jebanje direktorke u kancelariji

Majke, kurve, svetice… žene

Upoznavanje Srbija

Kola su bila parkirana u malom šumarku u predgrađu, u dvorištu napuštenog kombinata. Kako je bilo pre podne, mala je bila verovatnoća da će se na ovom jebačkom skrovištu pojaviti još koji par.

Automobil se lagano ljuljao što je značilo da neko hvata trenutke strasti. Milena, majka, žena i primerna domaćica, bila je leđima okrenuta iznad svog mladok jebača, koji je želeo da gleda kako njegov poveći kurac nestaje u anusu ove rasne plavuše MILFare.

Milena nije volela anal ali je glavić njenog mladog jebača kojem se potpuno davala bolno širio njen sfinkter a suse su joj još bridele od njegovih nasrtaja, dok joj je pica već svršila dok ju je malopre guzio na zadnjem sedištu.

Klinac koji je uživao upravo posmatrajući rasnu zrelu ženu kako se guzom nasađuje na njegov poveći kurac, nije joj dopuštao da se odmah nasadi i tako izbegne bol širenja. Želeo je da preko svog glavića koji je bio veliki skoro kao pečurka oseća rastvaranje i laganu predaju ove žene koju je toliko dugo sa čežnjom posmatrao.

Milena je stenjala od bola, ali je sebi morala da prizna da je posl enekoliko analnih nasrtaja na njen guzni otvor, ta bol postala sve slađa i pomalo popuštala…mada sebi je ispo teška srca priznala, da je sve više pali….anal bez makar malo bola nije anal….

Kako se sve više nabijala, povlačila se unazad kako bi lakše njena guza primila kao kamen čvrsto čudovište mladog švalera. Haljina joj je bila na struku, lagana letnja bela haljina sa nekim cvetićima, a brus, providan spušten ispod još uvek čvrstih jakih četvorki, koje su sada išle levo i desno kako se naginjala unazad.

Sokovi njene pice kvasili su i kapali po jajima mladog jebača. On ju je držao za struk i davao ritam i sigurnost, u stvari nasadjivao ju je lagano i sa merakom na svoj ud koji je bio kao u porno glumca, kamenit, veliki i obrastao venama….

-Ahhh….boli…uhh veliki ti je – Iako je i sama znala to želela je da mu to govori jer je poznavala muškarve i znala je da im godi
Jebač je samo osmehivao od iza:
– Ćuti kurvo, jebanje dupeta je najbolja stvar. Kako volim kada mi se vi lepe i smerne gospođe same nudite, klečite u nekom šbunju, dudlate ali najviše volim da vas jebem u vaše poštene guzice…mmmmmmmmm kako ti je dobar čmar….

Milenina guza je tek sada progutala jebačev glavić, dobila je malo odmora, ali je bila srećna šo je pred izlazak iz stana kada je muž čekao na vratima kupatila, uspela da na brzinu sebi ubaci gela u guzu, znajući da ide na guzojeb sa svojim mladim jebačem. Tada je jedva uspela da navuče gaćice i ispravi letnju haljinicu pre no što joj je muž ušao u kupatilo, zamalo se upišašvši. Ona ga je letimično pozdravila, utzela ključeve i i na njegovo pitanje
– „Ideš do škole?“ odgovorila, – Da – otišla na jebački sastanak tog jutra.

Sada joj se guza nasadjivala, podmazana gelom a kako je njen mladi jebač imao 20 i više santimetara, taj put nije bioje počela ponovo da se draži. Mileni je bilo najslađe što je u dubuni stomaka, od sfinktera do želuca osećala neko titranje koje se pojačavalo kako je sve više primala kurac u sebe.

Da li će to biti njen prvi analni orgazam?
Klinac kome je poklanjaja svoje debelo crevo pustio je njene kukove i rukama je podupro za leđa, kao naslon stolice, i time je ona celu scoju težinu prebacila na dupe – i gle čuda – iz bol, ali i slast sela je dupetom na njegova jaja. Nasadila se do kraja! klinac jebe milfaru u čmar

Oboje su uzdahnuli u užitku olakšanja, a i mladi jebač je sebi prizbao da iako jako voli lada nabila u guzu, voli kada je opuštena i dobro razradjena. Najviše je voleo da jebe žene koje su se več karale u bulju. Milena nije, i on joj je pre dva meseca skinuo nevinost baš na haubi ovog automobila, kada je bila presamićena, u kraku parkinga nekog zatvorenog hotela van grada. Tada je jecala i stenjala, ali Milena nikada nije rekla „Ne“

– Hajde sada kruži kukovima dok si nasadjena na moj kurac – reče on
Milena ga posluša kao i uvek bez pogovora. Bila je dobra žena i muškarcu nikada niej protivrečila….
– Tooo tako…vidiš to je pravo mešanje, a najsladje je kada je karina u guzici hahaha
Ona je osetila da se zacrvenela malo od stida u licu ali da je neko taj dan mogao da ih vidi, mogao bi se zakleti da je video i osmeh na njenom licu.

