lizanje pičke u javnom toaletu

Pauza za Javni Toalet

Upoznavanje Srbija

Bilo je skoro 2 sata ujutro kada sam stigao do naplatne rampe, na pola puta vožnje koja je trebala ukupno trajati oko jedanaest sati. Kretao sam se polako. Dok sam predavao novac, tip koji uzima putarinu se nagnuo. Nasmejao sam mu se. Rekao je, „Gospođo, moram da vam kažem. Onaj momak tamo.“ Naglo je okrenuo glavu prema autu ispred mene koji je napuštao naplatnu rampu. „On je rekao da će vas odvesti gde treba ako nastavite da ga pratite.“

Oči su mi se raširile. „Tako je rekao?“

„Da. Rekao je da ste najlepša žena koju je video na putu cele noći.“

„Pa, ne znam šta da kažem.“

Kucnuo je po bočnoj strani mog auta i rekao: „Ali budite oprezni.“

„Pokušaću“, rekla sam, mahnuvši mu dok sam se udaljavala.

Nije bilo teško pratiti ga. Naši su bili jedini automobili na putu. Njegov je bio jarko crven, dugačak poput limuzine. Držala sam se iza njega još dvadesetak minuta. Onda sam videla jedan od onih velikih plavo-belih znakova za odmorište. Ispod njega je plakat najavljivao da sledeće odmorište nije za još sedamdeset kilometara.

Baš kada sam odlučivala da li treba da produžim, videla sam crvenu limuzinu kako se odvaja sa puta. Jedini drugi automobil na celom širokom parkiralištu bio je on. Parkirala sam pored njega. Dok sam otkopčavala pojas, videla sam ga kako šeta i kreće prema malom javnom toaletu.

Brzo sam izašla iz auta i krenula za njim, dok mi se duga suknja vrtela oko nogu u čizmama. Veliki znakovi su ukazivali na toalete: levo za muškarce i desno za žene. Otišla sam levo. Jedna vrata su bila zatvorena. Naslonila sam se na pult sa lavaboima. Sve je zaudaralo na vlažni industrijski mošus pomešan sa pišaćkom.

Čula sam vodokotlić i on je izašao. Zastao je na minut pa je krenuo ka lavabou. „Zdravo“, rekao je, oči mu svetlucaju.

„Zdravo“, odgovorila sam. „Čula sam da želiš da me odvedeš na pravo mesto.“

„Čula si to ha?“ prao je ruke.

„Čula sam da si rekao da sam najlepša žena na putu.“ Zabacila sam dugu kosu i namignula mu.

„Možda sam to i rekao. Pa?“

Skočila sam na pult, gledajući ga u oči. „Pa, zašto čekati?“

On se nasmejao. Prišao je blizu i poljubio me. Raširila sam noge, a on je stao između njih, skupljajući moju suknju i gurajući je sve bliže i bliže mom struku dok sam mu držala lice. Nagnula sam se na poljubac, provlačeći jezik pored njegovih usana i kušajući ga. Osetila sam kako mu ruke klize gore i potrčala sam prema ivici, šireći još malo kolena. lizanje pičke u javnom toaletu

Njegovi prsti su pronašli moj centar i on se povukao iz poljupca, izgledajući iznenađeno. Nisam nosila donji veš. Podigla sam obrve, uzvraćajući osmeh. Kleknuo je, razmaknuvši mi noge i ljubeći mi stidne dlake. Naslonila sam se na uglačano metalno ogledalo dok je njegov topli dah lebdeo preko mog vlažnog brežuljka.

Jezik mu je lizao svuda, zadirkujući moj klitoris. Njegovi prsti su mi raširili usmine i uronili unutra, duboko. Zastenjala sam, raširila se i zakačila jednu petu o pult. Shvatio je nagoveštaj, zaronio sa dva prsta, celim jezikom i mekim usnama. Lizao je, sisao i grickao… i lizao još malo. Zakotrljala sam kukove i ugurala se u njega dok su mu prsti zaronili dublje, a jezik mi je masirao i udarao po klitorisu.

Bio je majstorski vešt u tome, a moji jauci i uzdasi odzvanjali su o pločice, ispunjavajući prostoriju. Nastavio je da radi. Stisnula sam mu ruku na potiljku. „Tamo, baš tamo… o moj Bože, tamo, jebeno tamo“, stenjala sam, a on je lizao tačno tamo gde sam želela.

Prsti su mu radili magiju, jezik mu je plesao, usne milovale, a ja sam se trzala i tresla i ubrzo mu svršila po celom licu. Ponovo se nasmejao dok je ustajao. Poljubila sam ga ponovo, a onda mu pomogla da se obriše. Pomogao mi je da siđem sa pulta i zagrlio me. Nagnula sam se u njega.

„Pa, šta ste zapravo rekli onom tipu na naplatnoj rampi?“

„Rekao sam mu, ‘to je moja žena iza mene. Reci joj da sam rekao da je mnogo volim’.“

Pogledala sam u njega. „Volim i ja tebe, dušo. Sledeća runda na sledećem odmorištu?“

Smejao se. „Da draga.“

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 1 Prosek: 5]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!