bebisiterka sisa kurac i liže pičku

Bračna Pomoćnica – Bebisiterka

Upoznavanje Srbija

Imala sam 19 godina i bila sam na fakultetu kada je ova avantura počela. Bila sam švorc i tražila sam posao kad sam načula da je porodični prijatelj spomenuo mojoj majci da njegova prijateljica traži bebisiterku, odlučila sam da vredi proveriti. Dopisivala sam se sa Dejan ženom, pa me je pozvala na večeru u veoma lep restoran sa njom i njenim mužem na šta sam odmah pristala.

To je bila noć kada sam upoznala Dejana i Mariju. Marija je imala tamno smeđu kosu i oči slične boje. Iako je bila prosečne visine, njene noge su bile duge i veoma lepo oblikovane, i vodile su do prelepih širokih bokova koji su zapeli za oko svima u restoranu.

Dejan je bio visok čovek i u odličnoj formi, širokih ramena i zdrave guste kose, bio je veoma zgodan. Odlično smo se slagali, a oni su mi pričali o svom sinu. Imao je 5 godina i trebao mu je neko da ga ujutru smesti u autobus i da ga dočeka posle škole (zbog toga su tražili nekoga da živi sa njima).

Plan je bio da posetim njihov dom tog vikenda i onda donesem odluku. Čim sam videla kuću, nije bilo teško odlučiti se. Bila je to apsolutno prelepa kuća na sprat u dobrom komšiluku, nedaleko od škole. Cimeri me inače izluđuju, trebalo mi je nešto novo, pa sam se posle obilaska nasmejala Dejanu i rekla: „Kada mogu da počnem?“

Plaćali su me veoma dobro i uvek su se odnosili prema meni s poštovanjem, a njihov sin je bio apsolutno divan, šta više devojka može da traži?

***

Premotajmo unapred neke tri nedelje i sve je išlo dobro. Subota veče, Dejan i Marija odlučili da izađu na piće. Stavila sam malog dečaka u krevet oko 20:30 i opustila se dok nisu stigli kući oko 22h. Ušli su kikoćući se, a Marija je očigledno bila prilično pripita, tako da sam znala da je sve prošlo dobro. Tada je Dejan najavio da će im natočiti piće i pitao me da li bih želela da im se pridružim. Nećkala sam se ali namignuo mi je i rekao: „To će biti naša mala tajna.“

Sela sam sa njima uz čašu vina i svi smo se lepo proveli, uglavnom razmenjujući priče i šale, dok sam gledala kako Marija ispija još par čaša vina. U ovom trenutku sam primetila koliko ona zapravo bulji u mene i koketira bez diskretnosti. Nikada ranije nisam tako razmišljala o njima dvoma, ali sa malo vina u sebi, počela sam da primećujem kako je njeno telo bilo lepo.

Presvukla je haljinu i nosila je helanke i majicu bez rukava, a da vam kažem, te helanke nisu mogle ništa da sakriju. Što sam više razmišljala o svemu, sve sam više želela da uzvratim flertovanje, ali mi se nije činilo u redu. Oni su mi tada već bili kao neki voljeni dalji rođaci, a ipak, počela sam da se uzbuđujem idejom da je ljubim.

Kad god je Dejan ustao da uzme još vina, Marija bi se pomerila, sela pored mene i naslonila ruku na moju butinu. „Izabela, izvini ako sam te dovela do neprijatnosti. Postajem pomalo… nevaljala kad pijem vino. Dejan to zna udobno, ako ti je neprijatno možeš ići u krevet.“ NJIH DVE bebisiterka lezbo poljupci

U ovom trenutku, onaj deo mog mozga koji je još uvek razmišljao jasno mi je rekao da treba da poslušam njen savet i odem u krevet, ali umesto toga, stavila sam ruku na njenu nogu i smejući se, uveravala je da sam dobro i da sam uživala u njenom flertovanju.

