sex sa dvojicom

Luka i Sven

Nisam se mogla odlučiti kojeg bi pa sam nakon par čaša vina u apartman povela obojicu. Dok sam se ljubila s Lukom, Sven mi je prišao s leđa i utisnuo nabrekli kurac da sam ga osjetila i kroz minicu. Izvadio mi je sise iz grudnjaka, luđački ih stao stiskati, a Luka ih je pogledao, ispustio malo pljuvačke na njih i počeo mi zavlačiti ruku pod minicu. Znala sam da će me luđački izjebati ova dvojica. Luka mi je već prstima klizio po navlaženom klitorisu, bila sam napaljena kurvica koja je jedva čekala da dobije kurac. Spustila sam se na koljena, okrenula prema Svenu, raskopčala mu hlače i stala lizati nabrekla jaja. Vrškom jezika kružila sam po jajima i skrotumu drkajući kurac koji sam jedva čekala primiti. Luka me povukao za kosu i stao udarati po licu ukrućenim kurcem.
Pušila sam malo jedan malo drugi, presretna i napaljena, igrala se malo njihovim jajima, malo svojim klitorisom, na što su ova dvojica navijala kao na utakmici i redala napaljene komentare. Obožavala sam kad mi se govori prosto, kad bi ih pogledala u oči vidjela bi životinjsku napaljenost. Pljunula sam na Lukin glavić i stala mu drkati kurac, a Svenov sam duboko posisala.
– Dobri su ti, ha?, pitao je Luka
– Najbolji, odgovorila sam i skinula ostatke odjeće sa sebe.
sex sa dvojicomLuka me podigao i bacio na krevet. Svenu sam nastavila pušiti nagužena a Luka mi ga je zabio u prevruću pičkicu još nespremnu na tako debeo i velik kurac. Stenjala sam i nisam se mogla koncentrirati na Svena, nabijao me jako do jaja od samog početka govoreći mi da mi je pičkica uska i da će mi kasnije svršiti po ogromnim sisama. Stajala sam nagužena jako raširenih nogu pa su me njegova jaja jako tukla po klitorisu na što sam izluđivala i u stankama od pušenja Svenovog kurca vikala sam mu da me jebe još jače. Obožavala sam lupanje jaja, ludjela sam na to. Sven mi je podizao kosu i gledao me dok mu stavljam cijeli kurac u usta, govorio kako bi me ugušio s njim jer sam jebena. Pljunula sam mu na glavić, uzeo me za ruke, podigao i polegao na leđa. Stao me polako prvo zajebavati glavićem, da bi mi ga kasnije nabio cijelog držeći mi noge na svojim ramenima.
Luka je drkao i govorio mu da me hoće još, gledali smo se pohotno dok mi je mijesio sise i grizo bradavice a ja sam stenjala. Pička mi je bila vruća. Vikala sam im da me jebu, da hoću njihov kurac. Nisam znala gdje sam. Otarasila sam se Svena, bacila ga na krevet, čučla na njega i nabijala mu se na debeli kurac. Luki nije dugo trebalo da mi ga smjesti u guzu. Mislila sam da ću puknuti. Stenjali smo, grebala sam im i grizla sve dijelove tijela koje sam mogla dohvatiti, bila sam blizu svršavanja.
– Jebi me još još, tako, to!, govorila sam.
– Voliš ovako, ha? Jebena si, još ću te malo u guzu… rekao je Luka
– Svrši mi u nju da mi se vruća sperma cijedi po njoj, obožavam to.
– Hajde još malo, daj mi tu pičku hajde tooo, toooo!, vikao je Sven, naglo ga izvadio i poštrcao me po pičkici.
Luka me nastavio guziti, i dalje nadvijena nad Svenom, trljala sam si klitoris i za par sekundi počela svršavati kao luda. Vikala sam mu da me štrcne u guzu, da me štrcne tim jebenim kurcem. Osjetila sam vruću spermu kako mi se cijedi guzom i pičkicom, i stala je razmazivati po sebi. Bila sam božica u raju.

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!