Kada mu je bilo dosta, naredio joj je da krene da se diže i spušta.
– To ćeš da radiš dok te ne napunim, jasno kurvo?“
– Mm….dd…daaa…jasno prekidala je kako se dizala i spuštala.
Njen otelesni otvor za izlaz sada je neko vreme bio ulaz u njeno telo…. To joj je perverzno prijalo….
– Đubre malo pokvareno što mi radiš…….
– Ćuti kurvo i jaši.

Milena kao da je čula nešto iza sebe dok je predano jahala taj tvrdi kurac svojom guzom:
– Nemoj slučajno da me snimaš da mi se vidi lice, jesi li čuo!?

Njen jebač, koji ni malo nije mario nizašta sem za karanje, po nešto trave da popuši i da pravi razna sranja, sada je bio na sedmom nebu jer jer uzimao fotke i klipove rasne žene koja mu je jahala, a fokusirao se na to da snima kako njegov kurac nestaje u ovom rasnom dupetu. Tražio je od Milene da se skroz izdigne, pa da se onda spusti do kraja na njegov kurac.

Milenu je prestalo da boli, i anus je malo utrnuo, sada je osećala prijatnu, nelagodu u želucu jer je nabijala sebi jahanjem kurca vazduh u želudac, i pomisli onako luckasto kako je i u želudac jebe ova kurčina.

– Ne brini kurvetino pokazivaću samo ortacima da vide kako karam rasnu drolju.
Nju ovo pogodi, ali na neočekivano perverzan način i strese se od orgazma, pica joj je svršila a ono pumpanje želuca samo je pojačalo orgazam, a njegove reči bile su okidač.

Jani, kako se jebač zvao, nije izdržao stenjanje svoje jebačice i spazme njenog anusa na svom kurvu, već je počeo da žestoko prazni svoja jaja u njen želudac. Oboje su dobili što su želeli, ako nisu želeli, dobili su ono što im je trebalo.

Malo su se sredili, Jani i Milena su izašli napolje, ona se obrisala vlašnim maramicama, sredila, popušili su po cigaretu a on je sa vzažnom maramicom brisao svoj impozantni kurac koji nije se puno spustio. Milena se pravila da ga ne gleda, sa nerboznim povlačenjem dima svoje cigarete.

Seli su nazad, i krenuli ka centru grada. U maloj uličici on je izažao napolje, ona je nastavila ka centru.

………

– Uvek praviš problema i ja ne znam šta ću sa tobom. Zapovednički je govorila Marina, dok je ulazila odlučno u kancelariju. Jani je sede mirno u fotelji pred njenim stolom.
– Napadaš klince iz škole iako si ovde po inkluziji i možeš na fakultet da ideš, a ti ni srednju da završiš.

Jani je samo ćutao.
Koliko ću dugo da te vadim da ne odeš u dom ili zatvor? – rekla je iznervirana, dok su udarci njenih štiklica udarali o parket direktorske kancelarije. Imala je na sebi poslovno odelo, kratku poslovnu crnu suknju i naočare. Imala je 35 godina i bila veoma lepa.
– Ti si mi najveći problem u školi i ja ne znam šta ću sa tobom! Rekla je prišavši svom radnom stolu.

Jednostavno je sa svojih kukova povukla suknju na svoj struk, prikazavši prelepo belo dupe, i čipkaste krajeve crnih čarapa sa halterima …gaćica nije nosila… Jednostavno je polegla po svom radnom stolu golog dupeta okrenutog ka Janiju.
Kako je on ustajao ka njoj, ona je svojim rukama otvorila svoje guzove prikazavši mu pogled na njen anus i picu.

Direktorka gimnazije bila je nabodena kurcem svog najgoreg učenikana svom radnom stolu.
– Nemamo sad vremena za jebanje u dupe, guraj mi u pizdu da mi materica oseti tvoje seme
Mladi jebač je svoj kurac zabio odlučno i bez pardona, a direktorka Marina samo je ječala u očigledmom užitku.

– Uhhh—samo se biješ po školi..aaah…ahhh.ahhh ja moram da ti peglam sve to… mmmmmmm
– Kad vidim kakve dobre majkare imaju sinove šonje, osmah znam šta fali i jednom i drugom – njemu batine, a njoj moja karina haha ufff danas si baš vlažnaaa..
– Budalo..hehe….pa gledala sam klip što si mi psolao na Viber…nisi normalan da mi to šalješ dok sam u zbornici na sastanku, da krenem da se tresem od orgazma pred kolegam.
– Ćuti više kurvo da te natrpam spermom pa da idem! Viknuo je iznervirano Jani koji je sve jače ubadao u gostoprimljivu pizdu svoje direktorke.

