jebanje bebisiterke u usta

Naša nova kućna pomoćnica

Upoznavanje Srbija

Otvorio sam vrata i bio sam zapanjen ovom slatkom mladom devojkom koja je zurila u mene. „Zdravo, ja sam Nevena. Danica me je zamolila da vam malo pomognem i sredim kuću…“ rekla je, a osmeh joj se širio licem. Bila je prava lepotica. Njena plava kosa padala je u krupne meke lokne oko njenog lica. Njene plave oči sijale su od nevinosti i mladosti. Imala je blago preplanulu boju i sjajne ružičaste usne.

Uska bela majica lepila se za nju, naglašavajući njene živahne grudi i figuru koja je pokazivala obline na svim bitnim mestima. Levitirao sam u polu snu kada je moja žena dotrčala niz stepenice, sa sakoom i kravatom u ruci.

„Zdravo Nevena, tako mi je drago što si uspela da dođeš večeras. Deca su kod mojih tako da se slobodno raskomoti, imaš celu kuću za sebe kako smo se i dogovorile. Bićemo kući oko 1. Hrana je u frižideru ako ogladniš. Ako budeš umorna, možeš da spavaš u dnevnoj sobi dole, ne želim da u kasne sate ideš peške kući“, govorila je moja žena, bacivši mi kravatu.

Bacio sam pogled na Nevenu. Stajala je i smeškala mi se. U očima joj je sijao požudan sjaj dok je gurala ruke pod majicu, podižući je da mi pokaže golu kožu njenog stomaka, preplanulog do savršenstva. Pocrveneo sam u trenutku. Bio sam iskusan sa svojih 40 godina i taj pogled u njenim očima pokazao mi je da možda nije tako nevina kao što sam prvo pretpostavio. slatka plava spremačica

Brzo sam vezao kravatu i pojurio prema vratima. Samo je namignula i mahnula kad sam se okrenuo da tiho zatvorim vrata. Moja supruga i ja bili smo na dobrotvornoj zabavi, čiji je domaćin bila njena firma. Cela noć je protekla u šetanju od osobe do osobe, od para do para, upoznavanja i razgovora. Ali cele noći su mi misli bile okrenute ka Neveni i plašio sam se da će neko primetiti blagi šator na mojim pantalonama.

Seo sam za šank i pustio da mi misli lutaju dok je moja žena nastavila da se druži. Nisam mogao a da se ne zapitam šta ona trenutno radi u našem domu… Zatvorio sam oči na trenutak i zamislio je kako leži na mom krevetu, gola. Raširila je svoja slatka bedra i dozvolila mi da na trenutak pogledam njen mali komadić raja.

Osetio sam kako mi kurac pulsira u pantalonama i brzo sam ponovo otvorio oči, pokušavajući da ne dozvolim da moja mašta pobedi. Prošlo je nekoliko sati kada mi je žena rekla da se konačno možemo vratiti kući. Vožnja automobilom kući bila je tiha. Moja žena se žalila kako je umorna i nije htela da se nosi sa mojim hrkanjem. Obećao sam joj da ću večeras spavati negde drugde, znajući da sutra ima još jedan društveni događaj.

Kada smo stigli kući, svetla su bila ugašena i bio sam skoro siguran da moja žena može da vidi kako mi razočarenje prelazi na lice jer je izgledalo da je naša nova kućna pomoćnica ipak otišla kući. Ali kada sam ušao na ulazna vrata, čuo sam televiziju koja je dopirala iza zatvorenih vrata dnevne sobe. Popeo sam se uz stepenice da proverim svoju ženu koja je već bila u krevetu i presvukao se u nešto udobnije.

Sišao sam dole i čuo sam kako su se vrata frižidera zatvorila i iz kuhinje je izašla Nevena. Oči su mi se raširile, a usta su mi se otvorila. Imala je na sebi najkraći šorts poznat čovečanstvu, napravljen od tankog belog materijala kroz koji su se videle njene crne tange. Njena majica je takođe bila bela, a video sam njene bradavice kako se probijaju kroz tanki materijal. Odmah mi je kurac poskočio. Oči su joj se spustile, a ona mi se zlobno osmehnula.

„Želite li da gledate film sa mnom?“

Samo sam klimnuo glavom i pratio je, gledajući njeno dupence kako se njiše dok se kretala. Odabrala je film, jedan od omiljenih moje žene. Ne sećam se naslova, ali to je bio veoma seksualni romantičan film, skoro softcore pornografija. Kad god je moja žena ovo gledala, uvek bi se napalila i imali bismo neverovatan seks.

