jebanje sa prijateljicom u vikendici

Naša Dugogodišnja Prijateljica

Upoznavanje Srbija

Negde u svojim 40-ima Martina je postala udovica. Živeli smo u različitim delovima zemlje, ali je ona bila u kontaktu sa mojom suprugom i sa mnom. Spremala se za tronedeljno putovanje Mediteranom i imala je duge letove. U telefonskom razgovoru je napomenula kakav je problem za nju ta polazna tačka jer je dovela do troškova hotela i svega ostaloga, ali nije imala izbora. To bi iznosilo skoro 1000 evra.

Moja žena je ponudila rešenje. Pošto smo imali malu vikendicu nedaleko od mesta gde je išla, predložila je da naše mesto iskoristi kao izlet. Ovo bi joj uštedelo i hotelski račun ali i na ostalim stvarima bi dosta uštedela. Plan je bio da dođem tamo par dana pre njenog dolaska da sve pripremim a supruga bi zbog obaveza ostala kući.

Martina je stigla u podne i podsetio sam se njenog dobrog izgleda. Malo starija od mene u svojim ranim 50-ima, ali još uvek u formi i vitka jer nastavlja sa vežbama, pravilno se hranila i generalno brinula o sebi. seksi prijateljica udovica

Ona nije bila tipična udovica; Martina je bila zrela, žena a ne starica, i bila je opasno privlačna. Nakon što smo joj postavili sve i napravili raspored, odveo sam je u jedan od mojih omiljenih restorana u tom slatkom gradiću. Lepo mirno mesto, a ne bučna atmosfera koja je danas (nažalost) tako uobičajena.

Sedeli smo i sašili flašu vina pre nego što smo i jeli. Nakon sat vremena veoma prijateljskog ponovnog povezivanja, vratili smo se u vikendicu. To mesto je malo, ali udobno. Kao par, moja supruga i ja posećujemo taj gradić nekoliko puta godišnje uz dodatni dugi letnji odmor i ovo mesto nam služi kao sekundarno boravište.

Međutim, ima samo jednu spavaću sobu. Planirao sam da pustim Martinu da koristi krevet, a ja bih spavao na kauču. Jedini problem je što je „kauč“ zapravo kao neka malo veća fotelja. Nikada nisam spavao u njemu i bilo je pitanje da li će biti dovoljno velik da se ispružim. Upravo dok smo sedeli na njemu i pili pivo posle večere, Martina je pitala gde je njena spavaća soba. Očigledno je bilo da postoje samo dve sobe. Rekao sam joj da ima spavaću sobu i planirao sam da spavam „baš ovde.“

Ona se protivila i zahtevala da uzmem svoj krevet jer ona može da spava „ovde.” „Već si mi toliko pomogao. Ne mogu da uzmem još i tvoj krevet.“ Usledila je mala rasprava, ali sam spustio nogu govoreći joj da neće pobediti u ovome jer sam previše tvrdoglav. Bilo je 22 sata i oboje smo bili malo pripiti. Uzeo sam svoje ćebe i odveo je u spavaću sobu.

Dobio sam veliki zagrljaj i prilično iznenađujući poljubac za laku noć. Pravi poljubac. Lep. Verovatno alkohol jer nije bilo ni nagoveštaja zavođenja niti flerta. Nažalost, bilo je kako sam i mislio. Iako sam svega 178cm visine, ja nisam mogao da se ispružim na toj fotelji. Bacao sam se i okretao. Bila je ponoć i još uvek mi nije bilo dovoljno udobno da zaspem.

Ne znam kako ali očigledno je Martina postala svesna moje nevolje jer se iznenada pojavila i stajala je ispred mene držeći jastuk ispred sebe da se pokrije. Bilo je prilično seksi jer je jastuk jedva pokrivao njene grudi i njene intimne dijelove. Taman dovoljno svetla koje je dolazilo iz spoljašnje ulične lampe osvetlilo je njen oblik. Pitala je da li mi je dosta tvrdoglavosti i rekla da je vreme da se promenim sa njom.

Spomenuo sam da je ona otprilike iste visine kao ja, pa da to ne bi funkcionisalo.

„U redu“, rekla je, „Dođi u krevet i oboje ćemo moći da odspavamo.“

Iako zbunjen, ztvarno mi se dopala ideja. Em što je bilo praktično, ali sam takođe mislio da je spavanje sa drugom ženom zaista uzbudljivo. Moja žena je kilometrima daleko, popio sam nekoliko pića, a ova žena je primamljiva.

„Dobro, dogovoreno.“ Tada se okrenula da ode u krevet u drugu sobu, ali je držala jastuk ispred i tako izložila svoju zadnjicu mom pogledu. Bila je gola! Bez grudnjaka, bez gaćica, samo golo malo dupe koje šiba kroz polu mračnu sobu. Sačekao sam nekoliko trenutaka dok se nije vratila u krevet. Ostao sam samo u šorcu koji sam nosio misleći da bi to bilo najbolje za malo samokontrole.

