi, samo jednom, pre nego što je prošaptao: „Okreni se“.

Dajana je znala šta on želi. Lako se srušila na krevet, mekana kao polje cveća, i namestila se na grudi visoko podignute guze. Nije mogla da zaustavi dug, glasan jecaj koji joj je izlazio iz grla dok ga je pasivno čekala, pognuta i pokazana, baš kao i onog dana, kada su joj ruke hvatale travu u polju, čekajući, želeći od tate da požuri.

Osećao se miris divljih ruža i čula je majčin glas kako doziva nekoga iz daleka. . . „Šššš…“ Željko joj je šapnuo. „Stišaj glas.“

Zacvilila je kada je čula kako otkopčava kaiš, a zatim oštro brzo povlačenje rajsferšlusa nadole. Nije mogla da diše. Zatim njegove butine, grube i snažne, otvaraju njene noge, a njegove ruke hvataju njene bokove. Došao je u poziciju da je uzjaši, na otvorenom, u polju, kao životinja.

U sadašnjosti, u spavaćoj sobi, šapnuo je iznad nje. „Nisam mogao da zaustavim dušo… Tata je morao da te jebe, baš ovako.“ Reči su upravo izbijale sa nekog mesta koje nije mogao da kontroliše, znajući da ju je uzbuđivalo da ih čuje koliko i njega da ih izgovori.

Dajana je povikala i zadrhtala od ekstremnog uzbuđenja, čekajući njegov upad. Bilo je prirodno i ispravno da se nisu suočili; nisu mogli da se suoče jedno s drugim, kada ih je, telom i dušom, zgrabila prava priroda njihove incestuozne ljubavi.

Željko je držao jednu ruku na njenim leđima, na trenutak gledajući u njenu zlatnu pičku, ali je uglavnom bio svestan plavog neba i pitao se kako je svet mogao da bude tako miran i lep dok je tako strašna požuda vladala. Dajana je čvrsto zatvorila oči, čekajući; bila je duboko u svom umu, dok se u ekstazi otvarala dodirom penisa njenog oca. jebanje ćerke pasjim stilom

Željko je ulazio uz stenjanje, i polako tonuo u nju, centimetar po centimetar, šireći je i dobijajući najjačee zadovoljstvo ikada.

„Šššš… draga… šššš…“ šaputao je dok je klizio unutra, polako, a njegov debeli kurac ju je otvarao, ispunjavajući je, sve dok nije bio zakopan do kraja. „Tako… dušo… tako…“ Kada je bio potpuno u njoj, njeno cviljenje i dahtanje postali su tako glasni i nekontrolisani, da se sagnuo, brzo, da joj pokrije usta, kada je počeo žešće da je jebe.

„Šššš…“ šapnuo joj je na uho. “Čuće te.”

Ali sada, u spavaćoj sobi, niko nije mogao da ih čuje; Dajana je plakala onoliko glasno koliko je htela, podstičući ga, želeći da je tuca dugo i snažno.

Nije mogao da zaustavi poplavu reči. „Tako dobro primaš tatin kurac…“ On ne bi trebalo da govori takve stvari, ali Dajana se snažno gurnula unazad, dajući znak zadovoljstva, podstičući ga, čvršće stežući svoju pičku oko njega. U njoj se osećao ogromno, njegov kurac je izazivao tako neverovatna osećanja da je mislila da će poludeti. Dahtala je i dahtala dok mu je uzvraćala nestašne reči.

„Jebi me jako tata! Jače, jače…“ Njena topla, mokra pica se osećala tako dobro, bilo je tako pogrešno, ali njeno uzbuđenje i zadovoljstvo učinili su Željka tako tvrdim, jebeno tvrdim.

„Mmmmmm…“ Željko je prigušio ogroman jecaj dok se saginjao nad Dajanom, u polju one noći, stežući je tako čvrsto, pokušavajući da zaustavi njeno jaukanje. „Tiše! Dušo, svršiću. O jebote, svršiću. Svršiću u tebe…“ Dajana je mogla samo cviliti u ruku koja joj je pokrivala usta.

Šaputala je u svoje stisnute pesnice na krevetu, čitavo njeno telo napeto, čekajući u vrhuncu uzbuđenja. Svaka njena misao bila je koncentrisana na sećanje na prvi put kada je ušao u nju. Stenjala je, bolno, dahtala iznova i iznova.

„Želiš li? Uhhhh… Želiš li tatinu spermu dušo… reci mi, reci mi…“ Željko joj je cvilio u uho.

U polju je klimnula glavom, brzo, vatreno, trudeći se da ne vikne i ne ispusti nikakav zvuk; u spavaćoj sobi vrištala je da je napuni, još uvek šokirana i zadivljena, kao što su oboje bili, zbog vruće, prljave ideje.

