drugarice u pozi 69 lezbice

Ona Želi Njegovu Sestru

Upoznavanje Srbija

„Znam šta želiš“, šapnuo joj je na uho.

„Jeli? A šta ja to želim?“ odgovorila je Olivera.

„Ovo.“ Gurnuo je ruku pod njenu suknju i između njenih butina.

„Ne, ne možemo ovde!“ Viknula je na njega ali on je nastavio. „Ne radi to!“ Zacvilila je dok je pokušavao da uvuče prste u njene gaćice.

On nije slušao Oliverine molbe. Sve što je želeo bilo je da se olakša, ali ona nije želela jer su bili zajedno par nedelja. Koliko god se trudio, shvatio je da nema vajde i odustao je. Ušao je u kuću i popeo se stepenicama u svoju sobu u krevet, ostavljajući Oliveru da sedi sama na ljuljašci u dvorištu. Ušla je unutra da pozove taksi kada se u hodniku pojavila njegova mlađa sestra Nevena, koja je bila u dnevnoj sobi i gledala televiziju.

„Hej, šta ima Oli?“ upitala je Nevena svoju prijateljicu.

„Tvoj brat, eto šta ima“, rekla je Olivera naglas da bi mogao da čuje dok je briznula u plač. On je imao dvadeset godina i nedavno je izgubio posao0 u lokalnoj firmi. Bio je građen kao autobus na sprat, i uvek je mogao da ima bilo koju devojku…tj do večeras kada je konačno dobio svoje prvo odbijanje.

S druge strane, njegova sestra Nevena je bila stidljiva, ali prelepa devojka od devetnaest godina, sa dugom raspuštenom crvenom kosom i najdubljim zelenim očima koje ste ikada videli. Olivera je oduvek volela Nevenu što je bio jedini razlog zašto je zapravo odlučila da izađe sa njenim bratom.

Olivera je bila suprotnost Nevena, i iako je bila sa nekoliko devojaka u životu, ova tamnokosa zapanjujuća osamnaestogodišnjakinja se iz nekog razloga osećala stidljivo sa njom. Nevena je prelepo izgledala, sa fantastičnim telom i Oliveri se svidela od kada ju je prvi put videla pre dve godine kada se preselila u grad sa svojom mamom.

Nevena je zagrlila Oliveru i odvela je u dnevnu sobu u kojoj je sedela i gledala televiziju sve dok nije čula povišene glasove napolju, a zatim njenog brata koji je upao u kuću i zalupio ulazna vrata za sobom pre nego što je gazio stepenicama i zalupivši i vratima svoje spavaće sobe kao što bi malo razmaženo dete uradilo.

Olivera je primetila da Nevena nosi istu odeću koju je nosila ranije tog dana. Kratka crna suknja sa crnim čarapama ispod i crnom opuštenom majicom. Dok je Olivera plakala, Nevena ju je zagrlila snažno, privlačeći je k sebi. Olivera je mogla da oseti miris Neveninog parfema i od tog divnog mirisa se osećala opijeno. Iz nekog razloga, počela je da miluje Neveninu crvenu kosu jednom rukom, a drugu ruku da pomera ispod poleđine široke majice i uz leđa.

Dok su se Oliverini prsti oprezno kretali ispod prvih nekoliko centimetara majice njene prijateljice, nije znala šta dalje da očekuje. Jedan deo nje je mislio da će je Nevena odgurnuti i potrčati vičući uz stepenice, a druga polovina je očekivala da Nevena neće učiniti ništa. Umesto toga, Olivera je osetila kako se Nevenine ruke pomeraju i oslanjaju se na donji deo Oliverinih leđa. Olivera je zatim pomerila njenu ruku dalje, ponevši tkaninu sa sobom i skidajući je preko glave kako bi otkrila svoje sise skrivene u mekani crni čipkani grudnjak.

Bez reči, Nevena je naslonila glavu na Oliverinu ruku. Olivera je pomerila ruku oko Neveninog ramena, puštajući je da klizi niz telo dok nije legla u krilo. „Gledala si u mene ranije, zar ne?“, upitala je Nevena dok je ležala.

„Ne, nisam“, odgovorila je Olivera, smešeći se u sebi.

