jebe ga matorac u čmar

Perverzni Tatica

Cao, u ovom iskustvu ću vam ispričati o jednom mom odnosu sa starijim likom. Što bi reko 3 iskusta u 1 danu hah. Sve se dogodilo u 1 danu sa istim tim likom.

Upoznali smo se na jednom sajtu, tražio je mladje momke za zabavu, volim dom akt likove, i uglavnom ti likovi su stariji. Nemam problem ako je lik stariji od mene… Dok nažalost sa mladim ili tu do moje godište likovima nisam nikad ništa imao, al šta je tu je. Razmenjivali smo kako slike tako i razgovore, ko šta voli, na šta se palimo i tako klasični razgovor. Pa čak i o tome ko se čime bavi (i o mom studiranju).

Sklopili smo dogovor o vidjenju i upoznavanju i ako se svidimo jedan drugom tad da odemo do njega u stan na ono drugo druženje. Tokom našeg razgovora napomenuo je da ima cimera (nekog klinca od njegovog školskog koji je tu u blizini studira pa živi kod njega ) ali da ne brinem jer nikad nije u stanu.

I došao je dan za vidjenje, leto je bilo ali padala je povremeno neka kiša i bilo je čas hladnjikavo a čas sparno. Obuko sam trenerku, kako kad bi otoplilo mogo da skinem a kad zahladni da se obučem. I krenuo sam, stigo sam do mesta sastanka (par stanica od njegovog stana). Na stanici me je dočekao stariji lik (nekih 50tak godina, za glavu niži od mene, ćelave glave i lepo ošišane sede brade i brkova) obučen isto u trenerci ali sivoj.

Stisli smo ruke i pozdravili se, nasmejao se i lepo me odmerio, onako pristojno a ne pohlepno haha. Prošetali smo do sledeće stanice i pričali, kad smo bili blizu stanice reko mi je da sam simpatičan i da ako oću da krenemo polako kod njega. Složio sam se, popeli smo se u bus i krenuli. Tokom sledeće stanice ušlo je veći broj ljudi. Nagurali smo se ko krastavci u tegli haha. Lik je stao iza mene, tačnije uz mene. Dok sam se ja držao da me gužva ne sruši. hvata ga za kurac

Tokom vožnje osetio sam da me lik pipka kako za dupe tako i za kitu. Morao sam da stavim nogu ispred kako ne bi nekog drugog zakačio mojom kitom koja se ubrzo digla u toj situaciji. Posle par pipkanja je prestao . Zagrlio me oko struka i povuko ka njemu, jasno sam osetio njegovu podignutu kitu kako me bocka haha. Bilo mi je strašno neprijatno, a još više kad je jedna žena gledala u našem pravcu (vrv je provalila šta radimo, a možda i nije) , stigli smo na pretposlednju stanicu i izašli.

Do njegove zgrade smo pričali o ovom što se desilo u busu, video je moju nervozu i reko sam mu za ženu , na šta je reko da ne mislim o tome, sad nas videla i nikad više. Ušli smo u njegov stan, lep skroman, ja sam otišo do wc da operem ruke a on u kuhinju da uzme osveženje. Seli smo u nkegovoj sobi u kojoj je spavao (više je ličelo na dnevni boravak a ne na sobu) . Doneo je sebi pivo a meni vodu, i promrljo da dečaci ne smeju da piju pivo da je to za odrasle (kao šalu).

Znao je da ne pijem ništa gazirano, pa čak ni kiselu vodu, al nije imao ništa drugo, nisam mu zamerio na onom sparnom vremenu voda je bila sasvim okej. Sedeli smo na nekim foteljama, reko je da je vreme da počnemo, ustao je zaključo vrata od sobe seo nazad na fotelju izvadio mlitav kurac i reko mi ajde , i vratio se tv-u i pivu.

puši kurac starijem likuKlekno sam i zgrabio mlitav kurac. Pušio sam ga, lizao ,jezikom prevrćo ali nije mu se skroz digao već u nekom poludignutom stanju. Igrao sam se s njim jedno 15tak minuta, moram priznati da sam se smorio . Video je da sam se smorio ustao je, reko da ustanem i da se skinem , sto sam uradio .

