seksi najlonke cedne zene

Od anđela do …. 2

Upoznavanje Srbija

seksi najlonke cedne zeneNakon završenog ljetovanja i povratka u svakodnevnicu,Sandra se promjenila. Nije više bila toliko čedna i zatvorena-zakopčana. Suknje su postajele sve krače,dekolte smjeliji a kod izlaska iz auta, bljesnule bi noge,halteri,pa i tanke gačice. Počela je uživati u pogledima i želji u tuđim očima. Pomicala je granice i to joj se sviđalo. Tako je šetajuči parkom,uočila klupu na kojoj sjedi stariji čovjek,vjerojatno umirovljenik.

Osobni oglasi

Nasmijala se te pitala,dali je slobodno,naravno čula je. Sjela je a suknja se podigla malo više.Čovjek ju je kradom promatrao,a kako je započela priču,pogledavši je ostao je bez daha. Naime uoči je da mlada žena do njega ima jako raskopčanu košulju bez grudnjaka i da joj ljepo vidi dojku. Dok su razgovarali nije mogao odvojiti pogleda od dojke. Sviđa vam se,pitala ga je. Oo da da,čula je. Pa da ste me pozvali na kavu ko zna ha ha,digla se i otišla.

najlonke seksi carape stiklice

Kod sređivanja za svadbu Sandra je bila više nego jebozovna,tangice tanki grudnjak halteri,Čipkaste čarape i suknja do koljena ali sa preklopom naprijed. Puno muških očiju je ljepila za sebe,a čovjek koji je sjedio za našim stolom imao je cijelu večer odličan prizor.Nehajno bi tu i tamo dirnu ženinu nogu ali ništa više. Tako sam napaljena,čuo sam je na uho kako mi šapuče.Sad bi i onom starcu sa klupe popustila,ha ha.Tako je moja Sandra od čednog anđela postajala opaka ženka. …

1 thought on “Od anđela do …. 2

  1. Bravo za Sandru-prava žena koja zna da pali muškarce. Svi su garant besomučno drkali i izbacivali litre semena misleći na nju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Sisate za seks

Don`t copy text!