lekarka drži kurac svom pacijentu

Napaljeni Pacijent

Upoznavanje Srbija

Bilo je to krajem 2000-ih, u mom rodnom gradu. Imao sam 18 godina i iako nikada ranije nisam bio intiman sa ženom, dobro sam poznavao svoje telo. Moj seksualni nagon je bio visok, hormoni su mi besneli i uvek sam znao da će se moje prvo seksualno iskustvo sa ženom odigrati na specifičan način, šta god to značilo. Te godine sam imao problema sa bešikom i doktor mi je predložio da odem kod specijaliste koji bi mogao da uradi ultrazvuk.

****

Ležao sam na stolu za preglede u slabo osvetljenoj bolničkoj sobi. Atmosfera je bila mirna i opuštajuća. Odjednom, ova seksi medicinska sestra u srednjim 40-ima ulazi u sobu. Bila je visoka, svetlo smeđe kose i sa naočarima. iskusna sexy milf doktorica

Njena uniforma nije mnogo prikrivala njene velike zrele grudi i seksi dekolte. Nisam mogao da verujem svojoj sreći. Ovo je obično nešto što se dešava samo u porno filmovima. U trenutku kada je ušla, moje srce je preskočilo, a stomak se odmah napunio leptirićima.

Pregled je počeo prilično normalno. Povukla mi je majicu i počela da mi pregledava stomak. Gel koji je stavila na uređaj imao je toplu, sluzavu teksturu koja je imala čudan, ali prijatan osećaj. Uradila mi je ultrazvuk stomaka možda minut-dva, a onda iznenada iznenada zastala i rekla mi: „Skini bermude.“

Moram priznati, njena naredba me je zatekla nespremnog. Nije to bio prvi put da mi je medicinski stručnjak rekao da skinem donji deo, ali formulacija koju je upotrebila i način na koji je to rekla, odmah su me uzbudili. Srce mi je preskočilo, jer sam osetio da mi je kurac odjednom postao veći.

Otkopčao sam dugme kako je ona tražila, ali namerno sam ostavio šlic zatvoren. Moram priznati, bile su izuzetno male šanse da ona sama spusti šlic, ali veliki deo mene se nadao. Ne progovorivši više ni reči, ona se spušta i vrhovima svojih dugih, ne nalakiranih, ali lepo negovanih prstiju počinje da mi otkopčava rajsferšlus, širom otvarajući bermude.

Imajte na umu, nije nosila rukavice tokom svega ovoga. Za manje od sekunde, moj kurac je od smirenosti postao tvrd kao kamen. U ovom trenutku, jmorao sam diskretno koliko je to bilo moguće da pomerim kurac u stranu kako bih joj omogućio da snimi donji deo mog stomaka.

Stavila je uređaj tik iznad lastiža mojih bokserica. Osećaj toplog gela je bio još prijatniji na mom dlakavom stidnom brežuljku, a pri svakom pokretu aparata srce mi je poskočilo, a kurac se grčio. Osećao sam kako postajem sve tvrđi i čvršći, a napetost počinje da raste, dok je njena seksi gola ruka klizila sve dalje i dalje niz moje bokserice, a uređaj se približavao sve bliže mom nevinom kurcu.

Znao sam da ako priđe još milimetar dalje da neću moći da se kontrolišem. Odjednom sam to osetio. Taj topli osećaj peckanja koji sam iskusio toliko puta i znao sam da nema zaustavljanja. Pošto se neizbežno dogodilo, uradio sam jedino što sam mogao i stisnuo sam kurac što sam jače mogao kroz džep bermuda, u poslednjem pokušaju da sprečim da moja devičanska sperma eksplodira po celoj njenoj nezaštićenoj ruci. lekarka drži kurac svom pacijentu

Video sam je kako gleda napred-nazad u monitor i jedino što mi je prolazilo kroz glavu je da li shvata da sam upravo napunio svoje bokserice vrelom spermom. Miris me je sigurno odavao. Moj kurac nije toliko velik čak ni u punoj erekciji, tako da sam uspevao kolko tolko da ga skrijem. Iznenada je skinula aparat, dala mi maramice i poslala me u kupatilo.

U tom trenutku sam znao da ona zna. Pokušao sam da se očistim najbolje što sam mogao, ali samo toliko možete da uradite sa jednom jebenom maramicom. Dala mi je terapiju i poslala me na kući, ne pominjući nezgodan incident koji se upravo dogodio. Ako to već nije bilo dovoljno sramotno, moja mama je bila sa mnom u sobi za pregled.

Plan je bio da me odvede na doručak, pa pravo nazad u srednju školu. Na kraju sam morao da šetam unaokolo u tim boksericama do kraja dana, jer nisam nameravao da kažem mami da moram da idem kući da se presvučem, jer me je zgodna medicinska sestra naterala da svršim. Ali kakvu sam priču imao da ispričam svojim prijateljima tog dana! Priča o mom prvom seksualnom iskustvu sa pravom ženom, iako nenamerno. Iskustvo o kakvom drugi tinejdžeri samo sanjaju.

I dan-danas imam povremenog ljubomornog ortaka koji odbija da veruje da mi se takav incident zaista dogodio. Mogu samo da zamislim šta je toj medicinskoj sestri prolazilo kroz glavu u trenutku kada je shvatila šta je uradila. Mogu sa sigurnošću da pretpostavim da verovatno nikada više nije obavila tu proceduru bez rukavica. Bez obzira da li su njeni postupci bili namerni ili ne, ona će uvek biti žena koja je uzela moju nevinost, na neki način, i to je trenutak koji će ostati sa mnom zauvek.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 9 Prosek: 2.2]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!