Nju je streslo dva orgazma, a odna se setila kako je sretna đto je na vreme uzela da uzima pilule, da bi mogla nesmetano da se jebe. jebanje direktorke u kancelariji

Njen učenik, ju sada za kukoive navlačio na svoju veliku batinu skoro i grabio ka vrhuncu.
– Vi smerne žene volite kite više nego leba…kurve ste sa nama a dame na ulici mmmmmm…

Marinina utroba se otvorila i počela da prima Janijevo seme koje je bilo obilato……
On se samo nabio do kraja u nju i polegao grudima na njena leđa, u iskonskom refleksu da se jebana ženak ne pomeri dok je on ne oplodi….. ova ženka nije imala nameru ni da mrdne dok ne primi i psolednju kap potentnog mladog semena….. Jebala se sa njim često, pošto je znao da drži jezik za zubima.

Nekako su se sredili, ali je Marina insistirada da se makar malo ljubi sa mladim jebačem pre nego što je spustila ejdnostavno svoju suknjicu i krenula sa njim ka vratima. Morala je brzo da ukloni osmeh sa svog lica.

Izašli su u hodnik. Na klupi ispred kancelarije sedela je Milena, u svojoj beloj letnjoj haljinici koja je pre manje od sat vremena bila oko njegov struka dok ju je jani jebao u guzicu.

– I ovo ti je poslednja opomena jer sledeći put zovemo policiju odmah, već si punoletan i ideš odmah u zatvor! Viknula je direktorka autoritativno. A sada se gubi i da te ne vide više moje oči. Jani se nije ni okrenuo samo je pošao niz stepenice dole, sa osmehom na licu. Profesorka geografije koja se upravo pel uz stepenice mogla je da primedi veliku izbočinu u njegovim pantalonama, i bila je zbunjena.

– Uđite, gospođo, molim Vas, Marina je pozvala majku svog učenika kojeg je Jani istukao par puta

Marina je pokazalka na fotelju gde je sedeo Jani, i rekla Mileni da se opusti.
– Eto…poče direktorka… .vidite kuda idu mladi…šalju nam ovakve na ikluziju… šta možemo da uradimo….
– Da…nažalost razumem, rekla je Milena…..
– Nadam se da je sa Vama sve u redu? Pitala ju je direktorka….
– Da… jeste…od kada sam vas psolušala, mnogo manje dira mog sina, skoro da je prestalo…..jeste da je moja žrtva u pitanju, ali za moje dete, ništa mi nije teško…
– Ehhh, draga gospođo – nastavi direktorka, žene smo i razumemo jedna drugu….šta je to nekoliko minuta da zatvorimo oči a ko će neko tako isprazniti svoj testosteron i smiriti se.
– Vaš savet je bio spasonosan, verujte mi… U početku mi je bilo teško, ali posle….
– Nekako prirodno? – dopunila ju je direktorka
– Da….prirodno…..ne osećam grižu savesti…ništa to nije. neprirodno,a sve za moju porodicu……
– Znate sada je na Vama da odlučite kako ćete dalje, možete i da nastavite …..viđanja, na volji Vam je….
– Nije mi teško znate – Završila je Milena znajući da se navukla na seks sa mladim jebačem i da sigurno neće skoro prestati viđanja…..

Sve za porodicu.

Angel Of Lust

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 13 Prosek: 4.8]

26 komentara na “Majke, kurve, svetice… žene

 1. Ovo je tvoja najbolja prica. Molim te pisi jos iz ove serije. Da vidimo kako Jani jebe i druge mame i uciteljice. Isto bi bilo dobro da vidimo kako bije sinove i muzeve dok se zene slinave.

  „Njemu batine a njoj moja karina“ – svrsio sam kad sam procitao ovo.

  1. Drago mi je da si uživao. Toliko je prirodno da žene imaju seks sa momcima koji imaju višak hormona i koji su u godinama. One osete koni su alfa mužjaci.
   Tako mi je drago da si svršio, znači da je priča pogodila

   1. Ovaj bully fazon je veoma popaljiv. Posebno kad klinac kara starije zene na poziciji autoriteta. Naravno najbolje je kad je rogonja (sin, suprug, brat ili otac) svedok ponizenja i cak i dobije batine. To bar mene pali najvise.
    Svaka ti cast. Nastavi da pises jer imas talenat. Price su ti hoooooot!

    1. Toga ima u priči „mama i nasilnici“ , mislim da si je čitao? Sličan fazon. Da istina je popaljivo je dosta a ima i realnih životnih situacija.
     Kada smo bili klinci dvojica su zezala jednog stalno. Posle je jedan rekao „karalinsmo ti sestru“ a ovaj drugi ga učutki ao. Nisu ga više dirqli. Godinama posle se sretnem sa njom, milfara postala i priznala da se jebala da bi joj brata ostqvili na miru. Nije joj bila frka volela da se jebe. Tada sam je i ja jebao…..

