jebanje trojka u klubu

Delio sam Ženu u Klubu

Upoznavanje Srbija

Srećan sam čovek jer sam jedan od retkih koji ima zgodnu ženu koja voli da se igra raznih prljavih igrica. Ona okreće glave za sobom gde god da idemo, bez obzira šta nosi na sebi. Bilja ima 37 godina, 175cm zgodne figure koja uključuje sise savršene veličine. Muškarci sline na nju i to nam se sviđa. Kad smo kod kuće mazimo se dok pričamo o svim muškarcima koji su flertovali sa njom, jedan je čak i dodirnuo njene gaćice dok je sedela u kafiću pre par dana.

Oboje smo odlučili da će deljenje sa nekim biti vrhunski zemljotres za naš seksualni život. Došlo je naše veče da pokušamo. Bilja je nosila gaćice sa proresima na pici i guzi i kratku suknju koja me je podsećala na uniformu neke nevaljale učenice droljice. Gore je nosila uski top koji joj je čvrsto držao grudi i otkrivao njen ravan stomak. Bez grudnjaka njene bradavice su se lako videle, čak i ako nisu bile uspravne.

Njena crna duga kosa bila je ukrašena ukrasnom srebrnom kopčom, a na nogama su joj bile štikle koje su naglašavale njene noge i slagale se sa suknjom. Crveni sjaj za usne je bio završni dodir koji me je izbezumio.

„Izgledaš zapanjujuće, zgodno i pomalo droljasto u isto vreme“, rekao sam.

„Hvala. Misliš li da će momci u klubu isto tako misliti?“ zadirkivala je.

„Nema sumnje. Sada dođi ovamo.“ Prišla mi je, a ja sam se nagnuo da je poljubim. Bili smo uzbuđeni a veče je tek počinjalo. Moj kurac je rastao u pantalonama jer sam znao da je bila više nego spremna da uradi ono što sam tražio.

„Popuši mi kurac dušo. Želim da osetim tvoje usne na kiti i prste na jajima. Ali ne želim da svršim. To je za kasnije“, objasnio sam.

„Večeras sam tvoja poslušna kučka dragi“, rekla je Bilja i kleknula da oslobodi moju muškost, bogatstvo na koje sam ponosan. sisa kurac svom mužu

Odmah se bacila na posao i nije bila previše nežna, gutala me je duboko. Njeni nokti su me mazili po jajima. „Ufffff, tvoj kurac je ekstra nabrekao večeras“, rekla je gledajući u mene. „Misliš li da ću danas sisati još neki kurac koji nije tvoj? Jel te to loži?“

„Jebeno da dušo, večeras ćeš sigurno pušiti drugom muškarcu. Ja ću se pobrinuti za to.“

Mogla je da oseti puls na mojoj natečenoj kurčini. Jebao sam je u grlo par minuta dok nisam osetio da sam blizu, pa sam se izvukao i pomogao joj da ustane. „Bolje da krenemo pre nego što se skinem i pojebem te ovde.“

„Daj da stavim još sjaja za usne, brzo se skida dok sisam tako divan kurac“, zakikotala se i namignula mi.

**

Klub je bio jedan od poznatijih u gradu i njega smo baš gotivili. Muzika je bila mešavina zabavnjaka popa i narodnjaka posle ponoći, imao je veliki plesni podijum i mnogo uglova u kojima su parovi mogli da se maze polu privatno. Popili smo nekoliko šotova tekile da se opustimo i počeli da plešemo. Moja pažnja je bila prikovana na nju. Grudi su joj se ljuljale, a duga kosa poskakivala. Njene bradavice su bile uspravne.

Uhvatio sam je za bokove, povukao je prema sebi i poljubio, izgubljen u trenutku. Ruka mi je skliznula ispod njene suknje. Uvukao sam prst u njenu zjapeću mokru picu. Masirao sam je iznutra i mogu da kažem da se ne sećam kada je poslednji put toliko vlažila. Sokovi su joj curili niz butine. Nakon nekoliko urona izvukao sam i polizao prst. Gledala je pored mog ramena i rekla: „Onaj tip iz ugla me opasno jebe pogledima. Ne mogu a da ne buljim u njega. Mislim da je video da mi nabijaš prste.“

Pogledao sam oko sebei mnogi muškarci su je gledali, očigledno je želeći, ali ona je zurila u samo jednog muškarca u srednjim dvadesetima, snažnog, sa bicepsima koji su napregnuli tu crnu usku majicu. U roku od nekoliko minuta prišao je, zureći u Biljine sise. Bio je opčinjen njima. Znao sam taj osećaj. Kretao sam se iza nje i lagano je mazio po telu. Leđa su joj bila blago zakrivljena, a pune i čvrste sise bile su izložene.