Imao sam na umu da mi nije prišla i zavela me, samo je ponudila mesto za spavanje. Verovali ili ne, zaspao sam. Sa sigurnim prostorom između nas u bračnom krevetu nije bilo kontakta. Međutim, bio sam sasvim svestan njene ženskosti svega metar dalje. Pre svega, osetio sam njen miris. Prekrasan miris ženstvenosti.

***

Do duboko u noć, negde pred zoru, probudio sam se uz nežno ljuljanje. Martina je masturbirala! Plahta se spuštala oko njenog međunožja dok je njena ruka radila. Još jednom, ulična lampa je dala dovoljno svetla da vidim aktivnost. Nije bila ni blizu vrhunca jer je disala mirno, ali ovo je bilo stvarno erotično. Potajno sam posmatrao jer nisam želeo da prestane.

Međutim, ubrzo sam bio otkriven. Martina je tiho progovorila: „Aco, jesi li budan?“

Odgovorio sam: „Upravo sam se probudio. Nadam se da nećeš stati.“ Uz to, podigao sam se i stavio ruku preko njenih prstiju koji su još ležali na njenom donjem delu stomaka. Držao sam je tamo i rekao joj da se ne stidi, da je primamljivo i lepo. Nastavio sam da je držim, ali sam takođe počeo da glatko pomeram ruke preko njene pice. prijateljicu jebe prstima

Neko vreme se slagala sa ovim, ali je onda sklonila ruku i ostavila me samog na tom mestu. Sada sam je dodirivao i osećao njenu vlažnost. Prst mi je ušao unutra i držao sam ga tamo sa vrlo malim pokretima, ne jebanjem klasičnim, samo seksualnim ulaskom sa blagim povremenim izletima do njenog klitorisa.

Posle nekoliko ovakvih minuta podigao sam se i poljubio je u grudi. Bila je neverovatno osetljiva dok je nekoliko puta teško udahnula. Držeći je ovako imao sam ideju. „Martina, imam divnu ideju, nešto u čemu bi mogla da uživaš.“ Napustio sam krevet i otišao do noćnog ormarića gde supruga drži lateks dildo koji ona naziva „gospodin Crni“ zbog njegove boje.

Stavio sam malo maziva na dildo i zakoračio nazad ka Martini, okrećući njeno telo tako da je ležala na ivici kreveta sa nogama koje su visile na podu. Nežno sam dodirnuo dildom njene spoljašnje usmine, držeći ga tamo kao da čekam odobrenje. Spori ulazak i sada je znala da sam u njoj, ali je možda pomislila da sam to ZAISTA ja u tom trenutku dok sam stajao između njenih nogu.

Jecala je. Kažite šta hoćete, 18cm je za mnoge žene mnogo kurca. Pomerio sam se malo u stranu prema jednoj nozi, tako da je sada sa sigurnošću znala da je to dildo u njoj. Ali ona je reagovala energično dok su joj se kukovi pomerali sa mojim udarcima. Dugi, duboki udari sa prepoznatljivim ritmom jebanja.

Veoma brzo je uz moju pomoć eksplodirala u orgazam! Martina me zgrabila za ruku i čvrsto stisnula. Kada se smirila, polako sam povukao lažni kurac i odmaknuo se. Ispustila je živahno: „Uh! Šta je to bilo? Moram da ga vidim.“

Upalio sam malu stonu lampu i pokazao joj dildo. „Zove se gospodin Crni i ponekad brine o mojoj ženici. „Uhhhh…. al je debeo!“

„Često sam se pitao da li se u ženi oseća kao pravi kurac… znaš, topao i tako… živo.“

„Aco, stvarno sam bila zaljubljena u to čudo kao što si mogao primetiti. U početku sam mislila da me ti tucaš i nije me bilo briga šta se dešava… zaista mi se dopalo. Možda bi trebalo da mi daš svoj primerak kako bih mogla da ocenim razliku? Volela bih da primim redovan kurac sada. Još uvek sam napaljena…“

Iako nisam očekivao ovu ponudu, i ja sam bio naložen. Moj kurac je bio tvrđi od gvožđa, štrčio je iz gaća na najočigledniji način. Brzo sam preduzeo akciju da ih skinem i prišao Martini koja je još uvek bila na ivici kreveta. Privlačeći je sebi, podigao sam njene noge na svoja ramena i ušao u nju glatko, duboko, jednim udarcem. jebanje sa prijateljicom u vikendici

Obilni dildo je otvorio put, plus Martina je bila prilično mokra i klizava od maziva i njenog uzbuđenja. Sa mojim kurcem zakopanim u nju, dahtala je: „Ahhh ahhh… to je… prava stvar..“ Zbog toga smo se oboje malo nasmejali, a ja sam dodao: „Pazi, ovaj i prska.“ U početku smo delili zaista lep nežan seks, ali je ubrzo postalo entuzijastično i žešće tucanje.