Pogledao me je lepo , i otišo do ormana i nešto izvuko belo i bacio ka meni. I reko to obuci dok se ja ne spremim. Dao mi je jocktraps da obučem, lep osecaj nekako pervezan i sexy, dok je on stavio neki gumeni prsten oko penisa , kad mu se kurac brzo podigao nekih 15/16cm.

Gledali smo se u ogledalo par minuta, da vidimo kako mi stoji haha, zaljubio sam se u jocktraps od prvog nošenja haha. Stao sam na krevet kako mi je reko, stavio je kondom i kreno da udje, nije išlo haha. Pa je krenuo da me masira maže librikantom i gurka prste, trajalo je nekoh desetsk minuta, a zatim je reko kako sam se lepo opistio i da mi 3prsta lako ulaze u cmar i da sam spreman, ulazio je veoma sporo . I polako ubrzavso tempu, bukvalno sam krenuo da mešam i da se sam nabijam kako bi krenuo malo brže da jebe.

Lupio mi je guz jednom i kreno svojim tempom voleo je da se zabija, što me je bolelo ali i prijalo, čas me je držao za kukove čas za jocktraps i gurao sebe. Nije mi davao da se uhvatim za moj kurac. Čuli smo korake i lupanje vrata, došao je njegov cimer, ja već ućuto i uplašio se. Dok je moj jebač počeo da priča sa cimerom par reči kako je, da u frižideru ručak i tako, cimer je samo odgovorio da je došao po neke stvari i da se vraća nazad. jebe ga matorac u čmar

Što je i bilo tako, pa se moj jebač smejući vratio meni. Posle par minuta je počeo da stenje, izvadio je kurac iz mene i skino kodnom i svršio mi po stomaku i grudima. Zatim je je uhvatio za kurac i drkao jako (bolelo je vise nego što mi je prijalo, ali od prošlominutne akcije sam počeo da svršavam po onoj spermi koju je on prelio). Obrisao je dve maramicom i lego pored mene.

Počeo je da me pipka ko sisama i stomaku, reko da sam dobar ali da sam malo mršavljivi bio ko savršen , haha na šta ssm se složio i ako sam dalekooo od toga. Krenuo sam istom merem da mu štipkam manji stomak i seke, ali ljudi, to nije bilo meko već tvrdo.

Iako je izgledalo ko salo bilo je mnogo trvdo. Nastešio se i reko da je to tako jer se naglo ugojio ali da je krenuo opet sa treningom. Krenuli smo se oblačiti, sedeli dmo na one fotelje i zajebsvao me za dupe, dal me još boli, i dal pulsira. Reko mi je čak i gde tj odakle je poručio jocktraps jer mi se jako svideo. Počeo je da cupka nogom, kad sam ga upitao dal negde žuri, reko je da.

Ustao je krenuo ka meni skinuo pantalone( ovog puta jr obuko pantalone a ne trenerku koju je skinuo) i opet mi stavio mlitav kurac u usta, ali ovog puta mu se posle par sek digao. Jebao me i gušio kitom, uvuko ga u pantalone i reko da nije mogao da ne odoli da ga jos malo gurne u usta.

Reko sam mu da mi se svidelo što je odlučan i što poštuje dogovor( da ne svršava u mn i da se ponaša dom) izašao je prvi da se uveri dal je cimer otišo pa me je ispratio do vrata.

Nažalost izgubih njegov kontakt , posle sam ga našao na istom sajtu ali nisam mu se javio jer je već prošlo neko vreme od tog vidjenja…

besplatan sms

1 thought on “Perverzni Tatica

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!