masiranje stopala u najlonkama

Njena Divna Stopala 1. Deo

Upoznavanje Srbija

Ja volim svoju ženu. Ne prođe dan da ne pomislim koliko sam imao sreće što je Emilija ušla u moj život. Bukvalno. Pre osam godina, tokom moje druge godine na fakultetu, moji prijatelji su me nekako ubedili da odem sa njima na zabavu.

„Moraš da izađeš sa nama Vlado! Ko zna, možda ti se posreći!“

Posle dvadeset minuta, bilo je jasno da je ova žurka samo još jedna fešta pijanih studenata. Hteo sam da pobegnem kada se jedna meni nepoznata crvenokosa spotaknula, slomila petu na štiklama i pala ispred mene. Brzo sam joj pomogao da ustane i pogledao u najlepše plave oči koje sam ikada video.

Držao sam vitku crvenokosu boginju koja je bila u svojim prozirnim najlon čarapama i uskom plavom haljinom koja je savršeno naglašavala njene seksi noge, pune grudi i zategnutu guzu. Zakleo sam se sebi da je nikada neću pustiti, i blagosloven sam što mogu da kažem da smo upravo proslavili našu 6-godišnjicu braka. Da, uzeli smo se prilično mladi.

Emilija nije ostarila ni dana otkako sam je upoznao. Sa 29 godina (dve godine je starija od mojih 27), ona i dalje ima istu seksi figuru i čistu, meku kožu. Jedina prava promena koju je napravila bila je da ispravi svoje talasaste crvene pramenove.

Za razliku od moje prelepe žene, moje telo se promenilo otkako smo se upoznali. Nešto viši od nje sa sjajnim smeđim očima, ali moja duga crna kosa je zamenjena kratkom frizurom, a moj mršavi okvir je dodao nekoliko kilograma, iako sam još uvek prilično vitak.

Emilija to zapravo voli, tih par kila koje sam dodao. Još uvek me ponekad zadirkuje kako sam izgledao nespretno na stazi za trčanje u ono vreme kad smo studirali. Ona je isti toliki šaljivdžija i zajebant kao i tada a petarda je u spavaćoj sobi. Uvek je više nego voljna da istražuje razne kinki fetiše sa mnom, i mi to radimo često.

Sa njenim nedavnim unapređenjem u njenoj firmi, nismo imali toliko vremena za zabavu, ali smo i dalje odvajali petak uveče kao naš sastanak. Međutim, ovog vikenda smo odložili ‘Date Night’ do subote. U petak kada je Emilijin rođendan, njena firma je zahtevala da prisustvuje nekoj konferenciji ceo dan uprkos tome što je tražila slobodan dan još nekoliko nedelja unapred. Nije iznenađujuće da Emilija nije imala mnogo lepih stvari da kaže o svom šefu te nedelje.

Sedeo sam na kauču i gledao TV kod kuće sasvim sam u jedanaest uveče u petak. Bio sam u trenerci i majici, a moja kratka crna kosa je još uvek bila mokra od tuširanja kad sam čuo da se Emilija konačno vratila kući. Moja supruga je povikala, gotovo u dahu, dok je skidala štikle, odahnuvši što je konačno stigla kući.

„Dragi, stigla sam!“

„Hej draga, tu sam!“ Brzo sam ugasio TV i ustao da je dočekam.

Našao sam je kako stoji za trpezarijskim stolom i gleda kroz kutiju čokolade u obliku srca koju sam postavio ispred vaze sa crvenim ružama. Ne mogu a da se ne osmehnem dok mi oči lutaju preko njenih zategnutih nogu obučenih u crne čarape, njene crne ne previše seksi poslovne suknje, kaputa i uske crvene bluze koja joj prekriva torzo. Stao sam iza nje i obavio je rukama oko struka.

Emilija se nasmešila i opustila svoje telo uz moje dok sam je nežno ljubio u obraz. Okrenula je glavu unazad i podigla ruku na moj obraz dok mi je uzvraćala nežnim poljupcem na usne. „Mislim da sam ti rekla – bez rođendanskih poklona do sutra.”

„Jesi?“ sarkastično sam odgovorio. „Pa, ovo ću onda morati da sakrijem do sutra.” Moja leva ruka posegnula je za kutijom čokolade, ali mi je žena brzo oterala ruku.

„Kretenu.“

„Razmaženko,“ rekao sam cereći se pre nego što su mi se usne srele sa njenim nasmejanim ustima u još jednom poljupcu. „Kako je bilo na konferenciji?“

„Uhhh…Užasno. Bilo je to potpuno gubljenje vremena… noge me ubijaju.“ Njene oči su me pogledale pogledom iščekivanja koji dobro poznajem.

„To je bedak… ali znaš da imaš muža koji ti može pomoći oko nogu.“ Nastavio sam da se osmehujem.

Sačekao sam dok se spremala da odgovori kada sam brzo čučnuo i podigao je u naručje sa desnom rukom ispod njenih nogu i levom rukom koja je pridržavala njena leđa. Iznenađeno je zacvilila dok su njene ruke refleksno obavile moj vrat.

