sexy masaza

Od golog foto modela do porno glumice 3 – Snimanje je završilo vatrenim seksom

Upoznavanje Srbija

Narednog dana Ana je došla na snimanje u lepršavoj ljetnoj mini haljini koju je nosila na sasvim golo tijelo. Pažljivi bi promatrač mogao ustanoviti da ne nosi grudnjak, jer su se njezine sise slobodno njihale u hodu. Osim toga, pomisao da će ju slikati golu izazvao je uzbuđenje od kojeg su se bradavice grudi ukrutile što se vidjelo preko tkanine. Golu guzu nije baš bilo lako prepoznati, jer bi se njezini guzovi jednako vladali da je nosila tange. Na snimanje je došla tramvajem, jer je Luka bio zauzet i nije ju mogao dovesti. U tramvaju se posebno napalila kad su se muškarci zagledali u njezine sise ili je ona samo mislila da ih promatraju. Razmišljala je, što ako oni vide da su joj sise zapravo gole ispod tanke tkanine.
Kad je ušla u studio fotograf ju je uputio u garderobu da se skine i odjene tamo pripremljenu potpuno prozirnu spavaćicu. Rekao je da ju još moraju snimiti u toj spavaćici prije golog snimanja. Kad je odjenula spavaćicu shvatila je da ona u spavaćici izgleda kao da je gola. Sve se vidjelo ispod prozirne tkanine. Osim toga spavaćica je bila prilično kratka. Jedva joj je pokrivala guzu. Snimanje se odvijalo po već uhodanoj shemi u uglu i na madracu. Fotograf je ovaj put posvetio malo više pozornosti snimanju njezine guze koja je bila potpuno otkrivena u položaju na koljenima sa sagnutim tijelom. Bez posebnog upozorenja raširila je noge. Sad se vidjela njezina pička u potpunosti i bila je zabilježena na nekoliko fotografija. Po završetku ovog dijela posla asistent joj je skinuo spavaćicu tako da je ostala gola.
– Sad će te moj asistent namazati uljem po cijelom tijelu kako bi se tvoja koža sjajila na fotografijama.
– Gdje ćemo to obaviti?
– Legni tamo na onaj stol za masažu! Prvo legni na trbuh!
sexy masazaAna se popela na taj stol i legla kako joj je bilo rečeno. Asistent joj je prišao i počeo ju mazati počevši od ramena i ruku pa prema dolje. Malo dulje se zadržao na guzi što joj je prijalo. Kad je namazao vanjsku stranu bedara pomaknuo joj je noge kako bi se raširile i omogućile mu mazanje i unutarnje strane bedara. Dok je to radio lagano joj je, kao slučajno dodirnuo usmine pičke. Od tog se dodira stresla. Asistent se nije obazirao na to niti je što rekao, već je nastavio posao. Pri tome je još nekoliko puta dodirnuo njezinu pičku. Na kraju joj je uljem namazao i usmine i pri tom prstom klizao po klitorisu. Anina pička je vlaženjem trenutno reagirala na te dodire, no ona nije drugačije reagirala. Pomislila je da će možda ona danas biti jebana u tom studiju.
Krenulo je snimanje Ane sad kao potpuno golog modela. U početku su se ponavljali položaji kao i kod snimanja fotografija s intimnim rubljem. Zatim je fotograf tražio eksplicitnije poze na madracu, sa naprčenom guzom i raširenim nogama, s podignutima i raširenim noga ma u ležećem položaju i slično.
– Sad te molim da se okreneš prema meni, raširiš noge i maziš si pičku.
– Mene jako pali što sam tu gola i raskrečena pod ovim reflektorima i što masturbiram pred vama. Što ako mi dođe da svršim?
– Onda ti lijepo svrši draga moja. Tvoj orgazam bit će fantastičan za slikanje.
Krenula je sa dva prsta prema klitorisu i počela ga maziti polako pa onda sve brže. Zatim je gurnula prste u pičku i jebala se njima. Ubrzo ju je stresao orgazam. Nakon kraćeg predaha asistent joj je predao crni dildo, ne prevelik, negdje oko 16 ili 17 centimetara. Jedva ga je dočekala, jer još je bila napaljena i htjela se jebati. Polagano ga je gurnula u pičku i počela se jebati njime. Zamišljala je da ju jebe crnac sa tvrdim i kvrgavim kurcem. Fotograf je skakao oko nje kako bi iz raznih kutova snimio djevojku kako se jebe. Nije trebalo dugo čekati na novi orgazam koji je bio i poprilično bučan.
– To bi bilo sve za danas. Legni opet na onaj stol i odmori se. Asistent će poslije obrisati ulje sa tvog tijela da ne zaprljaš haljinu.
Legla je na stol. Kad se smirila prišao joj je asistent i počeo ju brisati. Papirni ubrusi bili su natopljeni nekom tekućinom kojom se dosta lako uklanjalo ulje sa kože. Ovaj put je počeo s prednje strane tijela, jer Ana je legla na leđa. Pitala se u sebi što će učiniti kad dođe do međunožja. Nije to dugo trebala čekati. Nakon što joj je obrisao noge i bedra s unutarnje strane sad joj je otvoreno počeo stimulirati klitoris pa potom gurati prste u pičku. Ana nije reagirala, ali je počela ubrzano disati i stenjati. Htjela se jebati. Nije znala kako će to asistent izvesti. Kad je već poludjela od napaljenosti čula ga je kako ju je tiho pitao,
– Hoćeš da ugasimo ovu vatru u tebi?
– Daaa, želim te, jebi me!
– Kako želiš da te jebem?
– Nabij mi kurac u pičku i pojebi me već jednom! Ne mogu više ovako.
Asistentu nije trebalo dvaput reći. Spustio je svoje široke hlače. Gaćice nije nosio. Kurac mu je bio prosječnih dimenzija. Malo ga je prodrkao da se potpuno stvrdne. Privukao je Anu i stavio joj kurac u pičku. Ana je duboko udahnula kad su njegova jaja pljesnula po njezinoj guzi. Lagano je klizio u pičku i isto tako ga je vadio polako. Ana je sad već glasno stenjala. Dok su se tako jebali fotograf je nekoliko puta ušao u studio i prošao pored njih. Nije se obazirao na to što rade, a njegov asistent je upravo jebao njegovog modela. Svršavanje je bilo bučno s obje strane. Asistent je svoje sjeme ispraznio u njezinu pičku. Kad je izvadio kurac iz nje stavio joj je papirnate ubruse među noge da prikupe tekućinu koja se izlijevala iz njezinog tijela. Bila je jako zadovoljna i zadovoljena. Baš joj je trebala ova jebačina s praktički nepoznatim i puno starijim muškarcem. Odlučila je da o ovome za sad neće ništa reći svom dečku.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 4 Prosek: 5]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!