     1. Jesam, odlicna prica. Inace u pravu si da je ovo tako napaljivo jer se cesto desava u zivotu. Zene se uvek pale na drske alfa-muskarcine i sline se kad gledaju kako nas dominiraju. Majke, direktorice i profesorice nisu izuzetak.
      Ovo je moje iskustvo:
      Prvi put sam postao rogonja na fakultetu, kad sam uhvatio drskog klinca iz zgrade kako guzi moju devojku u ulazu. Kad sam se umesao mali me je sa lakocom prebio ispred njenih ociju. Potpuno sam bio porazen kad sam video da moja devojka drka picku dok gleda kako me klinac samara i ponizava. Nastavio je da je jebe dok sam ja gutao knedle i cutao ko sonja. Iako pet godina mladji od mene imao je duplo veci i deblji kurac. Kad je napunio njenu picku opalio mi je jos nekoliko samara i poslao me kuci ko da sam samo balavac. Sledeceg dana, moja devojka mi je raskinula i produzila da se jebe sa bezobraznikom. Kad bi ga video u zgradi uvek bi navednuo glavu od sramote i straha da opet ne dobijem batine. Kasnije sam saznao da isti obdareni klinac kara i moju mamu ali i druge majke i devojke u zgradi. Tako me je prevaspitao da me jos uvek pali to ponizenje. Otad postujem alfa-muskarcine.

      Svidja mi se 2
      Moze to i bolje 1
 2. Dobra ali malo zbrzana.. nemamo back story sto je steta, ovako likovi nemaju neku dubinu samo seks… ali svakako ok prica.

 3. @Sirgregor
  Ja sam imao više isskustava da mi se udata žena nudi u poziciji da budem bully. Pokazao sam karakteristike alfe, prema njoj. Nadmenost, sigurnost, nju sam spuštao ali uzdizao kao ženu. Pokažeš joj da si superioran ali da ceniš kao ženku. Nećeš da veruješ da počnu da ti podilaze, odmah ispljuju svog muža, i krenu mene da hvale. Otvoreno su mi nudile da se vidimo.

  Svaka od njih je sama stvarala sebe kao potčinjenu u bully fazonu. Ratumeš li da udata žena kaže da je OK ako joj opalim par šamara. Da mi kaže kako muž ne u e da joj ni stavi kurac kako treba, da nju samu popali pto mi priča kako je on nikakav a ja je gledam i masiram sebi kurac preko pqntalon ispred nje u parku da vidi.

  I upozna me sa svojim mužem! Ja krenem klasika, jak stsak ruke, nadmeno diminantno ponašanje, ovajnse povubi. Čist razgovor, ništa više on mutavi mucavac. Žena sluša i sve vreme gledq mene. To sve u restoranu. Ja mu kažem glupost da ja i njegova žena idemo da naručimo. Izvwdem je iz sale i odmah uza zid i krene ona mene da ljubi. U pičku sam joj gurnuo prste a ono ….potop. Ovlažila na moju supwriornost. Vratili smo se nazad ali to veče je morala da dodje kod mene na jebanje.
  U kuću me zvala da dolazim. Insistirala je da budem kućni prijatelj. Ovaj ćuti ni reč. Janbrate uzmem pare i dam mu da ide sa nam kupi roštilj. Ova ne zna od uzbudjenja pta će a ja je pojebem na trpezarijskom stolu. Luda od sreće. Dinese on roptilj pa jedemo ….

  Eehhh…pa dolaze oni kod mene a ona njega još u kolima pošalje u kupovinu sa spiskom. Sat vremena je razvaljujem u mom krevetu.

  Jedan dan u kafiću. Dodje konobar a ja : Za moju devojkuni mene to i to za njenig druga to i to. Ova sva cveta od sreće šta sam rekao, ovaj zbunjen qli mucka, i potvrdjuje 🙂

 4. @AngleOfLust

  Uhh brate svaka cast. Potpuno si izdominirao i nju i njega i to na elegantni nacin. Od smokljana si napravio budalu i uzeo mu zenu. Tako mu treba kad nemoze da zadovolji svoju suprugu. Rasnim zenama treba mocna kurcina kakvu sto imas ti. Kladim se da je legao na brasno i priznao poraz kad je shvatio da mu jebes zenu kad god pozelis. Kad im jednom nabijes rogove smokljani se uvek pokoravaju i spremni su na sve samo da usrece zenu/kurvicu.