„Čekaj!“ Posmatrao sam je kako seže i hvata kutiju čokolade. „U redu. Možeš nastaviti.“

Zakolutao sam očima, ali ipak nisam mogao da odolim da se ne nasmejem. Odneo sam svoju divnu ženu do naše velike kožne garniture, spustivši je na jedan kraj pre nego što sam seo na drugi. Uzeo sam njena stopala i podigao njene noge na kauč, ispružio ih i naslonio njene noge u moje krilo.

Počeo sam sa njenom levom nogom, podižući je dok su mi palčevi polako prelazili gore-dole po njenom tabanu prekrivenim najlonkama. Znam da se moja žena dobro brinula o svojim stopalima, ali su me ipak iznenadila svojom mekoćom svaki put kada sam ih dodirnuo. Ono što me je takođe iznenadilo je koliko je više znoja bilo u njenim čarapama u poređenju sa normalnim danom.

Znam da je verovatno trebalo da joj skinem čarape, ali čak i sa znojem, njene noge su se i dalje suviše dobro osećale u mojim rukama. Emilija se brzo naslonila na naslon kauča, zatvorivši oči pre nego što je tiho zastenjala. „Bože, trebalo mi je ovo.“

Jednostavno sam se nasmešio a ona je skinula sako i ponovo namestila jastuk iza sebe, udobno se smestila pre nego što je zgrabila kutiju u obliku srca i izvadila čokoladu. „Kako si proveo dan dragi?“

„Oh, znaš i sama, samo još jedan dan gde pomažem ljudima da ponovo povežu svoj WiFi.“

Iako je moj posao tehničke podrške bio veoma dobro plaćen i dozvolio mi da radim od kuće, u poslednje vreme je postao veoma monoton. Emilija se spremala da odgovori kada sam podigao ruke da joj protrljam nožne prste. Emilija je ponovo spustila glavu, nesposobna da potisne još jedan tihi jauk. Još jedan osmeh mi se oteo sa usana. masiranje stopala u najlonkama

„Neko uživa.“

„Oh, umukni! Znaš da i ti to voliš.“

Moja žena je bila svesna moje ljubavi prema ženskim nogama, posebno u čarapama. Dok smo se još zabavljali, priznao sam joj da su čarape za mene bile veliki fetiš. Nekoliko minuta kasnije, izvinila se u kupatilo i vratila se samo u najlonkama na sebi. Bože, volim ovu ženu.

„Šta da kažem? Ne mogu da odolim tvojim nogama.“

Jednom od mojih ruku kliznuo sam uz njenu nogu u laganom, ali čvrstom masiranju i pustio prste da se na trenutak zadrže na koži njenih butina tik iznad vrha njenih čarapa pre nego što sam kliznuo rukom nazad dole. Spustio sam njenu levu nogu i podigao desnu kada je moja žena iznenada podigla levu nogu ispred mog lica, golicajući me po nosu svojim nožnim prstima.

„A ni mojim stopalima očigledno.“

Brzo sam joj povukao levu nogu sa lica, miris nije bio baš prijatan. „Ne kad su tako znojava.“ Supruga mi je uputila razočarani pogled koji je brzo nestao kada su moji prsti počeli da masiraju njen desni bok. Dok sam zurio u njena stopala sa crvenim lakom za nokte koji je sijao kroz njene čarape, nisam mogao a da ne pomislim na taj brzi pogled.

Iako smo oboje pokušavali da budemo otvoreni u vezi sa našim fetišima i stvarima koje želimo da probamo u spavaćoj sobi, ona je ponekad malo više oklevala da to podeli sa mnom.

„Hoćeš li da budem intimniji sa tvojim nogama?“ Moje oči su se odmaknule od njenih nožnih prstiju i srele njen pogled.

„Samo ako ti to hoćeš.”

Njene prelepe plave oči zurile su nazad u čeznom pogledu. Nije morala ništa drugo da kaže. Znao sam da to želi. Moj pogled i moje misli bili su skrenuti dok sam osetio kako polako pomera nožne prste. Gledajući dole, video sam njeno desno stopalo kako polako migolji prstima u mojim rukama dok su se prsti na njenoj levoj nozi grčili i trljali o moju nogu. Ona je to DEFINITIVNO želela.

Moje usne su se polako iskrivile u osmeh dok mi je ideja pala na pamet. Pomerio sam Emilijina stopala sa svog krila i ustao, naginjući se ka njoj dok me je posmatrala pitajući se šta radim.

„Odmah se vraćam. Ne idi nigde.“ Na brzinu sam poljubio Emilijino zbunjeno lice i požurio iz dnevne sobe.

Brzo sam pronašao malenu gumenu kadicu u našem ormaru i napunio je toplom vodom. Vraćajući se u dnevnu sobu, našao sam noge moje žene još uvek ispružene na kauču, ali njena ruka je sada držala čašu crnog vina. Bila je prelepa i predivna, kao i uvek.

KRAJ 1. Dela

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 1 Prosek: 5]

2 komentara na “Njena Divna Stopala 1. Deo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!