Pretvarala se da ignoriše mišićavog mladića, a njeno disanje i okretanje dali su mi do znanja da uživa u ovome. Prošaputao sam joj na uho: „Znam da si mokra dušo. On želi da oseti tvoje sise. Pogledaj njegovu ogromnu izbočinu. Pališ ga. Želim da te delim sa njim.“ Pritisnuo sam svoj tvrdi penis uz njeno dupe tako da je mogla da oseti moje uzbuđenje. Klimnuo sam mu glavom sa odobravanjem i on je prišao bliže, nekoliko centimetara od Bilje. Stavio je ruke na njene strane trljajući ih gore-dole u ritmu muzike. Nije rekao ništa.

Njegovi palčevi su milovali spoljnu stranu njenih grudi, testirajući našu spremnost da idemo dalje. Bez protivljenja, on je bukvalno masirao njene sise. Bradavice su bile uspravne i on ih je štipao jednu po jednu kroz tkaninu. Zastenjala je. Moja usta su bila pored njenog uha dok sam to sve gledao i upijao.

Rekao sam, „Uhvati ga za kurac dušo.“

Nije časila ni časa, odmah ga je stegnula za kitu preko pantalona. Zadirkivala je svog bika, provlačeći dugim noktima duž obrisa njegovog kurca. Nisam mogao više da izdržim i siguran sam da je Bilja bila na ivici. Odveo sam nas sa plesnog podija u mali prostor ispod stepenica za koji sam znao. Stajala je okrenuta prema njemu, ja iza nje milujući je po kosi. Rekao sam joj da ga poljubi. Nagnula se, a on ju je snažno poljubio, masirajući joj sise, oslobađajući pritom jednu.

Spustio je glavu i počeo je da liže i sisa. Zakoračio sam u stranu, oslobodio njenu drugu sisu i takođe počeo da sisam. Stavila je ruke na naše glave i mi smo je proždirali, sišući i grizući njene velike uspravne bradavice. Otvoreno je jaukala. Provukao sam ruku ispod njene suknje i uvukao prst unutra. Bilja je odvezala kosu i pustila je da padne preko ramena. Gorela je!

Dok sam je dodirivao, osetio sam njegovu ruku kako joj podiže suknju, a zatim trlja njen klitoris. Izvadio sam svoje prste, a on ih je zamenio svojim debelim prstima zbog čega je još glasnije stenjala. Zakoračio sam iza nje i uhvatio je za kosu. Povukao sam je i rekao: „Sisaj mu kurac. On želi da te tuca u ta sočna prljava usta.“ Bilja je uradila kako joj je rečeno. Kleknula je i oslobodila njegov kurac iz farmerki. Bio je ogroman i nije mogla biti uzbuđenija. Zgrabila ga je sa dve ruke i spustila usta na njega. Drkala je i sisala.

„Jebi je u usta“, naredio sam. jebanje trojka u klubu

Podigao sam Biljinu suknju i osetio njenu vlažnost. Njene usmine su bile natečene i nisam mogao da se kontrolišem. Morao sam da je imam. Izvadio sam kurac iz pantalona i žestoko joj ga nabio celog. Njena pica me je gladno progutala. Gledao sam je kako guta njegov debeli kurac dok sam je tucao. Ona se zagrcnula par puta, pljuvačka joj je krenula niz bradu, ali je taj tip nastavio da je jebe u usta bez milosti.

Moj kurac je počeo da se trza i znao sam da ću uskoro eksplodirati, ali prvo sam želeo da Bilja doživi orgazam. Jednom sam je rukom povukao za kosu kao uzde. Drugom sam krenuo ka njenom šupku i nabio prste u njega. Skinula je usta sa njegovog kurca i zastenjala: „Aaahhhh, jebote da! Svršavam!“ Zatim joj je gurnuo svoj kurac nazad u njeno grlo. Osećam njeno stiskanje i grčenje i to je sve što mi je trebalo. Ubrzo je njena vrela pička bila puna moje sperme.

Mladić ju je uhvatio za glavu, ukočio se i rekao: „Gutaj!“

Bilo je toliko sperme da nije ni stigla sve da proguta tako da je deo iscureo na pod. Olizala ga je i tako čistog mu ga vratila u pantalone. Ustala je, obrisala usta, vratila sise u top i rukama prešla preko suknje, nameštajući je. Vratio sam joj kopču za kosu da ukrotim njenu sjebanu frizuru. Nanela je još jednu rundu sjaja za usne i nasmešila se. Svo troje smo se vratili u normalu, makar na neki način, pošto nikada više nećemo biti normalni.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 21 Prosek: 4.8]

1 komentar na “Delio sam Ženu u Klubu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!