  1. [email protected]

   Sasvim tačno. Žene ne podnose svoje slabe muškarce, muževe ili sinove.
   Sa ovim parom sam bio i na letovanju. Jedna soba, bračni krevet za nas a on na pomoćnom. Ubijam je uveče od kurca a on sluša. Ujutru ga je napala i izvredjala kada je rekao da je slabo spavao. Da laže i izmišlja pred kućnim prijateljem hahaha

   Ali druga jedna, drugarica moja vozio sam je na posao neko vreme i pošto smo se znali uvek se žalila na muža i sina kako je nerviraju i kako su šmokljani.
   A suknja joj sve kraća svako dan, i na kraju uzela one kzrvanjske čarape sa dezenom, jer sam juče spomenuo da ih gotivim …

   Kad žena krene muža ili sina da kritikuje ored tobom, znači da ti se nudi, traži boljeg mužjaka. Taj dan je bila besna na obojici i baš vikala u kolima. Ja stavio ruku na koleno i povučem ka butini.
   – Da vidim da slučajno nisu hulahopke…
   – Hehee pa nisu nisam seljanka

   Prestade da kuka o njima i ja rekoh idemo u šumicu da te jebem. Da vidiš pravi lurac a ne smoki od muža. A žalila se na to

   Ukratko kao binila se ali ja ne sklanjam ruku, mazim butku… Stignemo i ona đe poljubi prva
   I sas karamo se mi ona me jaše na čebetu pored auta. Ja joj kažem

   – Muž ti je pička prava.
   Ona krene da ječi. Pogadjam je
   – A sin ti je nq njega, pička na oca
   Ova zažmuri i ubrza jahanje
   – jaoo nemoj to da mi pričaš…ahhjj jadni su obojica
   Ja dodam- Štetavšto te ja nisam oplodio da radjaš jebače a ne pičke
   A ova ti krena sa svršava i trese se

   Bilo me žao što nije zatrudnela jer je possle porosjaja imala komplikacije ali redovno sam je punio spwrmom.

   Sinu sam malo kqsmije priznao da mu karam kevu. Bio je u lošim odnosima sa ocem, pa sam iskreno stao na stranu klinca i pomagao mu u životu. Bio je šmokljan. Ali sam mu govorio da mu jebem majku jer njoj treba pravi muškarac a ne pička ko njegov otac. Mqlom nije smetalo, ubrzo se i oženio. Možda sam jebanjem njegove majke napravio i muškarca os njega ko zna …

 5. @AngelOfLust

  Sto se tice prve price:
  Hahaha. Lepo od smokljana sto je platio odmor za tebe i tvoju kurvicu/njegovu zenicu. Rogonja se boji da zucne jer zna da si daleko bolji muskarac od njega. Sigurno je gledao kako mu unistavas zenu i drkao svoj mali kurcic. Jel ti priznao da se slini na tvoju superiornu kurcinu?

  druga prica:
  Jadan tatica, potpuno si ga unistio. Uzeo si mu i zenu i sina. Sad si ti njegov „tata“ jer mu razvaljujes majku a njegov otac kukavicki cuti. Lepo si mu rekao da mu je tata picka i da njegovoj mami treba obdareni jebac. Kladim se da lako mozes da pojebes i njegovu suprugu. Da vidi i ona kako kara prava muskarcina a ne njen muz-mlakonja. Dve generacije rogonja. a majka i snajka opaljene i presrecne.

  nastavak mog iskustva:
  Kad me je moja mama videla uplakanog bila je veoma zabrimuta. Iako me je bilo sramota jer sam dobio batie od 5 godina mladjeg srednjoskoljca, morao sam da joj priznam da me je tukao balavac koji zivi dva sprata dole. Na moje veliko ponizenje, sledeceg dana je saznala da je mali posevio i ukrao moju dugogodisnju devojku sa kojom sam izgubio nevinost i koja je bila moja prva ljubav. Sledeceg dana je besna otisla da prica sa drznikom i „da ga dovede u red“, kako mi je rekla. Ja sam je upozorio da bude oprezna i da ne kaze nista mom tati jer mi je blam sto sam takva picka. Pomalo sam se bojao da i moj tata ne dobije batine kao i ja. Mladi pastuv je bio veoma snazan.
  Cekao sam nervozno da se vrati celih dva sata. Pitao sam se sta radi tako dugo sa siledzijom koji me je tako ponizio.
  Kad je konacno dosla, moja mama je bila sva rascupana u kosi sa rastrgnutom majicom i sa umazanom sminkom. Udarila mi je samar i rekla kako je „razocarana sto olajavam tako finog mladica“. Drala mi se kako od sad moram da mu pokazem postovanje i da ga oslovljavam sa „vi“ i „gospodine“. Bio sam u soku ali sam brzo shvatio da je klinac u tri dana pojebao i moju devojku i moju mamu. Bile su lepe, normalne i postene zene, jedna srednovecna majka druga mlada studentkinja. Avaj, mladi jebac je od njih napravio ponizne kurvare opsednute alfa-kurcinom. Sa lakocom je nabio rogove i meni i mom tati. Od bruke i ponizenja te noci sam plakao ko beba.