„Da, jesi. Videla sam da buljiš u mene.“

„Samo sam posmatrala. Da li imaš problem sa tim?“

„Ne“, rekla je Nevena sa osmehom na licu, lagano pomerajući ruku na Oliverinoj nozi.

Istina je da je Olivera gledala i sanjala šta bi volela da joj radi. Sada su bile u njenoj dnevnoj sobi i polu gola joj je ležala u krilu. Sedele su tako nekoliko minuta. Nevena je prestala da pomera ruku preko donjeg dela bosih nogu svoje prijateljice i samo je mirno ležala. Olivera je još neko vreme pričala o tome šta se dogodilo između nje i njenog brata dok je nežno milovala golo meso Neveninog stomaka. drugarice lezbice se poljubile

Gledale su se u oči nekoliko sekundi, a onda se Nevena nagnula napred i lagano su se poljubile u usne. Razvio se u strasniji poljubac i ubrzo su imali ruke omotane jedna oko druge dok su im se jezici sreli i zaključali zajedno u dubok zagrljaj. Nakon dugih poljubaca usledile su ruke koje su lutale jedna drugoj preko tela dok je njihovo uzbuđenje eskaliralo. Olivera je obavila ruke oko Neveninih ramena i povukle grudnjak, otkopčavajući ga i povlačeći ga kako bi joj sise bile otkrivene.

Nije mogla da odoli da ne priđe blizu i počne da nežno ljubi vrh njenih grudi. Uz meke, spore poljupce preko njenih sisa, pomerajući se prema dole, jezikom je dražila jednu od Neveninih bradavica, širom otvarajući usta i uzimajući u usta onoliko mekane kože koliko je mogla. Dok je polako povlačila glavu unazad, njene usne su skliznule nazad na Neveninu tvrdu bradavicu, koju je posisala, a zatim je gricnula pre nego što ju je oslobodila iz svog stiska.

Olivera je zatim skrenula pažnju na Neveninu drugu sisu, zaigrano grizući bradavicu, ali vodeći računa da ne ugrize previše. Nežno je sisala nekoliko trenutaka, a zatim je podigla glavu i pogledala Nevenu. Privukla ju je k sebi i ponovo su počeli da se ljube. Nevena je počela da prolazi rukama niz Oliverino telo sve dok nije stigla do ruba suknje, koji je bio malo iznad kolena, gurajući ruku ispod i sve do mokrih gaćica.

Oliverine noge su se široko raširile kako bi joj dale bolji pristup njenoj mokroj, gladnoj pički koja curi. Dok se Nevena igrala sa njom kroz mokru tkaninu, Olivera je podigla svoj gornji deo preko glave i bacila ga na pod pored. Prelepa crvena glava skrenula je pažnju na sada gole grudi tamnokose lepotice i privukla je k sebi. Njihove čvrste sise stisnule su se jedna uz drugu dok su se čvrsto zagrlile jedna uz drugu i nastavile da se ljube. drugarice u pozi 69 lezbice

„Uvek sam te smatrala stidljivom devojkom“, rekla joj je Mevena između poljubaca. „A sada ćemo jedna drugoj do poližemo pičku…“

„Uhhhh…“ – zajecala je Olivera i sve je eksplodiralo!

U par sekundi su bile gole i okrenute u pozi 69! Zvuci lizanja mljackanja i poljubaca ispunili su prostoriju. Dve drugarice su uživale u aromi i toploti intimnih delova i iako je Neveni ovo bila prva pička koju je lizala ona je bila sjajna u tome i dovela je Oliveru veoma brzo na ivicu orgazma. Prsti su se priključili jeziku i sada su jecaji počeli da zamenjuju uzdahe.

„Jebote.. svršiću..“

„I ja ću… ne staj! Nastavi!“

Lizale su i lizale sve dok u istom trenutku nisu eksplodirale u haotičnom orgazmu koji ih je obe obuzeo! Izgubljene u prostoru, nekako su se okrenule i skupile tako gole u zagrljaj sok su se vraćale u realnost. Obe su odmah osetile da pripadaju jedna drugoj..

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 4 Prosek: 4.8]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Licni oglasi upoznavanje

Don`t copy text!