cumshot na silne napaljene mame

Obrnuti Gangbang

Upoznavanje Srbija

Znao sam da će stvari postati lude kad sam stigao u školu, imao sam takav osećaj. Moje ćerke su bile spremne za plesnu akciju prikupljanja sredstava u humanitarne svrhe. Njihova učiteljica plesa Melita mi je prišla, njena smeđa kose dugačka i raspuštena. Nisam navikao da je gledam spuštene kose i primetio sam koliko je lepa.

„Marko“, njen južnjački akcenat bio je i smešan i seksi u isto vreme. Odavno sam naučio da se ne petljam sa mamama i učiteljicama sa kojima sam stalno imao posla od kada sam postao samohrani otac. Moja žena je preminula od raka jajnika dve godine ranije. Nisam se dobro oporavio i istini za volju znao sam da nijedna druga žena nikada ne može popuniti prazninu koja je ostala nakon njenog preranog odlaska.

„Marko? Hoćeš li da igraš sa mnom?“ Svi su plesali oko nas pa sam prihvatio. „Što da ne.“

Brzo sam bacio pogled oko sebe i uočio obe moje ćerke. Mlađa je plesala sa saigračicama a starija je bila na svom telefonu, verovatno slala poruke svom dečku. Još se nisam navikao da ima dečka. Pustio sam Melitu da me izvede na podijum za igru. Ostale plesne mame su se okupile oko nas, posmatrajući svaki naš pokret. Reći da su te mame opasne bila bi blaga reč. Sve se vrtelo oko toga čija je ćerka najbolja, koja napreduje, a koja stagnira.

Melita je trljala svoje telo o moje, okretala se i trljala to debelo vranjansko dupe o moj kurac. Postao sam napaljen, što nije bilo neočekivano. Od smrti moje Sare nisam imao seks sa drugom ženom. Još uvek sam se držao njenog sećanja. Saška se u jednom trenutku kretala prema meni, plešući sve dok nije bila iza mene. U pitanju je jedna od tih plesnih mama kako ih ja zovem.

Počela je da melje kukovima, trljajući svoje telo o moje. I druge mame su grozničavo pokušavale da privuku moju pažnju, upućivale su mi nestašne, seksualne poglede. Znao sam da sam u nevolji kada sam osetio kako me nečija ruka grabi za kurac i stiska.

„Hej! Ko me je to zgrabio?“ Pitao sam.

Kikotanje je izbilo, ali niko nije priznao pre nego što se to ponovilo, a onda ponovo i ponovo. „Hej!“ Vikao sam. Žene su me sve redom hvatale u toj ogromnoj gužvi, nabijajući se na mene na podijumu za igru. „

Hajde da ga odvedemo pozadi“, povikala je Melita i odjednom sam se borio sa njima dok su pokušavale da me izvuku iz glavne sale. „Dame! Prestanite! Šta vas je spopalo? Koji vam je moj?“ Vikao sam ali bez uspeha. Bilo ih je mnogo, sve su bile jake stamene a ja samo jedan. Nisam želeo da uzbunim ni svoje ćerke i njihove drugarice, pa sam se potrudio da ne napravim scenu.

Izašli smo iz velike sale i uvukle su me u jednu od manjih sala za sastanke. „Konačno smo sami!“ Melita se nasmejala. „Konačno, vreme je da vidiš šta smo planirali za tebe“, nasmejala se Saška. Ona je bila ona vrsta žene koju sam izbegavao. Bila je šef, stroga, uvek glavna i pomalo nepristojna. Bila je prilično lepa, ali to je bila vrsta lepote za koju me nije bilo briga. Bila je lepa na taj droljast način. milfare mu sisaju kurac

Većina ovih žena bila je starija od mene, uglavnom zato što smo Sara i ja bili tako mladi kada smo dobili ćerke. Saška mi je otkopčala kaiš dok me je Melita držala na mestu. Neke od drugih žena počele su da mi razvezuju cipele i skidaju košulju sa mene. Nisu stale dok nisam bio go. Ja sam sve vreme protestovao, govorio im da prestanu, ali one nisu htele prestati, to je bilo očigledno.