  1. @Sirgregor

   Prvi par je bio još dodatno cuckold pošto mu je žena zabranila drkanje jer je naravno kućni prijatelj tu. Mada je jadnik drkao u wc u. Sperma mu je odlazila u kanalizaciju gde joj je i mesto a moja u rodnicu njegove žene. …

   A drugi slučaj mi je bio lepši. Njen muž mlakonja je bio kamiondžija. Imao neke afere za lovu sa kurvama sa magistrale. A ova je bila em nedojebana em je varao. I kada mu kaže da je jebem on se smeje kao klinac i ma daaaaj ma kakviii. Aktivno je negirao čak kada sam dolazio po njeegovu ženu da je vodim u grad i na jebanje. Brate vratim je bez pantalona jer sam ih pocepao u mojoj trenerci budala se smeje i negira. Još bolje meni. A i dugo ga nema kući po mesec dana nekad.

   Njegovom sinu samnjwsnom rekaonpolse lepog opisa šta sam radio njegovoj majci da je red sa me zove Tata, pošto je sada već više moje sperme u njegovoj majci nego što je bilo od njegovog oca. I on prihvati, kaže može tata. I puta da sme da ode da izdrka. Naravno da sme.

   Kada sam to ispričao njegovoj majci u kuči da će da me zove tata ova je poludela od sreće i tako se dobronjebala na licu mesta. Zamenila mužjake, to im je titalni fetiš!.

   Štos se tiče đene od njenog sina, oboje smo se složili, ona i ja a i on da ne sme da širi dalje taj dnk šonja i pičkica. Njegovoj majci i njemu se posrwćilo samnom ali ko zna kako bi u životu propla njegova deca. Zato smo ga spojili sa jednom devojkom koja je već imala dete. I super.
   Mada mi je on priznao da kada budi želeli drugo da bi on iskreno voleo da ima moje gene heheje

   Što se tebe tiče, narqvno da volite šamare. Listo da vas stave na mesto. Priznaj kad ti puke šamar prosto ti odstrani ono lažno muško što si imao i ostane ono rogonjsko ali erotično u tebi?
   Da li i kod tebebkada vam puknemo šamar prijabna kurcu? Jeli se malo trgne dole? Polovini i vas se i čmarić malo zgrči. Šamar čuda čini

  2. @Sirgregor

   Oazi uvek insistiramo da nam persirate. Mi smo jednostavno muškarci koji zavredjuju poštovanje a vi niste. Majka te lepo učila. To je gospodin čovek kome pripadaju žene i poštovanje. Batine si i trebao da dobiješ jer si tako njanjav krenuo da se mešaš u pravo muškarca da uzme ženu kada mu odgovara.

   To je velika uvreda za njega. Svidela mu se devojka i on njoj i uzeli su pto mužjak i ženka rade. I ti tu sisica se umešao hahaha.
   Dobro si prošao. Vidiš da je imao milostinprema tebi. Pošto ti jebao devojku nije hteo da te slomije iz poštovanjanprema njenoj pizdi.

   Tvoja mama je to odmah shvatila kako si ti lažov i hočeš finog dečka da oklevetaš jer si šonja. Lepo te je prekorila. Majčinski. I lepo je u kuću donela seme pravog muškarca, kao svaka dobra ženka 🙂

 6. Haha. Kamiondzija-rogonja nemoze da shvati da si ti sad muz u kuci. Jebes mu zenu ko da je kurva a on blene ko tele. Ponekad su mlakonje previse glupi da uvide da su porazeni i zamenjeni. Pored toga sto si daleko bolji jebac od njega cak si mu i sina preoteo. Lepo si vaspitao tog decka. Ne samo sto te zove „tata“ vec i pita za dozvolu dali moze da drka kurcic hahaha. To je dobro vaspitan mlakonja. Verujem da je njegova mama presrecna sto pravi muskarac pokazuje sinu gde mu je mesto. On vec zna da njegov spermuljak nije za zeninu picku. Njegovoj supruzi treba prava jebacka sperma da je oplodi. Da cuva dete svog „tate“ dok mu ti razvaljujes zenu-mucenicu i majku-sveticu.

  Da gospodine, u pravo ste za samaranje. Kad alfa-muskarac bije sonju to je zato sto se on usudio da se pobuni i ometa ga u jebavanju negove zene. Prevaspitavanje mora da se desi da bi smokljan naucio gde mu je mesto i da postane ponizni rogonja. Naravno, zene su utop mokre kad vide kako superioran muskarac mlati i dominira njihove muzeve i momke. Kad sam dobio batine od jebaca moje devojke shvatio sam da nisam pravi muskarac vec, rogonja, mlakonja i sisica. Iz stahopostovanja ga sad oslovjavam sa „gospodine“ isto kao i Vas!
  Inace, tacno je da nam se krute kitice kad nas samara bully koji nam jebe voljenu zenu, isto je tacno da nam zaigra cmarcic od ponizenja i uzbudjenja.
  Ja nisam izuzetak. Kao porazeni smojljan, i ja drkam kiticu ali i mazim si supak kad se prisecam na batine i jebacinu.

