ljubi joj stopala fetiš

Njena Divna Stopala 2. Deo

Upoznavanje Srbija

„Šta je to?“ Otpila je gutljaj, posmatrajući kadu u mojim rukama.

„Šta je to?“ Spustio sam kadu na pod pored kauča, a zatim se nagnuo da joj još jednom brzo poljubim slatke usne. „Moraćeš da sačekaš i vidiš.“ Okrenuo sam se i krenuo u kupatilo dok je Emilija vikala za mnom.

„Nemoj da čekam celu noć!“

Izbacio sam glavu iz hodnika, aludirajući na čašu u njenoj ruci. „Nešto mi govori da se možeš zabaviti još minut ili dva.”

Dok mi je žena isplazila jezik, okrenuo sam se sa zlokobnim osmehom. Vratio sam se za manje od minuta držeći dva peškira, sunđer i bocu Emilijinog omiljenog sapuna za kupanje. Pune usne moje supruge polako su formirale osmeh u realizaciji mog improvizovanog rođendanskog poklona za nju.

Položio sam jedan od peškira na pod ispred Emilije i ona je sela, nameštajući noge na peškir. Kleknuvši ispred nje, podigao sam njenu desnu nogu i ruke su mi kliznule uz njeno bedro. Moji prsti su senzualno klizili ispod njenih čarapa, nežno dodirujući njenu glatku kožu. Seksi tkanina je bila spuštena do njene pete, a onda su moji prsti povukli čarape, puštajući ostatak crne tkanine da joj se odmota sa noge.

Pažljivo sam spustio čarapu na kauč pored nje dok je podigla levu nogu i uperila prste prema meni. „Možeš ovu ostaviti na meni… za sada.“ Osmehi su se razmenjivali, a ona je spustila obe noge dok sam ja pomerao kadu na peškir između njenih slatkih stopala.

Nežno sam uzeo njenu golu nogu i stavio je u vodu. Emilija me je pažljivo i zadivljeno posmatrala dok sam špricao deo sapuna na sunđer. Pogledao sam nazad u njene oči dok je jedna od mojih ruku podigla njenu desnu nogu iz vode, uperući njene prste prema meni, a drugom sam rukom počeo da joj perem stopalo polako i senzualno.

Sunđer se polako vukao od njenog skočnog zgloba do nožnih prstiju, a zatim se savio ispod da bi pažljivo prošao duž njenog tabana. Noga moje žene refleksno je savijala prste dok sam je prao. Nakon pažljivog pranja između njenih pomerajućih prstiju, moja otvorena ruka skliznula je do kraja njenog stopala i čvrsto protrljala njene nožne prste. Emilijine oči su se zatvorile dok se njeno telo još više opuštalo.

„Mmmmm… mogu da se naviknem na ovo“, promucala je.

Usne su mi se iskrivile u osmeh. „Ne očekuj da će ovo biti svakodnevna pojava.“

Njene blistave plave oči podmetnuto su se otvorile. „To kažeš SADA…“

„Možda ako me zamoliš“, odgovorio sam sa osmehom.

Naše oči i podsmeh su nečujno nastavili našu šalu dok sam spuštao sunđer. Umočivši njeno čisto stopalo u kadu, ruke su mi odvojile trenutak da isperem sve mehuriće sapuna i divim se njenoj mekoj koži. Kada sam završio, podigao sam njeno stopalo iz tople vode i uzeo drugi peškir. Oči su mi privučene na svaku divnu krivinu njenih prstiju i stopala. suprugina divna stopala

U trenutku sam se izgubio, diveći se kako je svaki centimetar moje žene bio čudesno savršen. Kada sam shvatio da joj je stopalo suvo i sve što sam radio proteklog minuta bilo je masiranje, oči su mi se spojile sa njenim znalačkim pogledom. „Ne poriči da uživaš u ovome koliko i ja“, rugala se Emilija.

