nabijanje u svoju crvenokosu suprugu

Njena Divna Stopala 3. Deo

Upoznavanje Srbija

Sa njenim čulima u punoj pripravnosti, podižem joj noge i brzo skidam njene crne tangi. Raširivši noge, dočekao me je pogled na mokre i natečene usmine njene savršeno obrijane pičke. Moja žena je pokušala da dohvati svoju pičku, ali moje ruke su pronašle njene zglobove i prikovale joj ruke sa strane pre nego što su joj prsti stigli na odredište.

Osobni oglasi

Emilija je ispustila požudno cviljenje dok su moje usne nastavile svoj put uz njezine noge šaljući poljupce po unutrašnjosti njenih butina. „Molim te Vlado! Molim te! Molim te!“ Uz Emiliju koja je stenjala i molila, moje usne su završile svoj uspon dok je moj jezik počeo da crta krugove oko njenog klitorisa.

najlonke seksi carape stiklice

Sa njenim bokovima koji su se odvojili od kauča, osmehnuo sam se dok sam gledao u njeno oznojeno lice koje je izgledalo kao da je na ivici bola od intenziteta njene želje. Vrući dah koji je izlazio iz mog nosa samo je pojačao njeno uzbuđenje – „VLADO! MOLIM TE … OOOOHHHHHHHHHHHHH!!!“ liže supruginu mokru pičkicu

Emilijino je grlo ispustilo vrisak zadovoljstva dok su moja usta davala njenom klitorisu mnogo duži i stabilan tok vazduha. Njena bedra su stisnula moje uši i obavila moju glavu dok su joj se leđa savijala i podizala zadnjicu sa kauča. Moje oči su imale sedište u prvom redu da bih video kako njena vagina drhti i curi usled snažnog orgazma.

Posle 30ak sekundi, Emilijino telo se srušilo nazad na kauč. Polako dahćući, njeno telo je nastavilo da se trza od naknadnih potresa koje joj je poslao moj nos, polako šaljući vazduh na njen klitoris. Ne mogavši da se oduprem, pustio sam joj zglobove i raširio noge pre nego što sam jednim dugim pokretom kliznuo jezikom uz njeno međunožje od njenog šupka do njenog klitorisa. Emilija je reagovala tako što me je uhvatila za kosu dok je stenjala – „Isuse Jovane…Ti si najgori jebeni muž na svetu…“

Emilija je mrzela kada je ližem žestoko odmah nakon orgazma. Prstima pokušavajući da mi iščupa kosu, uspeo sam da zadržim njene noge raširene i uvukao jezik u njenu vlažnu macu. Bokovi moje žene su se grčili dok je prihvatila moj željni jezik ližući sve što joj je pička mogla ponuditi.

Jezikom sam proširio njene vlažne usmine. Samo sam povremeno pravio pauze da bih zadirkivao njen nabrekli klitoris uz nekoliko brzih ponovljenih poteza vrhom jezika. Sa njenim sokovima razmazanim oko mojih usana i lica, moj jezik je nastavio da muči njenu ukusnu pičku.

Pogledao sam prema njoj i video da su joj oči zatvorene. Njeno lice sam čitao kao otvorenu knjigu i govorilo mi je da je ponovo pala u svoje požudne želje. Pomogao sam joj tako što sam joj usnama okružio klitoris i pljuskao po njenom centru za zadovoljstvo. Emilija je izvila leđa kako bi mi još više pritiskala jezik, i znao sam da je blizu svog drugog vrhunca.

Pustio sam njen klitoris iz usta i ustao.

Otvorila je oči taman na vreme da vidi moja usta ispred sebe. Zagrlio sam je dok sam joj davao dug, strastven poljubac ispunjen jezikom. Oči su nam se zatvorile dok smo uživali u halapljivim ustima jedno drugog. Moja usta su refleksno zastenjala u njena kad je uspela da mi isisa jezik.

Dok su nam usne bile zatvorene, ruke nisu. Ubrzo su njene ruke sišle niže i tada je Emilija gurnula vrh mog vrelog kurca u ulaz svoje pičke koja je još uvek curila. Njene noge su se omotale oko moje zadnjice u pokušaju da me privuče bliže i gurne moj debeli penis dublje.

Držeći njeno lice uz svoje obema rukama, pogledao sam duboko u blistavo plavi okean njenih očiju dok sam gurao svoju dužinu u nju. Oboje smo dugo stenjali od zadovoljstva. Sa čelima stisnutim zajedno i bokovima koji su počinjali duge i stabilne potiske, bili smo zaglavljeni zureći jedno drugom u oči, dok su nam usta stenjala vrelim dahom. nabijanje u svoju crvenokosu suprugu

Osećam kako joj noge vuku kukove u ritmu mog kurca. Moje zadovoljstvo se brzo gradilo dok je osećaj svake neravnine duž njenih tesnih zidova slao talas za talasom blaženstva kroz moje telo. Moje ruke su klizile niz njene strane i uz njene noge. Hvatajući i rastavljajući njene noge, posmatrao sam njeno lice dok je njeno zadovoljstvo prešlo u drugu brzinu. Moje ruke su povukle njene noge ravno u vazduh dok su njeni jauci nastavili da rastu u visini.

Uhvatila je zadnju stranu kolena, privlačeći noge bliže svom telu i puštajući da moj penis uđe još dublje. Dok su mi ruke još uvek držale njene zglobove, pomerio sam glavu unazad i držao joj obe noge ispred otvorenih usta. Njeni nerazumljivi jauci postaju sve glasniji, a moji potiskuju kada gurnem oba njena velika nožna prsta u svoja usta. Oči nam se nikada nisu razdvojile čak ni dok sam sisao Emilijine prste, a naš stan se ispunio zvukom i mirisom seksa.

Emilijin vrisak dostigao je visoku temperaturu dok sam gledao kako joj se oči okreću u glavi. Njeni nebeski zidovi oko mog kurca nekako su se još više zategli i zadrhtali u ekstazi od njenog vrhunca. Kao odgovor, moje telo je dostiglo svoj vrhunac i pridružilo se mojoj ženi u orgazmičkom blaženstvu. Oči su mi se takođe prevrnule, dok su moja usta ispuštala dug jauk oko njenih nožnih prstiju.

Moja osovina se držala duboko u njenoj pici dok je moja sperma eksplodirala što je dublje mogla. Noge su nam se tresle, a usta su utihnula dok je kombinovani orgazam produžavao naše zadovoljstvo dok se oboje nismo srušili na kauč. Pošto smo oboje očajnički imali potrebu za vazduhom, izvukao sam se iz Emilijine pičke koja se još uvek trzala i pao dole, zauzevši mesto pored nje.

Odsutno se nagnula i naslonila glavu na moje rame dok smo polako silazili sa našeg orgazmičkog vrhunca. Gledajući dole u nju, podigao sam joj glavu i dao joj u usne niz brzih, mekih poljubaca između naših napornih udisaja. Njene ruke su se obavile oko mog vrata dok sam se smeškao svojoj lepoj, savršenoj ženi.

„Srećan rođendan.“

KRAJ

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

napajene nevaljale devojke

Don`t copy text!