 7. Moje iskustvo 3

  Sledeceg dana smo je i moja mama imali ozbiljan razgovor. Sa majcinskim pogledom u ocima objasnila mi je kako stoje stvari. Rekla je:
  „Sine, ja volim i tebe i tvog oca. On je dobar covek i roditelj. Ali volim Veljkovu (tako se zove klinac koji me bije) kurcinu jos vise. Iako je samo mladic napravio je da se osecam ko rasna zenka. Kad me je natakao na svoju mladalacku karinu izgubila sam se i postala njegova kobila za jahanje. Mora da razumes da ni ti ni tvoj otac niste ni 1% muskarci ko sto je on. Obojca ste slabici i smokljani. A ako cemo pravo, i ti i tvoj tata imate male i mlitave kitice. Neumete da zadovoljite zenu, mama to zna.“
  Gutao sam knedle i cutao. Ponizenje je bilo neopisivo. Moja keva je nastavila:
  „Sasvim je normalno da alfa-muskarac uzme svaku zenku koju pozeli. Nemoj da se brines za Jelenu (moja devojka), klinac ce je jebati neko vreme i onda ce ti je vratiti. Veljko ima mnogo cura ko sto je ona. On je vec overio sve zgodne devojke iz skole i zgrade. Treba da budes zahvalan sto takav iskusni jebac tamburi i tvoju voljenu ali i majku. Da i mi dozivimo pravu jebacinu.“
  Slusao sam zenu koja me je rodila u neverici i pognute glave ko smokljan. Shvatio sam da ovaj bezobrazni klinac poseduje moju majku ali i devojku, one su sad njegove radodajke. Potpuno mi je preokrenuo zivot.

  Sledecih mesec dana bi cesto zatekao po kuci klinca kako dere picku i supak moje majke (Mama se zove Milica, ima 42 godina, lepa crnka punije gradje sa uvisnutim sisama i debelom guzom). Bila je karana u bracnom krevetu, na kaucu, na stolu, svuda po kuci. Nisu prestali da se jebu kad bi ja usao u sobu, naprotiv. Klinac bi mi opalio nekoliko samarcina i rekao:
  „Sta je picko, hoces da gledas kako ti jebem mater. Haha… koja bedna sisica… haha!“
  „Sedi sine i uci. Da vidis kako jebe prava muskarcina.“ – rekla bi moja mama.
  Nastavio je da unistava rupe moje majke do njenog histericnog svrsavanja. Kad je ispraznio svoja ogromna muda u njenu izjebanu picku samo je arogantno rekao:
  „Bila si dobra matora kurvo. Pozdravi onog smoljana od muza i vidimo se.“ Mene je ignorirao ko da nisam tu.

  Jednom je mladi jebac doveo moju navodno-devojku (Jelena, 20 godina, dugonoga, cvrstoguza sa misicavim telom) kod mene u stan. Hteo je da jebe dve zene odjednom a moja mama i moja devojka su bile presrecne sto su izabrane za karanje. Obe su se navukle na njegovu mocnu, ogromnu kurcinu.
  Mali mi je pjusnuo samar i naredio: „Cuci tu i gledaj kako tucam ove moje kobile.“ Sedeci na kaucu, moja majka i devojka su se zvakale i mesile svoje sise. Bilo je ocigledno da su njegove napaljene robinje spremne za jebacinu. Klinac je izvadio svoju masivnu karinu i poceo je da drka dok se moja mama i devojka lezbacile za njegovo zadovoljstvo. Bilo je nestvarno kako mali dominira.
  I onda, neocekivano, otvorila se ulazna vrata. Moj otac se vratio ranije sa posla…

  Svidja mi se 3
  Moze to i bolje 4
 8. @sirgregor

  Tebi treba da ti ženu navlače na kurac crnci ili cigani a ti da dobiješ šamar i izdrkaš. I još sa imaš čep u guzici kad popiješ šamar i zujiti u glavi da dobiješ analni orvazam a možda i kurčić sam počne da kaplje spermu.
  Jesi Li primetio da vama rogonjama viče ne štrca sperma nego kaplje? Sam organizam vam zna da nećete praviti decu nego samo prazniti jajca

  1. U pravu ste Gospodine. Moj kurcic nije dostojan za pizdu moje zene. Dominantna spermovaca treba da oplodi svaku rasnu zenku.
   Moja zena je lepa i zgodna i njoj treba mocna crna/obrezana kurcina da je pojebe i oplodi njenu socnu srpsku picku. Tako je prirodo za nase zene.
   Znam da nas ima puno rogonja i smokljana koji to gledamo i trpimo. Samarcine od jebaca su samo bonus za nas. Sta mozemo osim da jedemo ponizenje.
   Ponekad, jebaci nasih zene nam dozvole da pusimo njiihov superiorni kurac. Cisto da nam pokazu gde nam je mesto. Bas znaju da nas dominiraju.