Iako je večeras bilo iznenađenje za oboje, bili smo seksualno povezani i pokazalo se da je Martina uzbuđeno dostigla vrhunac pre mene sa „aaaaahhhhhhhhh“ dok sam ja svršio u nju nekoliko sekundi kasnije. Trajalo je to samo nekoliko minuta, možda deset; kratko ali veoma napaljivo. Dok sam se povlačio, rekla je: „Taj topli pravi kurac se oseća bolje. To je prava stvar i jasna je razlika. Plus, to špricanje je veoma važno. Žena to voli da oseti….“

Malo smo se počistili i ja sam se smestio na mesto za spavanje. Martina se pomerila i dala mi veliki poljubac. Bio je to poljubac zahvalnosti, poljubac posle ljubavi.

***

Smirili smo se nakon iznenadne jebačine, uspostavili dah, osvežili se, popili vode i ponovo se našli u krevetu jedno uz drugog.

„Martina, o čemu si razmišljala dok si masturbirala?“

„Pa, ležala sam gola u krevetu sa privlačnim muškarcem za početak, tako da je bilo lako maštati o nečem seksualnom. Zamišljala sam da ti pušim. Da, u mislima pušila sam ti kurac.“

trojka sa mužem i prijateljem„Uhhh… Nikad nisam tebe video kao ženu koja ima takve misli.“

„Aco, ima mnogo stvari koje ne znaš o meni. Znaš, jednom sam imala iskustvo još jednog čoveka sa Bobijem (Bobi – Robert, bio je njen pokojni muž). Bio je to njegov ortak sa fakulteta koji je bio prespavao kod nas jednu noć. Bilo je to pre dobrih 15 godina. Prilično smo se napili i njih dvojica su me odvela u naš krevet. Bobi me je pojebao dok je njegov prijatelj stajao pored kreveta sa tvrdom kitom u ruci. Znala sam da će me tucati posle Bobija i jedva sam čekala….“

Nasmejala se pa nastavila: „Naravno, kada je Bobi svršio, taj tip me je uzjahao i razvalio mi pičku… za dva minuta me je odveo do orgazma. Ali nije bilo gotovo jer je muž uzvratio i ja sam ponovo svršila. Bila je to divlja noć, neka vrsta mini-gangbanga, jer su me momci nekoliko puta razvalili. Izgubila sam broj koliko smo se puta jebali između perioda spavanja. Osećala sam se kao drolja, ali na dobar način. Bila sam zgodna žena koja je zadovoljavala svoje muškarce, bilo kog muškarca koji bi joj došao. Bila sam nezasita za kurcem. Ono što je počelo kao pijani trenutak požude pretvorilo se u neverovatno seksualno iskustvo, nezaboravno iskustvo.

„Vau! Kakva vrela, seksi priča. Da li si razmišljala o tome večeras?“

„Da, razmišljala sam o tome. Stajao si tu pored mene, gledao kako taj crni kurac ulazi u mene, gledao ga baš kao što je onaj momak gledao Bobija. Zato sam želela da mi ga nabiješ. Bilo mi je uzbudljivo da ponovim tu ludu noć seksa kada su moja dva ljubavnika zakopavala svoje kite u mene iznova i iznova, ispunjavajući me svojim semenom, terajući me da svršavam iznova i iznova. Bila sam u tom krevetu u tu svrhu.. .da budem jebana i svidelo mi se.“

„Da li si opet uradila nešto slično? Imala više seksualnih partnera?“

„Ne, samo taj put. Razgovarali smo o tome, ali se to više nikada nije ponovilo… a onda sam izgubila Bobija.“ priateljica mu posisala kurac

Ovaj razgovor je izazvao veoma prirodnu reakciju mog kurca jer je stajao uspravno. Martina je primetila i zgrabila ga pre nego što je progutala što je više mogla. Nekoliko dubokih, mokrih ulaza u grlo praćenih vrtložnim jezikom bio je završetak naše seksi noći. Slatki poljubac u vrh spermivog glavića je predstavljao fajront.

Obasjalo nas je dnevno svetlo i morali smo da se spremimo za put. Seksualne aktivnosti su bile gotove, ali je završila provokativnom opaskom. „Znaš, mogli bismo ovo ponoviti nekada. Ti i gospodin Crni biste bili dobrodošli seksualni partneri. Razmisli o tome.“

Moje vrlo kratko vreme sa Martinom se završilo kad je krenula na svoj odmor. Vratio sam se u vikendicu osećajući se prilično dobro zbog cele stvari. Saznao sam malo o seksualnoj istoriji naše prijateljice i svidelo mi se kako je to podelila sa mnom. Plus, dobio sam poziv za još jedno druženje. Njena trojka me je oduševila, posebno način na koji je to ispričala. Masturbirao sam tog dana dok sam ležao na krevetu gde smo se tucali.

Nisam prao čaršave jer su nosili njen miris tela i uživao sam prisećajući se te epizode.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 30 Prosek: 4.5]

1 komentar na “Naša Dugogodišnja Prijateljica

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!