Prilično je brzo shvatila nagoveštaj i nagnula se da me poljubi. Želela sam to, o Bože, jako sam to želela u tom trenutku, zbog čega mi je srce praktično stalo kada sam čula Dejana kako se smeje iza nas. Mogla sam da osetim kako mi lice gori od stida, ali osetila sam i kako me pička peče od želje. Mešavina želje i emocija u kombinaciji sa alkoholom me je naterala da kažem najslađim glasom koji sam mogla: „Gospodine Dejane, vama ne smeta ako se vaša žena ljubi sa bebisiterkom, zar ne?“

To je očigledno bilo jedino ohrabrenje koje je Mariji trebalo, jer je u roku od sekunde ležala na meni, naših usana spojenih, a njen jezik je plesao oko mojih usta. Prekinule smo poljubac dovoljno dugo da se preselimo na kauč, a ja sam sela između Dejana i Marije.

Dok smo ona i ja nastavili da se ljubimo, njene ruke su stigle do mojih grudi, nežno me masirajući kroz majicu. Ovaj put sam shvatila nagoveštaj, prelazeći jednom rukom gore-dole po njenim butinama, diveći se kako su joj noge bile zategnute, i razmišljajući o tome koliko sam očajnički želela da ih osetim omotane oko moje glave.

Tokom svega ovoga, Dejan me je uhvatio za drugu ruku i koristio me da mu masiram kurac kroz farmerke, što meni svakako nije smetalo! Tek kada je stao i kada sam ga čula kako otkopčava šlic, odlučila sam da prekinem. Odmaknuvši se od oboje, ustala sam.

„Joooj, mi smo pijani i mislim da će ovo otići predaleko. Ne želim da se mešam u brak pun ljubavi i definitivno ne želim da izgubim posao zbog pijane noći!“

Na moje reči, Marija mi se nasmešila i rekla: „Dušo, ako želiš da prestaneš, potpuno razumemo! Ali ti nećeš stati između nas, Dejan i ja godinama maštamo da delimo ženu. Želim te, i znam da te Dejan želi! Ali ako kažeš ne, onda ćemo odmah prestati i pretvaraćemo se da se ovo nikada nije dogodilo.“

Mogla sam da vidim u njenim očima koliko je ova izjava istinita, i u tom trenutku sam znala da ću nastaviti ovu igru. Bez reči, kleknula sam na kolena i uhvatila se za pojas njenih helanki. Dok sam gulila mekani materijal, prvi put sam ugledala Marijinu pičku. Imale je mali uredni čuperak direktno iznad pice i mogla sam da vidim kako su njene usmine blistale od sokova.

Marija se spustila tako da je njeno dupe bilo na ivici kauča i njena maca mi je bila lako dostupna. Ranije sam bila sa ženama, ali nikada sa ženom kao što je Marija, i očajnički sam želela da je zadovoljim. Išla sam polako, provlačeći jezikom gore-dole po njenoj pički, naizmenično s jedne na drugu stranu pre nego što sam gurnula jezik između njenih usmina da probam njene sokove.

Dejan je gledao kako njegova 19-godišnja bebisiterka proždire njegovu ženu i drkao je kurac. Dok je Marija stenjala i grčila se uz moj jezik, počela je da govori Dejanu kako je dobar osećaj što joj je neko tako nevin jede pičku. To ga je gurnulo do krajnjih granica, izjavivši da i on želi svoj red. bebisiterka sisa kurac i liže pičku

Ubrzo, njegov kurac je bio u mojim ustima, Marija se nije pomerala, nastavljajući da se igra sa svojim klitorisom dok me je gledala kako sišem njenog muža. Očigledno je kombinovani osećaj mojih usana i posmatranja njegove žene bio previše, jer je Dejan počeo da stenje.

„Izabela, ja ću da svršim, da se nisi usudila da prestaneš!“ Njegov zahtev je bio toliko strog i agresivan da sam počela brže da klatim glavom, omotavam jezik oko njegovog mesa i očima ga preklinjem da svrši.

Osećala sam kako mu se jaja počinju trzati dok mi je obavio ruke oko potiljka, držeći me na mestu dok mi je pucao svoj prvi mlaz sperme niz grlo. Dok se on oporavljao a ja sam gutala poslednje kapi njegove sočne tečnosti, Marija me je uhvatila za ruku i odvela do glavne spavaće sobe, gde mi je pomogla da se skinem i položila me nazad na krevet kako bi osetila ukus moje pice.