   1. @sirgregor

    Ma nisu to kod vas rogonja ni kurčevi ni kurčići nego klitorisi iz kojih ponekad kaplje ulje ko iz pokvarenog Jugića. Trebali bi ste svi da nosite kaveze ili chastity. Da se spreči šansa da sa vašom smešnom tečnosti ikako oplodite neku.
    Svakako trebate da spavate u odvojenim krevetima a važe devojke ili supruge u drugim. Sramota je i nemoralno da budete u istom krevetu sa ženkom pravog muškarca iako ste u braku sa njom, ona me pripada vama. Vi samo plaćate račune.
    Vi ste tu da održavate finansijski žene koje smo mi preuzeli od Vas i blagoslovili našim kurčevima.
    Naravno kofer u ruke pa negde u motel kada mi odlučimo da provedemo sa vašom „suprugom“ neki produženi vikend ili nekoliko dana.
    Ja ti karam ženu a ti lepo u neki motel da mi ne smrdiš po kući. Naravno možda budeš sat dva da skuvaš i počistiš i opereš veš. Za to si dobar.
    A ako sam raspoložen posadum te pored kreveta, opalim par šamara i narrdim ti da staneš u ćošak dok oplodjujem tvoju ženu. Njoj kurac tebi batine. Nedao ti bog da si svršio dok je jebem ne bi se dobro proveo. Smeš da iskaplješ taj tvoj otpad iz „jaja“ (hahaha nisu to muška nikakva jaja nego hajde da ih nazovem tako) jedino dok ti opalim šamar ili kad se vratiš u motel.

    1. @AngelOfLust
     Uhhh sta mi radite. Prosto me unistavate.

     Hvala vam Gospodine sto mi jebete zenu. Da i ona vidi kako kara prava muska kurcina. Naravno da cu ja platiti za sve, kao rogonja ja sam vam zahvalan sto mi dozvoljavate da ponekad i ja vidim kako izgleda kad alfa-muskarcina tuca rasnu zenku. Ponekad svrsim i bez da dodirnem moj klitoris. Znam da moja zena vise negleda na mene ko na muskarca jer ste je vi uzeli i natakli na kurcinu. Nikad se ne bi pobunio jer znam da ste daleko jaci od mene i da me cekaju batine ako nisam pokorni smokljan. Vase samaranje me je potpuno prevaspitalo.
     Imam jednu molbu za vas, jel moze da polizem vasu mocnu spermu kad napunite pizdu moje voljene supruge?

 9. Meni se cak cini da smo mi, belci, evropljani, hriscani, sta god, sada ubedljivo vecinski rogonje i u ogromnom broju zelimo da nam se zene jebu sa crncima, obrezanima, arapima etd. To je toliko rasprostranjeno i svakim danom sve popularnije da je prosto neverovatno. I ne samo to, vec i sami zelimo i volimo kurac.

  Ali je, isto tako, i prirodan poredak stvari. Dosla maca na vratanca. Ne mozemo se vise pretvarati da smo „jebaci“ i „muskarci“ jer je sada, zahvaljujuci internetu, istina odavno izasla na videlo. Zivot bez picke je ono na sta cemo biti osudjeni, na sta vec postajemo osudjeni, dok nase zene konacno dobijaju zadovoljstvo koje zasluzuju, a obdareniji, mocniji crni jebaci pravdu koju zasluzuju. Njihovo vreme je doslo, nase je proslo. Zakljucajmo se u chastity.

  No, nema veze. Imamo jedni druge. 🙂 <3

  1. @A
   Nase zene se uopste ne kaju sto su pojebane od crnih/obrezanih kurcina. Naprotiv, mastaju da im se to opet desi. Bukvalno nam ukrali zene.
   Sta mozemo osim da cutimo i da gledamo ko smokljani. 🙁

   1. Zasto bi se kajale? Konacno ih neko tuca kako zele i zasluzuju. Svaka zena danas zna sta crni imaju medju nogama, to je opste znanje, i svaka kada vidi jednog od njih misli na to.

    Sa druge strane, nase bele klice ce sve manje biti u upotrebi.

 10. Kod nas je 14 santima prosek. Uz to imamo tanke i pomalo mlitave kitice. Svrsavamo previse brzo i to nekoliko kapi.
  Kod njih je to sasvim drugacije. Njihova obdarenost je legendarna. 20 santima se smatra za prosecni kurac. Mogu da jebu satima i to po nekoliko zena. Nase zene znaju sta znaci velika, debela, cvrsta kurcina.
  Bolje da cutimo i da drkamo zajedno jer smo potpuno porazeni.

  1. Ja bih da drkamo zajedno…i vidimo kuda ce nas to odvesti. Ako si za, Siri…i ako ima jos zainteresovanih, hajde da se organizujemo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Hotoglasi

Don`t copy text!