komšinica ga jebe u čmar

Bio sam Kučka svojoj Komšinici

Upoznavanje Srbija

Moje prvo iskustvo bilo je kada sam imao 18 godina. Čuvao sam dvoje male dece oko godinu dana za svoje komšije. Veoma smo se sprijateljili, posebno sa komšinicom. Bila je udata, veoma seksi žena u srednjim 30-ima. Radila je neke prilično bizarne stvari za udatu ženu, recimo ona me povremeno hvatala za dupe obema rukama i šapne mi da je moja guza ovakva ili onakva, a onda se smeje. Takođe me povremeno opipavala, mazila moj stomak i jednom me je čak poljubila po stomaku, ali uvek se smejala dok mi radila ove stvari.

Jednog dana kada je njen muž izveo decu, Tanja me je pozvala da dođem i pomognem joj oko projekta koji je radila. Kada sam stigao Tanja je kačila nove zavese i trebala joj je moja pomoć. Stajao sam, držao zavese u vazduhu sa rukama ispruženim preko glave usled čega mi se majica podigla, a Tanja je rekla, „Oh, prelep zategnut stomak dragi…“, i prišla mi od pozadi i kliznula rukama uz moj stomak.

Mislim da sam čak stenjao kad je Tanja uhvatila moje bradavice i kotrljala ih između prstiju, istovremeno me ljubeći u vrat. Kolena su mi se zaklecala. Tanja je rekla šapatom, „Uhhhh, pa tebi se sviđa ovo? Želiš još…“ tada mi je zgrabila kurac preko šorca!

Bio sam smrznut i sve što sam mogao da uradim je da kažem, „O bože, o bože“, dok je njena ruka potpirila vatru u mojim boksericama. Zatim mi je stavila jezik u uho, ugrizla me za ušnu resicu i rekla: „Hoćeš da te jebem, zar ne moja slatka mala pičko? Sada skini šorc.“

Potpuno sam bio njen!

Spustio sam šorc do članaka, moleći se da Tanja nastavi da se igra sa mojom kitom. Nije me razočarala, stavila je ruku između mojih nogu i počela da mi ga žestoko drka. Položio sam glavu na njeno rame dok mi je drkala i ljubila, šaljući električni naboj kroz moje telo i terajući me da stenjem dovoljno glasno da se čujem napolju.

Tanja mi je izvadila jezik iz usta i rekla mi da skinem gornji deo jer je želela da njena zgodna mala kučka bude gola za nju, pa sam skinuo gornji deo. Poljubila me je ponovo i rekla da me vodi u svoj krevet da me jebe dok ne mogu da hodam. Odvela me je gore do svog kreveta, dodirujući moje telo. Položila me je na krevet, izvadila strapon iz fioke i pokazala mi ga. poza 69 sa komšinicom

Naravno da me sve ovo izludelo od želje i sad sam je molio da me pojebe svojim gumenim kurcem. Pitala je šta bih uradio za nju, a ja sam joj rekao da ću učiniti sve što ona želi. Ona se popela na vrh tako da je bila okrenuta prema mojoj kiti, sela mi na lice i rekla mi da je nateram da svrši, pa sam je uhvatio za vrelo dupe i počeo da ližem i jezikom jebem njenu vrelu pičku kao ludak.

„Svršavam dušo, jebeno svršavam“, znao sam šta želi pa sam pričvrstio usta na njenu slatku pičku i pustio je da mi napuni usta svojim vrelim, ukusnim nektarom i progutao sam svaku kap njenog soka. Sada je držala moju glavu stegnutu među nogama i vikala je. I dalje sam jeo njenu vruću pičku i naterao je da svrši za mene još dva puta.

Posle nekoliko minuta sišla je sa mene i pitala me da li sam spreman. Raširio sam noge što sam šire mogao i rekao: „O da Tanja, jebi me.“

Tanja je sada nosila strap-on, uvukla se između mojih nogu i počela da mi gura lažni kurac u anus. Vrištao sam, njen kurac mi je potpuno ispunio guzu: „O bože, jebi me, jebi me, jebi me.“ Tanja je počela sve snažnije da me tuca, dok me je terala da kažem da sam ja njena kurva i da ću jesti njenu picu kad god poželi.

Počeo sam da se ljuljam napred-nazad, jašući njen kurac. Lupala me je po dupetu i šamarala me, moje dupe je bilo svetlo crveno sa tragovima udaraca, ali to je bilo najsrećnije dupe u svetu. Nemam pojma koliko puta me je Tanja naterala da svršim dok me je tucala, ali znam da nije ostala ni kap sperme u mojim jajima kada je završila sa mnom. komšinica ga jebe u čmar

**

Završili smo kačenje zavesa i ja sam zagrlio Tanju i poljubio je nežno po prvi put, pritisnuvši svoju iscrpljenu kitu uz njenu nogu, zatim sam joj ljubio sise, uzeo bradavicu u usta i otkrio da volim da ih sisam. Zatim sam se spustio do njene zgodne pičke na kolenima, uhvatio je za vrelo dupe i zario lice u njenu pičku.

Stenjala je i mrmljala kakva sam ja vrela mala pička, muzika za moje uši, a onda se nekako ukočila i zaustavila me je. Koncentrisala se skoro ceo minut pre nego je počela da piški i napunila mi je usta svojim vrućim sokom! Bio sam mokar napaljen i želeo sam još. Bio sam u plamenu zbog njene pišaćke, to mi je bilo kao droga sve dok se ona od orgazma nije srušila na pod. Konačno me je zgrabila za glavu sa obe ruke i rekla: „Nema više dušo, nema više, ubićeš me tim ustima, moja pička ne može više da izdrži!“

Obmotala je ruke i noge oko mene, stisnula me i rekla mi da sam najbolja pička koju je ikada jebala i da niko ranije nije tako lizao njenu ribicu. Bio sam, naravno, ushićen što je Tanja mislila da sam najbolja pička ikada (iako mi je ovo bio prvi put) i znao sam da ću provesti dosta vremena između njenih prelepih nogu. Ko zna, možda mi jednog dana dozvoli i da je pojebem.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 20 Prosek: 4.7]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!