Nevena je slučajno ispustila dvd futrolu dok je išla da stavi film. Sagnula se, tačno ispred mene, tkanina je ocrtavala njenu picu. Pustio sam da mi tihi uzdah pobegne sa usana, a ona se uspravila i okrenula se da mi se nasmeši. Čim je stavila film u DVD plejer, požurila je da sedne pored mene na kauč. Sedela je blizu, bacila ćebe preko sebe i pitala da li mi je hladno.

„Ne, za sada sam dobro“, rekao sam, nasmejavši joj se.

Film se nastavio, a nastupila je prva scena seksa. Bacio sam pogled na Nevenu, ali su joj oči bile prikovane za TV. Mladi par se izgubio u požudi. Njihova tela su se ritmično kretala zajedno, tihi jauci i uzdasi ispunili su scenu. Spustio sam pogled i video malo pomeranje ispod pokrivača u delu Neveninog međunožja. Oči su mi se raširile kada me je pogledala, nasmejavši mi se dok je polako skidala šorc ispod jorgana.

Njena ruka se izvukla, njeni vlažni prsti su došli do mojih usana i polako ih je trljala u moja usta a moj jezik se izmigoljio da je okusim. Njena druga ruka uhvatila je moju i povela je ka njenoj vrućoj pičkici. Osetio sam njenu glatku picu, blago vlažnu. Dotaknuo sam joj klitoris pa je uzbuđeno uzdahnula. Počeo sam polako da uvlačim jedan od svojih prstiju u njenu usku pičku dok sam se naginjao da je snažno poljubim u usne. jebanje bebisiterke u usta

Moj jezik je plesao sa njenim a moj prst je počeo da ulazi i izlazi iz njene rupe. Stenjala je i uzdisala u moja usta pre nego što sam se povukao, zgrabivši njene sise slobodnom rukom. Povukao sam je na dole i snažno uštinuo bradavice. Svideo mi se način na koji su njena usta formirala savršen „O“ oblik. Odmaknuo sam se od nje i žurno izvadio kurac iz pantalona. Ponovo sam joj snažno uštinuo bradavicu i kada su se njena usta lagano otvorila, gurnuo sam je ka svom kurcu.

Njena usta su žestoko sisala moj kurac dok je njen jezik istraživao. Lizala je gore-dole, ravnim jezikom, a potom progutala veći deo mog kurca prosečne veličine usisavajući pre-spermu koja je curila iz vrha. Gutala je kitu poprilično spretno, nežno trljajući rukama moja jaja. Ko bi mogao da zamisli da gledam u oči ove prelepe tinejdžerke koja mi je sisala kurac dok je moja žena spavala gore.

Brzo sam je povukao i snažno je poljubio u usta, strgavši joj crne tange. Legao sam na leđa a ona me je opkoračila i počela je polako da se spušta na moj kurac. Zastenjao sam a ona je dahtala. Njena rupa je očigledno bila malo korištena. Dok me je jahala masirala je rukom moja teška jaja. Bila je za svoje godine solidna jebačica ali sam želeo da joj pokažem kako pravi ljubavnik jebe.

Podigao sam je i bacio na pod. Stala je na sve četiri, svetlo televizora mi je pokazivalo njenu prelepu picu. Malo sam je lizao pre nego što sam kleknuo iza nje da joj gurnem kurac sa leđa. Kada sam počeo da se zabijam, naslonio sam se na njena leđa, snažno je gurajući. Tada je već počela da vrišti i morao sam povremeno da joj rukama začepim usta. jebanje spremačice u pičku

Moje ruke su bile pune njenih sisa dok sam osećao da ću da svršim. Prošaptao sam joj na uho, tiho – „Napuniću te svojom spermom…“ Kao odgovor, ona je glasno stenjala, zatvarajući oči i stežući picu dok su moji prsti tražili njen klitoris. Besno sam trljao njen klitoris dok sam udarao u nju brže i jače. Naši seksualni zvukovi su se mešali i stvarali jedinstven prelepi zvuk. Osećao sam kako je njena pica počela da pulsira oko mog kurca, i postala je malo glasnija. Moja jaja su udarala o njen klitoris kad sam počeo da praznim svoja jaja u nju.

Nekoliko toplih mlazova sperme poslao sam u mladu nezaštićenu matericu svoje nove spremačice. Ona se srušila napred i ja sam se konačno izvukao, trag naših mešanih sokova počeo je da curi. Tada je u bunilu trljala svoju napaljenu pičku i sisala prste natopljene našim zajedničkim sokovima. Moj kurac je bio mlohav kad se okrenula da ga očisti ustima.

Jedno je bilo sigurno – u buduće će moja draga ići sama na svoje zabave, a ja ću imati neka druga posla.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 13 Prosek: 4.7]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!