„Daj mi svoju spermu. Jebi svoju ćerku, svrši u mene, daj mi je, daj mi svoju spermu…“

O sranje, pomislio je Željko, O jebote. . . slala ga je preko ivice. „Svršavaaam…“ prosiktao joj je na uho, na livadi… . . Nije mogao da veruje da to govori.

„Da da!“ Dajana je zastenjala. „Ohhhhh…“ stenjala je i stenjala dok su se njegove snažne ruke tresle od njegovog predstojećeg vrhunca. Bili su u potpunosti iz jednog bića, a njihovi umovi i tela čvrsto su omotani oko iste misli. On ju je jebao, tucao ju je, hteo je da ispuca svoju gustu spermu u njenu pičku. . . njegovo seme, unutar njegove ćerke.

„Napuni me tata…“ prosiktala je Dajana. „Daj mi. Tata, daj mi je!“

„Aaaaaaaaaaahhhhh!!!“ Željko je urlao, izazivajući nasilnu eksploziju, izgubivši svaku kontrolu. „Ohhhhh, dušo, da… evo ga, evo ga… da, ćerkice moja, uzmi, mmmmmmmm…“ napunjena uska ćerkina pičkica

O Bože, zadovoljstvo ih je preplavilo oboje, šireći se, ogromno i mokro, njegovo klizavo seme se penilo u njoj, kupajući je, dok ga je Dajana ugrizla za ruku i grčila pod njim, tresla se, plakala i drhtala. Prasak njegovog orgazma ju je ispunio, osetila je kako prska iznutra, moči njenu picu i izaziva još jedan orgazam. Nije mislila da će se to ikada završiti.
~*~*~*~
Malo kasnije ležali su na boku, zureći jedno drugom u oči, kao što nisu mogli toga dana, kada su se žurno obukli i vratili nazad. Dajanine noge su bile isprepletene sa njegovima. Njegov meki, istrošeni penis počivao je na njenoj butini. Teško su disali, ali potpuno spokojni. Dok je on zurio u nju, ona je jednim prstom prinela njegovu spermu svojim usnama i sisala je i lizala, dok je on gledao. Zatim ga je poljubila, lagano i nežno u usne, i prstima dotaknula dijamant oko svog vrata.

„Srećna godišnjica“, prošaputala je.

Željko joj se osmehnuo. Prsti su im se isprepleli. Nisu morali ništa da kažu. Znali su da su pronašli srž, unutrašnju istinu, golu i čistu, i da su joj se ponovo posvetili, potpuno i do kraja. Oni su dobro znali šta sutra donosi. Posle malog odmora, prevrnuli su se, jedno u drugo, lako klizeći u dugu ljubavnu noć koja je bila manje intenzivna, opuštenija i slobodnija, nego ranije.

„Mmmmmm…“ Dajana ga je poljubila u usne, dok se on podigao na ruke iznad nje. „Raširi noge za mene. Pokaži tati šta želiš.“

Dajana je zadržala njegov pogled dok je širila svoja bedra, i držala se podignuta i otvorena, tako da je mogao da vidi. „Drži ih otvorene“, šapnuo je dok se naginjao da je poljubi, a jezik mu se kovitlao u njenim ustima. „Tata želi da te jebe lepo i duboko.“ Dajana je klimnula glavom i otvorila mu se šire, koristeći ruke da razmakne butine.

Oboje su posmatrali, bez daha, želeći da vide i uživaju u tome, kako je klizio svojim kurcem preko njenog proreza, polako, sve dok ona nije mogla da se suzdrži od njegovog izluđujućeg zadirkivanja. „Stavi me u sebe. Stavi tatu u sebe“, promrmljao je Željko, prepuštajući se nestašnom ćaskanju koje ih je oboje izluđivalo. misionarsko tucanje svoje ćerke

Ruke su mu se tresle dok su zajedno posmatrali kako je zaronio u nju. Ušao je mučno polako, izvlačeći nekoliko cm, tako da su mogli da ga vide kurac prekriven njenim sjajnim sokovima, i polako se vraćao nazad. Dajana je mogla samo da klimne glavom, savladana gustom vrelom požudom koja je u velikim talasima kružila oko njegovog kurca. Dahtala je kao životinja.

„Sada me poljubi“, šapnuo je Željko. „Poljubi tatu dok jebe svoju dragu ćerku…“

Konačno su stali, umorni, u ranim satima. Dok je Dajana tonula u san u njegovom naručju.

~*~*~*~
Željko joj je pomogao da napuni torbe sledećeg jutra. Bio je prelep dan. Otpratio ju je do auta i oni su se zagrlili.

„Dakle, vidimo se u kancelariji?“ Dajana se našalila.

„Jedva čekam.“

„Moraćemo ovo da uradimo ponovo, nekada.“

„O, hoćemo itekako.“

“Dolazi jesen uskoro.“

„Istina.“

„Zamisli kako će ovde biti lepo u oktobru. A onda zima, mogli bismo da se mazimo pored vatre…“

“Jedva čekam…”

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 22 Prosek: 4.7]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!