Nikada nisam video čopor ovakvih žena koje rade zajedno da dođu do jednog muškarca. Moj penis se oslobodio pa se Saška zadovoljno osmehnula. Ruke su brzo zamenile Saškaina usta. Čim mi je Melita polizala jaja zamalo sam svršio. Nekako sam se suzdržao ali sam dozvolio sebi da uživam u zadovoljstvu njihovih usta. Druge žene su molile da dođu na red. Nikada se nisam osećao više kao komad mesa nego tada.

Ali takođe sam se osećao odlično! Sve ove žene koje su me želele – bilo je super laskavo, ali nije samo njihova želja učinila ovo tako napaljivim. Činjenica da smo ovo radili sa našim ćerkama u sali pored me je zaista raspametila. Ove dame su bile toliko napaljene na mene da nisu mogle da se suzdrže od prljavih reči i uzdaha.

“Jebi me Marko!“ Melita je molila. „Molimo te.“

Ostale žene su me lizale i ljubile a Melita mi je sela na kurac. I dalje u svojoj haljini koju je samo podigla, ova guzata vranjanka je jahala moj kurac kao da nikada nije bila jebana. Ne znam šta me je snašlo. Zabio sam svoj tvrdi kurac duboko u njenu pičku i naastavio da se podižem i dublje zabijam.

Ispustila je vrisak dok su druge žene dahtale i lizale me po celom telu. Odlučio sam da im svima dam šou i nastavio sam da jebam Melitu najbolje što sam mogao. Svršila je kao kurvetina i pala pored.

„Ko je sledeći?“ pitao sam dame. „Saška?“

„Udata sam“, objasnila je Saška. „Mislim da je oral i više nego dovoljno.“ – kleknula je i počela da mi guta kurac.

„Ma hajde Saška. Došla si do ovde. Zašto jednostavno ne odeš do kraja? Hajde, izjebi ga. Daj mu pičku Saška!“ – navijale su njene prijateljice. jebanje gomile mama

Nasmejala se spuštajući gaćice i podižući suknju. Mislila je da će da kontroliše ali joj nisam dao. Bacio sam je na leđa i svom silinom zaglavio kitu u njen vaginalni tunel! Melita je posmatrala sa obližnje stolice, izgledala je umorno i bezvoljno i napalilo me je saznanje da sam joj JA to uradio.

„Svršiću! Ko želi spermu?“ Vrisnuo sam, gurnuvši Sašku sa puta.

„Ja!“ — vikale su sve žene. „Daću vam svima!“

Ustao sam i počeo da drkam dok su se one nameštale ispod mene i sve su redom zinule i isplezile jezik. Jebote nisam ni u snu sanjao da su takve kurvetine željne sperme. Nikada nisam imao toliko žena odjednom i na neki način sam se osećao moćno. Voleo sam taj osećaj moći dok sam prskao spermu u stilu prskalice po njihovim napaljenim licima. Lizale su a neke su razmazivale spermu po licu i gutale je.

Kada sam ispraznio jaja, bilo je vreme da odem da proverim svoje ćerke. Vratio sam se u veliku dvoranu i video stariju i dalje na svom telefonu kao da nije prošlo vreme. Mlađa je još uvek plesala, radeći na određenom plesnom pokretu. Gledao sam je kako pokušava da ga izvede više puta i smejao sam se u sebi. Moje ćerke nisu imale pojma koliko je njihov tata postao popularan.

Pretpostavljam da i druge ćerke nemaju pojma o ovim stvarima. Okrenuo sam se prema vratima i tamo su bile sve plesne mame. Osećao sam ubod krivice dok sam razmišljao o Sari, ali je taj osećaj brzo zamenila duboka čežnja koja me je proganjala dve godine. Bio sam tako jebeno napaljen i imao sam čitav niz pičkica za jebanje.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 11 Prosek: 4.5]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!