Nije trebalo dugo da me ova neverovatno talentovana žena natera da svršim, a potom smo se mazile zajedno, pritiskajući svoja gola tela. Dejan je ušao ubrzo nakon toga. „Jeste li vas dvoje gotove za nvečeras?“ upitao je uz smeh.

Mogla sam da vidim da mu je kurac samo napola tvrd, pa sam istim glasom koji sam koristila ranije, rekla: „Ali gospodine, još niste pojebali moju usku pičkicu!“

Uz zlobni osmeh, zgrabio me je za noge, povlačeći me ka sredini njihovog ogromnog kreveta, i popeo se između mojih nogu, a njegov penis ponovo je bio tvrd kao kamen. Još uvek neverovatno mokar od mog ranijeg orgazma, gospodin Dejan je bez problema kliznuo kurac između mojih usmina jednim potezom, izazivajući jauk koji je mogao da probudi komšije.

bračni par zajedno jebe bebisiterkuDok je bušio moju pičku, gospođa Marija je odlučila da i ona želi vožnju, a ja sam gledala kako je prebacila nogu preko moje glave, spuštajući picu na moja željna usta. Ali ovaj put je ona preuzela kontrolu, pa dok me je Dejan jebao, Marija me je uhvatila za kosu i držala mi glavu na mestu, grubo trljajući svojom picom o moj nos i usne.

Nikada ranije u životu nisam tako jako svršila, koristeći se kao seks igračka između muškarca i žene, znajući da ispunjavam njihove fantazije. Nakon još dva orgazma za mene, i jednog za Marija, Dejan je rekao da će da svrši, i izvukao se iz moje pice, gađajući svoje seme preko mog stomaka i pičke.

Nakon toga smo nas troje legli zajedno i na kraju utonuli u san. Negde u sred noći, probudila sam se i otišla u svoj krevet gde sam spavala kao beba.

***

Sledećeg jutra probudila sam se oko 11, daleko kasnije nego inače, i sjurila dole, plašeći se da će Dejan i Marija biti ljuti na mene. Umesto toga, ušla sam u kuhinju i zatekla ih kako se smeju dok je Dejan pekao slaninu i jaja. Uopšte nije bilo neprijatnosti, osim što me je Dejan pitao da li sam uznemirena zbog onoga što se dogodilo prethodne noći. Uveravala sam ih da definitivno nisam, ali ja bolje spavam u svom krevetu. Tada mi je Marija rekla kako su ona i Dejan razgovarali.

„Izabela, Dejan i ja smo se neverovatno proveli sinoć! Pomogla si nam da ostvarimo fantaziju, i to je bio jedan od najboljih seksa u našem braku. Imajući to na umu, želeli bismo da ti damo ponudu. Oseti se slobodno da kažeš ne, ili odvoji vreme da razmisliš, ali šta god da je tvoj odgovor, ništa se neće promeniti što se tiče tvog posla i stanovanja ovde. Pored svega što radiš za našeg sina i pomažeš da kuća bude čista, želeli bismo da da te zaposlim kao… Nazovimo to bračnom pomoćnicom. Ne postoji lak način da ovo kažem ali… Želimo ponovo da imamo seks sa tobom. Zajedno i odvojeno i voljni smo da ti udvostručimo platu. Nije da te smatramo prostitutkom ili bilo šta drugo! Ali znamo koliko fakultet iziskuje finansijski, a ti si pametna i lepa žena, pa ako možemo da ti pomognemo da postigneš svoje ciljeve i da se usput zabaviš, onda bismo i mi voleli. Šta misliš?“

Dok sam sedela tamo razmišljajući o njihovom predlogu i pitajući se da li bih mogla tako dobrovoljno da prodam svoje telo, shvatila sam nešto. I ja sam njih želelaa! Ideja da budem kurva uživo za njih bila je tako neverovatno seksi da mi je pička bila natopljena samo pomislivši na to! Ustala sam, obišla oko stola i duboko poljubila Mariju, a zatim se okrenula i poljubila i Dejana.

„Kada mogu da počnem?“

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 29 Prosek: 4.8]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!