Osećao sam kako mi obrazi počinju da rumene dok sam spustio njeno čisto, golo stopalo i podigao njenu levu nogu prekrivenu čarapama. „Braniću se ćutanjem.“

Prešao sam vrhovima prstiju uz njenu meku čarapu da joj odvratim pažnju pre nego što mi je uspela uzvrattii. Moje brzo razmišljanje je uspelo dok je ugrizla donju usnu. Čak i u njenoj tišini njene oči su gledale kroz mene, znajući da sam kriv.

Dok su mi prsti uzimali gornji deo njene čarape, trebalo mi je mučno dugo da skinem najlon sa njenog stopala. Držao sam lice uz njenu nogu, a nos mi je skoro dodirivao njenu kožu. Pustio sam da vazduh koji izlazi iz nosa ostavi trag naježenosti niz njene butine i listove. U vreme kada je seksi čarapa konačno skinuta sa njenih nožnih prstiju, moja žena mi je uputila uznemiren pogled koji dobro poznajem, odsjaj koji koristi kada joj je dosta mojih zadirkivanja.

Sramežljivo glumeći nevinost, spustio sam njenu levu nogu u vrelu vodu u kadici. Sa još jednom malom kapljicom sapuna dodanom u sunđer, podigao sam njeno stopalo rukom ispod njenog zgloba i počeo da nežno trljam njen drugi taban. Odlučna da se osveti za moju zadirkujuću prirodu, Emilijina noga se kotrljala u krug u pokušaju da oteža čišćenje.

Samo sam mogao da se nagnem i da sprečim njene prste da mi protrljaju lice pre nego što sam se suprotstavio držeći joj stopalo obema rukama. Sa jednom rukom omotanom oko njenog zgloba, a drugom držeći podnožje, uputio sam Emiliji lažni pogled. „Prestaću.“

Emilijine usne su se nestašno izvile, upadajući u moju zamku dok je odgovorila. „Šta ćeš… VLADO?!“ Emilija je prasnula u naletu smeha iz mojih prstiju oslobađajući iznenadni napad golicanja na njene nožne prste. Uprkos svom njenom migoljenju i udaranju, njena noga nije bila u stanju da pobegne od mog stiska i nađe oduška.

Nisam prestao da golicam njene pokretne prste sve dok njena druga noga nije slučajno udarila kadu, prosuvši malo vode na peškir ispod umivaonika. Emilija je prestala da se kreće dok mi je uzvratila pogled, hvatajući dah i gledajući kako podižem sunđer koji sam ispustio u haosu.

„Da li si spremna da prestaneš da se migoljiš da bih mogao da nastavim?“ upitao sam sa osmehom na usnama.

Emilija se naslonila na naslon kauča i odgovorila: „Prestaću kada prestaneš toliko da me izluđuješ.“ Kada je postignuto privremeno primirje, sunđer u mojoj ruci vratio se svom mekom i nežnom čišćenju.

Žuti sunđer klizio je gore-dole po njenom stopalu pre nego što se spustio do njenih nožnih prstiju. Emilija je zatvorila oči i bezvoljno pomerala nožne prste dok su se najtiši jauci oteli sa njenih usana. Ubrzo sam se zatekao da više ne gledam gde čistim, već da posmatram njeno mirno i opušteno lice puno blaženstva.

Bilo je jasno da je izgubila pojam o vremenu kada je konačno ponovo otvorila oči. Pomalo iznenađen izraz njenog lica odao ju je kada sam joj spustio nogu u kadu da se ispere. Moje masirajuće ruke milovale su svaki centimetar njenog stopala u vodi, a zatim van vode sa peškirom u jednoj ruci.

