lizanje picke

Noćni čuvar

Upoznavanje Srbija

lizanje pickeIgrom slučaja sam počeo svaku noć čuvati jedan lokal uz more jer je prijatelj koji je to radio slomio nogu pa sam ja uskočio na njegov nagovor u taj posao. Nije baš lako svaku noć delati do 7 ujutro a kamere su svuda i nema šanse da zaspem.
Jednu noć sam došao malo prije 1 na posao i za dva spojena stola je sjedilo društvo od 6 turista iz Slovenije. Tri para, već dobro pijani su sa vlasnikom dogovorili da će uzeti dosta pića i ostati na terasi još do jutra. Obećali su da neće biti problema jer će se kupati u moru par metara od lokala , malo piti i tako dok izdrže. Muški su bili pijani totalno a dame su se još držale dobro. Pogotovo najstarija, Andrea koja je imala 37 godina. Kad su krenuli na kupanje muški su bili gotovi i počeli su spavati a njih tri su se skinule samo u gaćice i otrčale su u vodu. Nakon par minuta sam čuo da me zovu ali nisam smio napustiti radno mjesto. Poslije desetak minuta su izašle i Andrea mi je u prolazu dobacila

– kak si dobar, bi te s gušti trošila
– nisi ni ti loša, vjeruj da bih te jebao barem dva sata
– ha ha ha, jebo me 15 minut, ja srećom ko niko
– hoćeš da odemo unutra u lokal

Nisam to ni izgovorio već je ušla unutra i kad sam ušao rekla da zaključam vrata. Odmah sam se skinuo a ona je već dignuti kurac počela pušiti i ljubiti ga. Nakon minute sam ju podigao, namjestio na stol, sjeo na stolicu ispred i čitao joj slanu pički. Svršila je brzo i rekla da nastavim još jer voli liz. Lizao sam ju još deset minuta a ona je svršila još dva puta i to obilno . Ustao sam, podigao njene noge na svoja ramena i uvukao joj kurac. Miješala je, cviliča i zapomagala da su ju čuli njeni na terasi. Poslije sam sjeo na stolicu a ona se nabijala odozgo i kad je svršavala tresla se kao da ju drma struja. Kad je osjetila da sam gotov nije ustajala već se još nabila i rekla da ju napunim. Poslije smo izašli van a njena sestra Ena moje dobacila da sam sutra navečer njen i ničiji više. Nisam ih više vidio . Tu večer su ubrzo probudile partnere i otišle.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 13 Prosek: 4.7]

1 komentar na “Noćni čuvar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!