Dok sam brzo pomerao kadu i sve ostale dodatke sa kauča, Emilija mi je uzvratila velikim, svetlim osmehom. „Vau Vlado, to je bilo…“ Reči zahvalnosti moje supruge prekinuo je drugi deo mog plana. Njene plave oči su se raširile, a usta su joj se otvorila od šoka, strahopoštovanja i neverice kada je videla da joj držim desnu nogu.ljubi joj stopala fetiš

Moje usne su bile nežno pritisnute o podnožje njenog stopala, osećajući toplotu. Zagledao sam se u njen tihi zaneseni pogled i posmatrao njen um kako juri od mog prvog poljupca njenih stopala. Glava mi se nagnula da zadržim naš povezani pogled dok su moje usne zasadile još jedan dug i nežan poljubac na njenom tabanu.

Emilija je bila ukočena od čuda dok su moja usta počela da ljube donji deo njenog stopala ali ubrzo se usnama pridružio i moj jezik. Jednom kada su mi usta došla do njene pete, nisam mogao da odolim da ne posisam njenu meku kožu. Emilijine grudi su se polako dizale i spuštale uz duge, duboke udisaje, podstaknute mojim ustima. Njeno disanje je postalo zadihano dok su moje usne vlažne poljupce vraćale u njenu dušu, a njeno dahtanje se pretvorilo u stenjanje kada su moja usta došla do njenih divnih nožnih prstiju.

Uzevši njen nožni palac u usta, jezik mi je klizio oko svake strane i uglova. Nagnuvši glavu unazad, Emilija se previjala od zadovoljstva i raširila drugu nogu što mi je dalo bljesak njenih seksi gaćica od čipke ispod suknje. Polako sam spuštao usta niz njene nožne prste, dajući svakom nekoliko dugih trenutaka pažnje.

Dok sam stigao do njenog malog nožnog prsta, ona je već navukla suknju preko kukova, a desna ruka joj se spustila niz prednji deo njenih crnih čipkanih gaćica. Spustivši njenu desnu nogu, brzo sam i željno uhvatio njenu levu nogu. Uprkos tome što su moja usta slala zadovoljstvo pravo kroz njen taban, moje oči su bile prikovane za euforično lice moje žene.

Zatvorenih očiju, otvorenih usta dok joj je telo bilo natopljeno užitkom. Moje usne su joj naelektrisale stopalo, a prstima je masirala pičku. Iako su mi crne tange blokirale većinu pogleda, nisam sumnjao da su njeni prsti mahnito tražili njenu G tačku. Uz stenjanje nakon neprestanog jauka koji joj je izlazio iz usta, moje usne su počele da sišu i zadirkuju njen drugi set nožnih prstiju.

Zadivio sam se Emilijinom zadovoljnom trzanju, njeno telo je reagovalo na svaki obrt mojih usana oko njenih iznenađujuće osetljivih nožnih prstiju. Sa desetim prstom na nozi konačno prekriven mojom pljuvačkom, njeni kukovi su se gurali napred da bi se susreli sa njenim prstima koji su joj istraživali vaginu.

Sa ustima preko listova i sada na njenim kolenima i glavom između njenih nogu, mogao sam da shvatim da će Emilija doživeti orgazam, ali nisam želeo da završim njenu zabavu. Gurajući moju glavu napred, moja desna ruka je povukla njene prste gore i iz njenih gaćica, dok je moja leva ruka povukla natopljeno donje rublje u stranu, otkrivajući njenu pičku.

Izgubljena u svojoj požudi, Emilija je počela da viče na mene što sam udaljio njen vrhunac. „Vlado! Što si… O BOŽE!!“

Telo moje žene je bilo izbezumljeno kada sam uduvao vazduh pravo na njen klitoris. Njene noge su se stisle oko moje glave i njene ruke su me uhvatile za kosu pripremajući se za orgazam, ali nisam bio spreman da joj pružim taj poslednji mali pritisak za kojim je njeno telo žudelo. Želeo sam još malo da se igram sa njom pre nego joj dozvolim da doživi vrhunac! Znam da sam zločest, ali odlaganje je uvek zabavno, zar ne?

KRAJ 2. Dela

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 0 Prosek: 0]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Licni oglasi upoznavanje

Don`t copy text!